Trade Deadline 2022 – seurantaketju

  • 140 018
  • 867

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Sehän on sit Provorov kingseihin ;)
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers

Gemondo

Jäsen
Vaikka olisi kuinka kova kontender, niin todennäköisyys ekan kiepin ulostukselle on 30-40 pinnaa ja siitä eteenpäin putoamisen todennäköisuus aina nousee per kieppi. Eli jos varausvuoron treidiarvoa laskee, niin hihasta ravisteltu ka. on varaus välillä 26-28.

No katsotaanpa varauksia noilta sijoilta hieman taaksepäin. (Jätin viimevuodet pois, jotta löydetään jo NHL:ään murtautuneita pelaajia.)

2017: Oettinger, Frost, Bowers
2016: Thompson, Howden, Johansen
2015: Juulsen, Larsson, Beauvillier
2014: Scherbak, Goldobin, Ho-Sang
2013: Theodore, Dano, Klimchuk
2012: Gaunce, Samuelsson, Skjei
2011: Danault, Namestnikov, Phillips
2010: Kuznetsov, Visentin, Coyle
2009: Palmieri, Paradis, Olsen
2008: Ennis, Carlsson, Tikhonov

Lihavoin noista sellaiset pelaajat jotka omasta mielestäni voi laskea pelaajiksi joilla on ollut positiivinen vaikutus varanneeseen joukkueeseensa. Noita löytyi 14/30, eli hieman alle puolet. Loput varauksista ovat menneet käytännössä hukkaan.
Eli todennäköisesti Hawks saa noista prospekteista ja varauksista paremman pelaajan kuin Hagel (joka nyt ei kuitenkaan ole kuin keskikutosen pelaaja) ja yhteensä paljon enemmän NHL pelejä, maaleja ja syöttöjä. Mitä ei välttämättä saa, niin yhtä hyvällä sopimuksella pelaavaa pelaajaa, siitähän Bolts maksoi.

Saako? Todennäköisesti Hagelia paremmiksi pelaajiksi noista vuosina 08-18 varatuista pelaajista uskaltaisin tässä vaiheessa laskea Carlsonin, Kuznetsovin, Danaultin, Theodoren ja Oettingerin. Varauksin myös Frostin, Palmierin, Coylen, Skjein ja Thompsonin, vaikka henk.koht. uskon Hagelin kehittyvän noista jälkimmäisistä vielä heittämällä ohi, ellei sitä jo ole. Eli 10/30 listatuista pelaajista.

Chicagolla on käytössään kaksi varausvuoroa "noille sijoille" (sitähän me ei todellisuudessa tiedetä miltä sijoilta tulevat oikeasti varaamaan), Chicago osuu siis voittavaan arpaan n. 33% varmuudella. Lippaassa on kaksi ammusta ja 20/30 - eli keskimäärin kaksi kolmesta laukauksesta menee ohi. Ja se voittava laukauskin voi tuottaa vain uuden Hagelin.

Ja jos toiveissa on saada Hagelia arvokkaampi pelaaja draftattua noilta sijoilta, tuo otanta antaisi todennäköisyydeksi jotain 5/30, eli yksi kuudesta, ja kahdella mahdollisuudella Chicago onnistuisi siinä 33% todennäköisyydellä. Todennäköisenä en siis pitäisi sitä että Chicago tästä kaupasta lopulta hyötyy, mutta koska tämän ansiosta heillä on nyt pari arpalippua joilla voi osallistua "kuznetsov/aho/hintz arpajaisiin", on se silti hyvä treidi heillekin, vaikka eivät todennäköisesti voitakaan pääpalkintoa.
 
Viimeksi muokattu:

ColCbj

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Sierre
Chicagolla on käytössään kaksi varausvuoroa "noille sijoille" (sitähän me ei todellisuudessa tiedetä miltä sijoilta tulevat oikeasti varaamaan), millä todennäköisyydellä Chicago siis osuu tuohon 9/30 mahdollisuuteensa? Lippaassa on kaksi ammusta ja 21/30 - eli keskimäärin hieman yli kaksi kolmesta laukauksesta menee ohi. Ja se voittava laukauskin voi tuottaa vain uuden Hagelin.
Jos osumatarkkuudeksi vakioidaan 9/30 niin kai se siinä 60% tienoilla on nopeasti ajateltuna.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Ducks, KalPa, KuPS, BVB ja Eagles
Mikä mahtaa olla vastine Bruinseilta Linholmista? Liekkö Lysel mukana kaupassa? Ducksien ja Bostonin välillä näyttää olevan aika vahva suhde treidien osalta.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Ducks, KalPa, KuPS, BVB ja Eagles
Kuulemma 1st+2nd+2nd+jonkinlainen lupaus. Odotellaan vahvistusta.
Halvalla lähtee jos tuo lupaus on tasoa b tai sitäkin heikompi. Tai no rentalista ei tuon enempää varmaan ole saatavilla, mutta haiskahtaa halvalta hinnalta vrt. Chiarot? Lindholm on oikeasti hyvä pelaaja.
 

WhoisJohnny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins (Liigassa HPK, TPS)
Jos tähän ei liity Lysell tai Lohrei (kuten tuskin liittyy), niin olen ihan tyytyväinen. Bergy ansaitsee vielä yhden cup runin.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Ducks, KalPa, KuPS, BVB ja Eagles

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils

Ah, John Moore, joka varmisti kauden vikassa matsissa (?) jatkoaikamaalillaan Devilsille draft-lotossa voiton ja Nico Hischierin valinnan joukkueeseen.

Kokoa lisää Ducksin pakistoon, kun sinne tulivat Vaakanainen ja Helleson sisään. Ihan hyvä saalis muutenkin Ducksille tällä siirtotakarajalla. Toki Chiarot'n hintaan nähden ei paljoa eroa, mutta silti.
 

ColCbj

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Sierre
Ison loven jättää Lindholm Ducksiin, mutta kyllä tulevaisuus alkaa näyttää siellä aika hyvältä, jos saavat vielä Rakellista hyvän vastineen. Eiköhän Vaakanaisestakin kolmosparin NHL-pakki kuoriudu ja nuorta talenttia löytyy organisaatiosta reilusti.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Urho kirpaisee, mutta yllätysbonus vielä ensi kauttakin koskeva Mooren capin dumppaus samassa kaupassa. Nyt huhuttu Lindholmin jatkoneuvottelu maaliin, niin voi tyytyväisenä niellä maksetun hinnan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös