Playoffs 2022 finaalit: Tappara (1.) – TPS (4.)

  • 122 811
  • 1 287

Wondermike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pahaa se tekee myöntää. Mutta olipahan kliininen kevät Tapparalla, onnea teille!

Tämän vuoden pleijarit muistetaan täysistä katsomoista, älyttömästä ottelutahdista ja ihan käsittämättömästä tuomarilinjasta. Ilveksen pelejä seuranneena välillä sai tehdä mitä vain ja välillä tuli ihmeellisiä vihellyksiä. Samalta näytti finaaleissa vaikka en kerinnyt kun 2,5 peliä katsoa. Ihan kiva että saa vääntää keväällä, mutta olisihan joku järkevä linja hyvä pitää. Olisiko ammattituomarit ratkaisu, mitä Hiltunen mainitsi että siihen ollaan menossa.

Ja ai niin että ei mene mussutukseksi, onnea Tappara.
Muutama päivä kun menee niin tästä kaudesta muistetaan vain että Tappara voitti Nokia Areenan ensimmäisen mestaruuden.
Kaikki muu unohtuu.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kävi pelissä miten kävi mutta..
Tapparalla Suomen muovisin junttiarmeija fanikanta hassuine hattuineen.
Itkua ja porua. Suoraan kuin 06:00 vapun jatkoilta.
Olisi paljon opittavaa koppinaapurilta tyylistä
On kyllä todella noloa, kun Markus Nurmi saa aika hienot aplodit. Kaveri repi, riehui ja raastoi koko kevään. Oli piikki kaikkien lihassa. Ja Tapparan fanit antoivat tunnustusta. Jossain muualla, voisin kuvitella, olisi ollut jokin muu lopputulema. Mouhijärvellä jurpoja juntteja, hävetään
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Parempi voitti. Vähän meinas mennä oma kasetti jumiin tuohon Pärän lopun jäähyyn, koko peli oli ihan älytöntä raitapaidan koomaa, mutta oltiin kyllä tässä 5. pelissä ihan vastaantulijoita.

Iso respect hallilla olijoille, tuli heitettyä monet onnittelut ja muutenkin hyvähenkistä kuittia tuli puolin toisin heitettyä koko illan. Kiitos. Hieno kevät meiltä kokonaisuudessaan, joka valitettavasti ei taaskaan siihen kirkkaimpaan riittänyt.

Onnittelut Tapparalle!
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onko ihme tuolla tuomarilinjalla?? Onnea Tapparalle kuitenkin. Pitää nyt taas hetki jaksaa sinioransseja kaupunkikuvassa, onneksi ne on sentään työpaikalta siirtyneet muualle töihin :)
Tiukempi linja = lisää erikoistilanteita.
Erikoistilanteet taisi olla ennen iltaa 123 / 87. Mitä luulet kumpi olisi hyötynyt jos oltaisiin vihelletty?
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tiukempi linja = lisää erikoistilanteita.
Erikoistilanteet taisi olla ennen iltaa 123 / 87. Mitä luulet kumpi olisi hyötynyt jos oltaisiin vihelletty?

Varmasti olisi enemmän jäähyjä tullut, mutta uskoisin pelaajien myös omaksuvan sen tiukemman linjan aika nopeasti. Nyt vankilasäännöy palvelivat molempia, kun se maalinteon estäminen oli aivan liian helppoa.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kiitos TPS:lle hienosta finaalisarjasta ja kovasta vastuksesta. TPS pienensi jokaisen marginaalin, joka oli mahdollista pienentää, mutta Tapparan rutiinitaso oli vaan liian kova finaalissa. Tyylikkäästi hoidettu finaalisarja, ei ylilyöntejä ja mukaviakin keskusteluja käytiin. En tiedä, uskaltaako nyt enempää Turkua kehua. Jossain se raja menee siinäkin, mitä Turusta voi sanoa. Turkulaiset ovat kuitenkin tehneet hyvän vaikutuksen ihmisinä - turkulaiseen tyyliin suu ainakin aukeaa, jos ei muuta.

Tappara oli tässä sarjassa samanlainen kuin kaikissa muissakin kevään sarjoissa. Kovasti jokaisen sarjan jälkeen puhuttiin, ettei oikein ole kunnolla testattu. Jälkikäteen, mitenkään turkulaisia väheksymättä, niin kyllä se kuulkaa niin oli, että KooKoo ja Lukko - erityisesti Lukko - ihan kunnolla Tapparaa keväällä testasivat. En ole näin ylivoimaista Tapparaa nähnyt varmaan ikinä: tämä viides peli oli kyllä eräänlainen statement-matsi, lukemista huolimatta. Tapparalla oli mahdollisuus tehdä kahdessa erässä ainakin neljä maalia, mutta ei vaan saatu enempää kuin tuo Luodon avausmaali aikaan. Kareev kyllä oli isona syynä siihen, miksi näin - vaikka välillä kyllä vedettiin taas ohi ja yli itsekin. Mutta vanha totuus piti edelleen kutinsa: mestaruudet voitetaan puolustamalla. Se tapa, jolla Tappara piti TPS:n poissa maalipaikoilla oli tämän joukkueen suurin vahvuus.

Aika harvoin voittaa näin isolla marginaalilla, vaikka marginaalit ovat niin pieniä koko sarjan ajan. Kova, kova jengi oli Tappara tällä kaudella, jollaista tuskin ihan hetkeen nähdään. Kaikista kirjoituksista, katastrofeista yms. huolimatta Tappara pääsi kuin pääsikin kiinni siihen nopeaan kiekkoon, josta puhuttiin. Trapista itkevät voivat katsoa Tapparan puolustuksen ja hyökkäyksen kiekollista pelinopeutta omassa päädyssä ja miettiä hetken hiljaa, miksei vastukset pääse maalintekopaikkoihin. TPS yritti karvata, yritti trapata, yritti etsiä reittejä, mutta ei se vaan päässyt sinne, mistä maalit tehdään.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Kaikki kunnia Tapparalle, en ole aidosti ikinä nähnyt näin hyvää joukkuetta Liigassa! Omista pojista olen samalla myös erittäin ylpeä ja kerrankin voi aidosti sanoa, että hopea ei ole häpeä.

Tepsi osoitti viimeistään tällä kaudella, että 2010-luvun tunaroinnit on takana päin ja ollaan taas yksi suurista, ei pelkästään naurun aihe.

To sum up, niin paljon kun Tappara-organisaatio aiheuttaa ärsytystä ja oksetusta niin ehkä sellainen 35% tunteesta on kateutta. Tämä Tapparan jengi pärjäisi EHT:lläkin takuuvarmasti ja asettaa helvetin moisen benchmarkin Liigan muille jengeille.

Nauttikaa Tampere, ens vuos on meidän!
 

jelnausen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onnittelut Tapparalle. Ehdottomasti parempi joukkue ja ansaittu voitto.

Iso arvostus, että areenalla Nurmi sai suosionosoitukset ja koko halli huusia Tepsiä.

Tappara joukkueena ja organisaationa parempi. Mutta toivottavasti otetaan takamatka kiinni. Meilläkin onneksi tehdään hyviä asioita. Tapparan kevään hankinnat onnistuivat ja joukkue ei juurikaan virheitä tehnyt. Ei todellakaan ole sattumaa. TPS pääsi finaaleihin löytämällä ja hyödyntämällä vastustajan heikkoidet, mutta finaalissa ei riittänyt vaikka joukkue antoi kaikkensa. Nuo omat junnut ovat kyllä suuri ylpeyden aihe.

Ainut asia kun jää kaivelemaan keväästä on tuomarit. Peli ansaitsee parempaa kuin mitä näillä tuomareilla oli tarjota. Lopputulos ei muuttuisi, mutta viihdearvo taatusti kasvaisi.

Onnittelut Tampereelle. Ansaittu mestaruus. Ylivoimaisesti liigan paras Joukkue ja seura tällä kaudella.
 

karotenoidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Canucks, PYRY
Muu halli onkin sitten joko neutraalia väkeä tai tullut kauden ensimmäiseen peliin, sekunti mestaruuteen ja hyvä kun saa perseet ylös penkistä taputtamaan. Huh huh.
Ei se kaikki ny ihan noinkaan mennyt. Mutta siinä on perää, että siellä oli paljon neutraalia väkeä katsomassa kauden ekaa peliä. Tappara kusi tapansa mukaan uskollisimpia fanejaan silmään myymällä erityiskanavia pitkin leijonanosan ratkaisupelin lipuista yhteistyökumppaneille ennen kuin yleinen myynti oli alkanutkaan. Omille faniryhmille ei minkäänlaista kiintiötä puolestaan. Tiedän että pirusti sellaista sakkia, joka hallilla käy pitkin kautta, jäi ilman lippua. (Itseäni lykästi niissä arpajaisissa väärän päädyn seisomalipun verran onneksi sentään.) Sillä on oma vaikutuksensa tunnelmaan.

Kova jengi meillä tänä vuonna oli. Älyttömän kova. Tapparamainen. Voi olla ettei tulokset olleet syksyllä toivotunlaisia, mutta missään vaiheessa ei epäusko edes yrittänyt hiipiä puseroon. Olen jo nähnyt niin monta syksyn reenijumia, ettei ole minua hetkauttanut enää aikoihin. Toivottavasti ei hetkauta muitakaan enää ensi syksynä. Kun joulukinkut on syöty, Tappara nousee aina. Saatiin nauttia täyden CHL-kauden verran, mikä oli pitkäaikaisen haaveeni toteutuma. Siellä myös nähtiin, miten kovalla suoritustasolla joukkue pystyy pelaamaan. Harmittavasti siinä finaalissa kotijoukkue oli vielä napsun parempi ja voitti ansaitusti maalilla. Siitä ainoa tahrantapainen koko kauteen. Samoihin aikoihin paikattiin joukkueen isoin ongelma eli ykkösylivoiman pakin puute Leskisellä ja tuotiin sisään mestaruustalismaani Savinainen, joka oli arvossaan tosipeleissä. Jos kaksi piti Jokereista valita, onnistuttiin valitsemaan ne kaksi jotka vahvistivat joukkuetta eniten. Runkosarjan lopulla pistettiin voittokamppailu jännäksi parilla turhalla pistemenetyksellä, mutta voitettiin runkosarja kuitenkin. Siitä sitten pudotuspeleihin tietäen, että sen joukkueen joka kaataa tämän Tapparan neljästi olisi oltava timantinkova. Sellaista ei osunut vastaan, joten tori kutsuu.

Liikkuu huhuja, että Peltola olisi lopettamassa. Todella rikkonainen kausi hänellä, ja pieni rooli ratkaisupeleissä tällä kertaa. Terveystilanne oli epäilemättä epäideaali tällä kertaa. Yleisön suosikki Kuuselan ohella kuitenkin edelleen mitalinjaon hurrauksilla mitattuna, mikä lämmitti. Hän on kuitenkin dynastiamme keskeisimpiä palasia ja arvostettu jopa niiden keskuudessa, jotka muuten vihaavat kaikkea Tapparassa. Vielä viime keväänäkin Jugi oli kirkkaasti joukkueen MVP. Siinä rajoilla, nouseeko numero 81 Areenan kattoon ensimmäisenä uutena. Kriteerit ovat meidän seurassa todella ankarat, mutta Peltola jos joku saattaa ne täyttää. Minä en vastusta jos nousee.

TPS:n nousu vitsistä Suomen eliittiin on iloinen asia. Suurseura, jonka syvimpään olemukseen kuuluu pelata näitä pelejä. Omien nuorten kantama joukkue, työstä kiittää tulevina vuosina maajoukkuekin. Kaatui nyt tällä kertaa Tapparan kokemukseen ja erikoistilannepeliin. Toinen finaalitappio putkeen ei tunnu kivalta eikä näissä jutuissa aina kolmaskaan kerta sano totta, tiedämme kokemuksesta. Mutta huomenna TPS:n seuraava mestaruus on päivän lähempänä toteutumista kuin tänään oli, se on varma.
 

Valmetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Bruins
Onnittelut Tapparalle!!!
"Arvattava ja jo perinteinen mestari", joten ensi kaudelle toivotaan kaikille "uudet sakit", ettei Liigan vetovoima lässähdä yhden porukan dominointiin..
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Toinen finaalitappio putkeen ei tunnu kivalta eikä näissä jutuissa aina kolmaskaan kerta sano totta, tiedämme kokemuksesta.
Näiden sulattaminen on huomattavasti helpompaa, kun taustalla on se yli kymmenen mestaruutta ja edellisestäkin vaivaiset alle 15v. Muilla seuroilla tilanne voisi olla toinen...

Mutta kyllähän Liiga kaipaa menestyvää Tepsiä ja toivottavasti sellaisen siemenet on nyt sitten pysyvästi kylvetty. Kiva sarja oli, oikea voitti.
 

RajatOn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt se on taputeltu, kiitos Tapparalle hyvästä sarjasta. TPS:llä ei materiaalin leveys rittänyt tällä kertaa ja voi ihan rehellisesti sanoa, että parempi voitti. Ens vuonna sit uudestaan, jos vaikka hankinnat osuisi paremmin sillon.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Tiukempi linja = lisää erikoistilanteita.
Erikoistilanteet taisi olla ennen iltaa 123 / 87. Mitä luulet kumpi olisi hyötynyt jos oltaisiin vihelletty?
Tapparan mies siis tykkää vapaapainikiekosta, eipä ole yllättävää :)

Mitä väliä sillä on, jos toinen hyötyy tiukasta linjasta? Pelistä tulee ainakin paljon miellyttävämpää katsoa. Enemmän maaleja ja ennen kaikkea vähemmän tuota saatanan painimista.
 

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Tiukempi linja = lisää erikoistilanteita.
Erikoistilanteet taisi olla ennen iltaa 123 / 87. Mitä luulet kumpi olisi hyötynyt jos oltaisiin vihelletty?

Eihän tällä ole mitään väliä. Lopputulos ei olisi todennäköisesti muuttunut, mutta oltaisiin sentään edes kunnioitettu jääkiekon sääntöjä. Nythän näin ei tehty. Ei todellakaan mitää pois Tapparalta, onnea edelleen sinne. Tämä nyt on vähän väärä ketju tästä höpistä toki, kun joka sarjassa oli sama paska "linja".
 

Cappe71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Thorengruppen IBK, CHL, Salibandy, Leki
Nyt kun näitä muutamia viestejä lukee joissa puhutaan finaalien "lässähdyksestä", naurahdan aina ääneen. Omaan silmään nämä olivat yhdet tiukimmista finaaleista pitkiin aikoihin. Vastakkain pelasivat niin hyvin valmennettu ja puolustavat joukkueet, jonka yhdistää taas maali määriin. Jokaisen maali arvo nousi arvoon arvaamattomaan.
Vielä eilisestä. Olipa upea ele meidän faneilta kun TPS sai metallit niin koko halli yhtyin TPS! huutoihin, jotka he kyllä ansaitsivatkin. Siinä oli sitä aitoa urheiluhenkeä! Kiitos upeista finaaleista Tappara ja TPS!
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nyt kun näitä muutamia viestejä lukee joissa puhutaan finaalien "lässähdyksestä", naurahdan aina ääneen. Omaan silmään nämä olivat yhdet tiukimmista finaaleista pitkiin aikoihin. Vastakkain pelasivat niin hyvin valmennettu ja puolustavat joukkueet, jonka yhdistää taas maali määriin. Jokaisen maali arvo nousi arvoon arvaamattomaan.
Ihmiset odottavat kiekolta erilaisia asioita. Vähämaalisuus voi näyttäytyä "tylsänä", kun tilanteiden vaihtelu ei ole rakentamassa draamankaarta. Ei ollut tällä kertaa niitä ajassa 59:59 tehtyjä voitto- tai tasoitusmaaleja. Se tietynlainen tunteiden vuoristorata auttanee ainakin neutraaleja faneja pääsemään sisään sarjaan paremmin.

Se onkin sitten kokonaan eri asia, mitä itse kukin tältä sarjalta odotti. Kevät oli pitkä, otteluaikataulu tiukka. Tappara sai pudotuspelienkin aikana levättyä sarjojen katketessa nopeasti, mutta TPS joutui hieman enemmän ottamaan koneestaan irti, vaikka ennen finaalia parin päivän huili olikin. Sen taakan oli pakko alkaa näkyä jossain kohtaa. Ei voi päättömästi karvata, tai taklailla näillä rasituksilla, vaan pakko on hieman säästelläkin. Tapolan Tappara tänä keväänä osasi äärimmäisen hyvin sen "tehdään, mitä pitää" -tason löytämisen.

2022 finaaleissa pelillisesti ehkä merkittävintä oli puolustusosaaminen. Puolustusosaaminen, joka riitti tukahduttamaan kaukalossa olleen hyökkäyspään virtuositeetin. Kaukalossa nähtiin kaksi tämän kauden parhaiten puolustavaa joukkuetta. Hyvin valmennetut joukkueet, joiden jokainen ketju osasi tiiviisti viisikkona puolustaa oman maalinsa edustaa. Ei sinne murtautuminen helppoa ollut kummassakaan päässä. Kun takana viimeisenä lukkona oli kuumat maalivahdit, niin eihän siitä mitään ilotulitusta aikaan saanut. En tiedä miten TPS esim. eilen onnistui roikkumaan tuloksessa kiinni pelitapahtumista huolimatta, mutta ei se ihan sattumaa tainnut olla. Ei ollut ensimmäinen kerta turkulaisille tänä keväänä. Kova joukkue. Suuret massat kuitenkaan harvemmin sitä tylyn kaunista vastustajan pimentämistä pitää "viihdyttävänä kiekkona". Hyökkäykseltä odotetaan enemmän.

Tapparalla ja TPS:llä olisi ollut eväät myös pelillisesti erilaiseen sarjaan. Molemmissa joukkueissa oli hyökkäyksen kärki niin terävä, että jonkinlaiseen "hurlumhei" -kiekkoon lähtö olisi tarkoittanut vallan erilaisia maalimääriä kuumista maalivahdeista huolimatta. Mutta vaikeahan siihen on mennä, kun kuormitus on ollut kova. Kun puolustavalle joukkueelle tuomarit tarjoavat vapauksia. Eikä se hurlumhei rehellisesti sanoen taida edes varsinaisesti kuulua Ahokkaan tai Tapolan tyyliin. Kovia valmentajia, jotka osaavat organisoida joukkueensa pelaamaan tuloksesta tyylipisteidenkin kustannuksella. Minimoidaan riskit omissa ja luotetaan omien taitoon ratkaista pelejä paikan auetessa. Niitä paikkoja kun kuitenkin kyetään luomaan omaan pelitapaan luottamalla.

Tuomareihin ei jaksa suuremmin edes kantaa ottaa. Ei tämä sarja tuomareihin ratkennut. Paljon jäi viheltämättä. Monta vihellystä voi viheltämättömyyksien vuoksi kyseenalaistaa. Mutta se on laajemman keskustelun paikka. Se on koko Liigan ongelma, ei tämän finaalisarjan.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Huikeat oli finaalit ja TPS todella kova vastus. Mahtava tunnelma areenalla ja upeeta kiekkokulttuuria niin yleisön kuin pelaajien toimesta. Nurmi erittäin värikäs ja hieno pelaaja, kertakaikkiaan. Liikaa joutui urakoimaan kyllä mutta hieno katsella.

Täälä vingutaan tuomaritoiminnasta, mutta päivänselvää on, että jos olisi ollut tiukkalinja, täälä vinguttaisiin tuomaritoiminnasta. ”Siitä ja tästä ei olisi pitänyt viheltää ja tuosta tietenkin”. Kyllä vinkumisen määrä on vakio. Kuunnelkaa pelaajia, vihellykset menee tulkinnan mukaan milloin mitenkin, suurinpiirtein oikein ja kansa ulvoo, pelurit menee eteenpäin.

Onnea mestareille sekä hopeajengille.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Edelleenkin: antakaa tuomarin viheltää, kun sillä on pilli.

Tämä aivan loputon itkeminen tuomareista on aivan helvetin väsynyttä ja lapsellista. Tuomarit ovat tuolla sitä varten, että he päättävät tasapuolisesti mikä menee sääntöjen mukaan ja mikä ei. Piste.

Tuomareista vinkumenen on pirulle pikkusormen antamista. Ensin yksi oman joukkueen muka kokema vääryys, sitten toinen ja lopulta ei pelistä enää muuta näekään.
Ja kun sellainen katsoja ei ymmärrä kokemansa ulkoisen vääryyden olevan vain hänen oma subjektiivinen psykologinen reaktionsa pettymykseen, tappion syyksi legendoihin (ja jopa kirjoihin) jää ikuisiksi ajoiksi vain se. Pettymyksenhallinnan pettämistä kuin lapsella joka ei saa kaupasta haluamaansa.

Joten itsenne takia älkää. Vasta kun oppii kunnioittamaan tuomaria, oppii nauttimaan pelistä.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Näin sivustaseuraajana, ihan mukavat finaalit oli ja parempi voitti. Ei ihan yltänyt viihdyttävyydeltään Ilves-TPS sarjan tasolle, mutta kyllähän näitä finaaleja katsoi. Liigassa pärjää tuolla rautaisalla puolustamisella, joka välillä aiheuttaa kirosanoja ja joskus sitä sitten ihailee. Molemmissa päissä oli kyllä maalivahtipeli kunnossa, joten pieniin asioihin lopulta tämäkin sarja ratkesi - Tapparan terävyyteen ja parempaan puolustamiseen.

Tuomareista on turha valittaa, kyllä ne tasan menevät pitkässä juoksussa, mutta vain viimeiset viheltämättä jääneet rikkeet muistetaan. Jollakin erätauolla Hiltunen mainitsi ammattituomarit, ehkä sitten sitä linjaa voisi vähän kiristää, jotta nopeus ja taito pääsee enemmän esiin - tämä nyt ei kuulu tänne.

Onnea Tapparalle mestaruudesta!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Apa

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
@Luke72 ja @TuleeEnnenaikaisesti eli, kun pelkästään yhdessä pelissä tehdään maali päivän selvän huitomisen seurauksena, tuomitaan KAKSI kertaa rangaistuslaukauksen sijaan jäähy ja annetaan 3min 2+10 jäähy tilanteesta missä yksikään ruumiinosa ei ollut lähelläkään päätä. Tämä kaikki siis yhden ainoan pelin aikana.

Kyllä itse haluaisin nähdä enemmän sitä taitokiekkoa, kuin hyökkäysten tappamista estämällä, koukkaamalla ja huitomalla. Kun tuohon linjattomuuden valittamiseen osallistuu myös voittajajoukkueen kannattajia ja täysin ulkopuolisia, voisi siinä kritiikissä jotain perää olla.

Painotan kuitenkin, että pelejä ei tuomareihin hävitty ja parempi voitti, mutta aivan liikaa jäi hampaan koloon tuomaritoiminnasta.
 
Suosikkijoukkue
Sydämellä pelaavat
@Luke72 ja @TuleeEnnenaikaisesti eli, kun pelkästään yhdessä pelissä tehdään maali päivän selvän huitomisen seurauksena, tuomitaan KAKSI kertaa rangaistuslaukauksen sijaan jäähy ja annetaan 3min 2+10 jäähy tilanteesta missä yksikään ruumiinosa ei ollut lähelläkään päätä. Tämä kaikki siis yhden ainoan pelin aikana.

Kyllä itse haluaisin nähdä enemmän sitä taitokiekkoa, kuin hyökkäysten tappamista estämällä, koukkaamalla ja huitomalla.
TPS oli niin mankelissa koko pelin, että mikäli olisi sääntökirjan mukaan vihelletty olisi Tappara päässyt ratkomaan ottelun YV: llä aiemmin. Ihan sama miten olisi vihelletty, Tappara olisi mestari. Samaa mieltä viimeisestä lauseesta. Kauaksi ollaan tultu "nollatoleranssista"
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS oli niin mankelissa koko pelin, että mikäli olisi sääntökirjan mukaan vihelletty olisi Tappara päässyt ratkomaan ottelun YV: llä aiemmin. Ihan sama miten olisi vihelletty, Tappara olisi mestari.

Kuten ehtisin tuohon muokkaamaan niin ei me tuomareihin hävitty ja se parempi osapuoli todellakin voitti. Kyse ei ole siitä vaan siitä, että tuomaritoiminta oli todella ala-arvoisen huonoa koko finaalien ajan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös