YouTuben parhaat

  • 810 637
  • 1 806

ace

Jäsen
Tulee ajoittain katseltua ralli ja formulapätkiä wanhoilta hyviltä ajoita, tämä on yksi parhaita jos on koostajakin osaava jannu. Koostetta ei ole pilattu kikkelihevillä eikä teknojytkeellä, moottorit hoitakoon musiikin. Mukana pari harvinaisempaa rallipurkkia, Ferrari vilahtaa ja Bemarin joku laiva ei tahdo kääntyä mutkaan.

Silivu plee: http://www.youtube.com/watch?v=ozntieZs8Bg. Silloin kun miehet oli rautaa ja autot ei, Group B.

Kuvissa vilahti myös Citroenin Group B luomus, joka ehti osallistua vain yhteen osakilpailuun. Varsinkin takaloosteriltaan erehdyttävästi Audi Quattro S1:n näköinen.

Loisto pätkä, oi niitä aikoja!
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.

Leicester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Hiljaisten seiväshyppääjien kerho
Suosikkijoukkue
Taistelijat
A Normal Day avaa temppuilevan näkökulman arkeen. Onpa aika hämmästyttäviä arkisia temppuja, vaikka toteutuksessa olisi käytetty trikkejä tai sitten vain lukuisia ottoja. Suunnattomasti toistoja ja kärsivällisyyttä on varmasti tarvittu. Video on inspiroinut meikäläistäkin joutessaan heittelemään pikkuesineitä milloin minnekin, eli harrastamaan "normal day tricks"-tyylistä kikkailua.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässä videossa puolestaa yksi maailman upeimmista pelaajista näyttää ettei harhautusten tarvitse aina olla monimutkaisia.
Kylläpä AI on rajoittunut ja ennalta-arvattava pelaaja. Tekee tuon harhautuksen joka kerta samalta puolelta, oikealta vasemmalle. Taitava pelaaja tekisi molempiin suuntiin. No, oppia ikä kaikki.
 
Suosikkijoukkue
TPS
This is wrong, mahtava pätkä, tarttuva nauru. Samoilta tekijöiltä löytyy useampia saman tyyppisiä, toinen toistaan hauskempia pätkiä.

Katoppa p*rkele, vanha inttikaveri se siinä on puhallutettavana. Ko. kaverin yhtenä talenttina oli soittaa sujuvasti Daruden Sandstorm nenällään nokkahuilun välityksellä.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Ataque de Pánico!

Pienellä budjetilla toteutettu lyhytelokuva.
Mielestäni erittäin näyttävä eikä ideakaan mikään huono.

Muistaakseni projektille kertyi hintaa 300 $ eli mitätön summa siihen verrattuna mitä tuleva sopimus tuo tullessaan. Täytyy vaan toivoa, että leffa aikanaan olisi luokkaa District 9 eikä Independence day.

vlad.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös