WGI - taas uusi verkostomarkkinointi

  • 25 478
  • 131

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Kaveri pommitti minua asian puolesta toissa viikolla. Sanoin puhelimessa, että ei kiinnosta. Hän lupasi jättää asian sikseen, ja jättikin.
Seuraavana päivänä hän sitten tuli mökillemme ja kertoi, että hänen juuri mukaan liittynyt ystävänsä on voittanut 14kmk, eli jotain reilu pari tuhatta euroa.
Kaveri soitteli samaan syssyyn rouvalleen ja sille joka on voittanut. Ei tietystikään uskonut heti.

Asia pisti mietityttämään, että kusettaako tuo äijä.
Mietin pitkään, ja tulin siihen tulokseen, että ei kuseta. Olen tuntenut hänet 8 vuotta, ja mies on rehellisemmästä päästä.
Joten joku varmaan voittaa tällä systeemillä. Itse en aio osallistua.

200 euroa tosiaan alkupanos ja sitten jossain arpajaisissa voitetaan mitä voitetaan ( jos voitetaan ).
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kaveri kyseli nyt maanantaina mukaan tähän WGI-hommaan. On kuulemma aivan toista kuin nämä Golden Productsit ja muut. Pyramidille ja muille kuluneille termeille oli kehitetty uusia nimikkeitä. Veljensä kaveri kuulemma tahkoaa 3000 euroa kuukaudessa ja tämänkin kaverin asenne oli, että hän kertoo sitten, kun rahaa alkaa tulla. Että olisiko kannattanut aikoinaan liittyä... Ei siinä mitään, olen vilpittömästi onnellinen, jos kaverille tuosta onni löytyy.

Mutta kertokaa nyt, miksi kukaan näistä mukaan houkuttelevista ei ITSE tienaa noita huikeita summia ja näytä vaikka tiliotettaan vakuudeksi. Aina on joku kaverin kaveri tai siskon miehen sedän appiukko, joka kuulemma tienaa kerrostalon korkuisen tukun rahaa viikossa. Ettei vaan totuus olisi tämän pienen yksityiskohdan taustalla...
 

Bigem

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Espoo Panthers.
Juu, ei ole kokemusta WGI:stä eikä muustakaan verkostomarkkinoinnista. Sen verran olen kuitenkin lukenut ja käyttänyt omaa ajattelukykyäni, että selkeä kuva näistä pyramideistä on muodostunut. Koen oikeastaan puistatuksen kun kuulenkin verkostomarkkinoinnista. Vielä enemmän harmittaa kun ajoittain kuulee siihen hurahtaneiden tai sitä harkitsevien ihmisten tarinoita sen tuomista taloudellisista mahdollisuuksista. Kuin nämä ihmiset eivät osaisi lainkaan itse päätellä liiketoiminnan logiikkaa ja sen mahdollisuuksia.

Tottakai verkostomarkkinoinnilla voi tehdä rahaa, mutta silloin täytyy olla pyramidin korkein kivenlohkare. Eli jos keksit hyvän scammin/tuotteen johon saat houkuteltua hyväuskoisia kavereitasi mukaan voit hieman siitä taloudellisesti kostuakin. Mutta silloinkin pitää muistaa kysynnän ja tarjonnan lait. Kuinka monta kerrosta saat rakennettua allesi jos myytävänä tuotteena on esimerkiksi shampoo. Minkäkokoiset markkinat muka tälle tuotteelle on kun suurin osa ihmisistä ostaa sen kaupasta. Etenkin kun verkostomarkkinoinnille on ominaista tuotteen huono hinnallinen kilpailukyky markkinoilla vallitseviin hintoihin. Ja ovatko ihmiset valmiita maksamaan tuotteesta enemmän pelkästään verkostomarkkinoijan myyntipuheen perusteella, jonka mukaan tuotetta ei voi edes verrata muihin sen erinomaisuuden takia.

Tuossa aiemmin joku mainitsi, että WGI:tä/jotain muuta verkostomarkkinointia oli mainostettu täysin erilaisena verkostomarkkinointina. Tähän ihmisten mukaan saaminen juuri perustuu. Ihmisillä on ennakkoasenne (usein negatiivinen) tätä liiketoimintaa kohtaan ja hyväuskoiset saadaan houkuteltua mukaan pelkästään lupaamalla sen olevan "one of a kind". Esittelytilaisuuksissa kuulemma (en koskaan ole ollut paikalla) esitellään tienaamismahdollisuuksista arvioita, jotka perustuvat jatkuvaan kasvuun. Pyramidissa ei tarvitse olla montaakaan kerrosta kun tuotteen asiakaskuntaan pitäisi kuulua jo keskikokoinen kaupunki. Tämähän on erinomainen tapa karkottaa ystävänsä yrittämällä myydä heille jatkuvasti tuotettaan. Polvipetterikin mainitsi, että aina vedotaan tutun tuttuun, joka on tienannut verkostomarkkinoinnilla omaisuuden. Minäkin haluaisin nähdä kerrankin henkilön, joka ei ole pyramidin huipulla ja on tehnyt rahaa tällä.

Sorry, meni hieman off-topiciksi WGI:stä. Verkostomarkkinointi-sana tuntuu saavan minut aina sen verran ärsyyntyneeksi, että on pakko vuodattaa. Jos jollain kokemuksia (omakohtaisia mielellään) WGI:stä olisi mukava kuulla.
 

Akseli

Jäsen
Mulla on yksi kaveri joka alkoi myydä jotain vapaa-ajan vaatteita jonkun ruotsalaisen verkostosysteemin kautta. Kaveri mainosti tienaavansa kovin hyvin hilloa tätä kautta. Kohta se teki sitä kokopäiväisenä, ja oli innoissaan. Vajaan vuoden päästä oli tutut ja puolitutut käyty läpi ja lähiseudulla oli muutama muukin myyjä. Siihen se sitten hyytyi...
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Verkostomarkkinoinnista kiinnostuneille ihmisille voisi suositella mietittäväksi kauppiaiden puheiden vastapainoksi myös tarinaa shakin keksijästä ja keisarista.

Shakin keksinyt mies esitteli uutta peliä keisarille. Keisari ihastui shakkiin ja kysyi, mitä keksijä haluaa tästä palkkioksi? Mies mietti hetken aikaa ja vastasi, että hänelle kelpaa palkkioksi hyvin se, että hän saa jokaista shakkilaudan ruutua kohden aina kaksinkertaisen määrän riisikuppeja. Keisari ei ollut uskoa korviaan. Riittäisikö keksijälle todella se, että ensimmäisestä ruudusta 1 kuppi, toisesta kaksi, kolmannesta neljä, neljännestä kahdeksan, viidennestä 16 ja niin edelleen, aina 64 ruutuun saakka? Keksijä nyökkäsi. Keisari määräsi riisivaraston hoitajaa maksamaan keksijän palkkion. Pian keisari olikin vararikossa.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Että pitää tämäkin nähdä

Päivän kauppalehti kertoilee, että Suomeen on rantautumassa kolme GSM-liittymiä kauppaavaa verkostomarkkinointifirmaa. Kaikille mukaanlähteville on luvassa tietysti kasapäin €uroja, jotka ansaitaan myytyjen liittymien puhelinlaskujen perusteella.

Osakkuus näissä "yrityksissä" maksaa firmasta riippuen 60-700 €, jonka jokainen jäsen luonnollisesti saa takaisin moninkertaisena sitä, tätä ja tuota kautta.

Kaikesta tästä on kiittäminen numerouudistusta ja lakia, jonka mukaan verkonhaltijoiden on vuokrattava verkkoaan uusille operaattoreille.

Tuskin maltan odottaa ensimmäistä puhelua, joka alkaa sanoilla: "Nyt olisi kuule täysin riskitön ja varma tapa rikastua tekemättä juuri mitään..."

Hei, kamoon! Voisiko joku varoissaan oleva henkilö liittyä mukaan tähän kusetukseen ja raportoida huikeasta varallisuudenkasvustaan tänne säännöllisesti? Näitä menestystarinoita kun on aina niin hieno lukea ja vihertyä samalla kateudesta.
 

jepujee

Jäsen
Suosikkijoukkue
PK-seudun joukkueet
Re: Että pitää tämäkin nähdä

Viestin lähetti Siivu-Leevi
Kaikille mukaanlähteville on luvassa tietysti kasapäin €uroja, jotka ansaitaan myytyjen liittymien puhelinlaskujen perusteella.


Taas verkostomarkkinoijien kaverisuhteet joutuvat koetukselle kun innokas kauppamies tyrkyttää lähipiirilleen liittymää X, johon sitten soittelee sellaiseen aikaan ettei käyttäjä pääse vastaamaan vaan joutuu soittamaan takaisin. Ja silloin riittää juttua, puhutaanhan siinä liksaa kauppamiehen pussiin.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Re: Että pitää tämäkin nähdä

Viestin lähetti Siivu-Leevi
Päivän kauppalehti kertoilee, että Suomeen on rantautumassa kolme GSM-liittymiä kauppaavaa verkostomarkkinointifirmaa. Kaikille mukaanlähteville on luvassa tietysti kasapäin €uroja, jotka ansaitaan myytyjen liittymien puhelinlaskujen perusteella.

Jos jollain on enemmänkin tietoa tästä, niin olisi kiva kuulla, koska minusta tuntuu että yksi kaverini yrittää saada minut mukaan tähän samaiseen juttuun. En luonnollisestikaan aio osallistua jos näin on.
 

merzyk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja Edmonton Oilers
Tietoa löytyy

Minuakin on yritetty tähän PG One-juttuun, tuloksetta. Etsin kyseisestä lafkasta tietoa Googlella (etsi luokan Suomi sivuja), sieltä löytyi foorumeja, jossa toiminta tyrmättiin lakoon. Minulle vakuutettiin, että toiminta Suomessa alkaa kesällä, nyt jossain sanottiin että syksyllä. PG Onen edustajat olivat käyneet Soneralta hakemassa tietoa, mutta mitään neuvotteluja ei ole käyty vieläkään. Hommasta oli hyvä juttu Kauppalehdessä, ehkä sieltä arkistosta löytyy juttua?

Totesin vanhalle työkaverilleni, etten tule hommaan mukaan, koska mitään konkreettista ei ole vieläkään Suomessa olemassa. Kuka hullu nyt ilmaa ostaa saatika alkaa myymään sitä? Ruotsissa homma toimii jo, tiedä sitten kuinka hyvin.

http://www.pgone.com on se sivu, mistä tietoa löytyy hyvin vähän.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Kaverini siis soitti minulle joku 2-3 viikkoa sitten ja kertoi, että hänellä olisi hyvä bisnes homma ja meidän pitäisi tavata. Kysyin sitten, että mihinköhän tämä liittyy, niin hän sanoi vaan, että sitä on puhelimessa vähän huono kertoa, eli hän tulee käymään luonani.

Sitten ei kuulunut mitään vähään aikaa, mutta pari päivää sitten hän soitti ja sanoi että tulee tapaamaan minua lähiaikoina, mutta minun pitäisi vaihtaa nyt puhelin liittymää. Kysyin, miksi minun pitäisi vaihtaa liittymää ja hän sanoi että se on puolet halvempi. No, sattuneesta syystä minua ei kiinnosta vaikka puheluni maksaisi 100€ minuutti näin kärjistettynä, koska minulla on työsuhde puhelin. Sitten hän sanoi että on juuri nyt menossa bisnes tapaamiseen, mutta soittelee myöhemmin ja tulee tapaamaan minua.

Kuulostaako tutulta?

Toki aion tavata hänet, josko hänellä olisi jotain oikeita bisnes juttuja, koska näinkin on ollut. Kuitenkin jos hän yrittää tuputtaa minulle jotain verkostomarkkinointi juttua, niin nauran kyllä paskaiset naurut. Toivottavasti olen väärässä.
 

Peach

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa ja hallista toiseen: Blues, Jokerit, Hifk
Viestin lähetti dana77
Homma on ainakin laitonta Suomessa. Uhkapeleihin on monopoli veikkauksella.

Mulla on useampikin tuttu mukana Wgissä ja ei se ole kusestusta. Kaikki on kiinni omasta panoksesta ja osa tienaa jo ihan kivaa lisärahaa kuukaudessa. sadoista euroista tuhansiin. Se vaatii toki aikaa ja vaivaa. Tiedän pari, jotka ovat lopettaneet oman duunin ja kiertävät ympäri suomea kertomassa Wgistä. Jos kasinopeleistä tykkää niin mukaan voi liittyä vaan playeriksi joka ei värvää uusia ihmisiä.

Ei ole laitonta pelata ulkomaisen firman rahapelejä, joissa peliserveri sijaitsee ulkomailla. Markkinointi taasen on laitonta suomessa, mutta Wgihän ei markkinoi vaan mukaan pääsee vain jonkun kautta, joka on jo mukana. Sääli, että ihmiset tietämättömyyttään väittävät asioita laittomiksi.

Se on totta, että poliisi on tutkinut toimintaa, mutta se ei vielä tee toimintaa laittomaksi. Veikkaus on paniikissa ja pyytää tutkimaan kaikkea mahdollista, sillä Wgi on uhka heille. Eräs tuttuni ennen liittymistään soitti itse poliisille ja kysyi asiasta ja sanoivat, että ei ole laitonta. En sitten tiedä kusettavatko ihan huvikseen ihmisiä. Ainakaan yhtään tuttua ei ole pidätetty. Muuten tulisi aika kiire Suomen oikeuslaitoksilla, sillä mukana on kymmeniä tuhansia ihmisiä ja homma senkuin laajenee.

Laitonta on se, jos ei maksa veroja tuloistaan ja se on taas jokaisen oma ongelma ja rikos.

Norjassa aikanaan oli samat kuviot ja siellä tehtiin jopa oma laki verojen osalta. Nyt lehdissä jo kerrotaan positiivisia juttuja Wgi-miljonääreistä vaikka aluksi väitettiin kusetukseksi ym.

On jokaisen oma asia mitä uskoo. Kukaan ei pakota ketään liittymään mihinkään mukaan. Jotkut onnelliset rikastuu ja muut valittaa. Niinhän se menee.
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti Peach
Mulla on useampikin tuttu mukana Wgissä ja ei se ole kusestusta. Kaikki on kiinni omasta panoksesta ja osa tienaa jo ihan kivaa lisärahaa kuukaudessa. sadoista euroista tuhansiin. Se vaatii toki aikaa ja vaivaa. Tiedän pari, jotka ovat lopettaneet oman duunin ja kiertävät ympäri suomea kertomassa Wgistä. Jos kasinopeleistä tykkää niin mukaan voi liittyä vaan playeriksi joka ei värvää uusia ihmisiä.


Se on totta, että poliisi on tutkinut toimintaa, mutta se ei vielä tee toimintaa laittomaksi. Veikkaus on paniikissa ja pyytää tutkimaan kaikkea mahdollista, sillä Wgi on uhka heille. Eräs tuttuni ennen liittymistään soitti itse poliisille ja kysyi asiasta ja sanoivat, että ei ole laitonta. En sitten tiedä kusettavatko ihan huvikseen ihmisiä. Ainakaan yhtään tuttua ei ole pidätetty. Muuten tulisi aika kiire Suomen oikeuslaitoksilla, sillä mukana on kymmeniä tuhansia ihmisiä ja homma senkuin laajenee.

Laitonta on se, jos ei maksa veroja tuloistaan ja se on taas jokaisen oma ongelma ja rikos.

Norjassa aikanaan oli samat kuviot ja siellä tehtiin jopa oma laki verojen osalta. Nyt lehdissä jo kerrotaan positiivisia juttuja Wgi-miljonääreistä vaikka aluksi väitettiin kusetukseksi ym.

On jokaisen oma asia mitä uskoo. Kukaan ei pakota ketään liittymään mihinkään mukaan. Jotkut onnelliset rikastuu ja muut valittaa. Niinhän se menee.


Tottakai osa verkostomarkkinoinnin parissa olevista rikastuu. Kysymys onkin, että kenen kustannuksella. Aivan, niiden hölmöjen (joita on paljon), jotka liittyvät kuvioon mukaan rikastumisen toivossa, mutta joiden markkinat ovat jo kyllästyneet. Jotta oikeasti rikastuu noissa hommissa, tulee olla alapuolella verkko, josta generoituu tuloja. Jokaisella kerralla (pyramidin kerros) on aina vaikeampaa ja vaikeampaa rakentaa oma alaverkko, koska markkinat kyllästyvät nopeammin kuin suuri osa edes tajuaa.

Osa siis rikastuu sillä, että myyvät vääriä uskomuksia ja toiveita tyhmille ja ahneille ihmisparoille. Homma ei välttämättä ole laitonta, mutta moraalitonta se ainakin on. Minä en ainakaan halua rikastua siten, että värvään kaverini, ystäväni, perheeni, sukulaiseni alapuolelleni verkostoon. Heillä ei yksinkertaisesti ole enää samoja mahdollisuuksia rakentaa omaa verkkoaan.

Kuvitellaan esim. että värvään hyvän ystäväni mukaan. Suurin osa hänen frendeistään on myös minun frendejäni, joten minä olen jo varmaan yrittäänyt saada heidät mukaan. Eli jo tämän minun frendin potentiaalisia alaverkostolaisia on vähemmän kuin minulla.

On naurettavaa todistella verkostomarkkinoinnin olevan hyvä juttu sen perusteella, että osa siellä olevista rikastuu. Kuinka moni haluaa oikeasti rikastua noin moraalittomalla tavalla?
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti Peach
Mulla on useampikin tuttu mukana Wgissä ja ei se ole kusestusta. Kaikki on kiinni omasta panoksesta ja osa tienaa jo ihan kivaa lisärahaa kuukaudessa. sadoista euroista tuhansiin. Se vaatii toki aikaa ja vaivaa. Tiedän pari, jotka ovat lopettaneet oman duunin ja kiertävät ympäri suomea kertomassa Wgistä.

Hehhehee.. ihan kuin olisin kuullut jotain vastaavaa aikaisemminkin.

Pari käytännön vinkkiä, joita kannattaa soveltaa muuallekin elämään, ei vain verkostopahoinvointiin:

- satua ei olekaan

- jos rahan teko olisi helppoa/automaattista, jokainen olisi miljonääri, jolloin olisi kova inflaatio, jolloin kaikilla menisi taas samalla tavalla, ja lopulta kukaan ei olisi miljonääri.


Kerrohan, jos haluaa pelata uhkapelejä, ja mahdollisesti voittaa siinä, niin mihin helvettiin siinä tarvitaan sitä pyramidia? Miksei hommassa toimita kuten Veikkaus tekee: se järjestää pelit, ja jokainen osanottaja on samalla portaalla, samoilla riskeillä, ja samoilla mahd. tuotoilla. En ymmärrä miksi se pyramidi pitää olla siinä välissä? Ai siksi että edes jollain on mahdollisuus rikastua, ja sitä voidaan sitten taas markkinoida uusille urpoille?


Ja mitä tuohon markkinointiin/mainostamiseen tulee. Suusta suuhun värvääminen on suoramarkkinointia, se että tuntee kohteen entuudestaan ei tee siitä yhtään laillisempaa. Ja tämä "mukaan pääsee vain kutsusta" on kyllä näitä suurimpia kusetuksia joka verkostossa. Annetaan ihmisen ymmärtää että joku on itse asiassa tekemässä hänelle palvelusta, ja hän on etuoikeutettu jne blaablaablaa.

No mutta eihän siinä mitään, kukin tehköön mitä haluaa. Siperia opettaa, siitä voit olla ihan varma.


Ja vielä näin nopeasti rahan teon niksejä niille, jotka eivät usko satuihin:

- Ei suuret tulot, mutta pienet menot

- Rohkeus ja riskinotto voi viedä pitkälle, mutta näihin WGI-hömpötyksiin mukaan lähtijät eivät tee kumpaakaan, he ovat vain harhaanjohdettavia idiootteja.
 

Peach

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa ja hallista toiseen: Blues, Jokerit, Hifk
Kuten aiemmin sanoin jotta rikastuu esim. Wgi:ssä tarvitaan paljon työtä ja aikaa. Siksi niin monet urpot juuri väittää hommaa kusetukseksi kun luulevat rikastuvansa itsestään.

Ja pyramidi ei ole ainut keino toimia wgissä. Wgi:hin voi liittyä myös vain palyeriksi joka pelaa niitä kasinopelejä ja arvontoja.

olen itse katsonut vierestä miten homma koneella toimii. Itse en vain jaksa panostaa tollaiseen ja uhkapelitkään ei kiinnosta. Jos kaverit, jotka teitä yrittävät värvätä mukaan ovat reiluja he kertovat kuinka paljon työtä tarvitaan menestyäkseen.

Silloin voi syyttää itseään jos kuvittelee, että mljoonat tipahtelee ovista ja ikkunoista istumalla kotona.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Tiedän kavereita jotka pelaavat paljon uhkapelejä. Osa heistä voittaa (tosin osa tietenkin myös häviää). Suosittelen uhkapelejä siis kaikille.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Viestin lähetti dana77
Tiedän kavereita jotka pelaavat paljon uhkapelejä. Osa heistä voittaa (tosin osa tietenkin myös häviää). Suosittelen uhkapelejä siis kaikille.

Juuri pelasin uhkapeliä...olen myös voittanut...myös hävinnyt...elämähän on uhkapeliä...tänään jääkiekkoa...

Että silleen...
 

jepujee

Jäsen
Suosikkijoukkue
PK-seudun joukkueet
Viestin lähetti Peach
jotta rikastuu esim. Wgi:ssä tarvitaan paljon työtä ja aikaa. Siksi niin monet urpot juuri väittää hommaa kusetukseksi kun luulevat rikastuvansa itsestään.

Joo, kyllähän pulloja keräämälläkin voi rikastua, niitä pitää vaan kerätä vähän enemmän...
 

OldTimeHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Bayern München, Deutschland
Viestin lähetti Peach
Mulla on useampikin tuttu mukana Wgissä ja ei se ole kusestusta. Kaikki on kiinni omasta panoksesta ja osa tienaa jo ihan kivaa lisärahaa kuukaudessa. sadoista euroista tuhansiin. Se vaatii toki aikaa ja vaivaa. Tiedän pari, jotka ovat lopettaneet oman duunin ja kiertävät ympäri suomea kertomassa Wgistä. Jos kasinopeleistä tykkää niin mukaan voi liittyä vaan playeriksi joka ei värvää uusia ihmisiä.
Kuten tässä ketjussa on jo aiemminkin todettu, näistä rahaa lapioivista verkostohömpötysmiljardööreistä aina kyllä kerrotaan, mutta yhtään sellaista ei kukaan ole henkilökohtaisesti tavannut. Itseasiassa en ole kuullut yhdenkään nimeä mainittavan, enkä muista lukeneeni yhdenkään haastattelua. Mutta aina joku niistä kaverinkavereista on sellainen. Ja näitä mielikuvitusolentoja käytetään sitten perusteluna sille, että matemaattisesti mahdottomaksi todistettu kuvio tekeekin kaikki rikkaaksi ja autuaaksi.

Ei ole laitonta pelata ulkomaisen firman rahapelejä, joissa peliserveri sijaitsee ulkomailla. Markkinointi taasen on laitonta suomessa, mutta Wgihän ei markkinoi vaan mukaan pääsee vain jonkun kautta, joka on jo mukana. Sääli, että ihmiset tietämättömyyttään väittävät asioita laittomiksi.
...
Se on totta, että poliisi on tutkinut toimintaa, mutta se ei vielä tee toimintaa laittomaksi.
Mutta eipä sekään tee toimintaa lailliseksi tai ainakaan moraalisesti hyväksyttäväksi, että sen perustana ovat lain porsaanreiät. Tai että vielä ei ole syytteitä nostettu.

On jokaisen oma asia mitä uskoo. Kukaan ei pakota ketään liittymään mihinkään mukaan. Jotkut onnelliset rikastuu ja muut valittaa. Niinhän se menee.
Tämä itseasiassa pitää paikkansa. Jotkut onnelliset todellakin rikastuvat. Pyramidimalleissa se vaan tapahtuu niiden onnettomien kustannuksella, jotka on huijattu mukaan myöhemmin. Ja kuinka monta maksumieheksi jäävää verkostoon tarvitaan, että yksi rikastuu? Mietipä sitä.
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Varmasti se pitää paikkansa, että verkoston yläpäässa osaanottaja rikastuu ja etenkin verkoston perustajat.

Itse kun olin homman esittelytilaisuudessa kiinnitti huomioni se, että siihen mennessä esittelijän mukaan osakkeitten kurssi oli koko ajan noussut. Kun kysyin mahdollisesta laskusta, en saanut vastaukseksi kuin epämääräistä selitystä.

Näytti siltä, että hommasssa ei voi hävitä. Etenkin kasinopelissä, jossa esittelijä voitti koko ajan.

Kuitenkin ne osakkeet perustuvat kokoaikaiseen jäsenmäärän kasvuun. Entä sitten kun suosio laantuu. Homman alullepanijat ovat vetäneet sievoiset summat kotiin tavallisten helppoa rahaa havitelleitten ihmisten kustannuksella siihen mennesssä ja voivat lopettaa homman.

Varmasti moni nettoaa muutaman satasen tai tonnin pelistä, mutta rahat ovat pankissa Englannissa ja siirto omalle pankkitilille muutaman mutkan takana - onnistuu kuulemma kylläkin. Enneminkin suositeltiin em. pankin luottokorttia - joka on maksullinen.

Tämä pankki muuten oli rekisteröity johonkin ns. villiin maahan -oliko ollt peräti Man-saaret. Koko WGI:hän oli muistaakseni rekisteröitu Virgin Islandille - jos nyt oikein muistan.

Samoin kysyin onko peli jo USA:ssa ja Saksassa - kuulemma ei - lainsäädännöllisistä syistä. Ei kerrotu minkäläisistä.

Eli helppoa rahaa tyhjästä, häviäjiä ei ole. Ihmisluonteen tuntien tällaiselle jutulle on aina markkinat valmiina. Jotenkin vaan tuollainen rahan tekeminen "tyhjästä" aina haiskahtaa. Joku jossain päin maailmaa huijaa isoa määrää ihmisiä. Tai voiko tässä nyt huijauksesta puhua, paremminkin - heh - hyvästä bisneksestä onenonkijoitten kustannuksella.

Kiitos ei! Kuten edellä jo joku mainitsikin - ei ne suuret tulot, vaan pienet menot. Yksi tuttu liittyi homaan ja mielenkiintoista nyt seurata miten sitä rahaa alkaa kaverille valua lajittäin...

Jos tällä systeemillä todella kaikki rikastuisivat, ei kukaan enää olisi työssä, vaan kaupittelisivat ympäri maita ja mantuja WGI:tä, kunnes koko maapallo olis käyty läpi ja kupla puhkeaisi. Ja edellenkin perustajat vetäisivät suurimman potin kotiin ja se vihonviimeinen liittyjä olisi se maksaja.

Jos tämä todella toimisi, mikseivät kaupittele näitä osakkeita todellisille keinottelijoille - suuryrityksille ja valtioille. Silloin alkaisi todellinen Big Money jyllätä ja verkosto saisi puhtia ja taaloja. Ja varmasti yritykset olisivatkin jo mukana, jos tämä systeemi olisi taloudellisesti kannattava - mikseivät siis jo ole?
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti Kotkafani


Jos tämä todella toimisi, mikseivät kaupittele näitä osakkeita todellisille keinottelijoille - suuryrityksille ja valtioille. Silloin alkaisi todellinen Big Money jyllätä ja verkosto saisi puhtia ja taaloja. Ja varmasti yritykset olisivatkin jo mukana, jos tämä systeemi olisi taloudellisesti kannattava - mikseivät siis jo ole?


Mitäköhän esimies sanoisi, jos esim. vakuutusyhtiön rahastonhoitaja kertoisi:

"No kato yks mun frendi soitti ja kertoi pommin varman sijoituskohteen. Pistin 2 milj. € yhden verkostomarkkinointifirman hypoteettisiin osakkeisiin UPM kymmenen sijaan. Noi perinteiset osakkeet on aika out, ja tää on vielä uusjuttu. Vähän niinkun 2000-luvun it-kupla, mutta tää ei ole mikään kupla. Tää juttu toimii varmasti. Tää mun frendikin ties yhden tutun, jonka kaveri oli kuulemma tienannut ihan perkeleesti tällä, jättänyt kato oman duunin ja kaikki. Sillä on kuulemma avo bemari. Parin vuoden päästä kaikki on tässä mukana. Kannattaa siis lähteä jo nyt mukaan ni pääsee kunnon tienisteihin käsiksi. Sekin panostaa nyt täysillä tähän. Mäkin ajattelin pistää nyt kunnon sijoutuksen, ni saadaan eläkevakuutusvajeet kerralla kuntoon ja mä saan kunnon bonarit hyvästä työstä, vai mitä."
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Viestin lähetti Kotkafani
....Itse kun olin homman esittelytilaisuudessa kiinnitti huomioni se, että siihen mennessä esittelijän mukaan osakkeitten kurssi oli koko ajan noussut. Kun kysyin mahdollisesta laskusta, en saanut vastaukseksi kuin epämääräistä selitystä....

Äitini vanhana matemaatikkona (hymiö tähän) on onnistunut hurahtamaan tähänkin pyramiidileikkiin. Olen tietenkin kovin yrittänyt takoa järkeä lapiolla päähän, no omapahan on asiansa ja 200 euroa voisi tuhlata helpommin vaikka viinaankin.

No jokatapauksessa tuossa osakkeen kurssinoususta kysellessäni minulle kerrottiin, että se sidottu juuri siihen määrään paljon niitä ostetaan ja niillä voi 'keinotella' myymällä oikeaan aikaan pois. Jossain vaiheessa osakkeet 'nollaantuvat' eli koko osakkeen arvonnousu alkaa ikäänkuin alusta. Perin hämärää.

"Ei ne suuret tulot - vaan pienet ja keskisuuret menot"
-Alivaltiosihteerit (PK-yritysten sanontoja) tjsp.
 

Gagarin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kerronpa nyt oman mielipiteeni: jokaisessa joka lähtee tällaiseen mukaan, ja etenkin niissä jotka tosissaan tienaavat, täytyy olla jotakin vialla. Verkostomarkkinointi perustuu siihen, että henkilö kaupallistaa omat ihmissuhteensa, toisin sanoen sen sijaan, missä ennen nähtiin ystävä, ihminen, nähdään nyt euron kuva. Olen pari kertaa tullut nähdyksi eurona entisen tuttavan ja ihmisen, nykyisen laskukoneraunion taholta, ja mikään ei ole surullisempaa kuin se.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nimenomaan, Gagarin. Tienaat kaverillesi, joka pyytää sinut mukaan ja mukaan pyytäämiesi kavereiden rahoista osa menee kaverillesi. Ja ennen pitkää arvosi lasketaan tuottaminasi voittoina.

Jokainen joka on saanut kaveriltaa osakseen soittoja/yhteydenottoja ko. asian tiimoilta tietää, kuinka hetken keskustelun jälkeen äänensävy alkaa muuttua ja aina jossain vaiheessa lämmittelyä tulee sellainen uhkailuvaihde päälle: "ei mun suhun kannata kauheasti aikaa hukata, jos sä et ole kiinnostunut", tai "katotaan sitten, kun mulle alkaa tulla rahaa, että mistä sä jäät paitsi, että olisiko kannattanut tulla mukaan". Jotenkin tuossa vaiheessa alkaa tuntua siltä, että ei haittaa yhtään, jos jää noita soittoja paitsi.

Aika nopeasti noissa hommissa saa itselleen sellaisen leiman, että kukaan ei vastaa soittoihin saati että oma-aloitteisesti soittaisi ja kysyisi kuulumisia. Mutta jos haluaa eristäytyä muista, niin tuo on oiva keino sellaiseen.

Nimim. pari päivää sitten 45 minuutin mittaisen myyntipuheen kuunnelleena.
 

OldTimeHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Bayern München, Deutschland
Totta turisette. Yksi ystävä tuohon touhuun aikanaan hurahti ja kyllähän se pisti välit aika viileiksi, kun en lämmennyt pätkääkään rekrytointiyritykselle ja yritin vieläpä puhua järkeä päähän. Pelottavaahan se oli, kun antaumus hommaa kohtaan muistutti enemmän uskonlahkoon hurahtamista kuin yrittäjyyshenkeä.

No, kaikkien onneksi heppu tajusi itse homman luonteen suhteellisen nopeasti ja ehti lopettaa melko vähäisin tappioin. Ihmissuhteetkin korjaantuivat. Vaan enpä ole sen kommin ottanut koko episodia puheeksi.

Tässä mielenkiintoinen tietopläjäys aiheesta kiinnostuneille. Nämä tekstit kun on lukenut, ei tervejärkisen ihmisen uskoisi enää kiinnostuvan mistään verkostomarkkinointiin viittaavastakaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös