World of Tanks

  • 261 221
  • 2 155

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Eilen tuli alennuksesta ostettua tuo AMX 13 75, eikä tuo nyt yllätyksekseni ollutkaan niin hirveä kuin kuvittelin, vaikka stokkina mennäänkin. Tykin pene on ihan järkyttävä (108 mm), eikä tuo parempi tykki (144 mm) siihen paljon helpotusta tuo, mutta kyllä tuolla silti sai 10 tierin matsissakin ammuttua lähes sen tonnin lämää. Varmaan tuolla vielä ehtii tuskastumaan ihan riittävästi, mutta nuo ekat kolme matsia olivat kivuttomampia kuin kuvittelin.

Tuolla laitteella avainsana onkin päästä ampumaan kylkiin, vielä hankalammaksi homma menee 13 90:ssä kun alussa joudut sinnittelemään tuolla 75:sen tykillä aluksi ja pahemman MM:n vuoksi se on aika tuskaa. Sen 90 millisen avautumisen jälkeen homma sitten paranee merkittävästi, tosin tuon lippaan latausaika on yli 30 sekuntia, mikä pitää muistaa taistelun alussa.
 

Käräppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja Calgary Flames
Itsellä tullut pitkästä ainaa pelattua light-vaunuja eli chaffeeta ja T-37:aa ja on kyllä muistunu miksi nuo lighteilla ajelut tuli aikoinaan lopetettua. Ei noilla vaan pelejä carrytä voittoon. Tykit ei ole tarpeeksi tehokkaita tappamaan kolme tieriä kovempia vaunuja ja spottaaminen on hyödytöntä kun muut eivät joko osaa ajaa paikkoihin mistä ampua suojasta tai eivät ylipäätään osaa edes ampua.

Olisiko täällä kenelläkään antaa ylimääräistä invite-koodia uudelle accountille?
 

Jusu7

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olen itse ajellut viime aikoina melko paljon näitä uusia lighteja ja tykkään näistä vekottimista todella paljon. Eilen oli jännä juttu VK 2810:llä, ensin matsi jossa WN8 oli ~12500 ja taitomerkiksi tuli ykkösluokka ja matsista häviö. Heti perään WN8 5800 ja tankki ässä. Näyttäisi siis, että WN8 on suoraan rinnastettavissa damageen mitä teet, ei spotattuun/autettuun vahinkoon. Ekassa matsissa spottasin vajaat 6k ja ammuin itse vähän yli tonnin. Tokassa ammuin itse n 2,5k ja spottasin 1,5.

59-16 on ollut tallissa ja se on ihan metka vekotin rullatykillä ja muutaman matsin jälkeen ihan hyvä maku vaunusta. WZ-131:n ostin alennuksesta mutta se odottaa vielä miehistöä edellisestä. Ajetaan se ässä ja sitten pois.

NL:n LTTB tuli myös hankittua ja tässä eka matsi maanantailta: http://kuvapilvi.fi/k/ykHM.jpg Linkki vie kuvakaappaukseen tuloksesta. WN8 on kohdillaan, damageakin mukavasti mutta taitomerkki jäi hieman ihmetyttämään. Uusilla vaunuilla vaaditaan älyttömän kovia matseja ässän saamiseksi. Tuossa kuitenkin on matsissa asiat menneet ihan mukavasti kohdilleen. Ainoa iso miinus tässä vaunussa on putken käsittämättömän huono depe, -3 astetta.
 

Käräppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja Calgary Flames
WN8 koostuu damagesta,tapoista, first spoteista ja puolustuspisteistä. Eli spotattu damage ei vaikuta wn8:iin ollenkaan vaan se huomioi vain sen jos olet ensimmäinenä vihollisen spotannut. Lisäksi omien kokemusten mukaan korkea damagekaan ei tuo tosi kovaa wn8 lukua matsista jos tappoja ei ole tai niitä on vähän. Voisihan tuon helposti siitä kaavasta katsoa myös mutta ei juuri nyt riitä kiinnostus.
 

Esoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En tiedä mikä on masteryn raja LTTB:lle mutta sullahan on base exp tuossa pelissä 1340 eli ei nyt mikään ihan älytön 7 tierin lightille jossa on hyvä tykki. Pelissähän saa käsittääkseni enemmän expaa kun ampuu ylemmän tierin vihuja, mikä nostaa masteryjen rajat pirun korkealle juuri näillä uusilla lighteilla koska damagen teko kymppeihinkin onnistuu kohtuu hyvin. Bulldogin masteryn raja taisi olla sen tulon jälkeen yli 2k base exp.

59-16 oli kyllä ihan mukava vaunu. Pelasin sen läpi jokunen versio takaperin jolloin ei ollat vielä pehmennetty lightien MM:ää, tällöin päädyin lopulta rullatykin sijaan siihen tavalliseen koska rullan pene oli suorastaan hävyttömän huono. Kiva jallittaa joku ysin/kympin TD täydellisesti ja valmistautua ampumaan reilut damaget takaluukusta sisään ja huomata ettei sillä perkeleen hernepyssyllä pääse sieltäkään läpi. Tavallisella tykillä kyllä pääsee. Toki rulla oli sitten taas artyjen ja toisten lightien metsästyksessä pirun kova. Tällä uudella pehmeämmällä MM:llä pelaisin kyllä itsekin varmaan rullalla.

Toisenaa kymppinä tuli talliin joku aika sittten T57 (tämäkin prkl nerffattiin sitten saman tien, samoin kävi WT-E100:n kanssa). Oikein mukava vaunu, liikkuvuutta on mukavasti, tykki on edelleen todella kova vaikka välissä arpoo kudin ihan mihin sattuu, panssariin ei nyt voi luottaa yhtään mutta ihme dingejä tälläkin tulee välillä T54E1:n malliin. Krediitit on kokoajan loppu kun ei ole jaksanut T34:lla ajaa kuin tuplat/triplat. Johtuu pitkälti siitä että palasin T32:n pariin jonka jälkeen T34 tuntuu järkyttävän kömpelöltä, mitä se toki onkin.

Indie alkaa olemaan kohta valmis ja Leoproton ostoon täytyisi saada krediitit jostakin, kauan kesti tuohonkin tankkiin päästä sisälle mutta alkoihan se vihdoin sujumaan ja > 4k damagen matseja tullut paukuteltua enemmäkin. Leoprotoon täytyy varmaan taas opetella uusi pelityyli mutta mikäs siinä, onneksi on tullut opeteltua paperivaunuilla ajamista Ranskan ja Kiinan lighteja grindatessa. Noissa molemmissa mennään nyt 8 tierillä. WZ-132 vaikuttaa tällä hetkellä omiin käsiin paremmalta mikä johtuu varmaan pitkälti siitä että pelaan pelkkiä randomeita. AMX:n latausaika, joka on muuten ilman BIA:a n. 40 sekuntia eikä 30 johtaa omalla kohtuu agressiivisella pelityylilläni usein ongelmiin kun tukea ei tulekkaa. Eiköhän tuollakin silti kovaa tulosta tule tehtyä kun oppii tunnistamaan paremmin paikat joihin tuolla ei vaan voi mennä.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Tuolla laitteella avainsana onkin päästä ampumaan kylkiin, vielä hankalammaksi homma menee 13 90:ssä kun alussa joudut sinnittelemään tuolla 75:sen tykillä aluksi ja pahemman MM:n vuoksi se on aika tuskaa. Sen 90 millisen avautumisen jälkeen homma sitten paranee merkittävästi, tosin tuon lippaan latausaika on yli 30 sekuntia, mikä pitää muistaa taistelun alussa.

Jep, tykkihän mulla on vielä stokki, kun en viitsi teloja ottaa vapaalla. Muutenkin nuo tykit on samat kuin AMX 12t:ssä tieriä alempana ja sitten tuolla pitäisi pelata vielä tieriä ylempänäkin, hieno homma :). Eilen vedin tuplat pois (yksi matsi) ja se meni kivasti, sattui Steppes mapiksi ja 8 tierin peli, 1600+ lämää ja WN8 oli jotain 5,5k kieppeillä, tuon stokkitykin hyvä puoli on nopea lataus, vain 12 sekkaa ja lipas täynnä. Tänään, jos saa vielä hyvällä matsilla tuplat ajettua, niin saa expat teloihin ja saa tuon paremman tykin kiinni samalla.

T-54:llä alkaa pelit myös sujua pikkuhiljaa, kultaa jos raaskisi ampua vielä enemmän niin tulos paranisi entisestään. Rahaa vaunulla ei tosin tee edes normikuulilla (1230 kipale! 62A:n APCR:t on halvempia) paljon mitään, mutta aina välillä jää jotain käteenkin. Nyt on kuitenkin saatu vaunun keskiarvoja nostettua viimeisen viikon aikana ihan mukavasti, pitää vaan muistaa ettei lähde höntyilemään, etenkään 10 tierin matseissa. Tuosta juolahtikin mieleen, että pitäisi varmaan alkaa kouluttamaan miehistöä T-62A:han (tai kaipa sitä käytännössä tulee siirrettyä paras miehistö kymppiin ja tuo uudempi sitten 54:een) ja myöhemmin Obj. 140:een, millä vaunulla tuo kannattaa tehdä? 34-85 varmaankin vaikka siinä onkin ylimääräinen miehistön jäsen? Vai noita uusia premivaunuja (T-34-85M, T-44-85 tai T-44-122)? Jännästi muuten muuttuu nuo miehistön erityistaidot tuonne 10 tierille, T-54:ssä lataajalla on tuo Situational Awareness ja T62A:ssa se onkin komentajalla, lataajalle jää pelkät turhat lataajaskillit, T-44-85:ssä menisi skillit kuten 10 tierillä.
 

Jusu7

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
WN8 koostuu damagesta,tapoista, first spoteista ja puolustuspisteistä. Eli spotattu damage ei vaikuta wn8:iin ollenkaan vaan se huomioi vain sen jos olet ensimmäinenä vihollisen spotannut. Lisäksi omien kokemusten mukaan korkea damagekaan ei tuo tosi kovaa wn8 lukua matsista jos tappoja ei ole tai niitä on vähän. Voisihan tuon helposti siitä kaavasta katsoa myös mutta ei juuri nyt riitä kiinnostus.

Näinhän se menee ja saman huomannut, että jos ajelet td:llä ja ammut puskista vaikkapa 8-9 tierin td:llä 4k lämää tasaisesti eri vaunuihin ottamalla ehkä sen 1-2 tappoa, ei wn8 matsista kovin kummoinen ole. Et spottaa mitään etkä ketään, avustavaa saat ehkä träkkäämisestä jne. Pientä viilaustahan tuo tarvitsisi jotta päästäisiin mielestäni oikeaan laskentaan mutta onhan tämä wn8 edistystä verrattununa siihen mitä wn7 oli.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Ei tuo wn8 kauhean hyvä mittari pelaajan kokonaistasolle kuitenkaan ole. Itselläni se on ollut viime kuukauden tasolla 1600-1700, mutta tämä on käytännössä tehty Chaffeella, T-37:lla ja VK30.01D:lla. Eli scouteilla surutta damaa ja tuota VK:ta jengi ei vaan osaa pelaa. Noilla vaunuilla parhaiden kilkkeitten jälkeen keskiarvot reilusti yli kahden tonnin. Ammuin esim. eilen T-37:lla Redshiressa yli 11k wn8 matsin. Ikävä kyllä omat tulokset 8-10 vaunuilla on ihan surkeita, muutamilla on keskiarvo yli 1300 mutta pääosin pyöritään 1200 tienoilla. Kuitenkin todellinen tasonmittari on miten pärjätään klaani-, tiimi- ja stronkkavaunuilla. Ite en ole koskaan ollut hyvä näissä multiplayereissa, ja se näkyy tässäkin pelissä armotta.
 

skode

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei tuo wn8 kauhean hyvä mittari pelaajan kokonaistasolle kuitenkaan ole. Itselläni se on ollut viime kuukauden tasolla 1600-1700, mutta tämä on käytännössä tehty Chaffeella, T-37:lla ja VK30.01D:lla. Eli scouteilla surutta damaa ja tuota VK:ta jengi ei vaan osaa pelaa. Noilla vaunuilla parhaiden kilkkeitten jälkeen keskiarvot reilusti yli kahden tonnin. Ammuin esim. eilen T-37:lla Redshiressa yli 11k wn8 matsin. Ikävä kyllä omat tulokset 8-10 vaunuilla on ihan surkeita, muutamilla on keskiarvo yli 1300 mutta pääosin pyöritään 1200 tienoilla. Kuitenkin todellinen tasonmittari on miten pärjätään klaani-, tiimi- ja stronkkavaunuilla. Ite en ole koskaan ollut hyvä näissä multiplayereissa, ja se näkyy tässäkin pelissä armotta.

Kyllä toi wn8 on paras mittari mitä tällä hetkellä on käytettävissä. Tota kuten kaikkia muitakin mittareita pystyy padderoimaan kunhan tekee asioita joita mittari painottaa. Se että wn8n painotus on damagessa tekee siitä kuitenkin pelin kannalta, ainakin omasta mielestä parhaan.

Toi tiimi stronkka yms vaunujen seuraaminen ei ole sen tärkeämpää kuin muidenkaan. 6:ssa ja 8:ssa ajetaan kuitenkin lighteilla ja ainoana mikä noissa statseissa näkyy on CW: jossa jo oletuksena damagemäärät ovat tankkikohtaisesti pienemmät. Toki jos cw vaunujen statseja halutaan katsoa, pitäisi erottaa cw ja random statsit toisistaan.

Se että joissain vaunuissa on alhaisemmat expected damaged ja itse pärjää ko. tankilla hyvin niin se vaan kertoo ettei muut osaa pelata kyseisellä tankilla.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Kyllä toi wn8 on paras mittari mitä tällä hetkellä on käytettävissä. Tota kuten kaikkia muitakin mittareita pystyy padderoimaan kunhan tekee asioita joita mittari painottaa. Se että wn8n painotus on damagessa tekee siitä kuitenkin pelin kannalta, ainakin omasta mielestä parhaan.

Tosin just scouteilla se on ihan perseestä. Eräskin päivä ajeltiin plattaa Swampilla, niin oman puolen T37 päätti jäädä omaan baseen sniputtamaan itselleen WN8:a lisää (statsien mukaan ihan ok pelaaja, WN8 oli jotain 1500 luokkaa). Sanomattakin lienee selvää, että tuo matsi hävittiin, kun yksi tärkeimmistä vaunuista (tier 7 matsi) pelaa ihan väärää roolia. Ja joo, tulee sitä itsekin snipuiltua noilla lighteilla enemmän kuin pitäisi, mutta yleensä teen sen sentään etulinjassa ja ammun omiin spotteihin.

Eilen meni kyllä pelit ihan päin persettä, ainoa lohtu oli että pääsin ensimmäisen kerran QB:n kanssa samaan jengiin (kolmesti on oltu vastakkain aiemmin) :). Tier 10 matsi Murovankassa, meikä T-54:llä ja QB Boot of Stalinilla (Obj. 263). Matsi tosin hävittiin (todella tiukka matsi oli) ja QB ammuttiin heti kättelyssä artyn (pthyi!) toimesta, joten eivät päässeet Twitchissä ihailemaan meikän suorittamista kovin kauaa (näkivät sentään sen ainoan saamani tapon :)). Ihan hyvä viive (joku 30s) on muuten striimissä, joten stream sniping ei oikein toimi.
 

skode

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tosin just scouteilla se on ihan perseestä. Eräskin päivä ajeltiin plattaa Swampilla, niin oman puolen T37 päätti jäädä omaan baseen sniputtamaan itselleen WN8:a lisää (statsien mukaan ihan ok pelaaja, WN8 oli jotain 1500 luokkaa). Sanomattakin lienee selvää, että tuo matsi hävittiin, kun yksi tärkeimmistä vaunuista (tier 7 matsi) pelaa ihan väärää roolia. Ja joo, tulee sitä itsekin snipuiltua noilla lighteilla enemmän kuin pitäisi, mutta yleensä teen sen sentään etulinjassa ja ammun omiin spotteihin.

En näe tolla mitään eroa siihen kuka tai millä vermeellä siellä basessa sniputtelee. Itseä ärsyttää nämä puskassa kökkivät td:t joilla ei piirto riitä edes ampua vaikka kuinka spottisi, joten hittoako sillä väliä kuka siellä on. Riippuu sitten kuinka paljon damagea kyseinen 37 teki että oliko oikea ratkaisu vai ei. Toi wn8n sniputtelu omassa basessa ei hirveästi tota arvoa nosta koska esim ensispotit ja winrate vaikuttaa myös.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Itseä ärsyttää nämä puskassa kökkivät td:t joilla ei piirto riitä edes ampua vaikka kuinka spottisi, joten hittoako sillä väliä kuka siellä on.

TD pitää kyllä hinata semmoiselle etäisyydelle että voi ampua omaan spottiin.

Noita wn8 taulukot on muuten juuri päivitetty, omat statsit nousi 30 pykälää. Tankkien tasolla T37 muuttui aika rajusti (2000 -> 1300), mutta se olikin aika selviö että vanhassa taulukossa oli naurettavan alhainen expected damage.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Tuo T37 parhaalla tykillään(ei autoloader) on kyllä valitettavan hyvä myös puskasniperinä(tykissä hyvä pene ja tulinopeus) ja lightinä tuo ei tietenkään näy kovin hyvin puskasta. Ja varsinkin kun tuo on kohtuu iso mötikkä lightiksi, niin eipä ihmekään että monet(minäkin) suosivat tuota snipuroolia.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
En näe tolla mitään eroa siihen kuka tai millä vermeellä siellä basessa sniputtelee.

Lähinnä pointti on se, että jonkun pitäisi spotata niitä vihuja, että basecamperit pääsee ampumaan. Ja jos tuota roolia ei hoida siihen soveltuva laite, niin lopputulos on todennäköisesti huono. Tuossakin tapauksessa T37 ampui damaa ihan kivasti, mutta kun se oli pääosin täysin merkityksentöntä daman tekemistä siinä vaiheessa kun matsi oli jo hävitty. Jos tuo olisi ollut mukana edessä ampumassa ja spottaamassa tilanne olisi voinut olla ihan toinen. Minusta on myös ihan vitusti eroa sniputtaako siellä taustalla RU-251 edessä olevan WTE100:n spotteihin vai päinvastoin.

Noita wn8 taulukot on muuten juuri päivitetty, omat statsit nousi 30 pykälää. Tankkien tasolla T37 muuttui aika rajusti (2000 -> 1300), mutta se olikin aika selviö että vanhassa taulukossa oli naurettavan alhainen expected damage.

Wot-lifen WN8:t sekosi totaalisesti. Eilisen saldo tuon mukaan 228 :D ja viimeiset 7 päivää 3257... valitsen uskovani jälkimmäistä :). T37 tipahti näköjään 1650:een jostain 2350:tä, kiva pikku pudotus, mutta tosiaan täysin odotettu. Kaikki muut vaunut onkin varmaan sitten nousseet, kun kokonais WN8 nousi hieman (1200 puhkaistu).

Toi pirun T-28 on pakko ostaa takaisin ja yrittää vähän paikkailla tilastoja on nimittäin melko karut (WN8 = 42).
 
Viimeksi muokattu:

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Tuo T37 parhaalla tykillään(ei autoloader) on kyllä valitettavan hyvä myös puskasniperinä(tykissä hyvä pene ja tulinopeus) ja lightinä tuo ei tietenkään näy kovin hyvin puskasta. Ja varsinkin kun tuo on kohtuu iso mötikkä lightiksi, niin eipä ihmekään että monet(minäkin) suosivat tuota snipuroolia.

Lighteissä on vielä se puoli että voit siirrellä vaunua surutta puskassa koska liikecamo on sama kuin paikallaan olo camo. Ja seuraavassa versiossa tulee viewrangeen niin rankkoja muutoksia (lightit ylös, hevit alas) että eritoten tier 5-8 matseissa lightit ovat avoimilla kartoilla (Redshire, Steppes, esim.) aivan ylivoimaisia.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Ja seuraavassa versiossa tulee viewrangeen niin rankkoja muutoksia (lightit ylös, hevit alas) että eritoten tier 5-8 matseissa lightit ovat avoimilla kartoilla (Redshire, Steppes, esim.) aivan ylivoimaisia.

Lopullisia viewrange muutoksiahan ei vielä tiedetä, eikä edes sitä tuleeko ne jo seuraavassa patchissä. Nuohan ovat tällä hetkellä supertestissä ja sen perusteella niitä voidaan muuttaa tai koko muutosta lykätä tuonnemmaksi. Veikkaan, että eivät tule ainakaan tuollaisina kuin ne supertestissä ovat, olisi liian kova hitti TD:lle.

Huhun mukaan myös yksi premiumtankki lähtee kaupasta pois, lienee E25, vaikka todellisuudessa (tilastot) tuo pitäisi olla IS-6 tai SU 122-44. Mutta koska Venäjä, niin IS-6 tai SU 122-44 tuskin katoaa.

Edit. Ja tarkkuusnerffi on tulossa myös. Ilmeisesti hajontaa rinkulan sisällä lisätään (osuu harvemmin rinkulan keskelle), mutta itse rinkuloiden koko pysyy ennallaan. Tämä tulee 9.6:ssa tai 9.7:ssa FTR:n mukaan.
 
Viimeksi muokattu:

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Huhun mukaan myös yksi premiumtankki lähtee kaupasta pois, lienee E25, vaikka todellisuudessa (tilastot) tuo pitäisi olla IS-6 tai SU 122-44.

Ja E25 se sitten myös on. Pitänee ostaa talliin, kun on vielä mahdollisuus.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Meillä syntyi perheeseen marraskuussa 49-senttinen ja 3,3-kiloinen panssariijääkärilupaus, ja siksi WOT-pelit on viimeisen kuukauden ajalta jääneet. Tänään piti kuitenkin sen verran WOTissa käydä, että ostin tuon E25:n ja pelasin sillä yhden testipelin. Ihan kivalta vaikuttaa. Kolme tappoa, Fire for Effect, Sharpshooter ja Master Gunner, vaikka kesken matsia jouduin olemaan pari minuuttia idlenä, kun puhelin soi ja vaimo tuuppasi nälkäisen jääkärin syliini. :D
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Edit. Ja tarkkuusnerffi on tulossa myös. Ilmeisesti hajontaa rinkulan sisällä lisätään (osuu harvemmin rinkulan keskelle), mutta itse rinkuloiden koko pysyy ennallaan. Tämä tulee 9.6:ssa tai 9.7:ssa FTR:n mukaan.

Rymistelyä siis tuetaan lisää. Sinällään ihan ok.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Rymistelyä siis tuetaan lisää. Sinällään ihan ok.

Juu, jos tuo toteutetaan järkevästi (ei enää sniputtavia ryssähevejä), niin uudistus on oikeinkin hyvä. Tosin kultaspammia tuo tulee lisäämään, jos tarkoillakaan tykeillä ei voi enää luotettavasti osua weakspotteihin.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Juu, jos tuo toteutetaan järkevästi (ei enää sniputtavia ryssähevejä), niin uudistus on oikeinkin hyvä. Tosin kultaspammia tuo tulee lisäämään, jos tarkoillakaan tykeillä ei voi enää luotettavasti osua weakspotteihin.

Tuo saattaa olla tavoitekin - enemmän rahaa pelifirmalle.
 

VTVH

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Meillä syntyi perheeseen marraskuussa 49-senttinen ja 3,3-kiloinen panssariijääkärilupaus, ja siksi WOT-pelit on viimeisen kuukauden ajalta jääneet

Jaa.. niin meilläkin. Tosin painoa oli tasan 3kg eikä se tyttö vielä panssarivaunuista mitään ymmärrä. Tosin WOTin pelaaminen oli jäänyt vähemmälle jo ennen tuota johtuen siitä että ilmaispelailu ei enää oikein innosta eikä tuo niin hyvä peli ole että random pelien takia kannattaisi panostaa premium tiliin.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Pitää varmaan alesta käydä ostamassa pari vaunua jos vaikka joskus vielä innostuu tätä pelaamaan. Ei kauheasti löydy motivaatiota jauhaa samoja karttoja uudelleen ja uudelleen. Samoin tykistö alkoi ärsyttää huolella, joten eipä tässä ole ollut hinkua takaisin tämän pelin äärelle.
 

Timppa73

Jäsen
Kyllähän WOT edelleen hengissä on, ainoastaan näin lomien aikana toivoo arjen tulevan pian. Jokainen matsi on täynnä tomaattia piipun molemmilla puolilla ja yksin ei vain aika, HP:t ja ammukset riitä kaikkia tuhoamaan.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Oon nyt ajellut tuota jenkkien uutta light-linjaa Chaffeesta ylöspäin. Nyt menossa M41 Bulldog ja kyllähän nuo aika ylikylän vehkeitä on. Tykkien tulinopeus, pene ja tarkkuus ovat hurjia, ja kun lighteilla saa sen ekan kudin aina ampua rauhassa niin helppohan noilla on tehdä damaa. Tai sitten autoaim kiinni, hiiren vasen nappi pohjaan ja drive-by kehiin.

Ajattelin itse silloin kun kartat lähtivät rännityyliin että hevit ovat ainoa käyttökelpoinen vaunutyyppi, mutta nyt alkaa tuntumaan että lightit ja medit ovat mukavimmat vaunut uuteen karttasuunnitteluun. Nopeilla vaunuilla pystyy flankkaamaan hyvin, ja kun TD:t ei enää voi valvoa koko kenttää löytyy noita suojaisia reittejä vihun selustaan. Ja usein sieltä selustassa löytyy ne artyt, joita on ihana tuhota lighteilla ja medeillä pörräämällä ympäri.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Iso-Britannia vs Norja
  • 4.35
  • 4.45
  • 1.61
Kazakstan vs Puola
  • 1.72
  • 5.10
  • 3.35
Suomi vs Tanska
  • 1.21
  • 7.50
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös