YouTuben parhaat

  • 810 447
  • 1 806
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Ranskan avoimissa Novak Djokovicilta hieno ele ja pallopojalle muisto, mitä tuskin unohtaa koskaan.

https://www.youtube.com/watch?v=YskqvyX1W7M
En seuraa tennistä enää viime vuosien tapaan, joten tähtien otteet tarttuvat silmiin. Djokovic tuntuu olevan kaiken kaikkiaan erinomaisen hyvä pelaaja, sekä tyyppi.

Pallopoika muistaa tuon ikuisuuteen saakka, koska hänet on tuossa omassa internet-sukupolvessaan merkattu, jaettu ja herra ties miten jo käsitelty.

Niin hieno pätkä, että piti oikein kommentoida.
 

PELL

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins
Kivasti yritti siinä Novak nuorta lihaa saada illallispöytäänsä. Ehei pelkkä karisma riittänyt! Mailaansa joutui tarjoamaan nuorempi maila mielessään vastapalkkioksi. Tyrmäystippoja oli sinne juomaankin laittanut, mutta ei tällä kertaa onnistanut. Hienosti käänsi himokkaat aikomuksensa hyvänmielen eleiksi. Pallopojan pallot ne heiluivat jo mielessä. Siinä heiluivat silmien edessä. Kielensä kärjellä jo niitä kutitteli. Kivasti vesikielellä kutitteli pallopojan palloja kielenkärjellään. Pettyneenä siinä sitten repi mailansa pojalta. Tyrmäystipatkin jätti seuraavalle kerralle.

Oot kyllä sinänsä ihan oikeessa. Jos toi tilanne tapahtuisi jossain puiston penkillä, niin suurin osa näkijöistä ajattelisi juurikin noin.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Laitetaanpas tänne pari, tuntematonta mestariteosta ja linkit vievät yllättäen youtubeen.

Kaj Kunnas Väärä Nappi - YouTube Kunnaksella tosiaankaan kaikki asiat ole menneet nappiin

McDonalds euronjuusto - YouTube Loppu on varsin piristävä, varsinkin jos mainoksen on nähnyt moneen kertaan

Blackhawks Goalie: Dont You Waanta Raanta? - YouTube Tämän olette varmaan nähneet, mutta jälleen piristävää vaihtelua nähtyihin mainoksiin

Angry Grandpa Destroys XBOX 360 - YouTube Pappa näyttää mitä mieltä on nykyajan tekniikasta. Digi digi!
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hellmania jännittää niin paljon kyseinen haastattelu, että hänen naaman värinsäkin muuttuu ihan valkoiseksi. Lopussa jännitys purkautuu, kun mies oksentaa suuhunsa ja hieman paidallensa. Sehän tuossa oli sitä hauskinta! Sama homma meinaa tulla Hesarin haastiksessakin.

Sambovaisilta mennyt pikkaisen ohi...
Mielestäni Hellman on rohkea mies. Hän ei ole antanut haasteidensa estää häntä olemasta aktiivinen. Tuollaisen jännittämisen taustalla on psykiatrinen sairaus. Monet ihmiset kärsivät erilaisista jännitystiloista. Tiedän nuoria, jotka eivät pysty liikkumaan ihmismassoissa, eivät uskalla puhua luokan edessä, tai eivät uskalla nousta linja-autoon. Tällaisissa tilanteissa heille iskee paniikkikohtaus, jossa yksi oire voi olla oksentaminen. Erityisjärjestelyin ja intensiivisen terapian avulla tällaiset ihmiset kuitenkin arjessa selviävät. Sambovaisin kanssa olen täysin samaa mieltä siitä, että mautonta on tällainen hauskanpito.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Aikoinaan tuli enemmänkin kuunneltua mashuppeja, varsinkin kun MTV:llä oli niille oma ohjelma. En tiedä onko enää. Mutta tälläinen tuli vahingossa vastaan YouTubessa ja on kyllä yksi parhaimmista mitä olen ikinä kuullut. Huikea!

Avicii + Rick Astley + Chumbawamba = Excellent.
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Gary the Goat matkustaa aussi-isäntänsä kanssa ympäriinsä ja suhtautuu asioihin vuohimaisella tyyneydellä.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Tässä on mielestäni kaikkien aikojen paskin jäynä akalta.
Stanley Cup Ruined by Girlfriend 2010 - YouTube

Jos kommentteihin on uskominen, niin tuo oli kosto tuolle janarille, joka oli tehnyt jonkun hämähäkki-jekun tuolle slutille, jolla on kova araknofobia. Eli sinänsä oikeutettu vastatrollaus. Mutta joo, tää on niin totaalisesti niitä huoraa turpaan-tilanteita, kuin olla ja voi.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös