Rauman Lukko 2024–2025 – kohti ääretöntä ja sen yli

  • 196 424
  • 1 616

ookke

Jäsen
Itse lupasin kolmannen TPS-ottelun jälkeen, että en katso kaudella 2024-25 minuuttiakaan Lukon jääkiekkoa, jos Tare saa sen häpeällisen farssin jälkeen jatkaa. Löysäilevä primadonna ei ansaitse kantaa Lukon paitaa.
Itse katson kyllä kaikki Lukon pelit, vaikka puolustus olisi täynnä onnikorkkia, mutta...

olisin valmis maksamaan kausikortistani enemmänkin, jos näkisin lehväspaidassa artistin nimeltä Tarmo Reunanen.
 

aimohemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Säppi ja California Golden Seals
Jukka Kunnaksen haastattelu Uutisraumassa (liigan laajentumisesta): ”Yhtenä positiivisena seikkana Kunnas näkee sen, että omille nuorille tarjoutuu mahdollisuuksia liigassa pelaamiseen.”

Ei koske Rauman Lukkoa (luulisin?).
 

Siklenka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Onhan siinä jo U20-sarja pelattu läpi. Pelaajan kehityksen kannalta huono, jos jatkaa edelleen U20-höntsää.
Näin itsekin katson. Pakistossa ainakin on ihan aitoa kilpailua tulevalle kaudelle, jos ja kun tuohon vielä saadaan yksi nimimies.Pakistosta olen vähiten huolissani.

Ja onhan tässä toteutettu fanien toiveitakin, on toivottu että kotiutetaan Antti sekä Virtanen, nyt tuli kotiutettua Antti Virtanen. Ei se Lukon junioripuoli olekkaan yhtä puuhastelua.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Joukkue näköjään päivitetty sovellukseen, Järvinen ja Piipponen poistettu listalta.
Ja sivuille myös. Nyt kaikki viime kaudella pelanneet ilman sopimusta Lukkoon olevat on siivottu pois, mukaan lukien sun mainitsemat Tare ja Brook. Junnu-soppareilla olevia ei myöskään näy, kuten viime viikolla julkaistua Antti Virtasta. Trakht ja Heinonen siellä sen sijaan ovat, eli heillä on ihan kunnon Liiga-sopimukset.
 
Lukolla oli tässä kohden vuotta kasassa kauteen 23-24 suunnatessa 2 maalivahtia, 8 pakkina, 14 hyökkääjä (plus omat junnut). Kauden aikana tulivat Järvinen, Jandric ja Morand (Gibson/Harvey).

Tilanne nyt: 1 maalivahti, 7 pakkia, 12 hyökkäjää. (Plus omat junnut).
Jos tälläkin kaudella lähdetään samalla, hiukan vajaalla miehityksellä liikkeelle, olisi sisään tulossa ennen kauden alkua maalivahti, puolustaja ja 2 hyökkääjää.

Viime keväänä kauden Lukossa päättyneestä joukkueesta ollaan 7 pelaajaa miinuksella.
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jaaha, näyttää statsien perusteella siltä, että selkeää ykköstä ei tulevallakaan kaudella ole. Sen verran pieniä ovat Johnin pelimäärät. Hyviä torjuntaprosentteja jonkin verran. Toivotaan, että on uusi Zapo. Ei tuomita vielä eka pelien jälkeen, kuten Zapolskin kanssa tehtiin.
Toivotaan myös Vuorion tekevän kaikkensa Leben kehittämiseksi.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Listaan esimerkkeinä 7 miestä per pelipaikka, jolle Lukko mielestäni vahvistuksen tarvitsee (toki vapaita, potentiaalisia/realistisia pelaajia on paljon enemmän tarjolla).

G: Jack LaFontaine/Evan Fitzpatrick/Jacob Ingham/Cam Johnson/Oskari Salminen/Parker Gahagen/Kasimir Kaskisuo

Monentenako tämä pokemon oli Parryn listoilla? Muistan, että varmasti ollut siellä.

Ei ollut ainakaan seitsemän ensimmäisen nimen listalla.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko

Tuossa tarinaa kaverista. Ainakin hieman kokeneempi kassari, 27-v. Itse odotin kyllä kovempaa nimeä, hieman arvan makua on. AHL:sta ei juuri pelejä löydy.

Tietysti Lebelle maksetaan jo ykkösmv palkkaa ja sopparia ei ole purettu. Siinä mielessä käy järkeen, jos pelaajabudjettia ei olla nostamassa lisää.
 

Kepakko

Jäsen
Olen kyllä pettynyt, jos kauteen lähdetään kaksikolla Lebedeff-Lethemon.

Lethemonin tasosta ei tietystikään ole tarkkaa kuvaa, mutta pelimäärien ja joukkuehistorian osalta ei ole se selkeä ykkösveskari, jota Lukko-kannattajat kaipaisivat.

Ihmeitä ja yllättäviä kehittymisiä voi maalivahtien osalta aina tapahtua, mutta en olisi halunnut jäädä niiden varaan. Jos kaksikko on tämä, niin lähdemme jälleen kauteen ilman selkeää ykkösmaalivahtia. Lebe ja Harvey olivat aika tasavertaisia, eikä Gibsonin tulokaan tuonut siihen muutosta.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ihan mahoton sanoa mikä tyyppi tämmöinen on. Toivottavasti olisi parempi kuin kukaan viime kaudella pelanneista kolmesta maalivahdista, niin se kyllä ensi alkuun riittäisi mulle.
 

Danforth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Luleå HF
Tulee ihan Kiuas mieleen tuosta taustasta, miinus Euroopan kaudet.
 
Suosikkijoukkue
Lukko, Lämsän kaljaveikot
Vai Lethemon on sitten se toinen kassari. Vähän jättää valjun maun tämä hankinta.

Lukko olisi mielestäni tarvinnut sen selkeän ykkösveskarin. Nyt mennään taas samalla kaavalla kuin viime kaudella.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lethemon ainakin ECHL:ssa onnistunut pelaamaan voitokkaasti, toki siihen tarvitaan myös hyvä joukkue eteen. Yhteensä 146 ottelua, 86 voittoa, 33 tappiota ja 17 jatkoille mennyttä ottelua. Prosentit kohtuulliset 90,8% (2,62) runkosarjassa ja 91,3% (2,57) pudotuspeleissä ja on tuo ECHL:ssa nähdäkseni ihan hyvää suorittamista. AHL-statsit sitten 12 ottelu, 3 voittoa, 6 tappiota ja 2 jatkoaikaa, prosentti 89,0% ja maaleja on mennyt reippaanlaisesti 3,41 per 60 minuuttia.

Aikalailla samaa siis mitä Harveylla oli ennen Eurooppaa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Selvää on, että Kallella täytyy olla tästä kaverista hyvät ja tarkat tiedot. En mitenkään usko, että hommaisi arpaa noin tärkeälle pelipaikalle, varsinkin kun viime kaudesta pyritään petraamaan. Odotetaan Lukon julkaisua ja Kallen kommentteja tästä Lethemonista.

Yksi kysymysmerkki toki on, että miten Michiganin mies sopeutuu Suomeen ja Raumaan, sitä ei etukäteen tiedä mistään.
 

Kaik o mänt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lethemon pelannut monta kautta tandemina. Itselle ei riitä faktatiedot tällä hetkellä kertomaan onko nykyään yleistä pohjois-amerikassa mutta itse en pidä 30-40 pelin kausia sellaisina ettei olisi hyvä tatsi torjumiseen ollut kokoajan. Ihan potentiaalinen haku. Aika vähissä ne suorat "takuuvarmat" ykköskassarit. Nostaisin esille että edes Raanta ei sitä olisi ollut monen kirjoittajan mielestä. Rima siinä suhteessa aika korkealla. Niin pitää kannattajalla ollakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös