Kerho kaudella 2022–2023

  • 366 466
  • 2 306

Ralph

Jäsen
Tuon mustan hahmon vasen korva ja pitkähkö kaula muistuttaa Juuso Hietasta. Hiukset tosin ei yhtään.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jos kerran kickoff pidetään kun vielä Liigan pleijarit on kesken, niin on siellä oltava isompia nimiä muualtakin tulossa. TPS-HIFK parista on huhujen mukaan tulijoita molemmista, joten jommasta kummasta tulevat voidaan julkaista. Tapparasta tulevia ei voi vielä julkistaa. Ketä sinne sitten jää? Rajaniemi, joku jatkosopimus ehkä, Hietasen uskon kun näen, jos silloinkaan. Toiveissa olisi 1-2 keskushyökkääjää "Kunyk" & "Leino" koodinimellä, mutta näistä ei kyllä ole edes huhua kuulunut mistään.

Edit. HIFK lomille, eli Ahonen ja Miro voidaan myös julkaista.
 
Viimeksi muokattu:
L

luigitar

Hienoa, että saadaan järjestettyä kick-off!
Pärssistä, (Rönniä) ja Liukasta ei voida julkaista pelien jatkuessa. Joten kyllä siellä pakostakin pitää olla koviakin nimiä, kun ajankohtaa miettii. Tietenkin on mahdollista, että osa halutaan säästää tarkoituksella ja saada sitä kautta hypettä fanien keskuudessa.
 

Rusty44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ilmeisesti Kick-off huipentuu tunnin mittaiseen Mika-showhun, jossa Mika istuu lavalla pöydän ääressä ja odottelee puheluita HPK:lle tarjoutuvilta pelaajilta. Vapaille pelaajille ja heidän agenteilleen on ilmoitettu aikaikkuna, jolloin pelaaja tulee saamaan 30% paremman palkan soittaessaan ja tarjoutuessaan itse.

Katsotaan soittaako kukaan ja saadaanko yhtään uutta nimeä, vai tuleeko tilaisuudesta ainoastaan alkoholinhuuruinen paitahuutokauppa?
 

Joe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset joukkueet (jokerit on venäläinen)
Ilmeisesti jo ihan nimetkin paperissa
Siis tämä on todella paha menetys HIFK:lle. Järjetöntä miten voidaan päästää Karjalainen pihalle. Pelaa uransa parasta kiekkoa eikä suoraan sanottuna ole mahdoton ajatus, että Karjalainen lähtisi vaikka SHL:ään lähivuosina (kun ei KHL:ää enää ole). No onneksi me saadaan Melart Karjalaisen tilalle. Ei hän huono korvaaja ole!
Onnittelut Karjalaisesta jos nyt teille tulee. Vaadin ettei hän pelaa HIFK:ta vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös