Päivittäinen työmatka

  • 14 118
  • 68

er_bai_wu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, LOFC, JJK, NYR, S.S. Lazio, v. Sacher-Masoch
Autolla 7 minuuttia, kävellen 30, aina silloin kuin työpaikalle menen töihin. Monesti työmatka on sängystä aamiaispöydän ja vessan kautta tietokoneelle. Ei paha.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
9 km/suunta, joka taittuu omalla autolla n. 15-25 minuutissa ruuhkista riippuen.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Holocaust kirjoitti:
Raskain aika liikkua työmatkoja on loka-marraskuu. Mennen tullen on synkkää, pimeää, sumuista ja sateista. Päivät vielä sisällä, niin kyllä sitä vähemmästäkin alkaa ahdistamaan...

Niin, mutta onneksi pimeydestä saa voimaa!

Täältä tähän
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Tyttöystävän luota (jossa melkein pääsääntöisesti tulee asuttua) kävellen vartti, omasta asunnosta sporalla tai metrolla suunnilleen saman verran.
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Semmoiset 30km suuntaansa. Ei yhtään jaksaisi ajaa. Iltapäivällä ainakin aivan järkyttävää. Onneksi kesäkuun alussa työmatka lyhenee viiteen kuuteen kilometriin.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
85 km yhteen suuntaan (onneksi maantie-ajoa), siis päivittäin tulee autossa istuttua melkein 2,5 tuntia. Kyllähän se joskus vit**taa, varsinkin perjantai-iltaisin jos on vähän koti-ikävä ja väsynyt olo. Vakionopeuden-säädin on ehdottomasti oltava, muuten saattaa tulla kalliiksi.
 

Puster

Jäsen
Kävellen 25 minuuttia, fillarilla kymmenkunta, bussilla kiertotiestä johtuen myös 10 minuuttia ja jos työvuoro alkaa aamulla ennen kello kuutta, maksaa työnantaja taksin. Which is nice.

Kotimatka sitten hiukan pitempi, kun pitää siellä paikallisessa käydä.
 

Franchi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, ACF Fiorentina
Vajaa 3km, 25 minuuttia kävellen tai muutama minuutti autolla. Kävelemään pyrin niin usein kuin mahdollista, mutta itseaiheutetun kiireen tai harrastusten johdosta usein joutuu autolla liikkumaan.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
ervatsalo kirjoitti:
Niin, mutta onneksi pimeydestä saa voimaa!
Täältä tähän

Ken saa - Ken ei - vai saako Ken Ojala? Juuri uuvuttavalta työmatkalta kotiutuneena tällaista metatason pohdintaa. Wattu että on ihana päivä!
Täältä ikuisuuteen...
 

hätrikki ||

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Anaheim Ducks
Maaseututeitä sekä valtateitä pitkin autolla about 13 km. 15-20min.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Kolme korttelia. Ensi viikolla valvottava työmaa vaihtuu, matka pitenee puoli korttelia! Pitänee kulkea taksilla.

Laskin että minun pitää herätä kymmenen minuuttia ennen töiden alkua. Seitsemän minuuttia, jos käyn suihkussa jo illalla. Neljä, jos pesen hampaat jo illalla. Kaksi, jos juoksen!
 

ruoto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Real Madrid,Skellefteå AIK
Tällä hetkellä Pori - Rauma...
 

redlate

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ketterä
Haaga-Martinlaakso. Noin vartti suuntaansa. Paitsi, jos sataa lunta...
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Kymmenisen kilometriä, omalla autolla 10-20 minuuttia reitistä ja liikenteestä riippuen. Bussilla pääsisi melkein ovelta ovelle, mutta metkasti kiertelevän reitin takia matka kestää puolisen tuntia.

Jos Tampereen seudulle jäädään (eli jos perheen fiksuin saa täältäpäin töitä) niin seuraava asunto todennäköisesti sijaitsee kauempana työpaikasta. Täytyy kuitenkin pitää huoli siitä, ettei joudu noihin muutamiin liikennesumppuihin. Ei siis Länsi-Tampereelle, Ylöjärvelle tai Nokialle, kiitos.
 

Cosmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JB & KG
25 kilsaa ja 25 minsaa. Joskus pakon sanelemana joutuu tulemaan ruuhka-aikana duuniin, ja jos taivaalta tulee esim vettä, niin matka voi kestää sen 45 minsaa, vaikka ottaisi kaikki teiden pelimiehen keinot käyttöön. Tavallisesti tulee duuniin kuitenkin tultua vasta ruuhkien mentyä ohi, jolloin pääsee posottelemaan melko vapaasti.

Julkiset vievät ovelta ovelle 40 minuutissa, pitäisi varmaan käyttää enemmän, mutta kun niitä kulkee niin harvakseltaan. Lisäksi talvella pysäkillä bostailu on aika kauheaa ja talvella on kiva mennä autolla ja kesällä taas ei ole ruuhkia ja on kiva mennä autolla, niin minkäs teet.

Olis kyllä huikeaa asustella jossain Stadissa eikä autoa "mihinkään" tarvitsisi. Autoiluun kun palaa kuukaudessa sellainen 650€. Maksaisi sillä melkoista keskustalisää poiskin ja taksilla kulkisi. Mutta tuskinpa vain.
 

Tuplahuuru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalapa
Jyväskylä - Helsinki - Jyväskylä vähintään pariin kertaan viikossa. Pari tuntia suuntaansa, silloin kun ei ole "kierroksella ohitettavia" edessä. Eniten riepoo Vaajakoski-Lusi tienpätkä, mika on luvalla sanoen ihan per****tä. Länsimaissa väli olisi jo korvattu motarilla. Balttiassakin on paremmat tiet!
 

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Reilun vartin verranhan sitä kävelee Tourulasta Jyväskylän ydinkeskustaan. Saisi olla kyllä huomattavasti pidempi työmatka, että edes harkitsisin bussinkäyttöä tai jopa auton hankkimista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös