YouTuben parhaat

  • 810 686
  • 1 806

Mahola

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hc Andersen, Valencia CF
Hakukone ei näyttänyt osumia, joten pistetään linkkiä. Andy McKee soittaa kitaraa.

Andy McKee - Drifting
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Yhdet kädet - 1000 tissiparia

Nuoren miehen kadehdittava projekti jossa tarkoituksena on koskettaa tuhatta tissiparia, tarkempi syy projektille löytyy videon alusta joten en jaksa alkaa tähän sitä tavaamaan. Paljon hyviä tissejä, paljon hyvännäköisiä tyttöjä ja muutama priceless-reaktio. Kyllä minäkin voisin...
 

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Samaan kastiin menee loistava video ruotsalaisesta fanikulttuurista. Martin Soneby-Citysport
Mukava pikku urheilumuoto extremeä janoaville.

Videon "aitoudesta" en osaa sanoa.

Näyttäis olevan naapurimaan versio ohjelmasta Teräspallit jota Kataja veti Suomessa, ainakin samanlainen patsas näkyy studion lattialla. Mut ihan hyvä läppähän toi on.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
http://www.youtube.com/watch?v=leCAy1v1fnI&feature=player_detailpage

Ei korkean paikan kammoisille. Vuorikiipeilyä ilman turvavälineitä ja yksin.

Videon kommenteista lainattua: "How can he climb with balls that big?"

Tuosta Honnoldista ja Yosemiten soolokiipeilijöistä yleensäkin oli juuri juttua National Geographic -lehdessä ja onhan tuo kyllä ihan käsittämätöntä touhua. Pitää olla kyllä valtava itseluottamus että tuollaiseen pystyy, jos vähänkin alkaa epäröimään niin silloin se sormi todennäköisesti alkaa juuri lipsumaan ja sitten käy köpelösti.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Ei korkean paikan kammoisille. Vuorikiipeilyä ilman turvavälineitä ja yksin.

On kyllä erittäin heviä staffia. Kaverilla hermot kuin Räikkösen Kimillä. Tulee mieleen se ransakalainen? kahjo, joka kiipeilee eri rakenuksien seiniä pitkin aivan luomuna.

Meitsi menee juuri ja juuri tikapuita pitkin oman talon (1 krs.) katolle.

Damn!
 

hemppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, HIFK, Joe Finley
Ei helvetti! Tuota katsoessa tuli maha kipeäksi eli oma adrenaliini syöksähti kehoon, kun katsoin videon loppuosaa - ei helvetti!!!

Tuli kanssa semmonen huono olo, varpaitamyöden kihelmöi, mutta silti vaan piti kattoa, kun kerta vartavasten oli kielto. Toiset on vaan kovempia kavereita.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
[
Ei korkean paikan kammoisille. Vuorikiipeilyä ilman turvavälineitä ja yksin.
Tapasin muutama vuosi sitten eräässä johdon tapahtumassa Catherine Destivellen, joka on nykyään sellainen henkinen konsultti ja piti meille parin tunnin valmennuksen. Hän vertasi kiipeämisen helppoutta nimenomaan tikapuihin - elämänsä kun viettää seinämillä niin se alkaa tuntua todella helpolta

Tuossa eräs hänen vetonsa

http://www.youtube.com/watch?v=N70DLM8Az_8
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Youtubesta löytyy iso kasa biljardivideoita. Olen tässä viime aikoina katsellut lähes kaikki löytämäni vajaan tunnin mittaiset 9-pallo-otteluista tehdyt koosteet läpi.

Ajassa 25:23 hidastettuna näytetty lyönti on kyllä huikein lyönti näistä 9-pallo-videoista: Pro Billiards - 2003 US Open 9-Ball Champ: Hall v McCready

Äsken mainitun lyönnin suoritti Buddy Hall, mutta Keith McCready on varmasti monille biljardin ystäville tuttu elokuvasta Color of Money vuodelta 1986. Siinä elokuvassa pääosissa ovat Paul Newman ja Tom Cruise. Keith McCready näyttelee Grady Seasonsia kyseisessä elokuvassa.

Toinen kuuluisa biljardielokuva on Paul Newmanin ja Jackie Gleasonin tähdittämä The Hustler vuodelta vuodelta 1961. Kannattaa tutustua näihin kahteen biljardielokuvaan ja Youtubesta löytyviin biljardiotteluihin.

edit. McCreadyn peliä on kyllä ilo katsoa. Se on vähän Ronnie O´Sullivanimaista nopeatempoista tykitystä, vaikka ikää onkin jo yhtä paljon kuin kuin Steve Davisilla. McCready ja Davis ovat molemmat syntyneet 1957.

edit2. Cruise ja Hanks menivät sekaisin.
 
Viimeksi muokattu:

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Siinä elokuvassa pääosissa ovat Paul Newman ja Tom Hanks. Keith McCready näyttelee Grady Seasonsia kyseisessä elokuvassa.

Ja Hanksin tilalla tietenkin Cruisen Tomppa. Pidän kyllä tuosta leffasta.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös