World of Tanks

  • 261 032
  • 2 155

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
T34

On se kyllä kurko! T34 nimittäin. Vakavasti jo harkitsen IS-3:n tiputtamista TOP3 tankkien 1.tilalta. T34:llä pärjää paremmin lowtierinä X tier -matseissa. Muutaman kerran on tullut lowtierinä vedettyä kovimmat damaget koko tiimistä X tierien jäädessä taakse ja yleensäkin olen vähintään siellä keskitasolla lowtierinä damagessa.

Jännä, miten T34:n pelityyli on iskostautunut niin hyvin selkärankaan ja sitä kautta se on tuonut ryhtiä muillakin tankeilla pelailuun. Lähes miljoona credittiä on tullut paukutettua vuorokauden aikana peleissä tuolla tankilla ja kohta pystyy ostamaan seuraavan X tierin talliin :)

Ainut miinus tuossa tankissa on sen hitaus, kömpelyys ja huono sidescraping. Tykki ei toki ole tarkin mahdollinen, eikä nopea lataamaan, mutta se ei ole minulle ollut miinuspuoli.

Niin hyvä tankki, ettei enää edes harmita hetkelliset korvien välin jäätymiset noissa peleissä.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Ferdi vai JPII? Molemmat kiinnostaisi, mutta onko noissa mitään merkittäviä eroja mikä puoltaisi toista. JPII on nopea ja heikko ja Ferdi on hidas, mutta vähän vahvempi.

Tästä on muistaakseni käyty pariinkin kertaan keskustelua, taakse päin selailemalla pitäisi löytyä. Mutta sanotaan sen verran, että keulan panssarointi oikein kulmattuna ja tykin laajempi tuliala ovat Ferdin hyvät puolet, mutta hitaus saattii vaatia totuttelemista. Tosin oikeassa paikassa ollessaan Ferdi tulppaa helposti etenemisuran viholliselta. Jos taas pidit Stug III:sta, on JPII hyvinkin samanlainen pelattava; panssarointia ei ole kuin "tornissa", mutta se onkin sitten lähes läpäisemätön. Muuten vaunu on melko paperinen, mutta nopeudella pystyy nopeasti vaihtamaan tuliasemaa jos tulet havaituksi. Vaunu antaa nopeutensa ansiosta myös enemmän anteeksi, jos olet pelin alussa lähtenyt väärään paikkaan. Molemmat ovat hyviä vaunuja, eikä noita oikeastaan puolla kuin pelaajan omat mieltymykset. Kannattaa myös muistaaa, että sekä Ferdinand, että Jagdpanther II ovat varsin hyödyttömiä kunnes saat tuon 128mm tykin kiinni. Tämä etenkin lowtierinä.

Henkilökohtainen neuvoni on, ota molemmat!
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Kasi tierin hevit ovat kyllä toistaiseksi olleet lieviä pettymyksiä. Lähinnä MM:n takia. Turhan usein joutuu pelaamaan X tiereitä vastaan ja niillähän ei tee mitään, kun saattaa joku vetää jopa keulasta sisään (ilmeisesti kullalla) ja räjäyttää yhdellä kudilla koko tankin. No toki sen kerran viidestä pelistä kun saa olla top tierinä, niin tankilla sentään tekee jotain.
Iloinen poikkeus on tuo 110, joka on Is-3n kanssa varsin samanlainen, tosin vähän ketterämpi. Siinä MM on suosiollisempi ja siitä onkin mudostunut itselleni todellinen suosikki tankki. Saa nyt nähdä pitäisikö jatkaa vielä tuota jenkkien hevi linjaa, jossa mulla on vaan T29, joka sinällään on aika kiva tankki, kun pitää sen hulldownissa, niin 7 tierissä ei kukaan pärjää.

Periaatteessa alkukeväästä pitäisi varmaan olla käytössä ensimmäinen X-tier itselläkin. Sen myötä voisi kai hakea klaaneihin. Itsellä vaan on niin hidas tietokone, ettei siinä taida pyöriä teamspeakit/vastaavat. XVM:kin hidasti niin paljon, että oli pakko vain tyytyä parannettuun minimappiin, kaikki muu piti poistaa. Eli ilmeisesti pitää ostaa uusi kone ennen kuin lähtee klaanisotiin.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nuo kultakudit on kyllä tämän pelin syöpä. Miksi tuollaiset on edes pitänyt laittaa tähän? Ettei hyvät ole hyviä ja huonot huonoja? Aika moni noita käyttää ihan surutta pari tasoa pienempiin tankkeihin.

E: Hyvät pelit tänään. Yli 1500 effi ja 1777 wn6. Expaakin tuli kerättyä 30k. Huomenna vielä premiä iltaan asti ja kuuden voiton päästä on 125 voittoa täynnä, jolloin pamahtaa toinen päivä premiä. Tätä menoa Ferdi/JPII tulee jo ennen viikonloppua.
 
Viimeksi muokattu:

stunt cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Nuo kultakudit on kyllä tämän pelin syöpä. Miksi tuollaiset on edes pitänyt laittaa tähän? Ettei hyvät ole hyviä ja huonot huonoja? Aika moni noita käyttää ihan surutta pari tasoa pienempiin tankkeihin.
Eniten kultaa ampuvat hyvät pelaajat. Näin omalla persetuntumalla arvioituna sitä korkeampi WN lukema, sitä todennäköisemmin pelaaja ampuu sinua kullalla. WN ~2000 pelaajilta saa kultaa vastaan jopa jossain 5 tierin matseissa. Siinä vaiheessa, kun hankin XVM:n ja aloin nähdä kaikki millä itseäni on ammuttu, kaikki häpeä kullan käytöstä katosi. Esim lyhyt tykkinen E-100 saa aina kultaa torninsa etuseinään. Ammun joskus jopa kultaa Foch 155:lla. IS-6:lla ammun 50% kultaa ja krediiteissa vehkeellä vielä pärjää ihan hyvin.

Hankin tänään T-44:sen, ja ko. laitteella talous tuntuu myös kestäävän hyvin kulla käyttämisen. Sinälläänhän kultakuulat eivät ole hyvien WN lukemien taustalla, mutta todella hyvin pelaajien ottelukohtaiset tuotot kattavat liian hyvin kullan käyttämisen. Pelin kannalta olisi hyvä, jos kulta kuulia muutettaisiin vaikka enemmän randomeiksi. Eli läpäisy ja dmg heitot olisivat paljon nykyisia suurempia. Tai yhtenä vaihtoehtona damage olisi vähän pienempi verrattuna normi kuuliin (esim 440/380).
 

stunt cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Ferdi vai JPII? Molemmat kiinnostaisi, mutta onko noissa mitään merkittäviä eroja mikä puoltaisi toista. JPII on nopea ja heikko ja Ferdi on hidas, mutta vähän vahvempi.
Kumpaakaan en omista, mutta silti suosittelisin JPII:sta. Perusteena on juurikin nopeus. Kummallakin laitteella löytänee itsensä suhteellisen usein korkean tierin matseista ja näissä matseissa Ferdin panssari on jo paperia, mutta JP2:sen yläseinä on vielä melkoisen vahva. Nopeus puolestaan mahdollistaa paljon nopeamman reakoinnin taistelussa ja sitä kautta mahtikanuunaa pääseen käyttämään useammin.
 

Terry

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ferdi vai JPII? Molemmat kiinnostaisi, mutta onko noissa mitään merkittäviä eroja mikä puoltaisi toista. JPII on nopea ja heikko ja Ferdi on hidas, mutta vähän vahvempi.

Ilman muuta ferdi. JagdpantherII tuli aikanaan hankittua ja myytyä, kun hermo ei kestänyt. Tosiaan aivan paperia, eikö nopeus sitä kokonaan kompensoi mitenkään. Ferdillä pystyy tukkimaan yhden linjan oman tierin matsissa helposti, JPII taas tapetaan varmasti viimeistään neljännellä osumalla.

Tänään oli surkein pelipäivä itsellä pitkään aikaan. Mikään ei sujunut ja T-62A:n statsit sain pilattua melko railakkaasti. Jospa yritettäis huomenna uudestaan.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ferdi vai JPII? Molemmat kiinnostaisi, mutta onko noissa mitään merkittäviä eroja mikä puoltaisi toista. JPII on nopea ja heikko ja Ferdi on hidas, mutta vähän vahvempi.
Jagdpanther II on suosikkitankkini. Ferdinandilla jaksoin pelata ehkä 12 taistelua, mutta Jagdpanther II:lla pelaan vieläkin, vaikka Jagdtiger on jo käytössä. Toki riippuu omasta pelitavasta, että kumpi näistä 8 tierin td:eistä miellyttää enemmän. Minä pelaan ehkä Jagdpanther II:lla jopa turhan aggressiivisesti, mutta hyviä tuloksia olen saanut niin (Ainakin joskus, älkää rikkoko illuusiotani niistä). Taisteluita on takana 241 ja voittoprosentti on 44,81. Se ei ole kovin hyvä, mutta se ei kai kerro kaikkea tästä tankista. Oikeastaan vasta siinä vaiheessa, kun sain parhaan tykin tähän tankkiin, rupesi homma sujumaan paremmin. Ehkä voittotilastot ja muutkin tilastot vielä kaunistuvat ainakin vähän.

Liike on suurin syy, miksi pidän Jagdpanther II:sta. Tykki on sama kuin Ferdinandissa eli hyvä. Toivon mukaan en ole myymässä pois Jagdpanther II:ta vähään aikaan, vaikka kohta on edessä usean 10 tierin tankin ostaminen.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Jaahas, meikäläistä on kaivattu eilen :) Ei vaan, tuo Komarin on mielenkiintoinen mappi ja siinä lähtöpuolesta riippumatta taku on lähellä samaa. Keskeltä ei mielestäni kannata puskea läpi vaan sinne riittäisi passiivinen spotteri. Keskelle pystyy antamaan tulitukea sivuilta mukavasti. Alhaalta lähtiessä 1-2 linja pystytään tulppaamaan melko kaukaa suojaisista asemista ja 9-0 linja taas on se jossa tehdään ratkaisut. Näkisin keskustan putsaamisen tässä tärkeimmäksi vaiheeksi jotta päästään koillisnurkasta eteenpäin. No, näitä voidaan joskus testata.

Ylhäältä lähdettiin, tulpattiin A0 yhdellä VK36:lla ja kahdella KV-1s:llä. T1 meni saareen passiiviseksi, yksi Hellcat ja KV-1 jäi keskelle selustaan ampumaan saareen ja loput 1-2 linjalle puolustuslinjaan. Tämä meni aluksi hyvin, 0-linjan tulppa piti, vihut tuli neljällä KV-1s:llä saareen. Kaksi vihun vaunuista tuhoutui saareen ja kaksi otti pahasti siipeen. Kun vihujen hyökkäys loppui oltiin tilanteessa meillä seitsemän ja vihulla viisi tankkia jäljellä. Tästä alkoikin alamäki.

Oma arvio on että jostain olisi pitänyt alkaa tuossa kohtaan vastahyökkäämään, kun jäimme asemiin ja 1-2 linja auki niin ne vyörytti sieltä sisään saaden koko ajan pari piippua toiminta-alueelle enemmän kun me siirtelimme tankkeja yksi kerrallaan sortuvan laidan tueksi. Ne kun oli vielä hyviä vihuja niin kyllähän ne tuollaiset 1-2 tilanteet vei aika tylysti. Itse olin aika pitkälti shottien huutelija tuossa pelissä joten tappio jäi kaivelemaan. Tän matsin näkisin mielelläni uusintana, ottiko Nebula talteen?
 

Jusu7

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuosta JPII/Ferdi aiheesta on taidettu keskustella enemmänkin aikaisemmilla sivuilla. Itse pidän molemmista ja olen pitänyt molemmat tallissa koska pidän molemmista. Oma keskimääräinen korkein kokemus/taistelukeskiarvo on tällä hetkellä kaikista vaunuista JPII:lla joten kyllähän tuosta on sanottava, että siitä pidän. Liikkuvuus antaa itselleni turvaa paremmin ja faktahan on, että isoissa tiereissä ei noilla paljon merkitystä ole kummalla matkassa olet jos vihut lähelle pääsevät, Ferdissä on omat weakspottinsa ja niihin osaa pääosa kyllä ampua.

Mitä tulee kultakuteihin, olen sen huomannut omassa klaanissakin, että jotkut tilastoiltaan kovemmat kaverit ampuvat kultaa pienemmissäkin tiereissä. Tämän huomaa monesti siitäkin jos ollaan kohtuu samanlaisella kalustolla osastossa ja damagen määrässä on yllättäviä eroja. Itse pidän kultakuteja jotakuinkin joka vaunussa pl ihan pienet kärryt mutta kutien määrä on käytännössä max 10/vaunu. Pääsääntöisesti kuitenkin ammun normikuteja. Tiedän ja tiedosta vallan hyvin sen, että voisin nostaa omia statseja ampumalla kultaa aina mutta toisaalta haluan ja voin sanoa oppineeni ampumaan oikeita paikkoja normikudeilla ja tekemään ainakin kohtuudella damaa näinkin. Sitä en ymmärrä, että jotakuinkin joka matsissa chatissa joku kiroaa gold noobeja. Tuota itkemistä en ymmärrä koska kultapadit ovat kaikkien käytettävissä ja ihan sallittu tapa pelata.

Yksi kohtuu tuore ilmiö ovat nämä uudelleensyntyneet pelurit. Kavereita pyörii pelissä joilla on 2k matseja alla ja wn 1800 tms, olen nähnyt muutaman kerran näitä aloittelijoita joilla on wn yli 2100. On varmaan itsetuntoa hivelevää nähdä oma nimensä unicumina mutta pelin oppiminen virheineen päivineen kuuluu asiaan ja näkyy statseissa ja sillä hyvä. Oman virtuaalipippelin nostelu aloittamalla peli alusta ilman opettelua on jokseenkin perseestä enkä näitä pelaajia arvosta pätkän vertaa.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tiedän ja tiedosta vallan hyvin sen, että voisin nostaa omia statseja ampumalla kultaa aina mutta toisaalta haluan ja voin sanoa oppineeni ampumaan oikeita paikkoja normikudeilla ja tekemään ainakin kohtuudella damaa näinkin. Sitä en ymmärrä, että jotakuinkin joka matsissa chatissa joku kiroaa gold noobeja. Tuota itkemistä en ymmärrä koska kultapadit ovat kaikkien käytettävissä ja ihan sallittu tapa pelata.

Itse en ole koskaan käyttänyt kultakuteja, enkä tule käyttämäänkään ainakaan randomeissa. Ei toisi mitään lisäarvoa, kun osaa jo ampua normikudeillakin suurimman osan läpi. Statsienkaan "keinotekoinen" parantaminen ei kiinnosta. Mielummin näen itseni kehittyvän koko ajan. Kyllä multa ymmärrystä tulee noille huutelijoillekin, kun jotkut nobot ampuu kultakudeilla läpi, kun eivät muuten osaisi. Sitä en ymmärrä miksi kovat pelurit niitä käyttää randomeissa. Eikö pää kestä, jos statsit vähän laskevat?

Yksi kohtuu tuore ilmiö ovat nämä uudelleensyntyneet pelurit. Kavereita pyörii pelissä joilla on 2k matseja alla ja wn 1800 tms, olen nähnyt muutaman kerran näitä aloittelijoita joilla on wn yli 2100.

Nää on kyllä aika surkeita tapauksia. Ei kyllä kiinnostaisi aloittaa statsien takia alusta, kun kuitenkin ne recent statsit on ne tärkeimmät (ainakin itselleni).

Ja tuohon JPII vs Ferdi juttuun, niin taidan hankkia molemmat, kun nautin JPantherilla pelaamisesta tällä hetkellä todella paljon ja expaa tulee ovista ja ikkunoista.
 

The 24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Philadelphia Flyers
Eilen tuli pelattua tiimipeleissä skouttina T1, ja rupes kiinnostamaan muutenkin nuo skouttaamiset, ja ajattelinkin aloittaa skouttilinjan. Toi Chaffee näyttäis mielenkiintoiselta peliltä, ja olen jo nelostierissä siinä menossa eli seuraavana vuorossa. Onko parempia vaihtoehtoja?
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Eilen tuli pelattua tiimipeleissä skouttina T1, ja rupes kiinnostamaan muutenkin nuo skouttaamiset, ja ajattelinkin aloittaa skouttilinjan. Toi Chaffee näyttäis mielenkiintoiselta peliltä, ja olen jo nelostierissä siinä menossa eli seuraavana vuorossa. Onko parempia vaihtoehtoja?

Käsittääkseni vitostierin skauttia ei saa käyttää Tier6-komppapeleissä. Jos on halua osallistua komppaan skautilla, niin suosittelen saksalaisten Luchsia, joka on erinomainen vaunu. Tykilläkin saa tehtyä mukavasti damagea kun pääsee kylkiin tai selkään tyhjentämään lippaan.

Tiervitosista ELC AMX on myös loistava scout.
 

fezr0

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins
Käsittääkseni vitostierin skauttia ei saa käyttää Tier6-komppapeleissä. Jos on halua osallistua komppaan skautilla, niin suosittelen saksalaisten Luchsia, joka on erinomainen vaunu. Tykilläkin saa tehtyä mukavasti damagea kun pääsee kylkiin tai selkään tyhjentämään lippaan.

Tiervitosista ELC AMX on myös loistava scout.

Itse juuri menossa kohden ELC AMX:ää ja edeltävä vaunu AMX 40 on todella tuskainen vehje jolla tulee n. 15k exp kerättyä jotta saa elc. T4 light tank ja parhailla vehkeillä menee useissa mapeissa max 25km/h vaikka max nopeudeksi on lätkäisty 50km/h. Eritoten tuskaista on pelata t6 pelejä jolloin käytännössä olet viimeisenä paikalla etkä lävistä ketään.

Parhaimmillaan tuo on oman tierin peleissä jolloin panssarointi nostaa päätään ja kulmaamalla oikein pystyy imemään paljon kuulia sen suuremmitta vahingoitta. Eilen koin tällä vaunulla oman virstanpylvääni kun 1v1 taistelussa päihitin bdr g1b heavyn juurikin kulmaamalla. Nopeutensa puolesta kaveri lähti rämmäämään ja sai sillä hieman tuhoa aikaiseksi mutta jatkuvalla kaverin telojen ampumisella pääsin tämän taakse ja sain annettua tarpeeksi hanaa tämän takamukseen.
 
Viimeksi muokattu:

fezr0

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins
Käsittääkseni vitostierin skauttia ei saa käyttää Tier6-komppapeleissä. Jos on halua osallistua komppaan skautilla, niin suosittelen saksalaisten Luchsia, joka on erinomainen vaunu. Tykilläkin saa tehtyä mukavasti damagea kun pääsee kylkiin tai selkään tyhjentämään lippaan.

Tiervitosista ELC AMX on myös loistava scout.

Itse juuri menossa kohden ELC AMX:ää ja edeltåvå vaunu AMX 40 on todella tuskainen vehje jolla tulee n. 15k exp kerättyä jotta saa elc. T4 light tank ja parhailla vehkeillä menee useissa mapeissa max 25km/h vaikka max nopeudeksi on lätkäisty 50km/h. Eritoten tuskaista on pelata t6 pelejä jolloin käytännössä olet viimeisenä paikalla etkä lävistä ketään.

Parhaimmillaan tuo on omqn tierin peleissä jolloin panssarointi nostaa päätään ja kulmaamalla oikein pystyy imemään pqljon kuulia sen suuremmitta vahingoitta. Eilen koin tällä vaunulla oman virstanpylvääni kun 1v1 taistelussa päihitin b1 heavyn juurikin kulmaalla. Nopeutensa puolesta kaveri lähti rämmäämään ja sai sillä hieman tuhoa aikaiseksi mutta jatkuvalla kaverin telojen ampumisella pääsin tämän taakse ja sain annettua tarpeeksi hanaa tämän takamukseen.
 

Jusu7

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Käsittääkseni vitostierin skauttia ei saa käyttää Tier6-komppapeleissä. Jos on halua osallistua komppaan skautilla, niin suosittelen saksalaisten Luchsia, joka on erinomainen vaunu. Tykilläkin saa tehtyä mukavasti damagea kun pääsee kylkiin tai selkään tyhjentämään lippaan.

Tiervitosista ELC AMX on myös loistava scout.

Tadu on oikeassa, kutosen kompissa kevyitten vaunujen raja on 2-4. Kasikompissa toki voi käyttää mutta siellä on kevyet rajattu kaseihin ja sieltä löytyy sitten omasta takaa jo mm AMX 13 90 joka on sitten jo ihan eri sarjan kevyt vaunu.

Chaffee on hauska vaunu ja tieriinsä nähden sillä tekee vahinkoakin koska tykki on todella julma vitoseen. Matchmaking on sitten se joka tekee tästä vaunusta haastavan. Ilman kuudetta aistia vaunulla ei tee yhtikäs mitään koska mm menee tier 10 saakka ja olet Chaffeella laakista vainaa. Vaatii siis todella tarkkaa pelaamista.

Mrmcmanaman: Muutama vaunu on kohtuu tehoton ilman kultaa kuten esim KV-5, Hetzerin derppitykki isompia vastaan, M4 derpillä jne. Esim Hetzer, derpillä tekee HE:lla aina vähän vahinkoa mutta kullalla jälki on tosi rumaa. Esim T-28 menee laakista HE:lla mutta vaikkapa KV-1 on sitten eri juttu, vahinkoa tulee ~100 hiparia, kullalla helposti enemmän. Osta vaan muuten ne molemmat td:t, hauskoja vehkeitä ovat, menevät omassa rankingissa helposti TOP10 vaunuihin mitä olen pelannut.

Edit: Eilen taas harvinaisen paska päivä. En edes muista milloin on mm ollut noin huonoa. Kutosilla kaseissa, nelosilla kutosissa, seiskoilla ysissä, kaseilla kympeissä ja kaiken kruunasi muutama kymppitierin matsi joista tuloksena tasan yhtä monta tappiota ja turskaa näistä kympeistä ropisi -100k. Aivan käsittämätöntä sontaa siis, ei auta vaikka teet JgPzE100:lla 7k lämää tai BC155 58:lla +5k, ei mitään unelmamatseja mutta ihan hyviä kuitenkin. Ei auta jos olen ainoa vihreä pelaaja omassa tiimissä ja se ei ole paljon se! Kympin randomit yksin jää nyt tältä vuodelta tähän.
 
Viimeksi muokattu:

The 24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Philadelphia Flyers
Aivan, no ehkä mä lähden tota Luchia kohti, eikai siitä haittaakaan voi olla että on valikoimassa. Kiitos jelpistä!

Eilen oli kyllä hyvät joukkuetaistelut, tais täältä jatkiksesta ainakin marskinnyrkki olla messissä. Voittoja napsui kivasti. Kaikki tietenkin kulminoitui meikäläiseen, kun pörräsin T1 mukana. ;)
Varmaan tämän viikon aikana ostan sen premivaunun tier 8. Löwe, 112,
T34 (!) , IS-6. Luultavasti joku noista, pitää tutkia paremmin vielä.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Aivan, no ehkä mä lähden tota Luchia kohti, eikai siitä haittaakaan voi olla että on valikoimassa. Kiitos jelpistä!

Eilen oli kyllä hyvät joukkuetaistelut, tais täältä jatkiksesta ainakin marskinnyrkki olla messissä. Voittoja napsui kivasti. Kaikki tietenkin kulminoitui meikäläiseen, kun pörräsin T1 mukana. ;)
Varmaan tämän viikon aikana ostan sen premivaunun tier 8. Löwe, 112,
T34 (!) , IS-6. Luultavasti joku noista, pitää tutkia paremmin vielä.

Joulun jälkeen tier8-premikat -15%: End of the Year Festivities: In-game bonuses | End of the Year Festivities | World of Tanks
 

skode

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Päivitellääns hieman omaa tilannetta. Maanataina en peleihin päässyt, kun pahimmilleen ysiltä tulikin vieraita, vaikka olinkin asennoitunut komppaa pelaamaan.

Päivittelin itselle nyt cometin käyttöön, ja voi pojat että on tuskanen tankki pelattavaksi. Oli pakko tutkia jo ennen käyttöönottoa kuinka sillä pelataan edes kohtuullisesti, ja osaan nyt ton parhaan tykin kulman kanssa suht ok toimia. Penen kanssa tulee vielä joten kuten toimeen, mutta oikeesti 120-150 dama on ihan suoraan suolesta. Koska tankin MM on niinkin mukava että kasin-ysin matseja tulee pääsääntöisesti, niin tosta voi kivasti laskea kuinka monta kutia täytyy upottaa ennenkuin esim. IS-3 tipahtaa.

Jos jotain positiivistä, ni sain jo vähän aikaa takaperin jenkkien tier-X e5:n hommattua. Täyttä parhautta koko tankki. Winrate kylmästi yli 50, ilman mitään harjoitteluu.

Lisäksi olen kokenut uudellen mancrushin pariin TD:hen. Toinen on T28, jota kohti T95:sta kohden jo kovasti menossa. Tosin olenkin miettinyt josko en ihan vielä luopuisikaan kun on alkanut sillä oelikin luistaa.

Toinen in SU-100Y. Kutosen peleissä oikeasti parempi kuin KV-1S. Damaa tulee, rahaa tulee ja MM suosii.

Nykyisin on jostakin syystä myös kutosen peleissä alkanut pyörimään näitä kovimpien klaanien pelureita, joten tolla tykillä voi todella radikaalisti vaikuttaa pelin kulkuun, ampumalla esim kahdesta tankista sitä parempaa.
 

Jusu7

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Skode: Itse muistelen tuskailleeni Cometin kanssa aikoinaan ja kyllähän nyt jos vertaa esim kiinalaiseen T-34-1:n niin onhan noissa medikoissa eroa hurjasti. Itse pidän kovasti jälkimmäisestä panssaroinnin puolesta ja toisaalta tykki on aivan timanttia vaikkapa Cometiin verrattuna. Sen verran voin luvata, että kun Cometista pääset eteenpäin, on seuraavat vaunut medikoitten aatelia.

SU-100Y on tallissa myös mutta pelaaminen on jäänyt vähemmälle. Osastokaveri kenen kanssa paljon pelaan hakkaa kutosta tuolla 100Y:llä oikeastaan aina ja tekee hurjaa jälkeä jatkuvasti ja näytti voitto% tuolla vaunulla olevan 68 430 matsissa. Kutosissa pyörii paljon pelaajia uusimman IS-6 missionin takia. Itseltäni tuo jää väliin koska en ala ostelemaan esim brittikutosia enää talliin ja taitaisi olla helpompaa näyttää Masteria jos tuon vaunun talliin haluaisin.

Viimeisistä hankinnoista S-51 on tasan yhtä kamala kuin ennenkin. Sain 3. luokan taitomerkin eilen ja tuli ilmeisesti siitä kun osuin kaksi kertaa vihuun saman matsin aikana ja se on paljon se! M4 Sherman derpillä on ihan hauska vekotin ja kullalla tekee kovaa jälkeä ja annan vaunulle vielä peliaikaa. Tallia on tyhjennetty ja mm T69 ja Sturer Emil antoivat tilaa muille. Kohta olisi T110E4, WT PzIV ja AMX 50 120 ostossa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
SU-100Y on tallissa myös mutta pelaaminen on jäänyt vähemmälle. Osastokaveri kenen kanssa paljon pelaan hakkaa kutosta tuolla 100Y:llä oikeastaan aina ja tekee hurjaa jälkeä jatkuvasti ja näytti voitto% tuolla vaunulla olevan 68 430 matsissa.

Tuo on kyllä hauska rohjake, tykki tekee mukavaa jälkeä, kun pelaa tier VI tai VII vastaan. Ainoa heikko asia on tykin pitkä latausaika ja se, että tuo rohjake on todella iso maalitaulu. Mutta tuhoa sillä saa aikaan, kunhan jaksaa olla kärsvällinen ja löytää hyvän väijypaikan. Yksin sillä ei todellakaan kannata lähteä leikkimään sankaria, silloin tulee noutaja nopeasti.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mitäs helvettiä? Kaksi kertaa tullut Erlenberg ja molemmilla kerroilla netti katkennut heti battlen alussa ja palautunut muutamassa minuutissa.

Pelit mennyt kokonaisuudessaankin perseelleen, kun 12 pelistä 3 voittoa ja vain kahden pelin superonnistuminen on kompensoinut muiden pelien surkeutta.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
KV-1S on loistava peli kun saa siihen tuon paremman 122mm tykin. Olen paukutellut tasaisesti tier 7-8 tankkeja paskaksi. Loistava tykki ja tankki on muuten myös hyvä, mutta sillä ei kyllä havaita ketään jos ei 5m päähän tule.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Saksan td linjan miehistölle pitäisi toinen lisäskilli saada. Ensimmäisenä otin sixth sense + repair, joten mitäs seuraavaksi. Ajattelin ottaa camon ja sitten skill resetillä muuttaa se Bia:ksi, kun saa 100% täyteen. Olisiko mitään tuollainen idea?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös