YouTuben parhaat

  • 810 397
  • 1 806

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Robotit vetäisevät Ace of Spadesin. Aivan huikea setti, joka muistuttaa hengenmaisemaltaan hieman CMX:n Aion-teosta. Kirkaasti yksi mykistävimmistä koskaan näkemistäni Youtube-installaatioista.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Jenkkifudaajien horinoita uudelleen dubattuna.
 

Pardus

Jäsen
Mitä näistä omatekemistä videoista on sanottu?

En minä tiedä mitä niistä on sanottu, eikä ole kyseinen tekele ainakaan allekirjoittaneen aikaansaannos. Viikko pari sitten dokumentin Remusta nähneenä totean vain, että ei tuo imitaatio tsäbätyksineen kyllä kovin kauas todellisuudesta heittänyt.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Yksi parhaista dokumenttielokuvista joita Suomessa on tehty. Elokuvassa pureudutaan hienosti miehen elämään, etenkin syrjäseuduilla. Dokumentissa esiintyvät tyypit ovat todella samaistuttavia ja rakastettavia. Parasta on, kun Mujusen sokea setä kertoo, kuinka naisiin tulee suhtautua. Linkitän ensimmäisen osan. Loputkin löytyvät Youtubesta.

Rajaseudun poikamiehet 1/8 - YouTube
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Queen tyhjensi pöydän Live Aid -konsertissa vuonna 1985. Tapahtuman nokkamies Bob Geldof teki miehen työn ruinaamalla kyseisen diivakokoomuksen esiintymään. Queen hioi kaksi viikkoa esiintymistään sekunnilleen. Yhtye esiintyi ennen David Bowieta ja Elton Johnia, mikä antoi näyttöhaluja, koska edellämainitut olivat ns. kuuden pisteen joukkueita. Queen otti ja räjäytti potin erittäin tiukalla esityksellä, ehdottomasti koko Live Aidin parhaalla. Setti ei kestä kuin 20 minuuttia, mutta se on täynnä rautaa ja Freddien hiusrasvaa.

Queen Live Aid Full Video HQ - YouTube
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Sitä en tiedä onko tämä täällä jo mainittu. Olen nyt laiska enkä jaksa tarkistaa.

Teemu Selänne the new boss man osa 1 ja Osa 2. Kyseessä on dokumentin tynkä Teemu Selänteen tulokaskaudesta NHL:ssa. Tuota dokumenttia ei ole koskaan esitetty televisiossa vaan sitä myytiin keräilykappaleeksi Winnipegissä Teemun tulokaskauden jälkeen. Siksi kuvanlaatu ei ole paras mahdollinen, mutta hienoa tuota oli silti katsoa.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Tää pätkä toi itelle kyllä hymyn huulille. Vaikuttaa olevan melko huikeata ja pidettyä porukkaa nuo irkkufanit.

HJK-Celtic -ottelun jälkeen viime kesänä saimme kaverin kanssa kunnian istua parin irkun kanssa iltaa. Huumorinsa yhtä paskaa, kuin pohjalaisilla ja ovat aivan yhtä rakastettavia.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Kohtuullisen kovan tason tahatonta hjumööriä on tarholla Mark Parlandin 16 osaan pätkityssä Elämäni Supon varjossa-"dokumentissa" vuodelta 1999. Esimerkiksi liitteen kuusaalaiset rillinatsit laulamassa Taisteluni-kirjaan ja ylä-asteen historian tunteihin perustuvaa kappaletta Adolf Hitleristä, suuresta henkilöstä, akustisesti keskellä kuusimetsää on, noh, natsikultaa. Bwutaalia kamaa.

- Tämmönen Mao-kommunistinen liike Helsingissä...

- Onkse Suomessa?"
 

Liitteet

  • kuusankoski.jpg
    kuusankoski.jpg
    36,1 KB · kertaa luettu: 532
  • näillä_mennään.jpg
    näillä_mennään.jpg
    23,8 KB · kertaa luettu: 478
Viimeksi muokattu:

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Pelottavaa ajatella, että jos Teemulla olisi samanlainen maalinälkä nyt kuin tuolloin tulokkaana, niin kuinka hyvä hän oikein olisikaan? Toisaalta nuo tuon ajan maalivahdit näyttävät kyllä täysin seuloilta, ja horjuvat kuin mikäkin Pisan torni kun vähänkin sinne päin laukoo. Olivathan varusteet silloin paljon pienempiä kooltaan, mutta kuitenkin...paljon on taidettu mennä eteenpäin maalivahtien tasossa.
 

Optimisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Pistetään varsin tyylikkään nimen omaava Phillip Phillips tänne. Omalta osaltani tämä kaveri on löytö biisinsä kera. Kieltämättä upea soundi kundilla.

Phillip Phillips - lyrics - Studio recording - YouTube

Tervetuloa klubiin. Kannattaa kokeilla kuunnella myös muutamaa muuta American Idol -ohjelmasta ponnahtanutta lahjakkuutta, jos sattuisi vaikka kolahtamaan:

Casey Abrams - ehkä vähän rosoisempi ja viimeistelemättömämpi, mutta lahjakkuus yhtä kaikki

Haley Reinhart - samalta kaudelta edellisen kanssa

Elise Testone - vähän eri tyyppinen haku samalta kaudelta Phillipin kanssa

Phillip Phillips ja Elise Testone - Somebody that I used to know

Casey Abrams ja Haley Reinhart - Moaning

Vanhaa sanontaa mukaillakseni: Kaikki linkit vievät Youtubeen.
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Miley Cyrus - The Backyard Sessions - - YouTube

Aika toimiva versio Dolly Partonin piisistä. Olen tuota Mileyta pitänyt jonain tusina julkkiksena mutta onkin aika kovasta country-suvusta ja itse asiassa Dolly Partonin kummi-lapsi. Hienosti soljuva versio...
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Ehkä paras veto, mitä olen nähnyt missään xfactoridolstalent- skabassa koskaan. Varsinkin biisin toisen säkeistön revittely ja äänen esittely mahtavaa.

Kyseessä siis Brasilian Talentin "lapsi"- versio ja artistina koko paskan voittanut Jotta A.

linkki youtubeen:Jotta A - We Are The World - (Final Winner 2011) - YouTube
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös