Juniorit kaudella 2021–2022

  • 147 101
  • 753

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Noni, tänään mennään klo 16 ja ryöstetään voitto Kuopiosta. KalPalla on todella kova jengi ja Lukko lähtee selkeänä haastajana sarjaan. Lukko pelaa vauhdikasta lätkää ja omalla pelillä KalPa pyöritetään kanveesiin.
 

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Nostetaan vielä KalPan ratkaisupelaajat:

Juuso Mäenpää, Liiga 52 ott 5+16=21
Andreas Okany, U20 27 ott 21+22=43
Kasper Puutio, Liiga 51 ott 5+5=10
Benjamin Korhonen, Liiga 60 ott 4+6=10
Konsta Kapanen, U20 29 ott 19+26=45

Varmasti jäi joku mainitsematta ja tuijotin pääasiassa Liiga-pelejä ja pistehirmuja. Todella kovs on vihu, Lukko ei pysty pelaajien laadussa vastaamaan. Ero on tehtävä pelitavassa.
 

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
U16 SM jatkaa Jokereita vastaan tänään Harkkahallissa klo 16.00 alkaen.
 

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Aivan loistavaa peliä eka erä. Nyt vaan pää pelissä seuraavat 40min, junnupeleissä voi aina tapahtua mitä vaan. Hoitakaa se ensimmäinen kiinnitys!
 
Avauserän tilastot:

MV-torjunnat:
KalPa: Pasanen 7
Lukko 10 (Helomaa 9, Ansio 1)

Lukko oli ottelun alusta alkaen kuskin paikalla. KalPan "Liiga-ketjulta" muutama hyvä pyöritys, mutta ei oikein mitään vaaratilanteita luoneet. KalPan puolustusalueelle Lukko pääsi ajottain tulemaan todella helposti. Siitä osoituksena nuo maalit, jotka kaikki tehtiin todella vapaalta paikalta. Täysin Lukon erä ja jos joukkue jatkaa samalla tasollaan niin ei ole mitään hätää.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Killeri hakikin sen täsmävahvistuksen A-junnuihin! Ylitalo hakee myös hienoa loppua pitkälle uralleen Lukon A-junnuissa, 6. kautta vetää jo.

Melkoinen tyrmäys 0-4 avauserään. Montako voittoa mestaruuteen tarvitaan?
 

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Kyllä pitää itsekin muistaa alkaa katsomaan enemmän junnujen pelejä. Olen nyt muutamaan otteeseen tajunnut/muistanut/ehtinyt katsoa on kyllä yllättävän hyvätasoista lätkää. Ja vielä kun menestytään siihen kaupan päälle!
 
40min pelattu. Tilanne 1-4.

Toisessa erässä MV-torjunnat:

Pasanen 7
Helomaa 13

Toinen erä oli täysin KalPan. Lukko ei saanut pidempiä painostuksia KalPan päätyyn. Helomaan loistavat torjunnat sekä Lukon tarkka puolustusalueen pelaaminen pitivät huolen siitä, että KalPa onnistui vain kerran maalinteossa.

Päätöserään toivon, että Lukko saa taas oman pelinsä kulkemaan ja välttyy takaiskuilta. Enää 20min taisteltavaa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös