Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Winnipeg Jets 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Durden, 26.06.2017 klo 17.02.

 1. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 2. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  En tiedä kuvittelenko vain, vai onko tätä tapahtunut jo enemmänkin, että heti kun joku ketjuyhdistelmä näyttää vähänkin siltä että alkaisi toimia, niin johan sitä jo muutetaan uuteen uskoon?
   
 3. Haastattelija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Winnipeg Jets
  Ensi yönä sitten vastassa siipirikkoinen Wild. Chiarot pelaa kauden ensimmäisensä ja jostain perverssistä syystä korvaa Poolmanin. Alkukauden huonoin puolustaja Myers olisi mun papereissa ollut liipaisimella.

  Hellebuyck palaa maalin suulle ja NHL-debyyttinsä tekee Brendan Lemieux. Kyle Connor jatkaa kokoonpanossa korvaten kakkoskenttään siirtyvän Ehlersin eli hyökkäys aamujäiden perusteella muodossa:

  Connor-Scheifele-Wheeler
  Ehlers-Little-Laine
  Petan-Matthias-Lemiaux
  Tanev-Copp-Armia


  Eipä ole (taaskaan) suurempia odotuksia tästä ottelusta. Jetsin peli on kolmesta voitosta huolimatta ollut todella huonoa ja organisoimatonta. Paljon on taas Hellebyuckin harteilla.

  Tämän ottelun jälkeen Jetsillä on kuuden päivän tauko peleistä ja toivottavasti Maurice käyttää tämän ajan opettamalla pelaajilleen pelitaktiikan. Jonkin niistä. Ihan minkä vaan.
   
 4. heavylutaa18 Jäsen

  Scheifele Laine akseli toimisi taatusti tasakentällisinkin. Onko valmentaja täysi jääräpää vai haluaako hakemalla hakea useampaa tulosta tuovaa kentällistä? Kyllä ehdottomasti pitäisi Scheifele ja Laine laittaa yhteen. Ois kiva päästä kysymään valmentajalta suoraan miksi pelaavat eri ketjuissa.
   
 5. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Jos olet jääkiekkoa seurannut, niin pitäisi olla tässä vaiheessa koulutusta päivänselvää, että valmentajat nimenomaan haluavat useampia tuloskentällisiä.

  Tää ei oo mitään pleikkaria hei, jossa koko pelin voi pelata yhdellä ketjulla.
   
 6. heavylutaa18 Jäsen

  Lainaus:
  Vähän huonosti ilmaistu, mutta hakemalla hakee ja pakottaa Laineen tohon kakkosketjuun jossa menee 5v5 aivan hukkaan. "Kyllä se vielä lähtee T: valmennus". No ei se lähde, ehdottomasti Laine sinne missä pisteitä on mahdollista tehdä.
   
 7. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Osaatkos selittää sitten miksi suunnilleen kaikilla huippusenttereillä on myös huippulaituri laidalla? Pari poikkeusta löytyy.
   
 8. Haastattelija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Winnipeg Jets
  1. Wheelerillä ja Littlellä kemiat ovat toimineet aiemmin.
  2. Scheifele toimii kenen kanssa tahansa.
  3. Wheeler ei ole mitenkään säkenöinyt tuossa ykkösessä.
  4. Laineesta olisi enemmän hyötyä joukkueelle Scheifelen kaltaisen playmakerin vierellä.

  Nyt kun Connor on esittänyt aivan loistavia otteita kahdessa viime pelissä olisi Mauricella mahdollisuus luoda ihan uusi "tuloskenttä" kolmosesta. Perreaultin tervehdyttyä laittaisin itse ketjut mallia
  Laine-Scheifele-Ehlers
  Connor-Little-Wheeler
  Perreault-Matthias-Armia
  Lemiaux-Petan-Dano/Tanev
   
 9. Tumbenson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Aina ei ole välttämättä järkevämpää jakaa tulosvastuuta ja etsiä jääräpäisesti useampia tuloskentällisiä hyvin toimivan kentän rikkomisen kustannuksella. Siirtämällä kaksi hyvää pelaajaa eri kentällisiin ei automaattisesti tarkoita, että he olisivat yhtä hyviä muiden pelaajien vierellä. Parhaassa tapauksessa edellä mainittujen _kahden_ pelaajan taso tippuu radikaalisti, kun he eivät pääse hyödyntämään enää keskinäisiä kemioitaan. "Tuloksen jakaminen eri kenttiin" ei ole aina yhtä yksinkertaista, riippumatta siitä kuinka seksikäältä tai helpolta sen toteuttaminen kuulostaisi. Ehkä se toimisikin juuri mainitsemassasi NHL-pleikkaripelissä, jossa kemioilla ei ole mitään väliä. :)

  Huomio oli yleisellä tasolla eikä välttämättä Winnipegin tilanteeseen millään tavalla liittyvä. Tosin sen voin sanoa, että Ehlers-Laine "buddyt" oli kiva nähdä yöllä samassa kentässä pitkästä aikaa. Johan näytti Patekin pirteemmältä.
   
 10. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Noh, koko WInnipegin "pelastus" on ollut tuo Kyle Connorin nostamisenen rosteriin. Ehlersin tyylisenä sopii täydentämään Scheifele-Wheeler -kaksikkoa ja Ehlers nyt vaan tuntuu sopivan paremmin Laineen kanssa, kun viihtyvät muutenkin yhdessä ja ajattelevat pelistä ilmeisen samalla lailla. Connor ei siinä Laineen kanssa vakuuttanut, sen lyhyen pätkän mitä näin. Mielestäni ketjut on nyt ihan hyvin rakennettu.

  Jetsin oikea ongelma on se, että kolmoseen ei riitä vielä kunnolista syvyyttä. Kun se löytyy, aletaan puhua contenderista.
   
  Viimeksi muokattu: 21.10.2017 klo 18.33
 11. Kopari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
  Nikulla lähtenyt Manitobassa aika hyvin liikkeelle. Voisiko joku Jetsiä enemmän seuraava arvioida Nikun mahdollisuuksia päästä pelaamaan ylös tällä kaudella?
  Niku on Vataseen tai Honkaan verrattavissa oleva hyvin luisteleva ja peliä tekevä pakki, joka ei välttämättä pärjää väännöissä oman maalin edustalla. Kun katson Jetsin pakistoa, niin siellä taitaa olla Byfuglien,Trouba, Kulikov, Enström ja Myers, joiden paikat ovat sinetöty , mutta miten Morrissey, Chiarot tai Poolman? Kaksi viimeisintä taitavat olla enemmänkin stay at home -tyyppisiä mörssäreitä. Ylös pääseminen vaatinee loukkantumisia tuolta top5 osastolta. Enströmin ura taitaa olla vahvasti laskusuunnassa, joten olisiko siinä saumaa?
   
 12. Tietotoimisto Jäsen

  Lainaus:
  Olemattomat on kyllä mahdollisuudet päästä pelaamaan tällä kaudella. Tuohon mainitsemaasi sinetöityyn listaan on pakko vielä lisätä Morrissey, joka pelaa Jetsin ykköspakkiparissa ja on joukkueen 3. tärkein puolusta Buffin ja Trouban jälkeen. Ylhäällä on tosiaan noi 8 pakkia, mutta Poolman lähtenee piakkoin takaisin alas, jos kaikki pakit vaan saadaan riveihin.

  Useita loukkaantumisia tosiaan Nikun ylöspääseminen vaatisi, ja siinäkin tapauksessa ylös kutsuttaneen joku oman pään paremmin hoitava pakki. Hyökkäävään rooliin ei Nikulla varsinkaan ole mahkuja, kun Buff, Trouba, Morrissey ja Myers vie ne paikat.

  Ehkä sitten ensi kaudella, jos meno jatkuu hyvänä.
   
 13. V-man Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Viime matsissa Jetsit pelasivat mielestäni aiempaa enemmän päädyn kautta. Kiekkoa pistettiin ristikulmaan ja se kaivettiin sieltä suht hyvällä prosentilla omille sen sijaan että olisi kikkailtu hyökkäyssinisellä.

  Vielä kun ylivoimaan saataisiin jotain järkeä. Todella turhauttavaa katsoa tuommoista sekoilua missä kuviota ei saada millään kuntoon ja vaikka saataisiinkin, niin tuntuu ettei siinä mitään huikean vaarallisia variaatioita ole. Eikö sinne voisi laittaa vaikka Buffyn maalin eteen aiheuttamaan hässäkkää ja ennemmin vaikka Armian viivaan tekemään peliä?
   
 14. RiverDog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Nyt kun olaan todettu Littlen kyvyt riittämättömiksi tuloskenttään Laineen keskelle ja ykköskenttä vaikuttaa sementoidulta niin kuka olisi oikea henkilö 2. kentän keskelle ruokkimaan Lainetta? Kannattaisiko alkaa pistämään jotai lihoiksi ja hakea toimivaa kombinaatiota vaihtojen kautta? Joku iso kauppa voisi olla nyt paikallaan. Buffissa on jotain sellaista mitä en omassa joukkueessa haluaisi näkevän. Kuka olisi vaan toimiva sentteri?
   
 15. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Little pelaa ainakin huhujen mukaan loukkaantuneena ja siksi panos hyökkäyspäässä on heikohko. Jets on voittava joukkue ja Scheifele-Wheeler kaksikko toimiii erittäin hyvin. Laine pöllyttää verkkoa tätä nykyä joka pelissä ja saa suht paineettomassa tilanteessa opetella tota touhua.
   
 16. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Tiedä tästä, mutta ei Little noin huono kiekkoilija ole aiemmin ollut. Käsittämätöntä, että mies ei voita yhtään kaksinkamppailua laidoissa.
   
 17. Crumb Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Minnesota Wild
  Miten tuo Jack Roslovic? En tiedä tarkemmin pelityylistä mutta sentteri ja AHL:ssä yli piste per peli.
   
 18. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Varmaan haluttaisiin joku hyvä aloittaja ketjun keskelle. Little on kuitenkin ollut joukkueen paras vakituinen aloittaja. Perreault olisi toki vaihtoehto myös kun on keskellä aika paljon urallaan pelannut. Kasassa vaan ei meinaa pysyä kun urallaan pelannut kerran yli 70 ottelua kaudessa.
   
 19. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Pelannut viime pelit oikeassa laidassa AHL:ää, joten onkohan valmis NHL:ään sentteriksi. Vielä jos laittavat Laineen ja Ehlersin keskelle, niin voi olla vaikeuksia (vaikeammat minuutit kovempien vastustajien kanssa sekä vieressä vielä nuoret hyökkäysvoittoiset pelaajat). Näkisin mieluusti korvaamassa loukkaantuneita pelaajia, mutta Jetsillä on kyllä aika syvä hyökkäysnippu ylhäällä.