Positiivisuusketju

  • 2 780 422
  • 11 164

spertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ehdin ajoissa landelta bussiin, joten pääsen vielä tällä kaudella katsomaan peliä paikan päälle. Toivottavasti ei jää viimeiseksi, mutta kun katsoo näitä tartuntamääriä viime päivinä, niin pahaa pelkään. Ja vieläkin tuo Sklenickan jatko tuo hyvää mieltä, vaikka tuon julkistuksesta jo monta päivää onkin.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Pakko sanoa, että nautin kyllä. Taas vietiin toimistolla porukkaa kuin märkää rättiä ja toivottavasti samalla katkesi edes muutamalla kamelin selkä KHL:n osalta. Mielenkiintoista kuulla tietyiltä nimimerkeiltä, että oliko Lehtosen kauppa edelleen loistava Jokereiden kannalta.
Mutta Roma Rotenberg on hyvä jätkä ja jeesannu tosi paljon.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Tärkeä voitto neljän pisteen pelistä. Seuraavaks Avto joka ei ihan parhaillaan tällä kaudella mutta onhan tässä seuraavat kolme viikkoa tiukkaa settiä. Ei ole helppoja vastustajia.
 

Hugotron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tärkeä voitto tosiaan itseluottamuksen kannaltakin. Ilman Anttilan hölmöilyä olisi ollut vähän helpompi hengittää lopussa.

Kyllä tuo jengi osaa pelata, kun flown saa päälle. Poissoloja ei taas kestä sitten yhtään, kuten tiedetään. Brian, kun tervehtyy ja miksei Haapalakin ja kaikki muut pysyisisivät terveinä, niin positiivisin mielin (varauksin) kohti seuraavia koitoksia. Hankala on loppuohjelma, mutta toisaalta pidän sitä ihan hyvänä, koska kovia pelejä tulee kaikki olemaan.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
+ katsoin jälkilähetyksen eikä kukaan tai mikään onnistunut spoilaamaan lopputulosta
+ voitto
+ Pakariselle maali
+ hieno anti-jinksaus Nuutilta
+ osumia otettiin kiitettävästi oman maalin varjelemiseksi
+ tyhmä 5-3 av kestettiin
+ tästä on hyvä jatkaa
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Katsoin TsSKAn jälkeisen koppi fiilistelyn ja joukkue antoi arvoa Grantin lopun kiekon syömiselle ja valitsivat narrilakin omistajaksi blokkien takia. Itse arvostan kiekon syömistä ja helvetin kiva huomata, että joukkue arvostaa sitä myös. Tosin ainahan isot blokit saa penkiltä huudot ja mailan hakkaamiset.
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Blokatut laukaukset on vaan todella tärkeä asia. Jokerit järjestäen on hävinnyt ne yleensä aina..viime pelissä oli toisin ja helvetin hieno juttu. Ehkä monen joidenkin mielestä ei niin tärkeä pointti mut huippu jengit puolustaa van sen verran hyvin.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Blokatut laukaukset on vaan todella tärkeä asia. Jokerit järjestäen on hävinnyt ne yleensä aina..viime pelissä oli toisin ja helvetin hieno juttu. Ehkä monen joidenkin mielestä ei niin tärkeä pointti mut huippu jengit puolustaa van sen verran hyvin.

Tämä on hieno juttu kuulla vaikka ei ole pelejä nähnytkään. Edelliskausilla Jokereita on nimenomaan kuvastanut se, että nämä hyökkäyksen haalariosaston johtohahmot kuten itse kapteeni Anttila eivät ole paljon pahemmin kroppaa kiekon eteen laittaneet. Tuollakin ruholla mikä Anttilalta löytyy olisi mahdollista ottaa joka pelissä se 5-10 blokkia, jos vaan löytyisi halua. Kaikista äärimmäisenä esimerkkinä negatiivisessa mielessä tietysti ne Pihlströmin "tikku-ukko" peitot alivoimalla missä tehdään itsestään mahdollisimman pieni. Muistaakseni Savinaisellakin usein vähän tuon tyylinen näennäinen tapa muka olla peittämässä vetoja sen sijaan, että pistettäisiin se kroppa kunnolla siihen jäätä vasten ja linjat kokonaan pois.

Playoffeissa näitä kiekkoja on syötävä tilanteessa kuin tilanteessa vaikka se sitten tarkoittaa ihan helvetisti mustelmia ja huonolla säkällä ihan oikeita vammojakin.

EDIT. Piti käydä mielenkiinnosta katsomassa tämän kauden osalta noita blokattujen laukausten tilastoja niin onhan nuo hämmentävää luettavaa. Kapteeni Anttila 39 peliin 8 blokattua laukausta ja sitten joukkueen sielu O'Neill 30 blokattua laukausta. Edelleen jaksaa hämmentää, että miksi Anttila on tuota laivaa valittu johtamaan C rinnassaan. No tietysti sen MM-kullan takia, mutta ehkä tämän kauden jälkeen joukkue on valmis siirtymään uuteen aikakauteen, kun tuolta tippuu noita läpi KHL-taipaleen häviämässä olleita nimiä kuten Joensuu, Anttila, Ikonen jne. pois.

EDIT 2. On muuten järkyttävän suuria erot siinä, että kuinka vähän Jokereiden pakisto kokonaisuudessaan blokkaa vetoja verrattuna lännen muut isot kärkijengit (CSKA, SKA, Loko, Dynamo). Varsinkin tuo Jokereiden pakiston pehmeä osasto (Holm, Leskinen, Grant) jää aika valtavasti vastustajille jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@SirKepola puhuu asiaa ja niin perillä en ole näistä blokeist, esim tämä Anttilan tilasto on karua luettvaa. Viime kauden finaalipelit oli hyvä esimerkki, puolustaminen täyttä timantti ja sitä myöten myös blokit.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itselläni ainakin vahva käsitys että jääkiekkojoukkueen arvomaailmassa joukkuekavereiden uhrautuva blokki-/ maskipeli nauttii erittäin suurta arvostusta.
Eihän näitä äijiä ihan sattumalta valita esimerkiksi ylivoimien maalineduspelaamiseen tai vastaavasti av-pelin hyökkääjäpareihin.
Ja vaikka Anttilakaan ei ole mikään "kiekon syöjä" blokkejen määrässä, niin myös aktiivisella mailapaineella voi noissa tilanteissa olla joukkueelleen avuksi ja sitä kautta mielestäni onkin yksi tärkeä palanen av-palapelissämme.
Nellin sekä Junttilan, ja miksei Normanin kohdalla taas liikkuvuus on sitä luokkaa että homma toimii.

Mutta summa summarum onhan se taivaan tosi että kevät on todistetusti kiekon syöjien suurta riemujuhlaa KHL:ssä, tuoreessa muistissa juurikin Omskin pleijarikevät-2021.
Siellähän piti olla erää kohti toimitsijapöydällä pari ämpärillistä kiekkoa, kun nämä ahmatit söivät niitä siihen malliin..
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös