Playoffs 2022 finaalit: Tappara (1.) – TPS (4.)

  • 123 659
  • 1 287

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä kasetin hajoamiseen liittyy ihan jotain muuta kuin väärin vihelletty tilanne.

Ai nyt se on väärin vihelletty? Ilman Savinaisen huitomista olisi Tappara saanut edes jotain kiriä aikaiseksi eli kyllä tuo Savinaisen kasetista oli kiinni. Se on ihan sama mitä siellä on aikaisemmin kulmassa tapahtunut, mutta päässä kiehuu ja haluat kostaa niin silloin kasetti hajoaa.

Mitä Nurmeen tulee niin hommasi Tapparalle jäähyn eli jäi tässäkin tilastossa Savinaisen edelle ;)
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
No niin taas ystävät rakkaat Tampereelta. Tässä pelissä se näkkileipä nyt tippui voipuoli alaspäin, mutta muutenhan tämä oli jälleen kerran helkkarin laadukas jääkiekkopeli kaikilta osa-alueilta. Tuomareista voi keskustella ken haluaa, mutta eipä tässäkään pelissä sen ihmeellisemmin homma tuohon ratkennut. TPS oli aloitteellisempi kuin Tappara - Tappara lähti kolmannessa erässä pelaamaan idealla, että suojellaan meidän johto pois, mutta maali unohtui käydä tekemässä. Tekemättä maaleja ei voi voittaa. Huomioiden sen, kuinka laadukasta kiekkoa erityisesti puolustus- ja maalivahtipelissä tässä on pelattu niin arvostus vaan sarjalle ja vastustajalle. Ihan ansaitusti tässä turpaan tuli vähintään tässä pelissä - kyllähän tämä olisi pitänyt mahdollisuutenakin tiedostaa, ettei nyt varmasti jokaisessa pelissä päästä tuurijatkoille ja pomppuja venailemaan.

Tosin aika raskastahan tämäkin on, että minäkin tänne tulen jonkinlaisena palstapoliisina kertomaan, miten pitää keskustella. Keskusteltaa toki aivan miten tykkäätte, mutta turha tällaisen pelin jälkeen on hirveästi jäädä vinkumaan jostain yhdestä tilanteesta, kun oikeus kuitenkin tapahtui. Jos joku odotti, että TPS tarjoilee kultalautaselta Tapparalle mestaruuden niin sen voi unohtaa heti.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Kivahan näitä vääntöjä on katsoa, joten hyvä vaan ettei mennyt vielä poikki.

Toivottavasti ei katkea vielä torstainakaan.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Aamulehdessä oli tänään juttu, kuinka Tampereen keskustorin suihkulähdettä valmistellaan jo mestaruusjuhlia varten. "Tapahtumapäällikkö Saara Saarteinen Tampereen kaupungilta kertoi tiistaina aamupäivällä, että parhaillaan selvitetään, onko suihkulähteen luona mahdollista juhlia turvallisesti." Haluan muistuttaa, että vaikka on hauskaa ja juhlitaan, niin asiallisesti ja siististi, turvallisuusasiat mielessä ja niin, ettei hajoteta paikkoja”, Saarteinen summaa. Hän suosittelee juhlakansalle reviirin laajentamista: työmaasta vapaata aluetta on esimerkiksi suihkulähteeltä Frenckellin suuntaan mentäessä."
Varmaan tepsin kopin seinällä jo.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Kysymys ensisijaisesti raumlaissille, kun täällä kuitenkin päivystätte. Oliko Tapparalla tänään all-in ja Tepsillä puolikkaat valot? Omaan silmään näytti siltä, että osat olivat kääntyneet näin, joten kääntyykö nämäkin roolit?
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Huutonaurua Tuulolalle! Melkoinen vässykkä. Kiva kun torstaina pelataan.

Ps. Tuomarit ihan hanurista taas.
 

hyperion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tosin aika raskastahan tämäkin on, että minäkin tänne tulen jonkinlaisena palstapoliisina kertomaan, miten pitää keskustella.
No siis kaikella kunnioituksella niin nimenomaan juuri näin. Tämä on nyt toka kerta kun astut tämäntyylisesti esiin. Tunnistan toki nimimerkkisi palsta-aktiivina sekä täältä että toisaalta, mutta en kuulu mihinkään viralliseen Tapparan faniryhmään enkä edusta täällä kenenkään muun mielipiteitä kuin omiani, vaikka Tampereen passi taskusta löytyykin. En ole täällä hakemassa kavereita vaan jauhamassa kiakosta. Kaikkien osapuolien tulisi keskustelussa kestää myös kovia näkemyksiä eikä jääkiekon seuraamisen tarvitse olla mitään halinalletouhua yli seurojen. En minä pahastu itseeni tai minun kommentteihini kohdistuvista kovistakaan sanoista, korkeintaan annan samalla mitalla takaisin.

Taustoistuksena voin sanoa ihan suoraan että minun juttujeni taustalla on pitempiaikanen oksennuksentunne kurkussa Nurmea kohtaan. Suomessa on läpi historian ollut tietty joukko sellaisia laadukkaita pelaajia jotka eivät tule menestymään rapakon toisella puolella ja tunnistan Nurmessa erittäin paljon näitä piirteitä. Kyllä täälläkin TPS-kannattajakin myöntävät että Nurmi "hankki" tänään jäähyn ja me kaikki tiedetään että Nurmi on ollut ihan virallisavoimesti riepoteltavana mediassa vasta eilen filmaamisestaan. Oksennuksentunne kurkunpäässä on vahva.

Ei tässä ole mitään henkilökohtaista ketään palstalaista kohtaan, mutta mikään kumbaijaa-meininki ei vaan ole mitenkään välttämätöntä. Koen oikeudekseni kirjoittaa täällä näkemyksiäni enkä näe tekeväni mitään väärin.

Kun sarja päättyy ja pelaajat kättelevät niin se on se hetki milloin kannattajakulttuuri mitataan. Ennen sitä ei ole mitään ongelmaa vaikka oltaisiin sanallisesti tukkanuottasilla.
 
Viimeksi muokattu:

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Miksi Tapparan kulta-Anton heilui mailan kanssa poikittain loppuvihellyksen jälkeen? Levisikö siltä kasetti vai kuiskasiko Pärssinen jotain?
 

Cappe71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Thorengruppen IBK, CHL, Salibandy, Leki
TPS voitti, ansaitusti, tämä oli se ''Tepsin peli''. Mutta on se kivempi voittaa mestaruus uudessa hallissa ja torikin on lähempänä. Kaikki sankoin joukoin halliin torstaina.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Onko jotenkin kummallista mielestäsi, että mennään muistuttamaan jos ammut summerin jälkeen? Oliko ensimmäinen näkemäsi jääkiekkopeli vai miten?

Pukukoppi on oikea osoite sen jälkeen, kun 60 minuuttia on pelikellossa. Ei sen jälkeen tehtyjä suorituksia noteerata. Se on siis se sama osoite, mihin kiukku-velimattikin suuntasi jurputtaen. Tiesitkö tämän?
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Puhakka jatkoi tuon järkyttävän osuman jälkeen peliä ja nyt kertoo miten muistaa, että kulmassa oli ja tasapaino meni. Kyllä näiden pääosumien kanssa pitäisi liigaan saada nämä kunnolliset aivotärähdysprotokollat, vaikka miten pelaajat sinne kentälle haluaisivat mennä.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Pukukoppi on oikea osoite sen jälkeen, kun 60 minuuttia on pelikellossa. Ei sen jälkeen tehtyjä suorituksia noteerata. Se on siis se sama osoite, mihin kiukku-velimattikin suuntasi jurputtaen. Tiesitkö tämän?
Haluisin kanssa nähdä tilanteen, jossa joku ajaisi jonkun tepsin pelaajan ihan pystyyn summerin soitua ja sinä ihmettelisit miksi tepsin pelaajat menevät sinne jäälle heilumaan eikä suoraan koppiin.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En ole täällä hakemassa kavereita vaan jauhamassa kiakosta. Kaikkien osapuolien tulisi keskustelussa kestää myös kovia näkemyksiä eikä jääkiekon seuraamisen tarvitse olla mitään halinalletouhua yli seurojen

Tähän kaikilla myös on oikeus :) Eli kannustan ehdottomasti jatkamaan keskustelua - ja juuri niistä teemoista, joista haluat keskustella. Oma kokemukseni näistä ketjuista vaan on sellainen, että kun kierrokset rupeavat nousemaan niin keskustelun lukukelpoisuus alkaa samaa tahtia laskea. Tämä siis vain ja ainoastaan minun käsitykseni asiasta: negatiivinen sävy tarttuu keskusteluun ja johtaa kehään, jossa vain vastaillaan toisille ja perustellaan eri kulmista samaa asiaa. En muutoinkaan erityisesti tarkoittanut ketään, vaikka aivan oikein tulkisit, että tarkoitin juuri tuota jankkaamista. Kun lähdetään puolin et toisin jankkaamaan jostain yksittäisestä asiasta (esimerkiksi nyt Jasun mahdollisesti viheltämättömästä jäähystä) niin ei siitä mitään tule ja mihinkään se keskustelu ei siitä etene. Eikä se ainakaan paremmaksi muutu.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jatkan ”halinallittelu”-linjalla ja totean, että helvetin hieno asia, ettei Puhakkaa sattunut pahemmin. Siinä olisi voinut sattua todella pahasti. Puhakan ja Tepsin elämä jatkuu, torstaina jatkuu sarja…
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Nyt on melko paksua kun Jasua(!!!) lähetään kuvailemaan adjektiivilla ”jarkkoruutumainen” :D
Siinä missä Jasu roikkui kulmassa kaksinkäsin jonkun kahvaran mailassa, niin Jarkko Ruutu olisi purrut ja potkaissut johonki pohkeeseen ja sitten sen jälkeen etsinyt piilareitaan jäänpinnasta. Todennäköisesti olisi kerinnyt myös kyykkäämään kaiken hässäkän aikana...
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Haluisin kanssa nähdä tilanteen, jossa joku ajaisi jonkun tepsin pelaajan ihan pystyyn summerin soitua ja sinä ihmettelisit miksi tepsin pelaajat menevät sinne jäälle heilumaan eikä suoraan koppiin.

Uskon myös että jos Tapola alkaisi ammuskella revolverilla jäälle ja katsomoon, niin siihenkin mentäisiin väliin, mutta kumpikaan näistä skenaarioista ei liity tämänpäiväiseen tapaukseen mitenkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös