YouTuben parhaat

  • 810 697
  • 1 806

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Time Wrap Montage (linkki vie "Time Wrap Montage [The World in Slow-Mo]" -nimiseen videopätkään youtube.com-nettisivustolla.)

Hockey Canada/Nike - Force Fate -mainos. (linkki vie Nike Hockey Commercial Ad 2009 ''Force Fate'' -nimiseen mainosvideoon youtube.com-nettisivustolla.)

Muutenkin kyseisiltä käyttäjiltä(HockeyWebCast, LoFFeN1987) löytyy paljon todella hienoja NHL- ja jääkiekkovideoita.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En tiedä, onko tämä ollut täällä jo jossain aikaisemminkin, mutta mennään riskillä. Hyvät naiset ja herrat, tytöt ja pojat, seuraavaksi teille esiintyy Mihemmed kappaleenaan Niilin hanhet:
http://www.youtube.com/results?search_query=niilin+hanhet&search_type=&aq=f

Tälle on nyt tullut naureskeltua monta päivää, enkä todellakaan suosittele katsomista juuri ennen nukkumaanmenoa. Jää nimittäin ikävästi päähän soimaan. Mutta hauska on...
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Hahaa! Seilailin hiukan eksoottisempien metallimaiden edustusta Youtubessa, kaikenlaista Iranista Kiinaan. Tuli sitten eteeni sellainen pläjäys, että pakko jakaa se nimenomaan tässä ketjussa. Musiikillisesti aika vaatimatonta, mutta odottakaa, kun tyttö pääsee ääneen: http://www.youtube.com/watch?v=dh5ssgDlNpU&feature=related
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vain kahdeksan kertaa aiemmin. Tosin noista pari on quotea ja yksi mun piikki jo aiemmin mutta kuitenkin.

Nöyrimmät pahoitteluni! Kun ei kaikkia ketjuja ehdi/viitsi lukea, joskus käy niin, että postaa jo aiemmin täälläkin olleen linkin. Pikaisella selauksella huomasin, että onpa täällä joku meikäläistäkin hitaampi yksilö... Ja kyllähän sullakin kesti muutama päivä tarttua tähän, notta köh, köh vaan sullekin ;).

Yhtä kaikki, aina voi olla joku, joka törmää linkkiin ensimmäistä kertaa ja loistava Niilin Hanhet kestää kyllä useampaakin katselua/kuuntelua.
 

M#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
NYR
Kyllähän sieltä YouTubesta löytyy vielä kovempaa kamaa kuin niilin hanhet.
Itse tullut tälle naurettua viimeiset kaksi päivää... aivan uskomatonta settiä! Kaiken lisäksi kaveri kuulostaa aivan Kirkalta !

Linkin takana siis "Kei - Kenkiin" biisi.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt löysin YouTuben ylivoimaisesti parhaan videon!

Nyt tulee varmaan modeilta sanomista, mutta vaikka kuinka yritän, en osaa mitenkään kuvailla linkin sisältöä. Se pitää vaan kokea kaikilla aisteilla.

Miten minä en taas ole yhtään yllättynyt että tuokin video taitaa tulla Japanista? Japan - producing 90% of all the weird shit in the world!"
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Pelonsekaista hihittelyä tuo video kyllä aiheutti...En halua tietää mistä löysit tuon.
Sama täällä. Oli kyllä niin tyhjentävät alkusekunnit, että sen jälkeen hetken aikaa vain ihmettelin. Alkushokin jälkeen alkoi epäuskoinen naureskelu. Omalla tavallaa aika hienoa.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
Saattaa tytöllä olla myös hiukan lahjoja tuohon hommaan....

Kaiken tuon kun vielä tekee livenä.

Ukrainalaiseen tyyliin tytön ulkoinen olemuskaan ei ole huonoimmasta päästä. Luulenpa muuten, että Ksenia-tyttönen tulee vielä tekemään matkan jenkkilään ja ihastuttamaan amerikkalaiset. Siellähän tykätään tarinankerronnasta ja kun hän osaa tämän oman juttunsa milteipä ylitäydellisesti, niin suosio tulee olemaan taattu. Ja kun jenkkilästä on kyse, niin mukaan kuvioihin tulee myös raha. No, loppu on arvatenkin sitten historiaa...
 

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK

J.Petke

Jäsen
Ylivoimaisesti paras mahdollinen esitys varmaankin tuossa Talentissa, koska koskettaa ihmisten tunteita niin monella mahdollisella erilaisella tavalla.

Näin härmäläisenä voinen hieman tuulettaa sillä olihan tuohon esitykseen päässyt peräti Apocalypticaa :)

Lahjakkuuksissa nyt vaan on eroa. Suomitalentin voittaja Aleksi Vähäpassi

Pitkästä aikaa taas sellainen video tuo hiekkajuttu mikä pisti katsomaan hiljaa keskittyen ja vakavana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös