Kärppien peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 825 824
  • 13 048

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nättiä, Ahokas oli paperia Mikkolan käsittelyssä tänään. Makea lähteä pikku tauolle.

Kiitos Kärpät!
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Pitipä sitten perseillä loppu, että ei tästä mikään hyvä mieli jäänyt oikeastaan ollenkaan. Pisteet toki plussa ja iso sellainen,.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Oho, olipas tylyn kliininen ja jämäkkä voitto Kärpiltä! Eihän TPS:llä ollut mitään palaa tänään. 3.erässäkin rimpuilivat, mutta Kärpät puolusti tylysti ja varmasti TPS:n pois paikoilta Lauri Mikkolan Ultra plus plus -pelikirjan ja PAPP:in avulla! Ehjä 60 minuuttinen ja ne loput helpot hoisi Galimov tyylillä ja varmuudella. Eteenpäin!
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Tää on kova juttu hei! Sauna kuumaksi ja juomat kylmäksi. Kyllä kelpaa!
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Olin jo jossain välissä kirjoittamassa, että mikä tunne se tämä on kun ei jää paskaa makua suuhun Kärppien pelistä. No vittu jäihän se lopulta. 5vs5 pelissä ei vieläkään kehumista ja lopun totaalinen perseily oli maksaa pisteitä.
 

Micol

Jäsen
Mitä vittua? Joukkue perseilee täysin ja täydellinen laukas hyvältä sektorilta, sekä veto pakin jaloista on helppoja? Ei hyvää päivää.
Kärppien osion muutaman positrollin viestithän ovat aina tämmöisiä. Vielä koskaan ei ole tainnut vika olla esim. pelitavassa tai päävalmentajassa (seurajohdosta puhumattakaan). Vika löytyy AINA jostain pelaajasta / pelaajista, jos nyt jostain asiasta voi heidän päässään ja aivoituksissa ylipäänsä vikaa löytyä, kun puhutaan suosikkiseurasta Oulun Kärpistä. Vaikea ymmärtää aina välillä joidenkin ajatusten virtaa, kun tätä palstaa lukee...
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
On tämä palsta. Voittojenkin jälkeen puhdasta vittuilua omalle suosikkijoukkueelle.

Joukkueemme on itseluottamuksen suhteen täysin alamaissa. Jälleen kerran kolmannessa erässä iso pelko rymisteli Kärppien puseroon. Hurja, siis aivan hurja tahto pelasti meille tärkeät kolme pistettä. Kolme miestä heittäytymässä ratkaisuhetkellä kiekon eteen ja eihän se siitä Galimoville asti mennyt. Kyllä mun sydän sykkii isosti tälle joukkueelle. Vielä me noustaan!
 

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tämän viikon Pelicans- ja TPS-pelien jälkeen hyvin ristiriitainen olo. Kaksi suoraa voittoa pitäisi olla hieno juttu, mutta tällä rimaa hipoen suorittamisella Mikkola saa vaan lisäaikaa. Ehjää 60 minuuttia tai selkeää pelin rakennetta ei ole vieläkään.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Hurja, siis aivan hurja tahto pelasti meille tärkeät kolme pistettä.
Minun mielestä TPS:n idioottimainen 5+20 pelasti Kärpät tänään. Tasakentällisin ei kummoista ollut taaskaan hyökkäyspäässä. Tuosta itseluottamuksesta olet tosin oikeassa, ja sen on tuhonnut toimimaton pelitapa. Loppu oli ihan aito housuun kuseminen, vaikka kuinka yrittäisi posia etsiä,.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Aku Räty on mielestäni kehittynyt ihan huimasti niin kiekottomassa pelaamisessa kuin puolustuspelaamisessa.

Iso kiitos nuorelle miehelle joka saattoi viime sekuntien laukauksen blokkaamisellaan pelastaa voiton Kärpille. Siis jos oikein katsoin niin laukauksen blokkasi nro. 38.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
On tämä palsta. Voittojenkin jälkeen puhdasta vittuilua omalle suosikkijoukkueelle.
Tätähän se nykyisellään on. Näkee kuinka Kärppien voitto suorastaan vituttaa ja raivostuttaa osaa kirjoittajista ja sitä tappiota oikein odotetaan ja toivotaan. Surullista, mutta niinhän tämä nykymaailma tahtoo olla.

Hieno hauiksen näyttö tämä viikko Mikkolalta ja koko joukkueelta. Tästä pikku tauolle mukava lähteä hiomaan peliä kohti loppukautta.
 

Vide68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, RoKi
No nyt on aikaa hioa peliä kuntoon, erikoistilanteita ei tarvii treenata. Varmasti mukavampaa joukkueellakin lähteä kahden voiton jälkeen tauolle vaikka esitykset oli mitä oli. Tänään ihan kunnon sauna päälle niin kyllä se siitä.
 

Zeic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
Viihdyttävä peli ja hyvä voitto! Turhan tiukaksi vain meni lopussa.
 

LarZu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun pisteautomaatit
Analyysit pelistä: alussa mankelissa, sitten 5min jäähyn aikana kärpät haistoi veren, 5-1 jälkeen unohdettiin että peli kestää 60min. Ei kyllä edelleenkään voi olla tyytyväinen. 3pistettä on toki arvokas aina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös