YouTuben parhaat

  • 810 697
  • 1 806

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset

hemppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
No joo, on ainakin nimensä veroinen. Tajuttoman ärsyttävä, täysin perseestä.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
No joo, on ainakin nimensä veroinen. Tajuttoman ärsyttävä, täysin perseestä.

Totta. Lisäksi jostain syystä rupesi vituttamaan nuo keltaiset hampaatkin niin paljon, että harkitsen tappavani muutaman appelsiinin keittiöstä ihan huvikseni. Rutistan sisukset ulos ja heitän roskiin.
 
Kyllä se vaan niin on, että Raipen viimeinen vaihto Leijonissa saa peräsuolenkin kananlihalle!

Eihän Raipen tuolla olisi kuulunut olla vaikka höntsäturnauksesta olikin kyse, mutta oli kyllä hieno video, syöttö ja lopetus! Miten menikin näin käsikirjoituksen mukaan? Mielestäni aina ei pidä ajatella joukkueen absoluuttista menestystä, tässä tehtiin kunniaa hienolle miehelle ja suomalaista jääkiekkokulttuuria.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Joku hörhö hörhökaverini sivuilla linkitti tällästä; Lacrosse hits! Täytyy sanoa, että on oikeaa mättöä!
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tässä on loistava 5-osainen, yli tunnin Ville Wahlbeckin haastattelu Pokeritieto.com:in (aikaisemmin Pokeritieto.fi) Teerenpeleistä. Toimittaja Marko Erola ja Aki Pyysing tekevät hienon työn ja Walhbeck on hyvin Markon ja Akin mukana. Siinä käydään läpi Villen viimeaikaista menestystä ja pokeria yleensäkin. Haastattelu on erittäin mielenkiintoinen ja se kannattaa katsoa, jos pokeri vähänkin kiinnostaa.
 
Viimeksi muokattu:

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tässä on loistava 5-osainen, yli tunnin Ville Wahlbeckin haastattelu Pokeritieto.com:in (aikaisemmin Pokeritieto.fi) Teerenpeleistä. Toimittaja Marko Erola ja Aki Pyysing tekevät hienon työn ja Walhbeck on hyvin mukana Markon ja Akin mukana. Siinä käydään läpi Villen viimeaikaista menestystä ja pokeria yleensäkin. Haastattelu on erittäin mielenkiintoinen ja se kannattaa katsoa, jos pokeri vähänkin kiinnostaa.

Erinomainen haastattelu, kiitokset tästä linkistä. Harvinaisen hyvin tehty noin internetissä julkaistuksi.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Mies pelästyttää kaverinsa tässä youtube videossa.

Voi olla ystävyyssuhde ja huumorintaju hieman koetuksella tuon jälkeen.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Kaukosäätimen laittama video haiskahtaa feikiltä. Eikö muka kaveri missään vaiheessa tajua kameraa/että huoneessa on joku ja vielä pöydän alla.

Mutta jos aito niin kertoo hyvin ihmisen luonteesta miten reagoi, ikkunan läpi karkuun kun joku asia vähän pelästyttää. Jossakin videossa tuolla sentäs latoo suoraan kyselemättä turpaan pelästyttäjää, mielestäni tämä on jo täysin oikea reagointitapa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös