Ilmoitukset

Nimimerkki Tifosi on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkit cauna ja Ralph ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Daespoo on viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella.

www.veikkaus.fi

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Herra Tuomari, 12.04.2005 klo 22.01.

 1. Herra Tuomari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko ja Toronto Maple Leafs
  En tiedä onko tällaista ketjua vielä avattu, mutta nyt sen aion tehdä.

  Tämänpäiväisen SM-liigan 1. finaaliottelun aikana veikkauksen live-veto tökki ainakin minulla pahemman kerran ja loppujen lopuksi koko serveri oli niin tukossa, ettei siitä vedonlyömisestä tullut mitään. Vielä illemmalla ajattelin käydä laittamassa pitkä-, ja tulosvetoa illan jalkapallokohteista, niin sama juttu. Servu tukossa.

  Siispä, voisiko veikkaus kehittää tuota nettiveikkaamista, niin ettei servut olisi tukossa. Aika tyhmää mainostaa kaikenmaailman live-vetoja, jos resurssit eivät riitä sen ylläpitämiseen. Siis tämä nyt oli vaan oma pieni mielipide... ;)

  Ketjussa keskustellaan veikkauksen nettipalvelusta, sen mahdollisista ongelmista ja miten sitä voisi kehittää niin tekniikan, kuin pelienkin osalta.
   
 2. lintu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Veikkauksen Live-veto on todella huono jos vertaa muihin vedonlyöntitoimistoihin. Kohteet suljetaan heti eikä kertoimet muutu ajan mukana. Muissa toimistoissa esim kulmien määrän veikkaamisessa kertoimet elää koko matsin ajan ja vielä 89. minuutilla voi pelata.
   
 3. Turder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Liekö tämä sitten osuvin ketju...

  Veikkauksella oli pari viikkoa sitten suuri ohjelmistopäivitys, kuulemma suurin koskaan. Sittemmin on käynyt ns. sampopankit eli järjestelmäuudistusten jälkeen ei hommat toimi ja päivittäin on jotain häikkää eikä ongelmia tunnuta saavan kuntoon. Välillä voitonmaksu ei toimi, pelejä ei voi pelata, pelin toisto ei toimi jne. Kuulin sitten jossain joltain, että (osa)syynä ongelmiin voisi olla hakkerointi, virus tms. virtuaalihyökkäys. Veikkaus ei ole puhunut asiasta mitään mutta kuulemma "aletaan pelätä pahinta".

  Toivottavasti ainakin voitonmaksu on pelannut oikein, eikä ihmiset ole heittäneet voittolappuja roskiin.
   
 4. expertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Martin Brodeur
  Se on varmaa tuo liigaporssitiimi, kun on nyt saanut lp:n niin loistavaan kuosiin, että ovat alkaneet "uudistaa" myös veikkauksen sivuja. Nekin, kun toimivat ennen kuin junan vessa.
   
 5. Seymon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punakeltaiset och världens bästa Karlsson
  Lainaus:
  Täytyy ruveta itsekin tarkastamaan paremmin ovat kenot, lotot ym. Yleensä annan lapun vaan ärrän tädille ja kysyn onko mitään ja pyydän heittämään roskiin, jos voittoja ei löydy. Myöskään pelattujen rivien uudelleenpelaaminen ei ainakaan tänään onnistunut. Joutui käsipelillä täyttämään kupongin, jos halusi käyttää samoja numeroita.
   
 6. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Kannattaa ottaa Veikkaus-kortti ja käyttää sitä. Silloin ongelmia ei pitäisi olla vaan rahat tulevat tilille varmasti.
   
 7. Belenoss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Ottawa ja Real Madrid
  Tämä veikkauksen asiamiespisteiden pelien toimimattomuus on veikkaukselta harkittu veto, yrittävät saada asiakkaat nettiin ettei tarvitse maksaa asiamiespalkkioita (naurettavan pienet). Toivottavasti käy vaan omaan nilkkaan ja porukat eksyy ulkomaalaisille vedonvälittäjille! Ja voin sanoa että on roskiksia meilläkin dyykatty urakalla! Jouduin itsekkin roskiksia tonkimaan ja voin sanoa että mielummin olisin sen 3 euron kenovoiton maksanut omasta pussista kun tonkinut roskia puolituntia! Tähän veikkaus tietysti pyrkii! Ohjesäänön mukaan eivoittanut tosite tulee palauttaa veikkaajalle ja jos näin ei ole toimittu on moka vain ja ainoastaan myyjän!! Joka lienee sitten vielä taloudellisessakin vastuussa veikkauksen virheistä!

  No toivottavasti veikkaus maksaa hyvät osingot nytten sitten näillä ryöväämillään rahoilla!

  Että Veikkaukselle iso keskari täältäsuunasta!
   
 8. Myyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Spurs
  Jotkut haluavat pelata perinteisesti joka lauantaina lottoa (kuten minä kerran kuukaudessa) veikkaustiskillä ihan perinteen vuoksi huonolla palautusprosentilla. Mutta jos muuta vedonlyöntiä urheilutapahtumissa harrastaa, netissä löytyy tänä päivänä about miljoona vedonlyöntiä tarjoavaa firmaa, joista poikkeuksetta löytyy paremmat kertoimet joka vaihtoehdolle. Lisäksi näistä monesta saa vielä jotain rahallisia bonuksia, kun on pelannut tietyn määrän. Monet ovat vielä isoja firmoja ja talletus/kotiutus sujuu esimerkiksi visalla tai jopa verkkopankilla. Ihmettelen vaan, miksi vielä nykyaikana niin monet ihmiset pelaavat veikkauksen pelejä, vaikka itselle kannattavampia vaihtoehtoja on pilvin pimein.
   
 9. JiVe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tottenham
  Lainaus:
  Näitä kitisijöitä ilmestyy aina kun puhutaan Veikkauksesta. Et ole ilmeisestikinää huomannut, että isopaha Veikkaus tarjoa myös vedonlyöntipelejä, joissa kertoimet muuttuvat sen mukaan miten eri vaihtoehtoja on pelattu. Näissä kohteissa on hyvin usein pelattavaa ja paljon paremmilla kertoimilla kuin juuri mainostamissasi nettipuljuissa. Ja pääsääntoisesti aina rahat myös saa ulos Veikkaukselta. Ihan kaikkiin nettilafkoiihin en luottaisi, etenkään näinä aikoina.

  Itse veikkaus.fi:stä ei ole hirvittävän paljon valitettavaa. Joskus sivut hiukan tökkii, kun kohteet ovat menossa kiinni ja esim. monivetoje syöttäminen on hiukan tukkoista. Ja se tietty, että aina sivuille mennessä saan selainsuositukset tiskiin, kun käytän Firefox 3:sta.

  Nuo Turderin mainitsemat hakkerointivihjaukset ovat aika kovan luokan vihjailuja. Kiinnostaisi kuulla lisää tai lukea lisää, jos jossain päin nettiä olet moisiin törmännyt.
   
 10. Turder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Kuulin veikkausasiamiehen ja ilmeisesti jonkun Veikkauksen teknikon tms. keskustelua kun laitteet eivät pelanneet. Syytä ei tiedetty ja välillä tuo hakkerointimahdollisuus nousi esiin. Toki olivat yksittäisten henkilöiden arvailuja mutta eiköhän nykyään kaikki ole mahdollista.
   
 11. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders
  Lainaus:
  Hoidatko myös ruokaostoksesi huoltoasemalla tai elintarvikekioskilla? Sieltähän ne saa kätevästi, vaikka onkin vähän kalliimpaa. Mutta onhan se hienoa, että lottomummoillekin on oma ketju.
   
 12. JiVe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tottenham
  Lainaus:
  En ole mummo. Valot päälle siellä. Tosin ilmeisesti luitkin alkuperäisestä viestistäni vain lainaamasi pätkän.

  Lainaus:
  Asia selvä.
   
 13. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders
  Lainaus:
  Jos todella uskot Veikkauksen keksineen livevedot niin tämä asia on erittäin selvä. Milloinkohan ne mahtoi alkaa olisiko ehkä ollut jopa viime tai peräti toissa vuonna?

  Tietenkin on semmoisiakin tilanteita missä Veikkauksen kerroin on maailman korkein ja siksi pelattava. Veikkauksen maksimit ovat kuitenkin aivan liian pienet ja tarjontakin on täysin olematonta.

  Ympäri maailmaan tahkotaan parhaillaankin eri pelejä ja lajeja, mutta valtion monopoli kertoo seuraavaa:

  Avoimet tapahtumat
  Ei avoimia tapahtumia

  Tulevat tapahtumat
  Koripallo: Honka - Korihait
  ma 24.11.2008 klo 18.30, UTV

  -------------------------

  Tämä kruunaa vielä kaiken:

  VII MUUT EHDOT
  22. Pelaaja voi siirtää kohdassa 7 tarkoitettuun pelikukkaroon vuorokaudessa enintään sata (100) euroa.

  23. Pelaajan vetokohtainen kertapanoksen suurin määrä ei saa ylittää kahtakymmentä (20) euroa.

  Jos sinä pystyt elämään näillä naurettavilla ehdoilla ja tarjonnalla, hyvä niin, mutta uskomattoman typerää olla sitä mieltä, että mistään muualta ei kannata pelejä etsiä. Firmojen luotettavuutta voi arvioida monilla tavoilla ja tässäkin asiassa muiden käyttäjien palaute on kullanarvoista.

  Sinun ajatusmaailmassasi ulkomaalainen firma on lähtökohtaisesti epäluotettava, mutta valot päälle laittamalla ehkä selviäisi miten asiat todella ovat.

  Jos tarkoitit ihan vain tulosvetoa, niin Veikkauksen kertoimet eivät todellakaan ole parhaita huonommasta palautusprosentista johtuen.
   
 14. JiVe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tottenham
  Lainaus:
  Juu, livevedoistahan minä toisaan siinä puhuinkin. Miten hemmetissä sen niin saattoi ymmärtää?
  Lainaus:
  No tämä riittääkin. Ensin on parhaita kertoimia ja sitten ei olekaan huonosta palautusprosentista johtuen. Itsellä ei ole vielä totalisaattoripeleissä tullut tuo panoskatto vastaan. Ehkä tosiaan pelaat niitäkin kohtuu isolla rollilla, että panoskatot kolisee (veikkaan, että ei ole monellakaan tänne kirjoittajalla moista kymmenien/satojen tuhansien eurojen rollia, jolla nuo katot saavutetaaan.). Ja mitä noihin panoskattoihin tulee, niin kyllähän noita panoskattoja on myös noissa ulkomaisissakin firmoissa.


  Mielestäni en maininnut, että kaikki ulkomaiset firmat olisivat lähtökohtaisesti epäluotettavia.


  EDIT:
  Vääneetään nyt vielä rautalangasta se mitä yritin sanoa heti aluksi. Ihmettelin sitä, että heti löytyy joku mouhoomaan, että kuinka voi noin paskoilla ehdoilla pelata. Itse voin, koska saan ko. yhtiöltä maailman parhaan kertoimen jollekin kohteelle, jota haluan pelata.
   
 15. Myyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Spurs
  Lainaus:
  Tottakai silloin pelataan. Mutta vähintään 90 % pelattavista kohteista kannattaisi pelata jossain muualla. Anteeksi kun näköjään pilasin päiväsi tällä kamalalla mouhoamisellani. Kun noita vastauksiasi muiden kommentteihin katsoo, voisi joku epäilevä jopa luulla, että olet töissä veikkauksella.
   
 16. Jamina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, HJK
  Nyt paloi pinna näiden uudistuneiden Veikkauksen webbisivujen kanssa.

  Error 404--Not Found
  From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1:
  10.4.5 404 Not Found
  The server has not found anything matching the Request-URI. No indication is given of whether the condition is temporary or permanent.

  If the server does not wish to make this information available to the client, the status code 403 (Forbidden) can be used instead. The 410 (Gone) status code SHOULD be used if the server knows, through some internally configurable mechanism, that an old resource is permanently unavailable and has no forwarding address.
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  HIFK - Jukurit
  • 1.45
  • 4.70
  • 5.40
  Lukko - KalPa
  • 1.80
  • 4.20
  • 3.40
  Pelicans - SaiPa
  • 1.63
  • 4.50
  • 4.00
  Sport - Ässät
  • 2.13
  • 4.00
  • 2.70
  TPS - Kärpät
  • 1.88
  • 4.00
  • 3.30