Yleisurheilu – liveseuranta

  • 831 670
  • 23 445

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Näissä Tapsa olisi parhaimmillaan. Analyyttinen ja hieman puolueellinen ote toki suomalaisiin, mutta osasi myös kritisoida ja haastaa.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Ei, EI, EI ja vielä kerran ei. EI VOI MM-kisat loppua jonkun Ingebritsenin haastatteluun, mitä ihmettä? Kaivakaa nyt sieltä katsomosta nyt vaikka Tuomas Raja fanclub haastatteluun, jos ei urheilijoita enää ole paikalla!!!!!
Onneksi olin hereillä ja suljin pikareflekseillä vastaanottimen ennen kuin lävähti pärstä ruutuun, kun Petra latasi etunimen eetteriin. Pääsi hyvällä mielellä päättämään kisarupeaman.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
FASlapsi ja Jari Porttila
Norja ei näy mitalitaulukossa. Hyvä kuitti Petralta loppuun, siihen on hyvä lopettaa.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
No niin. Viskaalit ruutuun. Nyt kuullaan lupauksia ja juhlapuheita.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pitäs löytyä vitusti massia millä lahjoa KOK jengi et sais kisat. Ja seuraavat kisat on jaettu aika pitkälle..
2024 Pariisi, 2018 Los Angels ja 2032 Brisbane


EDIT: @Roger Moore korjataan et Enkelten kaupunki on vuonna 28.
Ok. No toi LA -28 on varmaan vähän kuin Mumbaissa oltaisiin.

Saa nähdä mitä siitä tulee. Ne Losin ekat kisat (1932?) missasin, ja myös -84 jäi aika vähälle seurannalla, joten ehkä kolmas kerta sitten tulee viimein katsottua kunnolla.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Kyllä on vatsahaava niillä amerikkalaisilla jotka mitalikahveja juovat.
On ne päissäänkin koko kisojen ajan tasaisesti olleet. Kyllähän sitä alkoholiakin juhlan hetkellä menee.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Kiitos myös omasta puolestani ansiokkaalle ja loistavalle liveseurannan yleisurheiluväelle näistä(kin) kisoista! Huikeita suorituksia, draamaa, venymisiä ja itsensä totaalisia ylittimisiä saatiin taas kerran nauttia yleisurheilun arvokisojen johdosta. Maailman parhaat yleisurjeilijat puskemassa itseään äärirajoille ja repimässä sen maximaalisen irti, mitä ihmisekohsta on revittävissä, nini henkisesti, kuin fyysisestikin, mikä tästä niin mahtavan lajin tekee.

Tuli kisat sitten vaikka keskellä yötä, kuten menneenä vuosina Tokiossa ja Eugenessa, tai ihan missä tahansa, niin ainahan nämä katsotaan ja seurataan intohimoisesti tarkalla kammalla. Tyhjä olo taas kerran, kun tämä reilun viikon intensiivinen kisrupeama tiensä päähän tulee, mutta mahtavaa oli taas seurata mukana absoluuttista huippuyleisurheilua.

Eihän kausi vielä toki paketissa ole, vaan vielä on mm. Ruotsi-ottelu ja Timanttiliigankin kauden huipennus edessä, missä myös odotusarvot ovat tapissa.

Kiitos kaikille isosti minukin puolestani taas hyvistä asiantuntevista analyyseistä, kommenteista ja niin hyvästä, kuin vähän huonommastakin huumorista kisojen ajalta! Palataan taas asiaan, kun aika on eli jo ainakin tulevana torstaina siis Zürichin Timanttiliigassa! Peace & out
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Onhan tää aina vähän haikea hetki kun arvokisat loppuu, mutta on tämä aika mietoa vielä siihen verrattuna kun olympialaiset päättyy. Varsinkin kesäkisoissa se tahti on aina sen verran intensiivinen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös