To 14.4.2022 Tappara - KooKoo

  • 19 306
  • 419

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Onnittelut Tapparalle. Nikkilän putoamisen jälkeen tämä sarja oli ihan selvää pässinlihaa.

Ei voi muuta kuin hattua nostaa!
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Kookoo teki kaikkensa ja antoi hyvan vastuksen. Loistava kausi, kulttuuri ja joukkueen luonne vain kehittyy, tuosta on hieno jatkaa ja varmasti silti nalkaa pronssipeliin
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Mahtavaa Tappara!!
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kirjoitin tämän ottelusarjan toisen ottelun puolessa välissä, että siinä tuli parin ratkaisu, kun KooKoo menetti kotonaan 3-1 johtoaseman. Olin näemmä valitettavasti oikeassa. Jos sen ottelun KooKoo olisi onnistunut voittamaan, niin tästä olisi tullut todella hyvä sarja. Valitettavasti Tapparan materiaali on vain parempi kuin KooKoon.

Hyvä kausi kuitenkin KooKoolta! Voitte olla ylpeitä joukkueestanne, KooKoo-fanit. Ja toivottavasti menette isolla joukolla tsemppaamaan joukkueen pronssiin.
Kyllä... Siinä pelissä oli KooKoolla se mahdollisuus mennä 4-1 johtoon, joka olisi voinut olla Tapparalle liikaa. Tosin KooKoon pelikuorman ja poissaolojen, etenkin Nikkilän loukkaantumisen myötä voi olla, että Tappara olisi 0-2 tilanteesta silti vääntänyt sarjan viimeistään seiskapelissä itselleen.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Siis Tappara voitti? No vittu ullatus. Toinen pari veivannee taas ihan pirun pitkään, ja aivan piipussa toinen tulee finaaleihin. No, organisaatio on hyvin rakennettu, samoin joukkue ja valmennus. Ei voi kuin hattua nostaa!
Ens vuonna sitten Ässiä vastaan taas. Ja jälleen häviätte!
Sitä ennen onnittelut hyvästä suorituksesta.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Aijai... Sieltä tuli ratkaisu. Hieno kausi KooKoo:lta mutta ei vaan riittänyt. Ensi kaudella taas uusi yritys. Lohtuläpsyttely sitten niitä varten ketä kiinnostaa...
Kyllä KooKoota ja Ilvestä luulisi kiinnostavan, toinen ei ole voittanut mitään koskaan, toinen joskus silloin, kun olkatoppaukset olivat muotia ekan kerran.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös