Yleisurheilun MM-kisat 27.9.–6.10.2019 @ Doha, Qatar

  • 241 095
  • 4 809

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Näköjään on myös pakkomielle YLE:n studiossa pakottaa tota ihan vitun vammasta ajatusmallia, että kerrotaan otsikko jostain jutusta ja "lukekaa lisää yle.fi/urheilu". Menee käpy oikeasti jumiin tuohon perseilyyn, ihan kuin olisi niin tiukka aikataulua tuolla ettei niitä juttuja voisi sinne lähetykseen kertoa. Minä vielä ymmärränkun joku MTV tuota tekee kun ne haluaa mainoksille näkyvyyttä, mutta tässä on kyse ylestä.

Samat ajatukset. Olen syvästi pettynyt, että yleisradio on lähtenyt konservatiivisena kanavana tähän klikkikalasteluun. Vituttaa jopa niin paljon, että laitan Yle Puheen. Ehkä ovat jonkun "kysy Oikariselta" osion sinnekin keksineet.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Suomen osalta puolet suorituksista on tehty. On mielenkiintoista, että vaikka odotukseni kisojen suhteen olivat lähes nollassa, tähän astiset suomalaissuoritukset ovat vielä onnistuneet alittamaan nekin reippaasti. Limbo on suomalaisten kansallislaji. Isoissa kisoissa ei sitten päästä lähelläkään kauden parasta tulosta.
Odotukset nollassa ja nekin alitettu reippaasti? Pettymyksiä ovat olleet toistaiseksi Partanen, Junnila ja Richardsson.

Muut:
Tervo, sijoitus 21/30, viimeisenä kisoihin ja lähelle kauden parasta, arvosana hyvä/tyydyttävä
Murto, 22/32, kauden suorituksiin nähden hyvä suoritus, sai nykykunnon mukaisen maksimituloksen
Lipsanen, 23/33, kesällä 10 kisaa ja tämä kolmanneksi paras, kunnon mukainen suoritus
Kuivisto, toinen laji takana, tyydyttävä juoksu
Hyryläinen ja Vainio, sijat 19. ja 26., hyvä suoritus molemmilta
Kinnunen, maaliinpääsy ja 20:n joukkoon ja vähintään tyydyttävä suoritus

Rankingiin verrattuna nämä kaikki 7 onnistuivat. 7/10 ei nähdäkseni kovin paha limbo kuitenkaan. Tiedostan toki, että keskiverto penkkiurheilija kuvittelee, että muiden maiden urheilijat tekevät arvokisoissa aina kauden parhaan suorituksensa.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Olipa vaisu heitto Spotakovalta, kun tietää kuinka pitkiä kaaria nainen on vuosien varrella viskannut.
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Ei sitä näköjään öljyrahoilla kaikkea saa. Nuo keihään virtuaaliset viivat olleet kokoajan pielessä ja heitetään jo B-ryhmää. Luulis, että viimeistään ryhmien välissä olis saatu säädettyä nuo kuntoon.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Ei sitä näköjään öljyrahoilla kaikkea saa. Nuo keihään virtuaaliset viivat olleet kokoajan pielessä ja heitetään jo B-ryhmää. Luulis, että viimeistään ryhmien välissä olis saatu säädettyä nuo kuntoon.

Edes Suomen koulujärjestelmän läpi käymällä ei näköjään kaikkea saa.

Jengi mesoaa mm. Twitterissä siitä, kun heittojen pituuden mitataan jopa 5-10 metriä pieleen liki säännöllisesti.

En viitsi kertoa noille, että kyseessä ovat nimenomaan virtuaaliset viivat. Avaan ennemmin popparit.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Eikös se karsintaviiva ole ihan siellä kentässä ja 55 metrin kohdassa näyttäisi olevan punainen törppö ja toinen karsintarajan kohdalla. Virtuaaliset viivat ovat sitten päin sitä itseään.
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Mikäs nainen tämä Brittany Brown on joka veti toiseksi kovimman ajan 200 metrin alkuerissä tänään? Google ei oikeastaan tunne koko henkilöä ollenkaan, vaan ensiksi tulee muutama kymmen toista samannimistä. Löytyy vain joku iowalaisen paikallislehden artikkeli siitä että sijoittui kesällä toiseksi Yhdysvaltain mestaruuskilpailuissa. Millään kielellä ei hänestä ole Wikipediassakaan artikkelia. Kuitenkin vahva suosikki finalistiksi ja ehkä mitaleillekin ja on jo muun muassa Yhdysvallat v. Eurooppa ottelussa 200 metriä voittanut. Ja vieläpä ulkonäöltäänkin ehdotonta eliittiä.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Pian on Elmo vauhdissa... Eikös se kuunnelmassa kaatunut sadalla metrillä ja voitti silti. No todellinen Elmo ei taida olla niin kova kuin fiktiivinen Elmo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös