World Cup 2016

  • 410 399
  • 1 650
Tila
Viestiketju on suljettu.

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Se, että kyseessä on olympialaiset ei tee kisojen jääkiekkoturnauksesta automaattisesti isoa. Onko mielestäsi esim. nyt olympialaisiin tullut golf-turnaus joku oikeasti merkittävä turnaus golfissa. Kuten huippujen poisjäänneistä näkee, niin ei ole, koska sillä ei ole historiaa ja arvostusta.

Sieltä jäätiin pois enimmäkseen Zika-viruksen pelossa.


Wolrd Cup/Canada Cup menee viimeistään sillä ohi olympialaisten, että kisat pelataan siinä oikean kokoisessa askissa, eikä millään lentokentällä.

Tätä en ole koskaan ymmärtänyt. NHL-kaukalo on pidempi, mutta vain kapeampi.

NHL: Standardin kentän pituus on 61 metriä pitkä ja 25,9 metriä leveä.
IIHF: Standardin kentän pituus 56–61 metriä pitkä ja 26–30 metriä leveä.

Suomalaisen liigakaukalon koko on lähellä, ainakin pari vuotta sitten Hakametsän jään koko oli 60x28 (tais olla joku peruskoko, joka löytyy monesta hallista) mikä on vain metrin kummaltakin puolen leveämpi ja vastaavasti puoli metriä lyhyempi. Toi klassinen "lentokenttä"-argumentti on siksi heikko vastus ainakin mikäli pelataan suomessa.
 
Taitaa vaan porukkaa harmittaa, kun tiedossa on tappio Pohjois-Amerikan junnuille ja Suomen ainoa toivo saada pisteitä on se että Venäjä pelaa huonolla asenteella. Tästä syystä sitten jo valmiiksi vähätellään kisoja.

Jos sinä tiedät jo nyt P-Amerikan antavan Suomelle dunkkuun, sulle on helppoa rahaa tarjolla kottikärryllä. Suomi nimittäin lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina:
https://fi.betbrain.com/ice-hockey/...u23/#!/odds/1x2/full-time-excluding-overtime/

Öö, onko nämä idiootit kuulleet Canada Cupista?

Veikkaan kuulleeni Kanada Cupista jo silloin, kun sinä vielä taputtelit kakkaa lattialla. Tiesitkö sinä sitä, että Kanada Cupissa alle 24-vuotiaat saivat edustaa Kanadan joukkuetta? Eikö kuulostakin hullulta?
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
MM-Finaalissa Sveitsin ja Ruotsin välillä taisi tulla 6 taklausta koko ottelussa. Samana päivänä pelatussa playoffs ottelussa taisi olla yli sadan taklausten määrä. Jotenkin se kaukalon koko muuttaa pelin luonnetta vaikka täällä mittanauha kädessä jotku muuta koittavatkin vääntää. Alkaa muutenkin olemaan sietokyvyn tapissa tämä keskustelu täällä. Eniten itseäni mietityttää millaisessa kunnossa pelaajat ovat tässä vaiheessa kautta ja miten joukkueet ovat harmoniassa pelitavan ja tuntuman suhteen. Tässä piilee Suomen vahvuus yllätykseen verrattuna vaikka altavastaajana lähtevään nuorten porukkaan, joka on omaan ennakkoon se "seksikkäin" tiimi tähän turnaukseen. Verkkokalvoillani voin jo nähdä McDavidin huutavan ääneen "ei niitä oo kuin kolme" kun nuoremman kaartin sällit testailevat rajojaan kokeneempia kavereita vastaan.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Eniten itseäni mietityttää millaisessa kunnossa pelaajat ovat tässä vaiheessa kautta ja miten joukkueet ovat harmoniassa pelitavan ja tuntuman suhteen. Tässä piilee Suomen vahvuus yllätykseen verrattuna vaikka altavastaajana lähtevään nuorten porukkaan, joka on omaan ennakkoon se "seksikkäin" tiimi tähän turnaukseen.
Aina kuulee tämän saman kliseen joka arvokisoissa miten Suomella on pelitapa-etu. Miten se on ylivertainen muihin verrattuna ja iskostunut vuosien aikana kaikkiin pelaajiin. Paskapuhetta.

Ensinnäkin Suomen pelitapa on poukkoillut viime vuosina niin paljon, että ei ole todellakaan olemassa mitään yhteistä Suomen pelitapaa. Jukan aikaan höpötettiin miten Jukankin jälkeen maajoukkue tulee pelaamaan "meidän peliä". Tuo oli täyttä sontaa, kun seuraavaksi palattiin Aravirran aikaiseen vastahyökkäyskiekkoon. Ensin Erkka tuli sumputtamaan, ja sitten nokka jatkoi vielä puolustavammalla linjalla. Nyt sitten onneksi palataan takaisin "meidän peliin" Laten myötä.
Totuus on se, että Suomella ei ole vuosiin ollut hehkutettua pelitapa-etua, vaan itseasiassa ollaan jääty jälkeen muista. Kun kehitys menee äärimmäisen nopean kiekollisen pelin suuntaan (Kanada, Chicago, Pittsburgh...), niin Suomi puolestaan on palannut takaisin 90-luvun sumputukseen.

Varmasti tullaan myös jälleen kerran kuulemaan kisoja ennen mediassa miten Suomella on paras maalivahtiosasto, vaikka totuus on että silläkin osastolla ollaan tiputtu aikoja sitten kärjestä. Kanadalta, USA:lta ja Ruotsilta löytyy kaikilta parempi molke, ja Kanadalta ja USA:lta vielä useita. Jokainen joka seurasi änäriä viime kaudella tietää, että Rask ja Rinne eivät todellakaan ole entisellä tasollaan, eikä tulevaisuuskaan näytä valoisalta, jos teletappi-Saros on kovin lupaus. Kokoonsa nähden huippumolari, mutta tuolla koolla ei nousta sinne missä Rinne ja Rask aikoinaan ovat olleet.

Jos verrataan vaikka siihen kaikista kovimpaan, eli Kanadaan, niin Suomella ei ole millään osa-alueella etua, vaan saavat aivan kaikessa turpaansa. Maalivahdit, puolustajat, hyökkääjät, valmennus, pelitapa...

Tiesitkö sinä sitä, että Kanada Cupissa alle 24-vuotiaat saivat edustaa Kanadan joukkuetta? Eikö kuulostakin hullulta?
Tätä nyt jaksetaan jankata, vaikka mitä helvetin väliä tuolla on, kun McDavid on ainoa alle 24-vuotias ketä kilpailisi paikasta joukkueeseen. Kyllä se on ihan paras ryhmä Kanadalta liikkeellä.

Tätä en ole koskaan ymmärtänyt. NHL-kaukalo on pidempi, mutta vain kapeampi.
Paras argumentti NHL-kaukalolle on kun katsoo, joskus änäriä niin näkee kuinka järkyttävä ero pelissä on. Paljon nopeampaa, fyysisempää ja enemmän paikkoja, eli toisin sanoen viihdyttävämpää. Vertaa kahta viimeistä olympialaista. Vancouverissa pelattiin kapeassa askissa ja nähtiin viihdyttävää hyökkäävää kiekkoa, kun taas Venäjällä pelattiin lentokentällä ja peli oli todella tylsää ja varovaista.
Isossa askissa kaiken maailman KHL-suharit näyttävät taitavilta, kun aikaa ja tilaa on vaikka kuinka paljon. Kapeassa kaukalossa nämä eivät sitten pystykään tekemään yhtään mitään, kun siellä pystyvät dominoimaan ainostaan oikeasti kovat pelurit ala Kane.
 
Viimeksi muokattu:

ämjiijii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
Totuus on se, että Suomella ei ole vuosiin ollut hehkutettua pelitapa-etua, vaan itseasiassa ollaan jääty jälkeen muista. Kun kehitys menee äärimmäisen nopean kiekollisen pelin suuntaan (Kanada, Chicago, Pittsburgh...), niin Suomi puolestaan on palannut takaisin 90-luvun sumputukseen.

Tuossahan suhteessa Marjamäki on varsin realistinen, jossain haastattelussa hän sanoi että mikäli Suomella on ikinä mitään valmennuksellista/pelitavallista etua ollut, ovat muut kuroneet sen jo kiinni. Itse toisaalta väittäisin että Suomella on varsin isokin pelitapaetu esim. Venäjää ja Tshekkiä vastaan. Varsinkin viime olympialaisissa ja tämän kevään MM-kisoissa näki miten Suomi pystyy tekemään Venäjän täysin aseettomaksi. Kanada ja Ruotsi lienevät pelitavallisesti Suomea edellä, USA:sta en itse osaa sanoa.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Tuo villeleinon monologihan oli ihan täyttä tuubaa. Suomen huikeahko menestys ei todellakaan ole nojautunut mihinkän ylivertaiseen materiaaliin pelaajien osalta vaan nimenomaan pelitapaan ja pelaajiin jotka toteuttavat sitä täydellisyyteen samalla tuntien toistensa niksit, joka muuta etes kehtaa väittää on jotain muuta. Ryssillä on järjestään ylivertainen materiaali lyödä kentälle mutta niin se vain saa aina taipua Suomen edessä. Jos joku onnistuu perustelemaan mihin Suomen menestys perustuu kuin yllä mainitsemaani niin olen valmis miettimään asiaa uudelta kantilta.
 
Ei voida sanoa enää (jos koskaan), että Suomella olisi jokin pelitapaetu verrattuna muihin huippumaihin. Se missä Suomi voittaa parempansa on se sitoutuneisuus pelitapaan. On se pelitapa mitä tahansa, niin suomalaisilla kiekkoilijoilla on tapana toteuttaa sitä paremmin kuin vastustajansa. Tästä syystä Suomi pärjää kisoista toiseen paljon paremmin kuin materiaalin puolesta "pitäisi". Yleensä tuokaan ei riitä ihan siihen mestaruuteen saakka, sillä materiaaliero ihan kirkkaimpiin kärkimaihin on merkittävä.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Täytyy muistaa, että pelitapaetu tulee täysin siitä kuinka hyvin valmentaja ja valmennusjohto pystyy suhteuttamaan toteutettavan pelitavan joukkueen materiaaliin ja tämä pitää sisällään roolitukset, mahdolliset pelaajien erivapaudet sun muut pelilliset painotukset. Väittäisin edelleen Suomen olevan aivan kärjessä näissä pelitapa-asioissa, joskin Ruotsi ja Kanada ovat aivan samassa kastissa. Yhdysvallat ovat vielä ennen turnausta pieni kysymysmerkki ainakin minulle.

Suomen valmennus on aivan maailman luokkaa, mutta se ei välttämättä riitä, eikä riitäkkään enää, siihen että Suomi olisi pelitapansa kanssa jotenkin etulyöntiasemassa muihin nähden.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Leijonien lippuhinnoittelussa mykistävä ero Ruotsiin – näin kiekkopomo vastaa - Leijonat - Jääkiekko - Sport - MTV.fi

"Jääkiekkoliiton toimitusjohtajan Matti Nurmisen mielestä lippuhintojen porrastus on toimiva, vaikka aikuisille oli tarjolla alle 99 euron paikkoja erittäin rajoitetusti."

Tekisi mieli sanoa kova sana mutta pidän kirjoitusoikeuksistani joten tyydyn vain sanomaan että amatöörien puuhastelua tämäkin juttu. VMP!

-Tinke
Kai taas ihmetellään kädet levällään miksei halli ollut täynnä kun sentään maailman huippupelaajia mukana. Ihminen on oppivainen, pois lukien suomalainen kiekkopomo.

E: Tämähän olikin vielä harjoitusottelu. Voi luoja sun kanssa, Matti.
Muistaako kukaan paljon lippu NHL-otteluun keskimäärin maksaa, tai Monacon GP:n? Niihin verrattuna nämä on halpoja juttuja.
 
Viimeksi muokattu:

ämjiijii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
Benn, Keith, Carter, Krejci, Kronwall, Steen, Zetterberg... Eikös tämän pitänyt olla ajankohtansa takia turnaus jossa loukkaantumiset eivät verota joukkueita? Toisaalta eipä noita nyt niin hirveästi tuossa ole mutta melko nimekästä sakkia joiden menetys kirpaisee joukkueita, väittäisin että jonkun verran jopa Kanadaa.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Carolina Hurricanes
Benn, Keith, Carter, Krejci, Kronwall, Steen, Zetterberg... Eikös tämän pitänyt olla ajankohtansa takia turnaus jossa loukkaantumiset eivät verota joukkueita? Toisaalta eipä noita nyt niin hirveästi tuossa ole mutta melko nimekästä sakkia joiden menetys kirpaisee joukkueita, väittäisin että jonkun verran jopa Kanadaa.

Mahtaakohan kyse olla loukkaantumisista vai turnauksen boikotoinnin takia sattuneista "loukkaantumisista"?
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Mahtaakohan kyse olla loukkaantumisista vai turnauksen boikotoinnin takia sattuneista "loukkaantumisista"?

Pitäisi ennemmin valita leiriryhmä, jossa on 30 pelaajaa ja lopulliset avauskokoonpanot nimettäisiin vasta turnauksen ovella. Jos siinä sitten 7 ukkoa on pelikelvottomia, niin ne 23 tervettä pelaa ja vältytään jatkuvalta poisjääntiuutisoinnilta Harjoituskaudella aina sattuu kaikenlaista, kun kroppaa aletaan käynnistellä.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Karmeaa paskaa tuo dopinglinja. Nyt sinetöityi, että allekirjoittanut ei katso peliäkään näitä hassutteluja.

#worldcupboikottiin

Niinpä. Toista se on puhtaan urheilun tyyssijassa Venäjällä, Vladster kyllä pistää ruotuun moiset doupparit. Vähän seljankaa, suolakurkkua, vodkaa ja raakaa reenaamista, puhtaat jauhot pusseissa.

Mielenkiinnolla odotan kisoja, vaikka lievästi skeptinen olenkin noita kokoelmajoukkueita kohtaan. Mutta katsotaan nyt, millaiset skabat siellä Amerikoissa aikaan saadaan....
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Piti ihan tarkasta minkä verran maksoin vuonna 2004 World Cupin harkkamatsin lipuista. Hinta oli 13€ kpl, paikat tosin olivat piippuhyllyltä ja vastustajana saksa. Mutta ei se nyt kuitenkaan poista sitä faktaa että tällä kertaa on mopo karannut pahemman kerran lippujen hinnoittelun suhteen.
 
Leijonien lippuhinnoittelussa mykistävä ero Ruotsiin – näin kiekkopomo vastaa - Leijonat - Jääkiekko - Sport - MTV.fi

"Jääkiekkoliiton toimitusjohtajan Matti Nurmisen mielestä lippuhintojen porrastus on toimiva, vaikka aikuisille oli tarjolla alle 99 euron paikkoja erittäin rajoitetusti."

Tekisi mieli sanoa kova sana mutta pidän kirjoitusoikeuksistani joten tyydyn vain sanomaan että amatöörien puuhastelua tämäkin juttu. VMP!

-Tinke

Juu, kyllä taas katkarapukatsomo kokoontuu. Siellä isojen firmojen pukumiehet läpsyttelee isoa hanskaa. Oksettavat hinnat!
 

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
E: Tämähän olikin vielä harjoitusottelu. Voi luoja sun kanssa, Matti.
Muistaako kukaan paljon lippu NHL-otteluun keskimäärin maksaa, tai Monacon GP:n? Niihin verrattuna nämä on halpoja juttuja.

Tää on aina hieno perustelu :) Oliko se Kummola, joka viimeksi kalliita hintoja näin perusteli... Mutta ei todellakaan näin, itse asun melkein hoodeilla ja ajattelin siksi mennä peliä katsomaan, mutta tsekattuani hinnat jäikin pelkästään aikomukseksi. Viidessä kympissä menee mun kipuraja harjoituspelien kanssa.

Edit. Nyt vasta luin tuon jutun lippujen hinnoista, olipa taas erittäin ylimielistä kommentointia suomalaiselta kiekkopomolta. Lainaus tekstistä: "Se (onnistuminen) on sitten analysoitava jälkikäteen. Toivon, että suomalaiset leijonafanit ja kiekkokuluttajat ymmärtävät, kuinka ainutlaatuinen tapahtuma tämä on. Nyt on mahdollisuus nähdä kaikki Suomen ja Ruotsin kovimmat NHL-tähdet kotijäällä, Nurminen toteaa." Eli käyttäkää nyt se mahdollisuus saada vähän valoa teidänkin harmaaseen arkeenne, ihan sama, vaikka talous menisikin sen vuoksi pois tasapainosta.

Ja kaveri oli iloinen siitä, että halvimmat loput myytiin ensimmäisenä loppuun... Mikäs helvetin idiootti siellä on töissä, eikös tuon pitäis jo indikoida, että niitä halpoja tikettejä olisi pitänyt olla paljon enemmän? Normiperheelle tuo tapahtuma on yksinkertaisesti aivan liian kallis noilla hinnoilla.
 
Viimeksi muokattu:

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Tää on aina hieno perustelu :) Oliko se Kummola, joka viimeksi kalliita hintoja näin perusteli... Mutta ei todellakaan näin, itse asun melkein hoodeilla ja ajattelin siksi mennä peliä katsomaan, mutta tsekattuani hinnat jäikin pelkästään aikomukseksi. Viidessä kympissä menee mun kipuraja harjoituspelien kanssa.

Edit. Nyt vasta luin tuon jutun lippujen hinnoista, olipa taas erittäin ylimielistä kommentointia suomalaiselta kiekkopomolta. Lainaus tekstistä: "Se (onnistuminen) on sitten analysoitava jälkikäteen. Toivon, että suomalaiset leijonafanit ja kiekkokuluttajat ymmärtävät, kuinka ainutlaatuinen tapahtuma tämä on. Nyt on mahdollisuus nähdä kaikki Suomen ja Ruotsin kovimmat NHL-tähdet kotijäällä, Nurminen toteaa." Eli käyttäkää nyt se mahdollisuus saada vähän valoa teidänkin harmaaseen arkeenne, ihan sama, vaikka talous menisikin sen vuoksi pois tasapainosta.

Ja kaveri oli iloinen siitä, että halvimmat loput myytiin ensimmäisenä loppuun... Mikäs helvetin idiootti siellä on töissä, eikös tuon pitäis jo indikoida, että niitä halpoja tikettejä olisi pitänyt olla paljon enemmän? Normiperheelle tuo tapahtuma on yksinkertaisesti aivan liian kallis noilla hinnoilla.
No Kale Kummolahan noin perusteli. Voisin itsekin lähteä katsomaan NHL-matsia mainiolta paikalta tai Monacon kisaa hyvillä tarjoiluilla Kalen tyyliin, jonkun toisen kustantamana.

Miten ihmeessä ruotsalaiset saa lippujen hinnat niin paljon alemmas, että tavan tallukkakin voi mennä katsomaan ottelua ilman että lompuukki huutaa tyhjyyttään? Kovan luokan pelimiestä Ruotsillakin on yleisölle esiteltävänä mutta hinnat on maltilliset, jotain ne tekee eri tavalla. Meillä kiekkopomo haukkuu yleisön jo etukäteen, tyhmiä olette jos ette tule katsomaan huippumiehiä. Ihan turha teille mitään on järjestää, vitun köyhät.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Huutonaurua hinnoille, onnea vaan myyntiin ryöstöhinnoilla. Toivottavasti hallissa on tasan halvimmat paikat myyty ja kailleimmilla näitä hyviä mutta tärkeitä rahajuppeja muutama.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Harjoitusottelu toki, mutta ensimmäinen kerta sitten 2004, kun Suomen maajoukkue pelaa Suomen maaperällä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Tietysti lopulta myynti osoittaa, ovatko hinnat olleet liian korkeat vai ei.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
http://www.ticketmaster.com/event/1600509E8BC314F6?brand=consolenergy&camefrom=NHLpenguins_WCOH

Tuossa hieman vertailua hintojen suhteen. 14. syyskuuta Pittsburghissa pelataan kaksi harjoitusottelua (Tsekki-U23 Joukkue ja Kanada-Venäjä). Jälkimmäinen on ensimmäinen (ja mahdollisesti viimeinen) kerta kun kotiyleisön kaksi suurta suosikkia, Sidney Crosby ja Evgeni Malkin, pelaavat vastakkain kotiyleisönsä edessä. Melko suuri tapahtuma siten Pittsburghilaisella kiekkoyleisölle, vaikka kyseessä onkin vain harjoitusottelu.

Halvimmat liput otteluihin irtoavat $65 eli hieman alle 60 eurolla. Kyseessä siis kahden ottelun pakettilippu, jolla näkee molemmat ottelut. Kalleimmat liput taasen $230 eli hieman reilu 200 euroa, yhtä ottelua kohden tulee hintaa siis 100 euroa parhaimmilta paikoilta. Onhan siihen nähden tuo Suomi-Ruotsi ottelun, siis yksittäisen ottelun, hinnoittelu vedetty melkoisen kattoon.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
http://www.ticketmaster.com/event/1600509E8BC314F6?brand=consolenergy&camefrom=NHLpenguins_WCOH

Tuossa hieman vertailua hintojen suhteen. 14. syyskuuta Pittsburghissa pelataan kaksi harjoitusottelua (Tsekki-U23 Joukkue ja Kanada-Venäjä). Jälkimmäinen on ensimmäinen (ja mahdollisesti viimeinen) kerta kun kotiyleisön kaksi suurta suosikkia, Sidney Crosby ja Evgeni Malkin, pelaavat vastakkain kotiyleisönsä edessä. Melko suuri tapahtuma siten Pittsburghilaisella kiekkoyleisölle, vaikka kyseessä onkin vain harjoitusottelu.

Halvimmat liput otteluihin irtoavat $65 eli hieman alle 60 eurolla. Kyseessä siis kahden ottelun pakettilippu, jolla näkee molemmat ottelut. Kalleimmat liput taasen $230 eli hieman reilu 200 euroa, yhtä ottelua kohden tulee hintaa siis 100 euroa parhaimmilta paikoilta. Onhan siihen nähden tuo Suomi-Ruotsi ottelun, siis yksittäisen ottelun, hinnoittelu vedetty melkoisen kattoon.

Kyllä ja markkinat, eli maksajia ja jengiä joilla on pakka kunnossa löytyy miljoonittain enemmän. Suoraan sanottuna ihan kusipää tuo äijä joka selittelee, että hienoa päästä näkemään Suomen maajoukkue livenä (harkkamatsissa), no kai se sille on kun saa istua parhailla paikoilla ilmaseksi. Ennemmin laivareissulla Ruotsiin ja sieltä lippu, tulee vähän matkustelu meininkiäkin, noilla Suomen lipun hinnoilla ei kyllä kiinnosta nähdä Suomea Suomen maankamaralla.
 
Melko suuri tapahtuma siten Pittsburghilaisella kiekkoyleisölle, vaikka kyseessä onkin vain harjoitusottelu.

Kun katsoo paljonko tuolla Ticketmasterin kartalla näkyy vielä sinistä, ei vaikuta ihan kauhean suurelta tapahtumalta. Siellä on niitä 65 dollarin lippujakin myymättä vielä useita satoja. Suomen ja Ruotsin kohtaamiseen on jo 80 euron liputkin myyty loppuun. Vaikuttaisi siltä, että Hesassa lätkän harkkamatsi kiinnostaa aika paljon enemmän kuin Pittsburghissa.

Myös Ottawa Senatorsin hallissa pelattavaan Kanada-USA-harkkamatsiin ovat liput tehneet kauppansa paljon huonommin kuin Hartwall Areenan peliin. Ylempiin päätykatsomoihin pääsee 35-65 dollarilla mutta noista lipuista on myymättä vielä reilusti yli puolet:
Tickets | World Cup of Hockey Exhibition Game: Canada v. USA - Kanata ON at Ticketmaster

Eli jos mietitään, missä päin maailmaa liput näihin peleihin on hinnoiteltu liian kalliiksi, Hesa ei ole ihan ekana sillä listalla.

Kyllä ja markkinat, eli maksajia ja jengiä joilla on pakka kunnossa löytyy miljoonittain enemmän.

Toisin kuin Suomessa, niillä maksajilla on vähän tärkeämpääkin mietittävää kuin joku talvinen marginaalilaji. Esim. Steelers on juuri availemassa kauttaan.

Ennemmin laivareissulla Ruotsiin ja sieltä lippu, tulee vähän matkustelu meininkiäkin

Sen laivareissun päälle saat istua vielä kolme tuntia junassa. Itse menisin mieluummin Finnairilla, joka kuljettaa 27 kilsan päähän pelipaikasta.
 
Viimeksi muokattu:
Kamalalta. Vähintään yhtä kamalalta, jos olympialaisista olisi kielletty joukkueilta ottamasta korkeintaan kolmea yli 23-vuotiasta.

Mua ei henkilökohtaisesti haittaa pätkääkään se, että maailman parhaat eivät osallistu olympiafutikseen, sillä sain katsella heidän pelaavan maajoukkueturnauksissa kesäkuussa 2014 ja 2016 ja ymmärrän, että heilläkin pitää olla kausien välissä pieni breikki. Ei mua tämän World Cupinkaan raiskaaminen pelleilyjoukkueilla juurikaan närästäisi, jos lätkässä nähtäisiin muutenkin parin vuoden välein best-on-best-maajokkuepelejä. Mutta valitettavasti niitä on viime aikoina nähty vain neljän vuoden välein, ja nyt saattaa hyvinkin olla meneillään ainakin kuuden ja puolen vuoden tauko best-on-best-maajoukkueturnausten välillä. sillä lätkän puolella kansainvälisellä lajiliitolla ei ole lihaksia järjestää todellisia arvoturnauksia. Jos futiksessakin kävisi niin, että yli kuuteen vuoteen ei nähdä yhtäkään todellista maajoukkueiden arvoturnausta, en tykkäisi siitä yhtään. Neljän vuoden taukokin (eli käytännössä EM-kisojen tai MM-kisojen poistuminen arvoturnauskalenterista) kenkuttaisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös