Yleisurheilu – liveseuranta

  • 834 827
  • 23 520

WarWas

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÅIFK. Kaikki Fin maajoukkueet. 99+
Joku voisi sabotoida Duplantiksen seipäät. Yhtä ärsyttävä kuin kiekonheiton puolella se Ruotsin tyhmin turkulainen.
Oliko muuta, jos ei niin mene parkumaan elämänkovuutta ja tiedät minne!!
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kai sitä vielä joskus 10 vuoden päästä vähän yli viisikymppisenäkin arvokisoja kotonani katselen ja totean, että katos perkele Belgialla ratakierrosta työntelee edelleen Borleen veljekset.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ostourheilijoiden herättämät tunteet jotenkin ymmärrän, mutta etnisesti "väärännäköisistä" maassa syntyneistä urheilijoista valittamisen voisi kyllä jättää jo pois. Arjalaisjutut on ollut poissa muodista aika kauan jo.

Ja mistä sitä tietää urheilijoiden sukujuuria kuitenkaan. Joku Kimmo Kinnunen voi olla tataari tai juutalainen sikäli kuin minä tiedän. Eipä se Tokion keihäsfinaaliin muistoa himmentäisi jos tuo paljastuisi totuudeksi.
Juurikin näin. Eurooppa on joka tapauksessa kehittymässä kohti Pohjois- ja Etelä-Amerikan mallia, missä ihmiset ovat taustaltaan hyvinkin heterogeenisiä, mutta muodostavat tästä huolimatta yhden kansakunnan. Jenkki on tosiaan 100% jenkki riippumatta pigmentistä ja haluaisin tämän pystyttävän jo näkemään eurooppalaistenkin valtioiden kansalaisista. Mikään 100% homogeeninen Volgan mutkasta vaeltanut kansa emme me suomalaisetkaan ole koskaan olleet, enkä näe maahanmuuttoa tässä mielessä minkäänlaisena uhkana kansalliselle identiteetillemme. Sukututkimusta harrastamalla voi lisäksi löytää "yllätyksiä" omastakin taustasta.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Duplantis tekee ton kisaamisen ihan väärin. Aloittaisi vasta korkeudesta 615, niin voisi rötvätä hotellilla 2 tuntia pidempään katselemassa muiden kisaamista televisiosta.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Heittääkö Spotakova vanhan mallisella keihäällä kun menee lappeelleen?

Kanssakilpailijoiden protesteja odotellessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös