Ma 4.4.2022 => Ti 5.4.2022 Kärpät - Ilves

  • 72 629
  • 1 142

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jäädytys vaikuttaa alitehoiselta. Hiukan varmaan helppotta kun saavat katsojat pois hallista ja pakkasyön, mutta kovin sohjoiselta vaikutti. Pitäisihän siinä olla tehoa reservissä tarvittaessa. Onko nuo putket muuten yhdessä piirissä yleensä, vai onko mahdollista tehojäädyttää alueita?
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Siis jatketaanko tämä peli siis nyt vielä tästä samasta tilanteesta loppuun vai uudelleen alusta?

Ihan huikea farssi.

Tottakai jatketaan 1-0 tilanteesta. Eihän siinä ole mitään järkeä, että 10min pyyhitään pois.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Joo jos Game 6 kerran pelataan niin kyllä se Tampereella olisi pitänyt pelata. Nyt tämä menee kyllä niin päin että Kärpät hyötyy tästä enemmän kuin Ilves. Joka ei tässä tilanteessa ole oikein.
 
Ei se auta, jos vika on jäädytyslaitteissa. Nyt vähän haisee, että Hiltusen 40 vuoden kokemukseen luotetaan liikaa. Kenttämestarin mukaan jää oli pelikunnossa, mutta ei kyllä ollut.
Samaa luulen, jotain siellä on hajalla. Ei välttämättä tule kuntoon yön yli nukkumalla.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ouluun uutta hallia vaan. Kärpät ansaitsee kunnon areenan. Pääsee sitten puoliSuomea katsomaankin. Jospa tämä hiukan saisi vauhtia päättäjiin?
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Joo jos Game 6 kerran pelataan niin kyllä se Tampereella olisi pitänyt pelata. Nyt tämä menee kyllä niin päin että Kärpät hyötyy tästä enemmän kuin Ilves. Joka ei tässä tilanteessa ole oikein.
Nää menee pitkässä juoksussa tasan..
 

Khoenator

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat
Osaako joku, joka on raksilan jäätä koko kauden katsonut sanoa, onko tää mainos ollut koko kauden vai nyt pudotuspeleihin ilmestynyt?
 

masa90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Nhl
Ei tietenkään. Massit tästä ja saatiin myös hyvä määrä hallimyyntiä. Huomenna uusi satsi. Junno hoitaa neljän pelin myynnit kolmessa pelissä. Kova juttu, hei.

Jenkeissä peruttiin peli lumimyräkän takia, siirrettiin sitten pari kuukautta eteenpäin.

Lipun hyvityksestä kysyessäni sain vastauksen: "alkuperäinen lippu käy kyllä uutena pelipäivänä"

Ei paljoa lohduttanut se että lippu käy kun asuu Suomessa.
 

444

Jäsen
Ooks tosissas vai enkö ymmärrä ironiaa?
Tohon railoon kun iso äijä vetää, niin parhaassa tapauksessa lonkka sanoo poks
Ironia meni ohi. Täällä yksi jos toinen kärppä on ihmetellyt, että miksi sitä pitää mennä tollain ikävästi hinkkaamaan. Parempi vain toivoa, että se kestää, kun tunnin verran on tuijotettu rivissä kilpaa. Ihan epistä. Suomi rikkoi jään kahdesti.

Ja siis kenttämestari sanoo, että kyllä siinä aamulla oli 3 cm jäätä. Ja 10 min pelin jälkeen mainos repsottaa jään ulkopuolella. Kauheinta on, että hän todennäköisesti uskoo tuon tarinansa itse. Tuo jää ei tule olemaan kunnossa vielä huomenna klo 18.30, koska nyt siihen pitäisi ajaa muutama sentti lisää jäätä päälle, että päästäisiin edes siihen Hiltusen mainostamaan 3 cm paksuuteen. Ja millä todennäköisyydellä sellainen massa vettä jäätyy alle vuorokaudessa tuohon? Jos kenttämestarilla on 40 vuoden kokemus ja lopputulos on nähdyn kaltainen, niin eläkehommissa ei tarvitsisi ihan yhtä isolla vastuulla pelleillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös