Yleisurheilu – liveseuranta

  • 834 159
  • 23 518

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
FASlapsi ja Jari Porttila
Wilman ensimmäinen meni pitkäksi ja toinen jäi vajaaksi. Toivotaan että nyt on merkki kohdallaan ja jatkaisi puhtaalla.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Nämä tulokset ovat kuin bensaa Petran grilliin
Opetaankohan toimittajakouluissa, että ura voi viedä sinut positioon, jossa sinun selostuksella myydään kanavapaketteja (Saukkonen), tai missä tehtävänäsi on syyllistää ja itkettää epäonnistuneita suomalaisurheilijoita (Petra)?
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
En mä aina tuota Rajaakaan ymmärrä. Ennen karsintoja monen urheilijan kohdalla optimistisesti elättelee toiveita että jos se kauden paras nyt tähän osuisi ja finaaliin ym. ja Salminen ei ole ehtinyt laatikkoon laskeutua, niin tulee ”no tämä nyt on ollut tämän kauden kuva”

Tuo just vähän tökkii ja käy väliin rasittavaksi. Valheellinen tsemppi ja sitten kuitenkin suojelu-selittely. Ei kykene seuraamaan urheilijoita kylmän viileästi ulkopuolisena vaan aika ajoin puhuu kuin pr-toimija tai joukkueenjohtaja.

Tuo välillä tökkii, ne herkistymiset saa mun puolesta tulla jos on tullakseen kuhan noin muutoin oltais rehellisiä, ennen ja jälkeen kisan.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Moll olisi voinut karsiutumisen jälkeen vaikka avata liivin vetoketjun ja päästää kaksoset irti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös