World Cup 2016: Suomi

  • 625 140
  • 2 444
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
Kärpät
Leksa taisi puhua maju-uran lopettamisesta jo aiemmin jossain, joten tuskin nuo puheet pelkästä pettymyksestä johtuu. Harmi homma, kyllähän Komarovilla olisi vielä annettavaa Leijonille, vaikka välillä tekeekin typeryyksiä, kuten nyt vaikka Ruotsipelissä jossa tappoi loppukirin ääliömäisellä jäähyllään.

Onneksi tuolla änärissä on Salomäki kasvamassa Leksan rooliin.

Maalintekoonhan tämä turnee pitkälti kaatui. Kun ei osata laittaa paikoista sisään niin ei osata. Kyllä Suomella niitä maalipaikkoja oli riittävästi, siitä ei jäänyt kiinni. Tämäkin osa-alue parantunee jatkossa, kun Laine ja Puljujärvi etunenässä kasvavat vielä muutaman vuoden. Pulkkisellakin on vielä saumat nousta kunnon maalinsylkijäksi ja nuorista pukkaa lisää osaamista.

Samaten nuori pakistomme saa kokoajan lisää kokemusta, jolloin virheet toivottavasti vähenevät hieman. Taitoa sielläkin osastolla riittää, mutta vielä on liikaa "junnumaisuutta" mukana.

Veskariosastosta saattaa tulla jopa pieni ongelma jatkossa. Missä on ne uudet änärin huippuveskarit? Parhaimmillaan Suomella oli kymmenkunta NHL:n ykkösveskatason molaria, mutta kokoajan ne vähenee. Tuosta kun Rinne ja Rask muutaman vuoden kuluessa vielä hiipuvat, mistä otetaan? Saros on nousemassa mutta onko muita? Husso ei ole ihan vakuuttanut ainakaan vielä, että voisi nousta tuonne lähes Vezina-tasolle, missä meidän kärkimolarimme ovat pyörineet.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
-YV-tehokkuus. Ei taida riittää mielikuvitus suurmaita vastaan? Aika aseetonta "läpsyttelyä" vaikka kilvan mediassa kehuttiinkin.
Ylivoimahan oli ihan perseestä. Perinteistä kiekkoa maalille rannarille ja miehet perään. Sääli ettei Suomella vain ollut tähän tarkoitukseen sopivia pelaajia ehkä Komarovia ja Barkovia lukuunottamatta.

Laitetaan nyt muutamat plussat ja miinukset. Plussia nyt ei kauheasti tule.
+Lepistö pelasi odotuksiin nähden hyvin ja oli puolustuksen paras
+Granlund tsemppasi eniten ja ratkaisevassa Ruotsi-pelissä voitonhalu näkyi Suomeen saakka. Sääli, että missasi kuitenkin maalipaikat ja olihan siellä yksi tolppalaukauskin.
+Teräväinen oikeastaan samat sanat kuin Granlundille. Tsemppasi, mutta ei saanut sisään vaikka pääsi Lunkkaa vastaan nokikkain. Ei tosin ihan yhtä hyvä kuin Granlund, mutta ehkä kuitenkin plussan puolelle.
+Filppula teki joukkueen ainoan maalin (HEH) ja oli muutenkin pirteä. Jos osaisi laukoa olisi lähelle 100 pisteen änäripelaaja.
---Vatanen oli todella paska. Kiekolliseen pakin peliin kuuluu, että kiekko saadaan annettua eteenpäin. Harjoituspelit huomioon ottaen taisi kuitenkin olla joukkueen tehokkain pelaaja.
---Valmennus saa sapistaa ansaitusti. Huonoin tulos varmaan ikinä mistään turnauksesta Suomelle. Huonot erikoistilanteet ja pelikirjaa ei tainnut edes olla.
---Pokka oli hasardi
--Ristolaisella itseluottamus korkeammalla kuin taidot
--Koivulla pari hyvää peliä Granlundin kanssa, mutta siinäpä se. Muuten tulee mieleen epäonnistumiset hyökkäyspäässä.
---Jokinen pelasiko edes kahta vikaa peliä????
---Korpikoski hyvä ottamaan typeriä jäähyjä
--Komarov sama kuin korppari, mutta totutusta poiketen ei kyllä saanut mitään muutakaan aikaan
-Laine yksi hyvä lämäri, muuten muutama hyvä pelitilanne. Ei riitä tasaisuus, pelisilmä eikä nopeus vielä. Olisi toiminut hyvin vajavaisilla 5on5 minuuteilla YV-spesialistina jos Vatanen olisi osannut syöttää
---Barkov oli Vatasen ohella pahimpia pettymyksiä. Missä olivat nousut kiekon kanssa alueelle? Ei saanut mitään aikaiseksi. Kenttä olisi pitänyt hajoittaa vikaan peliin kun nähtiin ettei toimi.
-Maalivahdit epäonnistuivat lievästi, mutta ei heitä voi tikun nokkaan nostaa.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Eikö kannattaisi elää hetkessä ja katsoa sitten taas uudelleen, kun seuraavaksi maailman parhaat pelaavat vastakkain.
Joo? Sitä varten tässä nyt varmaan perään kuulutetaankin sitä että Suomen joukkue ei ollut vielä valmis tähän turnaukseen.

Oma syyni sille minkä takia haluan keskittyä mielummin positiivisiin asioihin, on se myrkyllinen ja etukäteen luovuttanut asenne jota paljon täälläkin pyörii. Jos on jo etukäteen omaksunut semmoisen asenteen että ei tästä mitään tule kumminkaan, niin ei siitä silloin kyllä mitään tulekkaan. Silloin minusta on myös on perin kummallista, miksi henkilö ylipäätänsä seuraa jotain sellaista asiaa, mistä hän on sitä mieltä. Kannattaisi varmaan keskittyä elämässä johonkin muihin juttuihin silloin.
 

Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
Joo? Oma syyni sille minkä takia haluan keskittyä mielummin positiivisiin asioihin, on se myrkyllinen ja etukäteen luovuttanut asenne jota paljon täälläkin pyörii. Jos on jo etukäteen omaksunut semmoisen asenteen että ei tästä mitään tule kumminkaan, niin ei siitä silloin kyllä mitään tulekkaan. Silloin minusta on myös on perin kummallista, miksi henkilö ylipäätänsä seuraa jotain sellaista asiaa, mistä hän on sitä mieltä. Kannattaisi varmaan keskittyä elämässä johonkin muihin juttuihin silloin.

Siis mitä ihmettä taas? Itse olen sellainen ihminen, että en juurikaan katso tulevaisuuteen ja maalaa pilvilinnoja, vaan elän hetkessä. Ja olenko jossain väittänyt, että toivon Suomen floppaavan tulevaisuudessa? Todellakin toivon, että tulevaisuus näyttää kirkkaalta. Mutta joku raja nyt näihin hehkutuksiinkin. Antaa teot näyttää puolestaan sitten jatkossa. Suomalaiset on kyllä kovia selittämään. Ja ketä muutenkaan kiinnostaa positiivinen asenne jos tulos on heikko? No pääasia että oli kivaa ja saatiin kokemusta. Jee, kyllä lohduttaa.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ja ketä muutenkaan kiinnostaa positiivinen asenne jos tulos on heikko?

Kannattaa muistaa Jursinovin sanat, että ammattilaisurheilussa on aivan sama oletko kaunis, komea, järkevä tai päämääriltäsi pyhä, jos ei tule tulosta, et ole yhtään mitään. Tämän turnauksen lopputulos ei ole kaunis, vaikka selittäisit mitä. Tulosurheilun näkökulmasta tulos on katastrofi. Mutta tämä on onneksi vain yksi turnaus, mutta tämä on tulos ja sen kanssa pitää yönsä nukkua.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Suomalaiset on kyllä kovia selittämään. Ja ketä muutenkaan kiinnostaa positiivinen asenne jos tulos on heikko?

Suomalaiset ovat lähinnä kovia lanaamaan kaiken vähänkin optimistisen pois. Ollaan surkeita ja hävitään aina ja jos voitetaan niin voitetaan väärin. Eikä saa hehkuttaa kun siitä tulee vain huonoa onnea. Nuiva, nyrpeä, pettymyksillä elävä kansa - etenkin sen urheilufanit. Tämä ylenpalttinen negatiivisuus ja pessimismi on todellakin suuri kontrasti esim. ruotsalaiseen urheilu- ja joukkuepelikulttuuriin. On tietty osa fanistoa, joka suorastaan rakastaa sitä, jos paljon hehkutettu pelaaja tai tulevaisuudenlupaus epäonnistuu - on jotenkin pirun nautinnollista päästä vielä tuikkaamaan puukkoa selkään.

Huom. tämä vuodatus ei kohdistu sinuun henkilökohtaisesti vaan ihan vain noin yleisenä ranttina, piru, maailmalle.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Siis mitä ihmettä taas? Itse olen sellainen ihminen, että en juurikaan katso tulevaisuuteen ja maalaa pilvilinnoja, vaan elän hetkessä. Ja olenko jossain väittänyt, että toivon Suomen floppaavan tulevaisuudessa? Todellakin toivon, että tulevaisuus näyttää kirkkaalta. Mutta joku raja nyt näihin hehkutuksiinkin. Antaa teot näyttää puolestaan sitten jatkossa. Suomalaiset on kyllä kovia selittämään. Ja ketä muutenkaan kiinnostaa positiivinen asenne jos tulos on heikko? No pääasia että oli kivaa ja saatiin kokemusta. Jee, kyllä lohduttaa.
Eipäs nyt ruveta riitelemään, eikös vaan? :) Ei tämä jääkiekkoa vakavampi asia nyt kumminkaan ole. Olen henkilökohtaisesti oppinut sen että ei mokoman urheilun kannata kuitenkaan liikaa antaa vaikuttaa siihen, että paistaako se aurinko vai tuleeko räntää.

On valmennuksen asia hoitaa tuo hetkessä eläminen ja oikeiden johtopäätösten vetäminen. Ei me kauheasti voida täältä siihen vaikuttaa tai meidän Internetsissä viisastelu siihen vaikuta.

Minä ainakin keskityn mielummin näiden nuorien pelaajien seuraamiseen. Se on todella mielenkiintoista minusta. Jos bonuksena joskus siitä tulee menestystä arvoturnauksissa, niin hieno homma. Mutta ei se elämä siitä juurikaan mihinkään suuntaan notkahda.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Suomen menestyksen puute ei ollut tässä turnauksessa mitenkään yllättävää, koska Suomen menestys aina perustetunut neljään asiaan.

1) Isokaukalo.
Jättikokoinen kaukalo tasoittaa tasoeroja, mikä on Suomen etu, koska Suomella ei ole ikinä parasta tai edes kolmanneksi parasta rosteria. Isossa kaukalossa riittää jo pitkälle se, kun laittaa keskustan kilpparin pystyyn. Kulmista ei ole mitään saumaa saada kiekkoa maaliin tai edes päästä voitetun kulmakamppailun jälkeen kohtuulliselle maalipaikalle.

2) Jättikaukalon pelikirjaetu
Suomessa on maailman parhaat lentokenttäkiekon valmentajat. Tämä tarjoaa ison edun turnauksiin. Varsinkin kun siihen yhdistää kohdan kolmen.

3) Valmistautuminen
Suomessa turnauksiin yleensä valmistaudutaan mammuttimaisilla leirityksillä, kun monet vastustajat tulevat minimaalisella valmistautumisjaksolla kisoihin. Onhan se selvää, että jos toinen joukkue hinkkaa kuvioita kuukauden, ja toinen vetää ekat yhteiset treenit kisoja edeltävänä päivänä etu on Suomella. Ja kun ne vastustajat eivät valmistaudu, niin he joutuvat pelaamaan sitä pienen kaukalon kiekkoa, minkä Suomi pystyy hyvin usein mahtavasti blokkaamaan tolla kilpparillaan.

4) Maalivahdit
Suomen menestyksen tai menestymättömyyden taustalla on aina maalivahtipeli.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pettynyt olo tietysti mutta isoo kuvaa kun katsoo niin olihan Suomi ekaa peliä lukuunottamatta hyvä, ajoittain jopa loistava!

Siis Ruotsi ja Venäjä pelissä pystyimme luomaan enemmän maalipaikkoja. Nyt nämä pelit ovat niin pienestä kiinni että yllättäen ei kiekko pomppinut sitten tippaakaan Suomelle. Esimerkkinä Teräväisen sohaisu Lunkan levyyn, siitä pomppu tolpan kautta ulos tai se MG:n eilinen tyhjään maaliin vetäisy joka meni ohi.

Maalipaikkoja luotiin aivan riittävästi!
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Perustan tuon väitteen siihen että Venäjä pelasi siihen 1. maaliin saakka niin kuin heitä ei olisi kiinnostanut jatkoon meno ollenkaan. Fleguja ja viisikko oli hajallaan pitkin kaukaloa joka johti siihen että he hyökkäsivät alivoimaisina kaiken aikaa Suomea vastaan. Pelitavallisesti huonoa jääkiekkoa. Tuossa ekassa erässä olisi pitänyt pystyä tekemään pari häkkiä kun Suomi selvästi kontrolloi peliä. No eivätpä tehneet ja Venäjä teki jonka jälkeen pelin luonne muuttui.

Se on kyllä kumma kun Venäjä pelasi alkusarjassa kaikki kolme matsia tuolla tavalla. Ruotsia vastaan kiinnosti vasta jossain 55 minuutilla. Team NA:ta vastaan tokassa erässä, sama Suomea vastaan. Tuntui melkein että oli tietoista taktiikkaa. "Hahaa annetaan niiden ensin hakata päätään Bobrovskiin ja sitten aletaan vasta pelaamaan, kun energiatasoetu on meillä!"
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Suomen puolustus ongelma? Mielestäni kaikki muut hoisivat ruutunsa ihan hyvin, Vatanen oli kesäterässä pahasti ja hän munasikin joka matsissa sen yhden pakollisen maalipaikan vastustajille, mutta muut saa kyllä ihan puhtaat paperit. Suomi kaatui nimenomaan hyökkäyspeliin, sehän oli luokatonta paskaa, hidasta, arvattavaa, yksinkertaista ja selvistäkään paikoista ei saatu sisään. Joka matsissa on maalipaikkoja ollut voittoon tarvittava määrä, mutta kun ei tyhjäkään maali riitä niin seuraavaksi pitäisi suurentaa maaleja. Onneksi joukkueessa ei sentään ollut yhtään hifk:n kasvattia, se tuosta vielä olisi puuttunut.

Kädetön puolustus vaikuttaa aika pirusti tuohon hyökkäyspelin rullaavuuteen. Kun jäädään pyörimään sinne omiin ja sitten ei oikeen ne avaukset lähde kuten pitäis. Ei voi antaa mitään synninpäätöjä pakistolle ja vyöryttää kaikkea hyökkäyksen piikkiin. Käsi kädessä ne menee..
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Aikamoista taaperrusta se oli. Taso oli yksinkertaisesti liian kova monelle mm. Laineelle ja Aholle. Mikke ja Koivu pelasivat kyllä todella pirteästi, mutta niin tehotonta. No, se on selvä, että kun parin vuoden päästä pelataan olympia-kisoja niin Suomen taso on kovempi kuin tässä turneessa (jos nyt vaan NHL-pelaajat osallistuvat kisoihin). Puhumattakaan sitten neljän vuoden päästä jos world cup jälleen pelataan niin paljon parempi joukkue Suomelta nähdään jäällä varmasti.

Ei päätä pensaaseen nyt vaikka huonosti meni, tämä turnee tuli Suomen kannalta huonoon aikaan.
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Se on kyllä kumma kun Venäjä pelasi alkusarjassa kaikki kolme matsia tuolla tavalla. Ruotsia vastaan kiinnosti vasta jossain 55 minuutilla. Team NA:ta vastaan tokassa erässä, sama Suomea vastaan. Tuntui melkein että oli tietoista taktiikkaa. "Hahaa annetaan niiden ensin hakata päätään Bobrovskiin ja sitten aletaan vasta pelaamaan, kun energiatasoetu on meillä!"
Nooh... välierässä ei parane fleguilla samalla tapaan. Vaahteralehdet ei tule antamaan samalla tavalla tasoitusta tehottomuudessa kuin alkusarjan vastustajat.
 
Se on kyllä kumma kun Venäjä pelasi alkusarjassa kaikki kolme matsia tuolla tavalla. Ruotsia vastaan kiinnosti vasta jossain 55 minuutilla. Team NA:ta vastaan tokassa erässä, sama Suomea vastaan. Tuntui melkein että oli tietoista taktiikkaa. "Hahaa annetaan niiden ensin hakata päätään Bobrovskiin ja sitten aletaan vasta pelaamaan, kun energiatasoetu on meillä!"
On kyllä ollut ihme hiihtämistä Venäjältä aina noin puolet pelistä. Suomi ei vaan pystynyt hyödyntämään sitä toisin kuin muut joukkueet. Eilisen pelin tulos ei varmaan olisi ollut edes yhtään erilainen vaikka Ovetshkin ois ajettu ulos sen mailan heiluttelun takia. Saas nähdä ovatko hereillä Kanadaa vastaan heti ottelun alusta lähtien. Toivottavasti koska heillä olisi ainakin todella hyvä mahdollisuus haastaa Kanada jos pelaavat fiksusti.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ehkä eniten ärsyttää, kun täällä puhutaan että tulevaisuus näyttää kirkkaalta. Okei se voi näyttää kirkkaalta, mutta ruvetaan sitten niitä henkseleitä paukuttamaan, kun alkaa niitä tekojakin tulla näiltä meidän tulevaisuuden tähdiltä. Joten katellaan nyt rauhassa. Toivottavasti Laine, Aho, Pulju yms. ei floppaa, mutta tämäkin on aina mahdollista. Nyt vaan tilanne on karu. Oikeastaan tämä tulos ei yllättänyt ollenkaan. Suomalaiset on NHL:ssä keskisakkia, eikä nykyisin juurikaan yhtään tähteä ole.

Onneksi NHL-seurojen draftiorganisaatiot ovat viime kesät olleet huumausaineiden vaikutuksen alla ja ovat olleet jostain syystä kiinnostuneista näistä paskoista suomalaista pelaajista siellä ykköskiekan kärkisijoilla.

Jumalauta että ärsyttää, kun joku on mennyt ajattelemaan positiivisesti.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Komarovia verrattu Selänteesen. Ei saatana, nyt on nähty kaikki.
Ei ole verrattu, joko ymmärsit tahallaan tai tahattomasti väärin. Puhe oli siitä että ei ne "maajoukkueuran lopetukset" ole useinkaan erittäin pitäviä olleet, ja Selänne nyt sattui jostain syystä tulemaan poikkeuksellisena esimerkkinä esiin. Saa nähdä onko Leksa samanlainen jahkailija kuin Teemu.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
En tiedä ollaanko totuttu vähän liian hyvään, kun yleensähän Suomi nimenomaan ylisuorittaa materiaaliinsa nähden, niin tällä harvinaisella kerralla ei tullutkaan mitään huikeaa välieräpaikkaa, kuten ollaan usein totuttu. Nyt ei ylisuoritettu, vaan pikkaisen jopa ehkä alisuoritettiin tai oltiin ainakin lähempänä sitä tasoa, minkä rosteri antaisi myöten.
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Mielestäni tässä menee isohko osa myös Marjamäen niskaan. Ketjut oli lyöty liian lukkoon jo esiotteluissa. Esim. Lehterän peluuttaminen laidalla ja muutamat muut asiat olivat selviä itsepäisiä virheyrityksiä, jotka olisi pitänyt huomata ajoissa. En tiedä muiden harjoittelusta, mutta väkisinkin tuli mieleen, että tässä vaiheessa kautta etenkin Koivu ja Barkov näyttivät poikkeuksellisen hitailta. Tietenkin voidaan sanoa, että reenaa ne muutkin kovaa.

Suomen hyökkäyspelin suurin murheenkryynihän oli hyökkäyspään maalineduspeli. Ei ihan kauheasti ollut suunta maalia kohti, vaikka sitäkin yritettiin parantaa koko ajan.

Mitä tulee yksilöihin, niin Laine ja Aho kyllä yllättivät etenkin puolustussuuntaan tapahtuvalla pelillä. Barkovin kentällä vain yksi miinus sarakkeessa.
Puljujärvi olisi jo voinut ihan helposti olla rosterissa myös. On se uskomatonta, että 18 vuotias Laine ensimmäisissä pienen kaukalon matseissa tällä tasolla on joukkueen eniten laukonut pelaaja. Suomella on vain liikaa tuollaista keskitason sakkaa verrattuna muihin maihin. Onneksi paljon puhuttu tulevaisuus näyttää valoisammalta.
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Kai se on pakko myöntää, että Suomi pärjää vaan Skoda-Cupissa, joka on täysin b-luokan turnaus.
EIkä aina sielläkään... tai siis menestys verrattavissa tähän World Cupiin kun otetaan kevät 2015. Sijoitus silloin 6. ja edellä Kanada, Venäjä, USA, Tsekki, Ruotsi. Mikäli World cupissa olisi ollut yhdistelmäjoukkueiden sijasta Sveitsi ja Valko-Venäjä, niin Suomi olisi todennäköisesti ollut sijalla 6 takanaan juurikin nuo Sveitsi ja Valko-Venäjä.
 

Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
Onneksi NHL-seurojen draftiorganisaatiot ovat viime kesät olleet huumausaineiden vaikutuksen alla ja ovat olleet jostain syystä kiinnostuneista näistä paskoista suomalaista pelaajista siellä ykköskiekan kärkisijoilla.

Jumalauta että ärsyttää, kun joku on mennyt ajattelemaan positiivisesti.

Mistä näitä oikein sikiää? Luetko ketjua ollenkaan mitä olen kirjoittanut? Itseä ei ainakaan kiinnosta, että pelattiin ihan ok materiaalin nähden yms. Voittamaanhan tuonne pitää lähteä, eikä nöyristelemään. Esim. Laine oli aivan turhaan mukana tuossa joukkueessa. Ehkä sitten 4v päästä tilanne on toinen.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
http://www.jatkoaika.com/Kolumni/suomi-palasi-kisaturistiksi/182762

Hmmmmh... vai silleen. Suomi on ollut viimeksi kisaturisti milloinka? Joskus 80-luvulla vai pitääkö mennä vielä kauemmas? Ei kun kyllähän se tuossa mainittiinkin. 40 vuoden päähän on toimittaja rohjennut mennä. Siis Vietnamin sota oli juuri päättynyt ja John Bonhamkin oli silloin vielä elossa. Ja sinne peilaaminen nyt vuonna 2016 palvelee mitä asiaa? Ja muutenkaan ei tuosta jutusta voi olla kauheasti samaa mieltä monestakaan asiasta. Pelitavallisesti Suomi pärjäsi minun mielestäni oikein mainiosti, jopa yllättävän hyvin Ruotsia ja Venäjää vastaan.

Noh joskos se tämä "kisaturismi" ei kumminkaan miksikään jatkuvaksi ilmiöksi muutu.
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Uskallan väittää että Laine-Aho-Pulju olisi voinut olla Suomen ykkönen näissä kisoissa.

Tää olisi kannattanut kokeilla. Peli olisi ollut juonikasta ja yllätyksellistä, sillä sitähän Pulju olisi tuonut. Yksi mietitytti YV:ssä Vatasen huonojen syöttöjen lisäksi. Peli pyöri lähes yksinomaan B-pisteiden ja siniviivan kolmiossa. Tuliko kertaakaan kunnon yritystä käyttää kiekkoa maalintakana ja sieltä hakea vastapallosyöttöä tai sieltä syöttöä B-pisteelle. Näin oltaisiin saatu neliö liikkumaan myös alaspäin. Saattaa olla, että niin tapahtuikin, mutta sitten olen nukkunut ne hetket.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös