Ke 13.4.2022 TPS - Ilves

  • 21 116
  • 362

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Ihan sattumanvaraisesti vihelletään ja sitten löydetään kevyt koukku Ilvekseltä. Voi jumalauta tätä linjaa.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jännä, ettei pelaajayhdistyskään kommentoi tuota tuomari"linjaa" mitenkään, luulisi tuon olevan pelaajille ihan helvetin perseestä, kun ensin menee 10 koukkua ohi, ja sitten yhdestä vihelletään. Onhan tuo nyt ihan hanurista pelaajillekin, kun ensin sua koukitaan, ja seuraavassa vaihdossa koukit itse ja saat jäähyn. Joko linjaksi niin, että vihelletään vain korkeat mailat, kiekot katsomoon ja väärät vaihdot, tai sitten vihelletään sääntökirjan mukaan.

Tällainen vitun spedeily vain pilaa pelin, ei pelkästään kun kukaan ei tiedä milloin tulee jäähy, mutta tuollainen virvelöinti ja koukkuminen syö pelistä sen viimeisenkin vauhdin, joka väsyneiden joukkueiden pelissä on.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
On väsynyttä pelaajaa kentällä, kummassakin joukkueessa. Ei ole hyvää mainosta sm-liigalle tällainen pelitahti.

En vetele pitkälle meneviä johtopäätöksiä, mutta kun tuota kiekollista peliä nyt pari erää puolella silmällä seuraillut niin oisko siihen nimenomaan iskenyt pieni väsy. Ei tuoksu freshille. Enempi prosenttikiekkoa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Intensiteetiltään kenties kevään huonoin matsi. Raskas ottelutahti vienyt kaiken terän joukkueiden pelaamisesta?
 

Juuriskapää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo, Leeds Rhinos, Lukko, TPS, TUTO, RNK
TPS:llä vaarallisemmat paikat, mutta jotenkin tämä on niin väsynyttä touhua, että viihdearvo nolla ja taitaa se yksi maali tänään ratkaista jommalle kummalle.
 

Immortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen ja Robbien jengit
Ullatuuuuuus arpajäähy
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Näköjään vain toinen joukkue rikkoo. Siellä totisesti yritetään saada TPS:lle se ensimmäinen ylivoimamaali.

e. Lähinnä, kun vastaavia rikkeitä menee molemmilta joukkueilta ohi useita, vihellettäisiin molemmille tai ei kummallekaan.

Tuntuu siltä, että kun tarpeeksi monta kertaa lyhyen ajan sisään rikot niin nousee vasta käpälä pystyyn. Olisihan tuolla molemmille voinut useamman jäähyn viheltää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös