Washington Capitals 2023–2024

  • 85 345
  • 435

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Taitaa olla kaikki pomputkin tälle kaudelle jo käytetty. Canes toki oli pelin päällä koko 60min, mut jotenkin jäi fiilis et tästä pelistä ois ansaittu enemmän. Hyvin kuitenkin pidettiin ne pahimmat sektorit kiinni ja Kuemperilla tarttu koppi, mut ei riitä.

Enste Wilson ja CMM nokikkain peräkkäin häkkärin kanssa 2-0 tilanteessa ja paikka naulata mut ei, ja seuraavasta hyökkäyksestä 2-1. Sit Ovechkin täräyttää ylärimaan kolmannen puolivälissä yyveellä ja hetkeä myöhemmin Canes käyttää molemmat omat yyveensä. Pienistä on kiinni..

Ei nyt sentäs mikään katastrofi, pelillisesti oltiin mukana ja odotusarvo oli kuitenkin se 0 pinnaa niin ei ainakaan sitä vähempää saatu. Samalla Flyers ja Wings myös hävis omansa.

Nyt on sit rästipelit pelattu ja hävittiin ne kaikki. Jepulis. Ainakin on mielenkiintoiset asetelmat loppumetreille..

Islanders 83
Flyers 82
Red Wings 82
Capitals 82
Pens 81

2 jatkaa. Nyt se tappioputki on sit pakko saada katki seuraavaan.

Jäljellä:
Isles - Preds, Rags x 2, Habs, Devils, Pens
Flyers - CBJ, Habs, Rags, Devils, Caps
Wings - BUF, Caps, Pens, Leafs, Habs x 2
Caps - OTT, Wings, BUF, TBL, Bruins, Flyers
Pens - TBL, Leafs, Wings, Bruins, NSH, NYI

Noi keskinäiset on nyt sit ainakin pakko hoitaa. Win the right games kaavalla voi jopa se 6-7 pinnaakin vielä riittää. Toisinperin taas ne häviämällä kausi päättyy runkosarjaan melko varmasti vaikka miten rimpuilis lopuissa.
 
Viimeksi muokattu:

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Noniin ja turpaan tuli että lässähti myös jo toivonsa menettänyttä Ottawaa vastaan. Ansaitaanko tällaisella suorittamisella edes mitään playoff-paikkaa? Ei tässä kohtaa vaan olisi voinut ottaa kuuden ottelun tappioputkea. Piste toki mukaan, mutta ei juuri lohduta.

Tasainen peli, joka olisi myös voinut kääntyä meille, mutta huippujoukkue olisi lyönyt pelin pakettiin jo aikasemmassa vaiheessa. Viimeistelyn kanssa tökki taas ja tolpat kilisi useaan otteeseen. Toki muuten aika vähän laukauksia puolin ja toisin, Senatorsia olisi pitänyt pystyä lyömään enemmän köysiin.

Jos tää ei ollut pakkovoitto, niin seuraava sitten on. Nyt ollaan vaan jo siinä asemassa, että paikka ei ole enää omissa käsissä. Oikeestaan nyt olisi pakko hoitaa neljä viidestä, joista ainakin Red Wings ja Flyers -pelit. Bostonille tai Tampalle voi jättää tilastotappion varan, sen verran luultavasti joku muukin edeltä vielä häviää.

Tämän piti olla Saukkosen sanoin jo puitua viljaa ja raastepöydästä piti päästä aloittelemaan playoff-kevättä, mutta nyt näyttää siltä että pingviini-asuun pukeutunut portsari ei päästä edes ravintolan ovista sisään. Joku uskottavan joukkueen valeasu meidänkin pitäisi vielä seuraavaan viiteen otteluun jostain kaivaa.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Detroitia vastaan poimittiin esiin vanha pelikirja ja ei edes yritetty mitään vauhtilätkää. Ja taas yks kaks on villi kortti omissa käsissä. Kevät keikkuen tulevi.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Mikä olisikaan enemmän Capitalsmainen tapa menettää pleijaripaikka kuin hävitä, tuolloin 10 pelin tappioputkessa olevalle, Flyersille tuo viimeinen ottelu.

Jos taas hieman positiivisemmasta kulmasta asiaa miettii, niin onhan tämä mukavaa vielä huhtikuussa herätä jännittämään näitä pelejä!
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
35 minuuttia pelkkää ripulia, jonka jälkeen täysin suunnitelman mukaan otettiin Little Caesars Arena viideksi minuutiksi haltuun ja viimeinen erä tyylipuhdasta kilpparia, joka kesti aina aikaan 59.58. Washington Capitals baby!

Voittoon oli aika lailla tasan yksi syy ja seisoi maalinsuulla. En oikein näe, että tuossa palattiin sen isommin vanhaan, voittoja tuoneeseen hidastempoiseen pelikirjaan, vaan mun mielestä oltiin rehellisesti paskoja eka reilu puoltuntinen ja Detroit vei peliä. Jos heidän viimeistelynsä olisi ollut rahtusenkaan tehokkaampaa tai Lindgren ei olisi pelannut kauden parasta peliään, oltaisiin luultavasti nähty rumat lukemat. Harmillisesti nolla suli ihan lopussa, mutta onneksi ei vaikuttanut tulokseen. MoneyPuckin mukaan Detroit olisi ansainnut voittonsa suunnilleen kolme kertaa neljästä, mutta meidän onneksi nyt oli se neljäs kerta.

Näin, että Sandinin tippuminen näkyi aika pahasti pakiston pelaamisessa. Monessa otteessa sieltä puuttui just sen Sandinin tarjoama sulava kiekontuonti ulos omalta alueelta, mikä johti moniin kiekonmenetyksiin, joista Detroit pääsi jatkamaan/kääntämään hyökkäystä. Tuuraaja Iorio meinasi pomputtaa kiekon maaliin heti ekalla vedollaan.

Tää oli ehdoton must win ja tappioputki oli pakko saada poikki. Nyt taas omissa käsissä. Vähän näyttää siltä, että Flyers sulaa kyydistä, joten heidän osaltaan voi olla, että panosta ei viimeiseen peliin tosiaan jää. Pens tai Isles ovat nyt ne päävastukset ja molemmat pahuksen kuumavireisiä. Toki vikaan villikortti -sijaan riittää, että ollaan edes toisen näistä ja Detroitin edellä.

Pens pelaa vielä Islesiä ja Detroitia vastaan, joten pisteitä tulee menemään vielä paljon ristiin. Detroitilla kaksi vikaa Montrealia vastaan, joten heillä pitäisi olla 4 pinnaa noista tulossa, jos onnistuvat. Menee kimurantiksi.

Ovielle 30 kaappia täyteen sittenkin ja nyt historian ainut 18 x 30 maalin kausia tehnyt pelaaja. Sellaista 60 osuman maalitahtia kauden toisella puoliskolla. Ei paha 38-vuotiaalta.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Jeps jeps, sit vedettiinkin se JuiWSHn matto jalkojen alta jo seuraavalla kierroksella.

Red Wings peli oli huonoa kiekkoa meiltä mut voitto antoi toivoa. Harmi vaan pelille se ei tehnyt mitään ja samaa kuraa oli tarjolla taas kerran. Tympeä tylsä mauton hajuton väritön tappio Buffalosta. Yritettiin hidastaa peliä ja träpätä ja siltä se sit näytti, muuten siinä heikohkoa Buffaloa vastaan onnistuttiinkin mut jos et ite tee ja annat vielä kaverille pari eteen niin onhan tuo pelitapa tuhoon tuomittu.

Samalla Flyers voitti. Pens voitti. Islanders voitti. Red Wings sai pisteen. BOOM. Islanders jo aikalailla varmisteli oman paikkansa, se on löytänyt vireen oikeaan väliin. Pens on kovavireinen myös. Meillä seuraavaks Tampa ja Boston joista odotusarvo on 0-2 pinnaa.

Alkaa näyttää todennäköiseltä et kauden vikassa pelissä Flyersia vastaan ei lopulta ole mitään panosta, niin ei tarvii pelätä mitään ’royal ryssimistä’ tälle kertaa. Nyt ryssittiin tämä kollektiivisesti jo viimeisen 8 pelin ilmeeseen. Jotain tapahtui, alkoiko jännittää vai mikä, mut se hetkellinen raikkaus katosi sormia napsauttamalla ja joukkue vaipui yhdessä yössä takaisin sinne NHLn huonoimpien joukkueiden kastiin.

Viimeinen sammuttaa valot, mää luovutan *ttu taas. Nää osaa kyllä hieroa aamukahvit väärään kurkkuun ihan liian monta kertaa kauden mittaan, jopa sellasina kausina kun sen häviämisen ei pitäis harmittaa.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Voi jeesus sentään mitä touhua taas kerran. Kaikista jäljellä olevista peleistä tämän piti olla ne ns. helpot pisteet, mutta vissiin odotettiin, että Buffalo pistää pari omiin meidän puolesta? Hyökkäyspelistä ei nimittäin ollut tietoakaan ennen taas viimeistä kahta minuuttia, kun oli auttamatta liian myöhäistä ja sekin suli siihen, kun tuomari syötti Buffalolle yhden. Kertoo pelin intensiteetistä jotain, että ei päästy edes ylivoimalle kertaakaan, ja ei Sabresin toki tarvinnut tuossa rikkoakaan, kun minkäänlaista vaaraa ei missään kohtaa tullut. Suurimmat suosionosoitukset hallissa nousivat loppunahisteluista.

Ja näin, se kierros tosiaan meni meidän osalta niin päin persettä kuin vain pystyi menemään. Nyt tilanne on aika selkeä: kaikki loput on pakko voittaa ja toivottava, että Red Wings ja Penguins eivät tee samaa.

Taitaa nyt näkyä myös se, että nuoriso-osasto on vielä aivan liian vihreä näihin peleihin, kun ei sieltä suunnalta oikein apua enää saada. Eikä veteraanikatraasta löydy joka matsiin sellaista hönkää, kun ei vaan yksinkertaisesti jaksa.

Nyt näyttää siltä, että käteen jää juuri se kusinen hanska: viimeisten joukossa kisasta ulos ja meh draft pick siitä palkinnoksi.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Hengissä taas. Iso tunnevoitto, johon Jensenin pahannäköinen loukkaantuminen lopulta siivitti koko joukkueen ja Vasilevskiy murrettiin viimeisessä erässä kahdesti. Onneksi Jensen oli pystynyt poistumaan hallilta omin voimin, mutta luonnollisesti tulee olemaan sivussa....

....mikä tarkoittaa taas sitä, että puolustuksen osalta mennään aika kapealla kohti kauden kahta tärkeintä peliä. Jensenin tilanne on nyt auki, Sandin ei pelaa ainakaan enää runkosarjan aikana ja Bear on hoito-ohjelmassa. Joko McIlrath tai Häman Aktell tullee oletetusti tuuraamaan.

Kahdella voitolla sisään. Pens hävisi suoraan, joten ohitettiin heidät ja Red Wingsin edellä ollaan suorien voittojen ansiosta. Islanders on karannut jo hyvin suurella todennäköisyydellä, joten se yksi paikka on vielä auki. Pitää toivoa, että Flyersin viimeinen oljenkorsi on kuollut päätöskierrokseen mennessä, muuten ollaan pahassa paikassa. Ja pitäisi tietty voittaa Boston välissä, joka taistelee vielä idän voitosta.
 

Sakuraba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Hengissä taas. Iso tunnevoitto, johon Jensenin pahannäköinen loukkaantuminen lopulta siivitti koko joukkueen ja Vasilevskiy murrettiin viimeisessä erässä kahdesti. Onneksi Jensen oli pystynyt poistumaan hallilta omin voimin, mutta luonnollisesti tulee olemaan sivussa....

....mikä tarkoittaa taas sitä, että puolustuksen osalta mennään aika kapealla kohti kauden kahta tärkeintä peliä. Jensenin tilanne on nyt auki, Sandin ei pelaa ainakaan enää runkosarjan aikana ja Bear on hoito-ohjelmassa. Joko McIlrath tai Häman Aktell tullee oletetusti tuuraamaan.

Kahdella voitolla sisään. Pens hävisi suoraan, joten ohitettiin heidät ja Red Wingsin edellä ollaan suorien voittojen ansiosta. Islanders on karannut jo hyvin suurella todennäköisyydellä, joten se yksi paikka on vielä auki. Pitää toivoa, että Flyersin viimeinen oljenkorsi on kuollut päätöskierrokseen mennessä, muuten ollaan pahassa paikassa. Ja pitäisi tietty voittaa Boston välissä, joka taistelee vielä idän voitosta.
Jos Washington voittaisi Bostonin varsinaisellla peliajalla, ja Philadelphia Washingtonin viimeisellä kierroksella, niin näiden kahden joukkueen voitto/tappio -sarakkeet olisivat identtiset. Ratkaiseeko siinä tapauksessa maaliero paremmuuden? (Joka on Philadelphialla parempi).
 

Ralph

Jäsen
Jos Washington voittaisi Bostonin varsinaisellla peliajalla, ja Philadelphia Washingtonin viimeisellä kierroksella, niin näiden kahden joukkueen voitto/tappio -sarakkeet olisivat identtiset. Ratkaiseeko siinä tapauksessa maaliero paremmuuden? (Joka on Philadelphialla parempi).
Jos kaikki voittotilastot on tasan, niin keskenäiset pelit ratkaisevat.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Jos Philadelphia voittaa Washingtonin viimeisellä kierroksella niin se menee edelle koska vei kauden keskinäiset kohtaamiset.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Pulssi tässä nousi vanhallakin kun taisteltiin Bostonilta pinnat. Nyt oli tarvittavaa nälkää ja halua voittaa - hieno peli!
Ikävästi CMM ei saa tällä hetkellä edes tyhjistä sisään. Mutta nuorista puheen ollen niin 29 peliä on kyllä makeaa seurata, sehä välillä ihan dominoi.
Dowdin loistava takakarvaus loppuhetkillä ei olisi voinut kohdistua sopivampaan pelaajaan.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Vittu mikä peli. Nyt oli kyllä vaihdetta silmässä ja taisteltiin Game7 -tyyliin. Toki tässä vaiheessa ei ole muuta vaihtoehtoa. Tulee muuten kohtalaisen kuuma peli ensi yönä. Nyt nautitaan siitä ja painellaan kevään peleihin, ehkäpä viimeistä kertaa tämän ydinrungon kanssa!

Tämä Caps on parhaimmillaan itse asiassa aika todella kova jengi kaadettavaksi. Ensi yönä nähdään kauden parasta peliä.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Voitto tai kuolema. Se on viimeisen runkosarjapelin teema. Tässä kävi juuri niin kuin ennalta osasi olettaa eli aivan päätyyn asti taistellaan. Voitolla odottaa Lavioletten Rangers, tappiolla golf ja aikainen kesäloma.

Tässä vielä tarkemmin skenaariot meidän osalta.




Harmillisesti Flyers on yhä myös täpärästi elossa, joten taistelu tulee olemaan kuumaakin kuumempi. Kaikki silti yhä omissa käsissä.

Olihan muuten raastavaa seurattavaa katsoa, kun ukot läiskivät kerta toisensa jälkeen tyhjästä maalista ohi. Dowdin lopulta napattua kiekon Marchandilta purkautui luultavasti isoin tunnelataus tyhjään tehdystä maalista, mitä hallissa on nähty sitten Ovetshkinin Howen ohitusmaalin.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Voitto Phillysta ja kaikki on mahdollista. Ei heitetä pyyhettä vielä kehiin.

Tulee huikea matsi ens yönä.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Ja sieltä!!! Etu oli lopulta meidän puolella, mutta 82 pelin runkosarjassa se oli ansaittu etu, että Flyers joutui lopulta ottamaan veskaria pois pitääkseen omat mahdollisuutensa elossa. On tämä hienoa ja nyt saa vain nauttia kyydistä! Erittäin hienoa taistelua jokaiselta ukolta. MVP - Charlie Lindgren. Huikea ukko ja nousu ykköskassariksi. Ilman häntä ei pelit jatkuisi.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Ja sieltä!!! Etu oli lopulta meidän puolella, mutta 82 pelin runkosarjassa se oli ansaittu etu, että Flyers joutui lopulta ottamaan veskaria pois pitääkseen omat mahdollisuutensa elossa. On tämä hienoa ja nyt saa vain nauttia kyydistä! Erittäin hienoa taistelua jokaiselta ukolta. MVP - Charlie Lindgren. Huikea ukko ja nousu ykköskassariksi. Ilman häntä ei pelit jatkuisi.
Lindgrenin ohella parasta oli tuo tyhjä rysä loppuun ja joukkueen aito ilo myös vaihtopenkillä. Ne on aika isoja asioita.
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Onnittelut pudotuspelipaikasta Capsille ja palstan Caps-faneille. Tämän skaban toisen osapuolen kannattajana harmittaa tällä hetkellä aivan älyttömästi, olisi kiva olla teidän pelihousuissa nyt. Onnistuitte kääntään marginaalit lopussa teidän puolelle riittävästi viimisillä kierroksilla, ja se riitti idän viimiseen tanssipaikkaan.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Hetkeäkään en epäillyt. En kauden alussa, keskivaiheessa ja etenkään en tässä loppuvaiheessa. Tammikuun lopulla moneypuck tarjosi Capitalsille 4,5% mahdollisuuksia pudotuspeleihin. Sen jälkeen myytiin ja hamstrattiin varausvuoroja. Ja tässä sitä ollaan. "tuokaa niitä tervaa ja höyheniä"

En tohtinut tulla jinxaamaan tällä kertaa ja hyvä niin. Kolme viimeistä peliä oli kokonaisuutena jo melkoista pudotuspelikiekkoa, kolme "elimination gamea" ja hoidettiin ne kaikki. Tampa ja Boston hyvällä pelillä ja Flyers meni sitten jo ihan höyryillä ja päästiin nauttimaan siitä sarjataulukon tarjonneesta edusta ihan täysillä. Tietty siihen Red Wingsin tasoitusmaali pari sekkaa ennen loppua ja melkoinen draamankaari runkkarin loppuun. Sexywau, are you not entertained?? Ja pakko kuitata vielä Pensille tsemppiä tän yön peliin..!

Joukkueella oli kaks MVP:tä tähän kauteen, etenkin sen loppupuoliskolle. Charlie Lindgren jumalauta. Ja toinen vähän jopa tutkan alla koko kauden lentänyt, mut etenkin näissä viimeisissä peleissä sen johtavan pelaajan roolin hartioilleen ottanut ja "tasolleen palannut" John Carlson. 30 minsaa per peli ja isoja maaleja, isoa peliä. Alakerran herra ja hidalgo.

Nuorten esiinmarssi tietty se toinen ilonaihe, nuoresta valmentajasta lähtien. Carbery. CMM, Lapierre, Protas jne jne ja etenkin tässä ihan loppumetreillä Alexeyev on kasvanut kivasti ja nyt parin runkopakin oltua ratkaisupelit sivussa niin on se nyt perkele että sieltä kaivetaan Iorio joka onnistuu kovassa paikassa ja vieläpä AHL-veteraani McIlrath vetää sit tällä tasolla nämä pelit. Tähän pleijaripaikkaan löytyykin isoin syy suklaapatukoista. Hersheyssä tehty mahtava duuni alkaa tuottaa hedelmää. Kiitos siitä Bears!

Mitäs sitten seuraavaks. Sweepillä lauluun New York Rempesiä vastaan? Luultavasti. Mut nyt ei ole enää mitään paineita, ei mitään hävittävää. Nyt lähdetään vetämään sit rennosti ja kivalla fiiliksellä hienoja pelejä ja katotaan pääseekö sillä mihinkään. Jos ei pääse niin nou problem, tämä tuhoon tuomittu kausi on jo isosti + merkkinen jokatapauksessa. Hypätään tulevan sarjan tunnelmiin sit paremmin kun sille oma ketju lyödään auki.

UNLEASH THE FURY!
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Kyllähän tässä voitossa isoin asia on se, että saadaan junnuille kokemusta myös pleijareista. Tässä saatetaan nyt kylvää siemen, joka tuottaa hedelmää vasta useiden vuosien kuluttua.

Ja eihän mikään ole kivempaa kun lähteä pleijareihin täysin paineettomasta tilasta. Henki joukkueessa on nyt hyvä ja taistelutahto kova, kun muutama taiteilija/vapaamatkustaja on kokoonpanosta ulkona. Onhan se useaan otteeseen nähty, että mitä vain voi pleijareissa tapahtua. Kyllä siellä varmaan Panarinit ja kumppanit edelleen Wilsonin muistavat. Charlie, jos jatkaa God-modessa, niin siinä olisi meidän oma Halak vuosimallia 2010. Ja jos ei muuta, niin nyt jos koskaan on CMM:llä mahtava paikka näpäyttää Laviolettea – laitetaan tilaukseen yksi jatko-aika maali Connorille ja siitä sitten ohjaajan zoomaus Peterin naaman.
 

Sakuraba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Hetkeäkään en epäillyt. En kauden alussa, keskivaiheessa ja etenkään en tässä loppuvaiheessa. Tammikuun lopulla moneypuck tarjosi Capitalsille 4,5% mahdollisuuksia pudotuspeleihin. Sen jälkeen myytiin ja hamstrattiin varausvuoroja. Ja tässä sitä ollaan. "tuokaa niitä tervaa ja höyheniä"

En tohtinut tulla jinxaamaan tällä kertaa ja hyvä niin. Kolme viimeistä peliä oli kokonaisuutena jo melkoista pudotuspelikiekkoa, kolme "elimination gamea" ja hoidettiin ne kaikki. Tampa ja Boston hyvällä pelillä ja Flyers meni sitten jo ihan höyryillä ja päästiin nauttimaan siitä sarjataulukon tarjonneesta edusta ihan täysillä. Tietty siihen Red Wingsin tasoitusmaali pari sekkaa ennen loppua ja melkoinen draamankaari runkkarin loppuun. Sexywau, are you not entertained?? Ja pakko kuitata vielä Pensille tsemppiä tän yön peliin..!

Joukkueella oli kaks MVP:tä tähän kauteen, etenkin sen loppupuoliskolle. Charlie Lindgren jumalauta. Ja toinen vähän jopa tutkan alla koko kauden lentänyt, mut etenkin näissä viimeisissä peleissä sen johtavan pelaajan roolin hartioilleen ottanut ja "tasolleen palannut" John Carlson. 30 minsaa per peli ja isoja maaleja, isoa peliä. Alakerran herra ja hidalgo.

Nuorten esiinmarssi tietty se toinen ilonaihe, nuoresta valmentajasta lähtien. Carbery. CMM, Lapierre, Protas jne jne ja etenkin tässä ihan loppumetreillä Alexeyev on kasvanut kivasti ja nyt parin runkopakin oltua ratkaisupelit sivussa niin on se nyt perkele että sieltä kaivetaan Iorio joka onnistuu kovassa paikassa ja vieläpä AHL-veteraani McIlrath vetää sit tällä tasolla nämä pelit. Tähän pleijaripaikkaan löytyykin isoin syy suklaapatukoista. Hersheyssä tehty mahtava duuni alkaa tuottaa hedelmää. Kiitos siitä Bears!

Mitäs sitten seuraavaks. Sweepillä lauluun New York Rempesiä vastaan? Luultavasti. Mut nyt ei ole enää mitään paineita, ei mitään hävittävää. Nyt lähdetään vetämään sit rennosti ja kivalla fiiliksellä hienoja pelejä ja katotaan pääseekö sillä mihinkään. Jos ei pääse niin nou problem, tämä tuhoon tuomittu kausi on jo isosti + merkkinen jokatapauksessa. Hypätään tulevan sarjan tunnelmiin sit paremmin kun sille oma ketju lyödään auki.

UNLEASH THE FURY!
Kyllähän Capsin kuntopuntari on sen verran nousujohteinen, että voisivat tehdä Rangersille saman kuin Florida Bostonille viime kaudella. Mielenkiintoinen sarja tulee. Veikkaan, että ainakin kuusi peliä pelataan.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Kyllähän Capsin kuntopuntari on sen verran nousujohteinen, että voisivat tehdä Rangersille saman kuin Florida Bostonille viime kaudella. Mielenkiintoinen sarja tulee. Veikkaan, että ainakin kuusi peliä pelataan.

Kuntopuntareilla on tässä playoff racessa pyyhitty jäätä jo moneen kertaan. Siinä on vuorotellen kaikki 4 skabaajaa vetänyt viiden pelin voittoputkia ja kuuden pelin tappioputkia.

Yhtä kaikki, Rangers ei pelota. Kuutta ei pelata millään ja Caps in 4. :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös