Zoltán Hetényi - legendaksi synnytään

  • 206 381
  • 413

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Pistäkääs linkkiä sulttaanin tuuletukseen asap! Pakkohan se on nähdä, kun siitä niin paljon puhutaan.
 

Misi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga-Jokerit, St. Louis Blues, Teemu Pulkkinen
Perkeleen ilonpilaaja! Tässä on nyt saanut seurata Pulkkisen fleguilua...

Onkohan tää nyt viides ketju missä oot muutaman päivän sisään itkenyt "Pulkkisen fleguilusta"? Rajota vähän jooko, vaikka sinne Pulkkisen ketjuun sitten edes.

Zoltanilta ihan perusvarma avaus. Ei ollut huikea, mutta tänään riitti. Saa nähdä miten kestää jatkossa. Tai milloin seuraavan kerran käsky luukulle käy.
 

DC.PAPA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, vuodesta -72
Lyhyesti junnuketjusta, johon DC.PAPA viittasi. Näinhän se on ollut koko kauden, yksittäinkin pelatessaan konkarien kanssa junnut ovat vielä kevyttä kamaa. Sitten kun pelaavat yhdessä niin kertaa kolme. Tässä onkin hyvä muistaa, että ei kukaan odota noiden nuorten poikien kantavan joukkuetta ja ratkovan pelejä. Silti tuossa vedettiin kymmenkunta peliä, jossa samanlainen junnu joutui yksin kantamaan vastuun veskarin tontista !

Juuri näin. Olen vilpittömän tyytyväinen junnujen nostamisesta tällä kaudella enemmän pelaavaan rooliin, mutta ei näin. Jos ensin käsitellään Fränä, poika joutui aivan liian kovaan kouluun, kiitos seuran ja Keklun. Eihän näin kehitetä nuorta talenttia, jos sellaista hänessä nähtiin(ja varmaan nähtiinkin). Oli jo aikakin Zoltanin saada depyytti, jotta jengi ja maksava yleisö sai nähdä minkä takia on jengiin hommattu. Toivottavasti nyt mennään maltilla näiden kahden veskarin kanssa, niin kauan kun Kilpi tulee saikulta takaisin. Tämän jälkeen katsotaan kumpi sitten tuuraa, jos on tarvetta.

Sitten tämä junnukenttä. Jos näitä poikia näin peluutetaan, ei hyvä heilu. Tähän en kyllä itsekkään usko, täytyyhän siellä olla jotain järkeä tähän hommaan. Eiköhän tämä nyt ollut olosuhteiden pakko, tämä kenttä. Ei ollut pojilla mitään tekoa hyökkäys suuntaan ja omissa oltiin koko ajan pulassa. Kysykää nyt vitussa vaikka Tomekilta, missä ketäkin roolissa kannattaa peluuttaa, tämä oli kyllä todellinen perseen näyttö junnujen suuntaan. Itse olin ennen peliä tosi innoissani varsinkin tästä kokeilusta, totuus vaan valitettavasti näkyi heti ekasta vaihdosta lähtien, ei vaan vielä riitä miesten tasolla.


Summasummarum: Kun nykyään enemmän junnujen pelejä seuraan, otan ilolla vastaan jos joku liigaan nousee. Täytyy myös muistaa seuran ja median paineet, meillä ei vaan voi pelata kolmea kenttää omia junnuja liigassa. Kun vain voittoja vaaditaan, junnut ei suurelle yleisölle riitä. Jos näitä helmiä sitten organisaatiaosta löytyy, täytyy lahjakkaista junnuista pitää hyvää huolta ja peluutta niitä oikeassa paikassa ja nimeenomaan oikeassa roolissa. Meillä ei vaan ole kärsivällisyyttä, eikä oikein mahiksiakaan odottaa näiden kaikkien talennttien nousesimista miesten sarjoihin. Väistämättä aina joku lahjakas kaveri karkaa maakuntiin, kun kaikkia ei voi ylös samantien nostaa, eikä kaikille sitä omaa roolia ylhäältä vielä ole saatavissa.

Jos voittoja ei tule illasta toiseen, kaikkoaa ensin yleisö ja sitten yhteistyökumppanit. Jo ennen tätä täyttyy esim. täällä sivut vaatimukset vahvistusten tarpeesta, ja joka vitun kausi sama juttu.

Joo, mä tiedän meidä taloudelliset resurssit, mut muistakaa ettei näitä kannun nostoja ole monta kertaa rahalla ostettu.

Eikä tämä ole pelkästään meidän ongelma, esim. HIFK kärsii ihan samasta asiasta täällä pääkaupunkiseudulla. Tulipas pitkä ja sekava viesti, yrittäkää ymmärtää.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Tässä Zoltanin fiilikset tuoreeltaan ensimmäisen liigapelin jälkeen!

Jätkä vaikutti todella huojentuneelta ja taisi olla ihan pähkinöissä ensimmäisestä matsista ja VOITOSTA!

Voittavaa maalivahtia ei sitten vaihdeta? ;)



Linkki Youtubeen, Zoltanin haastatteluun
 

Acid

Jäsen
Tässä Zoltanin fiilikset tuoreeltaan ensimmäisen liigapelin jälkeen!
AIvan loistavaa. Unkarin ihme oli kohtuu helpottunut ja iloinen. Jotain positiivista kaiken tämän keskellä tuo juuri Sulttaani. Peliä en voinut katsoa, mutta seuraavan katson aivan varmasti. Zolt the Boltin ( aika hyvä Gags) täytyy jatkaa maalilla. Mikään ihmemies hän ei tietenkään ole, mutta jumalattoman hyvälle tuulelle tuli kun selvisi, että Zoltan voitti heti ekan pelin. Voittoprosentti 100%, 92,9% ja 0+1. Nyt Erkka, Lämsä, Make kuka päättääkään Sulttaanin täytyy saada jatkaa. Perkele nyt on voittava veska. Seuraavassa tulee nollat ja 0+2. Näädät on ihmeissään kuka se tämmöinen kaveri on. Legendaksi tosiaan synnytään. Loistavaa Zoltan!
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt se patsashanke vetämään, oikeasti. :)

Kylläpäs tuli helvetin hyvä fiilis katsoessa Zolin haastattelua. Itse voitto pitkästä aikaa oli jo suorastaan euforiaa aiheuttava, mutta tämä oli vielä piste iin päälle. Todella sympaattisen ja vilpittömän oloinen kaveri ja suorastaan innoissaan kuin pikkupoika joulukuusen alla. Vähän epäilin miten tuo lontoo taipuu, mutta hyvinhän se meni. Epäilemättä pidetty kaveri joukkueen keskuudessa.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Älyttömän sympaattinen persoona Zoltan on ja antoi tunnustusta koko joukkueelle voitetusta ottelusta. Haluan nähdä häntä lisää!

WE WANT MORE!

PS: Riksan ketjuun liittyvää asiaa, mutta ei kyllä yllätä, että Zoli mainitsi juuri Riksan erikseen tuossa haastattelussa, kun hän kertoi joukkuekavereiden tsempanneen häntä. :)
 

Esgo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit pre KHL
Siinä on muuten miehellä asenne kohdillaan, alkukauden valmennuksen täydellisestä epäluottamuksesta huolimatta! Ei voi kuin toivoa koko sydämellä, että potentiaalia riittäisi kehittyä mahdollisimman pitkälle, ei jää ainakaan halusta eikä varmasti työmääärästä kiinni.
 

AaJee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Anaheim Ducks, Miami Heat
Pistipä kyllä hymyn huulille Zoltanin haastattelu! Sympaattinen kaveri. Toivotaan, että vastuu jatkuu Oulussa, jos siellä vaikka saataisin kaveri kunnon testiin jo. Ai niin, kaverihan on piste/peli tahdissa, ei huono. :)
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eloisa oli tosiaan pustan poika. Eihän tuolle haastikselle voinut kuin nauraa ;)

Näkee kyllä selvästi, että mistään maalivahdin tekniikkakoulusta tuo ei ole kuullut puolikasta sanaa. Eilen kiinnitin huomiota, että vaikka on pienikokoinen kaveri niin heti kun omissa pyörii tämä taivaanlahja menee polvilleen !! Tuo on ihan sitä perinteistä pihalätkää, mistään torjunta asennoista on ihan turha puhua, tarkoituksena on vain ottaa tilanne kerrallaan ja osua kiekoa tielle. Tietty pieniä ongelmia voi tulla silloin, jos Zolt on polvillaan maalinkulmalla ja tulee poikittaissyöttö...

Tosin eiköhän Zolt nuo mailalla katkaise ja syötä jonkun läpiajoon.
 

Henzik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa, HJK, Real Madrid, Arsenal, Detroit
Huigean sympaattinen tämä Zoltan, voitaisiin kiskoa pojalle 10 vuoden lappu! Saisi puskea töitä kovasti ja pelata meillä Jokereissa ja tarpeen tullen auttaa Kivaa, hieno mies!
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eliteprospectsin mukaan 188 cm pitkä on Hétenyi. Suunnilleen tuon mittaiselta on lämmittelyissäkin näyttänyt, joten ei tässä nyt varsinaisesti mistään pienikokoisesta kaverista puhuta. ;)
Tarkoitin peliasennossa. Ei tuo taida polvillaan yltää edes 150 sentin mittoihin ja polvillaanhan tuo lähinnä torjuu.

Sikäli kyllä hyvä haku veskariksi, että kun alaraajoja ei pelissä käytä niin ei tarvitse huolehtia myöskään alaraajavammoista. Torjuntatyyli on yhdistelmä salibandyveskarista ja unkarilaisesta vatsatanssista. Hyvä siitä tulee, olisi vain ollut mukava nähdä Ketterin naama siinä vaiheessa kun paljastui millainen otus hänelle treeniin tuotiin.... tässä tää nyt olis!
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Zoltan on tosissaan jääkiekon kanssa, vuosi olisi ollut jäljellä lakiopiskeluja yliopistossa, mutta päätti että Jokerit ja lätkä on se mitä haluaa tehdä.

Zoltan tämän aamun HS:ssa: "Tunnen, että tehtäväni on jatkuttava tällä ja Jokereissa" Tässä meillä on kaveri jonka paita hilataan vielä joskus Areenan kattoon. Sympaattinen kaveri.

Toki edellyttää, että limppuja tarttuu jatkossa, ja myös muita viirejä ilmaantuu Areenaan kattoon :-), Zoltanin avittamana.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Hauska ja sympaattinen kaveri, hyvä haastattelu ja hienoa nähdä kun joku on ihan täpinöissä pelaamisesta ja voitosta.

In Zolt we trust!
 

Borzov

Jäsen
Pakko tulla kommentoimaan kaveria. Itse peliä en nähnyt, mutta katsoessa haastattelua tuli kiistatta hyvä mieli ja tunne että tätä se on parhaimmillaan.

Mukavaa vaihtelua siihen perus suomilätkä jargoniin että tein parhaani, ja en mä tiedä diiba daaba......

Lisää väriä liigaan!!
 

Tsinska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vihdoin! Ensimmäinen pelattu alta pois ja jatkossa ei tarvii jännittää. Kyllä lämmittää mieltä millä asenteella ja innolla kaveri on Jokereissa. Se oikeesti haluu stoppaa jokaisen vitun kiekon. Tekniikkaakin ehtii hioa vielä kuntoon, mutta nyt vain pelejä alle kun kulkee.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Erittäin positiivisen tuntuinen kaveri. En tiedä kuinka moni muistaa vielä Cleon Daskalakiksen aikoinaan Jokereiden maalilla. Tässä Zolttanissa on jotain samaa.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hieno mies! Mä lähden ehdottomasti mukaan siihen patsashankkeeseen! Voin tulla vaikka muuramaan perustukset.

Ei vaan, todella sympaattisen oloinen kaveri ja todella hienoa nähdä, että joku on noin täpinöissään pelaamisesta! Ei muuta kuin kaveria luukkuun huomenna Ouluun, että saadaan mies testattua kunnolla. Ja jos näyttää siltä, niin kuin nyt näyttää, että kaverissa on potentiaalia hirmuinen määrä, niin ei muuta kuin pitkää jatkosopparia kouraan ja Maken projektiksi. Autetaan samalla Unkarin maajoukkuetta, kun tehdään heille huippuveska.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Erittäin positiivisen tuntuinen kaveri. En tiedä kuinka moni muistaa vielä Cleon Daskalakiksen aikoinaan Jokereiden maalilla. Tässä Zolttanissa on jotain samaa.


Daska oli todella illoinen vesseli joten tämä vertaus ei ole tuulesta temmattu. Daskallahan oli jatko sovittu kunnes homma meni "liian" iloiseksi joka oli harmi.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Erittäin positiivisen tuntuinen kaveri. En tiedä kuinka moni muistaa vielä Cleon Daskalakiksen aikoinaan Jokereiden maalilla. Tässä Zolttanissa on jotain samaa.

Uijui Daskalakis, veskari joka vietti enemmän aikaa maalin takana kiekon kanssa kikkailemassa kuin tolppien välissä :D

Iloinen Etelä-Eurooppalainen näyttää koko joukkueelle että on ok olla ikionnellinen voitosta Lukosta arki-iltana. Positiivista virettä. Very good.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Daska oli todella illoinen vesseli joten tämä vertaus ei ole tuulesta temmattu. Daskallahan oli jatko sovittu kunnes homma meni "liian" iloiseksi joka oli harmi.
Vaikka vertailu ei tosiaan ole tuulesta temmattu niin yksi merkittävä ero näissä minusta on. Vaikka Zoltan pelaakin piste per peli keskiarvolla niin Daskalakis oli parempi ja vaarallisempi hyökkäyspäässä. Daskahan pelasi Jokereissa maalivahdin lisäksi piilokärkeä ja avaavaa pakkia. Ei ollut mitenkään harvinainen tilanne, että kenttäpeli osuuden jälkeen ukko kiisi tukka putkella takaisin tolppien väliin torjuntahommiin. Välillä jopa ehti ennen kiekkoa.
 

Lazuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Se fiilis kun Zolt the Bolt torjuu ottelussa 39 kertaa, päästää vain 2 maalia selkänsä taakse, tekee pari mahtavaa koppia ja lopuksi huudattaa Eteläpäätyä.

On se huikee !
 

-STR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Zolt Zolt Zolt!!!

Itseltä näin Zoltilta ensimmäisen pelin livenä, mutta eihän tämä mikään KiVan tasoinen pelaaja olekaan. Nopeimmat jalkatorjunnat, mitä Jokerimaalilla on tällä kaudella nähty. Lisäksi Eeron kuntouduttua, hän on varmasti Tuohimaalle hyvä kirittäjä kakkoskassarin paikasta.

Lopuksi Zoltanista kuoritui oikea showman. Köszönet Zoltán!
(Unkariksi Kiitos Zoltan)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös