Kärppien peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 827 161
  • 13 048

33720

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jauhojengi
Turhaan ristiinnaulitsette puolustajia, jos Ohtamaakin on jo paristi joutunut roiskimaan kiekkoa, niin kyllä se jo kertoo, ettei tuolla kukaan tiedä missä se tarjottu syöttösuunta edes kuuluisi olla, saatika että sitä olisi. Ihan kauhean näköistä peliä. Tulee mieleen vähän yläasteen liikuntatuntien salibandy. Saadaan pallo joukkueelle, niin kaikilla suunta vastustajan maalia kohti, ja pallollinen vähän sormi suussa, että mihinkäs vittuun tän pallon tuuppais.

Hyvä kuvaus. Samaan kiinnitin huomiota Ohtamaan kohdalla ja sama johtopäätös.

Tuo on kyllä jokseenkin uskomatonta todistettavaa, kun kyseessä kuitenkin Kärpät.

Omassa päässä koko ajan kiire(vastustajan hyvyyttä myös), eikä missään ketään, kelle sen kiekon varmasti antais. Sitten vastustaja katkoo syöttöjä tai riistää muuten kiekkoja jatkuvasti.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sama pätee kaikkiin pelaajiin tuossa joukkueessa. Viime kauden Jussi Jokinenkin saattoi oikeasti olla vielä ihan ok-hyvä pelaaja liigaan mutta sama juttu tuon pelin kans mitä tällä kaudella Lasten kanssa.
Juu, Jokista tuli suolattua viime-, ja sitä edeltävällä kaudella ehkä liikaakin. Kun joukkuepallopeliä ei pelata joukkueena, niin pelaajatkin näyttävät huonommilta, mitä oikeasti ovat. Joutuvat selviytymään kaukalossa.

Ohtamaa on tästä myös hieno nosto. Jalosen Leijonissa kultaakin kalliimpi, Kärpissä hyvä peruspakki, joka joutuu roiskimaan kiekkoja ulos alueelta tarjonnan puutteen vuoksi.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Otin tän C-Moren taas muutama kuukausi sitten kun piti parin viikon ajan pysyä kotona. Jatkoin kuitenkin tilausra kun kiinnosti sen verran. Nyt en enää keksi syitä miksi pitää tilaus voimassa. Kiitos Tommi Virkkunen.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
5vs3 Ilvekselle.

Galimov or bust on pelin nimi. Uutiskynnys ei ylittynyt.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aavee toimii. Tosin, eipä ne ongelmat erikoistilanteissa aiemminkaan olleet.
 

Hanslankari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aktiivinen aloitteellinen rohkea sakki
On Kärppien kiekollinen tekeminen niin tuskaista ettei mistään tahdo tulla yhtään mitään. Jokainen ratkaiseva syöttö jää matkalle. Hyvin kuvasti kun Byström sai äskeisen rumpukiekonkin lakaistua katsomoon.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Huhheijaa. Galimovista saa joku joukkue siirtorajalla mahtavan ykköskassarin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Fedo

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kuka tuosta Kärppien alivoimasta (ja ylivoimasta) vastaa? Vai onko se Ohtamaa? Kerran kun kaveri ne kaikki alivoimat pelaa, niin samallahan siinä kertoo ja valvoo miten kuuluu ne pelata.
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Onkohan Mikkola tyytyväinen näkemäänsä tähän asti? Luultavasti, koska peli on tasan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös