Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

www.ruutu.fi – lätkä/urheilufanin unelma?

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Lunatico, 14.09.2013 klo 11.27.

 1. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Tiedotteet | Ruutu

  Tiedotteet
  22.3.2017: Ongelmat Ruutu-palvelussa nyt korjattu – pahoittelemme häiriötä

  Eilisten Liiga-otteluiden aikana Ruutu-palvelussa osalla käyttäjistä ilmenneiden ongelmien taustalla oli järjestelmän päivityksessä tapahtunut inhimillinen erehdys, joka esti osan asiakkaista pääsyn palveluun ensimmäisen ja toisen erän aikana tai hidasti sitä. Olemme todella pahoillamme harmista ja haitasta, jonka häiriö aiheutti. Kaikki ongelman taustalla olleet seikat on nyt siis tunnistettu ja korjattu.
   
 2. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  heh, hassua että inhimmillinen erehdys tapahtui samalla hetkellä kun kiekot tipahti jäähän :D
   
 3. Anthero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Symp. Jukurit
  Lainaus:
  Aivan totta kyllä että tämä pätee kaikkiin nettilähetyksiin vs. televisio. Toistaiseksi kärvistelen kuitenkin rivitalossani. :D
   
 4. Turnipsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Inhimillinen erehdys eli lisäkapasiteetin osto unohtui.
   
 5. Jerry100 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vihdoin Oranssi
  Mites muilla toimii ruutu?
  Itellä pätkii ainakin niin helvetisti
   
 6. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  Ihan hyvin toimii täällä toistaiseksi *koputtaa puuta*, alustana Samsungin vähä-älytelkku vuosimallia 2016 kun Ruutu sai viimein Tizen-sovlluksen valmiiksi.
   
 7. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Sony Z3 + Chromecast vol1 100% toimii. 100/10 netillä
   
 8. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Lainaus:
  Chrome-selain pöytäkoneesta -> chromecast vol2 toimii. 50/10 netti
   
 9. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Mulla ei lähteny selaimen kautta yhistämään ollenkaa. Iha vaa sielt oikeelt ylhäält siitä kuutiosta?
   
 10. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Lainaus:
  Kyllä.

  EDIT. Toki pöytäkone ja chromecast pitää olla samassa lähiverkossa. Pöytäkoneen ei tarvitse olla wlanissa.
   
 11. Ralph Jäsen

  Ruudulla on kolme pääselostajaa; Alkio, Ritari ja Waheeb. Tuo kolmikko on selostanut kaikki 13 pudotuspeliottelua toistaiseksi, mutta on ensi kertaa neljä peliä samaan aikaan. Kuka ns. riviselostaja saa tänään näytönpaikan ja missä pelissä? Kunhan ei vaan Jyväskylässä.
   
 12. Strongbow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko Rauma, Chelsea, Leksand
  Lainaus:
  Tuomas Heikkilä ja Juuri siellä, eli Jyväskylässä.
   
 13. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  No voi perkele. Eikös tämä Heikkilä ole se uninen tyyppi, joka kuulostaa siltä kuin nukahtaisi pian? Sammaltaakin valmiiksi. Ja kaiken lisäksi on JYP-fani.
   
 14. Mr.X Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kyllä, hyvä kuvaus. Heikkilä kuulostaa siltä kuin selostaisi pikkupöhnässä selostuskopissa ison mahansa kanssa puolimakuulla röhnöttäen. Laiska ja löysä tyyli, ei mitään ryhtiä. Kaiken lisäksi mielistelee Twitterissä esimiehiään minkä kerkeää, syy varmaan kaikille selvä. Freelancerina kun olis kiva saada selostusvuoroja.
   
 15. Anthero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Symp. Jukurit
  Eikö nyt jumalauta playoffeihin saada oikeita selostajia raahattua paikan päälle?
   
 16. Ralph Jäsen

  Neljän ottelun kierroksia kun on luvassa lisää, niin eiköhän maanantaina Lahdessa ole vuorostaan tämä joku ns. reserviselostaja ja keskiviikkona Jyväskylässä tai Kuopiossa, jos toisessa on 2-2-tilanne. Jos molemmissa on tai molmmat 3-1, niin sitten varmaan Jyväskylässä vuorostaan.

  TPS-HIFK-sarjassa pelaa valtakunnan kiinnostavin Liiga-joukkue, joten tuskin sinne raahataan pilipalikavereita ja Tampereen paikallistaistelu on itsessään sen verran kiinnostava myös, että siellä sama juttu.
   
 17. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Tulipa muuten hieno "ominaisuus" vastaan Ruudun jokseenkin tuoreessa Tizen-sovelluksessa (2016 Samgsung-telkut siis). Jos ei riittävän pitkään aikaan koske telkkarin kaukosäätimeen, niin telkkarissa menee näytönsäästäjä päälle. Lähetys ei katkea, siitä plussaa - mutta aika yllättävää ettei moista bugia tule vastaan testauksessa. Tai sitten ei lainkaan yllättävää, kerta Ruudusta puhe.
   
 18. Saukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Saako nykyään mistään ostettua katseluoikeutta yksittäiseen otteluun? Vai pitääkö ottaa vähintään kuukauden paketti Ruutu+ Viihde ja Urheilua?
   
 19. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  En tiedä saako, mutta jos saa niin se maksaa tyyliin 9e/päivä. 29.95 saa kuukauden minkä playoffit vielä nuin kestävät. Toisaalta 19.95 saa 6kk jakson ja jos otat laskulla etkä sitä maksa niin se katketaa itsestään kuukauden päästä ja tulee vain lisämaksu 5e "perinnästä".
   
 20. rusakko79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
 21. Sphinx Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Ei saatana, että osaa olla raivostuttavaa, kun ovat soittaneet HIFK-TPS-ottelussa koko kolmannen erän ajan lähetyksessä muiden äänien taustalla tuota saatanan erätaukomusiikkia.
   
 22. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Onko muilla ollut samanlaista ongelmaa kuin minulla, että puolivälierien alettua ei television Ruutu-sovellusta ole oikein voinut käyttää kun se pätkii niin paljon? Sen sijaan Chromecastilla toimii hyvin.
   
 23. Sean Connery Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Eilen ainakin minulla pätki nimenomaan telkkarin Ruutu-sovellus. Chromecastia en sitten kokeillut, koska vitutti JYPin voitto niin paljon enkä jaksanut sohvalta nousta :)
   
 24. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Pätkinyt TV-sovellus myös minulla. Ei nyt mitenkään mahdottoman paljoa, mutta muutaman kerran eilen kosahti matsi ja vaati (ohjelman) uudelleenaloituksen. Luulin, että kodin netissä vika, mutta näiden kommenttien perusteella varmaan tosiaan Ruudun vika.
   
 25. markusst Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Tilausjakso päättyisi sopivasti ensi kuun loppupuolelle, ja yritän lopettaa tilausta, mutta kun menen tuonne Tilaukset-osioon Ruudun verkkosivuilla niin siellä ei näy mitään tilausta. Onko tätä käynyt muille ja onko jotain tapaa saada tuo toimimaan?
  Sanoma-tililtä pystyn tuon tilauksen näkemään, mutta käskee nimenomaan siirtymään Ruutu-palveluun jos tuon haluaa lopettaa.