Aluevaalit 2022

  • 101 715
  • 1 479

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Surullista jos ennuste pitää paikkansa, kuka helvetti oikeasti äänestää vuonna 2022 jotain wannabe porvareita?

En oikein nyt ymmärrä, mitä tarkoitat termillä "wannabe-porvari"? Sitäkö, etteivät Kokoomus, Keskusta jne. ole todellisia oikeistopuolueita, vai yleisesti porvarien (mikä tietty on vähän vanhahtava termi) noloutta?

On hyviä ja huonoja porvareita, mutta kyllä liberaalille keskusta-oikeistolle näen tarvetta myös 2020-luvulla.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Vantaan ja Keravan äänestysprosentti 39,2. Onhan se hävyttömän huono. Virallisesti olen huolissani demokratiasta, mutta toisaalta en jää kaipaamaan, mitä ne puuttuvat äänet tuolta olisivat olleet. Anteeksi vain.

Samaa kaavaa oikeastaan noudattelevat ihan kaikki alueet. Kun otat kuntavaalien äänestysprosentista 15 % (huom! ei 15 %-yksikköä) pois, osuu aika lähelle, kuten osuu tuokin.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Niin, en ole tällaisen demokratian kannalla ollut ikinä missä ei ole mitään vastuuta. Vaikka lasken itseni vasemmalle, en voi esimerkiksi olla millään tavalla tyytyväinen sdp:n koronanhoito ja johto toimiin ja vituttaa kun ensi eduskunta vaaleissa samat naamat. Sama kuin kokoomuksen "talousosaaminen". Eniten velkaa tehnyt puolue ja siellä pitäisi olla iso liuta edustajia linnassa.
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Käykö niin että hallituspuolueet saavat enemmistön valtustopaikoista jokaisella alueella? Nykyopposition paikoista on taas yli puolet menossa Kokoomukselle suunnilleen kaikkialla.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Hyvä. Hieno mies.
Niin, hänellä on selvästi suurin henkilökohtainen vaikutus tämän maakuntahallinnon syntymiseen - marssi Yleen pitämään primetime-puheen, jossa sanoi että jättää tuoreen hallituksensa eronpyynnön, ellei tälläistä ratkaisua synny. Keskustassa tullaan miestä muistamaan aina ikuisella kiitollisuudella.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Hanna Holopainen lähentelee jo Urpilaisen tasoa kentän mielistelyssään.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Pressavaaleissa sentään valtaosa äänestäjistä tajuaa, mistä äänestetään.

Noh, sekin. Luulisi nyt ihmisiä kuitenkin hieman kiinnostavan, mitkä puolueet ovat oman HV-alueensa puikoissa. Halutaan tai ei, niin 2022-2023 nuo alueet alkavat suorittaa tuota hyvinvointialueiden toimintasuunnitelmaa. Se muuttuuko asiat parempaan suuntaan, niin ei tiedä kukaan varmuudella.

Täällä Helsingissä ei äänestetty, mutta eipä nyt olisi mielessä edes käynyt äänestämättä jättäminen, jos oltaisiin oltu tässä mukana.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Ei helvetti. Pirkanmaalta menossa tällä hetkellä yksi VKK:n ehdokas läpi. Ääniäkin hänellä tällä hetkellä 932.
 

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Vihreillä on varaluistimien varaluistimet käytössä nyt kun sekä Ohisalo että Suomela ovat viltissä
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös