Washington Capitals 2013–2014

  • 209 664
  • 665

-Metro50-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps
Itellä on jostain syystä pieni jännitys Holtbyn puolesta, vaikka täällä kaikki tuntuu naulaavan kaverin jo ihan tähtikassariksi. Pelkkiä tilastoja tuijottamalla kaverille voi melkein jo myöntääkin tähti-statuksen. Voittoprosentti runkosarjassa huikea 65, päästettyjen maalien keski-arvo erinomainen ja takana kahdet mukavasti sujuneet pleijarit, 2011-2012 aivan jäätävä (Bruins-sarja, huh!).

Totuus on kuitenkin, että nuorella maalivahdilla on edessään ensimmäinen kokonainen NHL-kausi joukkueen ykkösmokkena, huteran puolustuksen kanssa. Neuvirth on bäkappina parempaa keskitasoa änärissä, joten valmennus tuskin kovin kauaa epäröi, jos menee heikosti.

Todettakoon, että oon itse diggaillut miehestä todella paljon Capsin häkissä ja nousi aikoinaan nopeasti yhdeksi meikäläisen suosikeista jengistä, on sitä edelleen. Toivonkin siis, että kaveri onnistuu pitämään pään kylmänä ja pelaamaan tasollaan. Näin tehdessään Vezina-ehdokkuus realistinen.
 

Tami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Ensimmäistä kertaa

Tervehdys kaikille ja erityisesti Caps faneille. Tullut näitä Capsien viestiketjuja jo pidemmän aikaa luettua ja nyt vihdoinkin pääsen myös kirjoittelemaan. Capsien edesottamuksia on tullut nyt varmaankin noin 5 vuotta seurattua ja sitä ennenkin NHL:ää yleisesti.

Sitten ihan jopa asiaakin: Tänään tosiaan vihdoinkin odotus palkitaan ja päästään nauttimaan parhaasta kiekosta mitä tarjolla on. Itsellä ainakin preseason pelit katsottuani/jälkipelit luettuani ja kokoonpanoja katsoessa on erittäin luottavainen olo kauteen lähtiessä. Uskon, että Grabovskin lisääminen joukkueeseen, sekä terveiden Eratin ja Laichin saaminen kokoonpanoon nostaa joukkueen tasoa huomattavasti.
Noita suomalaisia kiekkoarvosteluita luettuani olen huomannut, että suurin osa on arvioinut Capsit aivan liigan pohjakastiin, koska "runkoa ei ole paranettu ja Ribs lähti". Suurella odotuksella odotan sen kun Hiitelä ja kumppanit saavat jauhot suuhun kunhan kausi saadaan kunnolla käyntiin!

Kolme tuntia ja saa käydä hakemassa kaapista pelipaidan päälle.
 
Viimeksi muokattu:

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Vähän tänään nähtävistä ketjuista asiaa. Kausi lähtee käyntiin parin tunnin päästä ja vastassa on kovin mahdollinen joukkue tässä liigassa.

MaJo - Bäcks - 8
Laich - Grabovski - Brouwer
Chimera - Fehr - Ward
Erat - Latta - Wilson

Alzner - Green
Erskine - Carlson
Hillen - Carrick

Holtby
Neuvirth

Ykköstä en ala sen kummemmin puimaan, jokainen tietää mitä sieltä on lupa odottaa.

Voisiko joku perustella järkevästi tuon Fehrin peluuttamisen kolmosen keskellä, kun Laichilla on ihan muutama ottelu enemmän sentterinä vyöllään? Fehr pelasi loistavasti yhteen Grabovskin kanssa eikä Brouwerin/Fehrin peluuttaminen vasemmalla olisi varmasti niin suuri muutos kuin heittäminen keskelle. En näe edes roolituksen kannalta erityisen merkittävänä tätä järjestelyä. Noh, Oates on hieman minua kokeneempi koutsi ja varmaan tietää mitä tekee.

Nelonen on erittäin mielenkiintoisessa muodossa. Junnut kykenevät molemmat fyysiseen peliin ja vastustajan ärsyttämiseen. Maalintekoon kykenevät molemmat laiturit ja Latta on mainettaan parempi pelintekijä. Viime kaudella AHL:ssä kertyi valtavan jäähymäärän lisäksi myös ihan kohtuullisesti tehopisteitä. Tämä ketju saattaa olla juuri se ase joka voi pelin Capitalsille kääntää.

Ykkösparissa on kaikki mitä tarvitaan, Alzner aivan loistava pelaaja puolustussuuntaan ja hän pystyy antamaan Greenille hieman enemmän vapauksia hyökkäyssuunnassa.

Carlson ja Erskine, hieman hankalampi tapaus. Kaikki mahdollisuudet onnistumiseen on ajoittain, mutta Erskinellä tulee kyllä kiire nopeiden Chicagolaisten kanssa. Carlson pelasi viime kaudella parhaita vastustajia vastaan suurimmilla minuuteilla ja tämä tulee tapahtumaan myös tällä kaudella.

Kolmospari myös täysi arpa, toivotaan että Carrick breikkaa ihan saatanan kovaa showssa. Hillen pelasi viime kaudella hyvin, mutta reilusti yli aikaisemman tasonsa.

Holtbyyn luotan kuin vuoreen, ei Capitalsilla ole Kolzigin jälkeen ollut näin hyvää kassaria.

Sellasta, kova luotto löytyy että McPheen pehmittämä lauma kairaa voiton tästä ottelusta. Bookkereilta lapulle laitettiin yli 5,5 maalia, on Capitalsin meno kauden alussa ollut usein sen verran iloista ja avointa.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
6-4 takkiin avauksessa. Odotellaan isompia analyysejä muilta, kun tää peli jäi kiireiden takia näkemättä. Perkele.

Etenkin Carrickin debyytti, Wilsonin ja Lattan esiintyminen kiinnostaa.?

3/4 maaleista yyveellä, eli se ainakin toimii edelleen. Tehot jakautuivat tasaisesti, kärkimiehille ;

Grabo 3+1
Ovie 1+1
Green 0+2
Bäcks 0+2
Ward 0+1

Grabovskilta siis huikea avaus Caps-paidassa. Ja hyvä että Ovie sai tällä kaudella ketsuppipurkin auki heti, pari viime kautta jyvää on haettu hartaasti.

Fehrin kolmossentteröiminen ei mennyt ihan nappiin tilastojen osalta, -3. Eikö se Laich enää osaa pelata sentteriä vai mikä on? Perreaultia ikävä jo nyt.

Ja Holtbyltä ei tainnut ihan nappiin mennä maalikoosteen perusteella. Pari ainakin oli ihan otettavissa.
 
Viimeksi muokattu:

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Takkiinhan sieltä tuli, hieman ristiriitaiset tunteet jäi pelistä. Kolme positiivista asiaa jäi mieleen ja ne olivat ylivoima, Holtbyn varmuus (pl. tuo voittomaali missä hän kauhoi ohi menevän vedon räpylällään sisään) ja kolmosketjun pelaaminen. Tasakentällisin Capitalsin peli ei ajoittaisia myllytyksiä lukuunottamatta toiminut ollenkaan. Tähtihetki osui toiseen erään, jossa neljän vaihdon verran Capitals oli täysin niskan päällä ja piti kiekkoa Chicagon alueella taukoamatta. Valtaosan tuosta pyörityksestä aiheutti Fehrin johtama kolmosketju. Chicago oli todella pahassa puristuksessa omissa kun kolme isoa pelaajaa piti kiekkoa hyökkäysalueella ja sai muutamia maalipaikkojakin aikaiseksi. Lopputulos tällä ketjulla oli kumminkin 0 maalia, joten parannettavaa jäi paljon. Ei Fehrin debyyttiä voi sentterinä minään pannukakkuna pitää.

Ensimmäisessä erässä Ovie taisi päästä laukomaan 6 kertaa, mutta ei ykkösketju kumminkaan omassa koostumuksessaan ollut koko pelin aikana mitenkään häikäisevä. Samaa voi sanoa kakkoskentästä, mutta näistä ketjuista poimitut pelaajat hoitelivat kumminkin ylivoimaa todella loistavasti. Grabovski oli pirteä ja hyvällä jalalla myös tasakentällisin, mutta ei saanut hirveästi tulitukea laitureiltaan.

Latta ja Wilson jäivät todella vähälle peliajalle, joten heistä ei hirveästi havaintoja jäänyt. Kokeillaan paremmalla onnella seuraavalla kerralla. Odotin että tämä ketju olisi ollut yllättäjä ottelussa, mutta edes kunnon mahdollisuutta he eivät mielestäni saaneet. $4,5milj Eratia ei myöskään näkynyt, peliaikaakin hänelle kertyi vain sekunnin yli 9 minuuttia. Tätä edesauttoi varmasti Fehrin ketjun ajoittaiset loistavat otteet.

Puolustuksesta mainitaan Erskine ja Carrick. Erskine oli aivan kuutamolla koko ottelun, järkyttävän huonoa pelaamista. Myöskään Carrickin debyyttiä ei voi millään tapaa kehua, oli kaukana siitä tasosta mitä preseasonilla nähtiin. Avausmaalissa häviää taistelunsa maalin edessä ja Bollig iskee ottelun 1-0. Myös neljännessä maalissa Carrick saa osansa, kiekonmenetys vastustajan sinisellä ja vastahyökkäyksestä maali. Erskinelle toinen puolikas tästä maalista, järkyttävän huonoa pelaamista.

Jotain ajatuksia ottelusta, näköjään sopivan sekalaisessa järjestyksessä. Toivottavasti siitä saa jotain irti.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Itsellä ainakin preseason pelit katsottuani/jälkipelit luettuani ja kokopanoja katsoessa on erittäin luottavainen olo kauteen lähtiessä.

Boldaus oma. Hyvä startti ainakin palstauralle, tervetuloa!

Capsin matsia en nähnyt, tuli katsottua koosteesta. Grabovskille näyttää sopivan Capitalsin paita mainiosti ainakin alun perusteella! Tuo ykkösketju on todella hurja, pitää kehaista kun on aihetta. Ennen kauden alkua veikkasin Ovechkinia sekä pistepörssin että maalipörssin voittajaksi. Green voi hyvinkin mahdollisesti voittaa pakkien pistepörssin, jos Karlsson ei tao ihan hirmutehoja. Holtbylta aika paha hörppy Oduyan laukaukseen, mutta eiköhän tuokin paranna...

Capitals on tällä kaudella mielenkiintoinen seurattava. Vähän on sellainen näppituntuma, että on hieman liikaakin ykkösketjun varassa (toki Grabovski kakkosketjussa). Toivon mukaan tehoja löytyy myös muilta ketjuilta. Aika vähän tulee loppujen lopuksi Washingtonin touhuja seurailtua, joten mukava lueskella kausiketjua aina välillä. Jatkakaa samaan malliin.
 

-Metro50-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps
Kausi avattu ja pakkohan se on hehkuttaa. Mites toi jumalainen, murhaava, naurettavan seksikäs ylivoima? Ennen loppua tehot 3/3 ja kaikki maalit samoilla miehillä, samalla kaavalla. Bäcks ottaa jokaisessa aloituksen satanolla, ja sitten parkkeeraa ite siihen kapellimestarin paikalle ja miten se homma toimiikaan? Muutama siirto, alivoima ei saa kertaakaan kolmessa ylivoimassa edes purettua kun kiekko on jo maalissa. Niinkun selostuksestakin todettiin "all comes to 19 in white". Se pelaa lähes paikallaan siinä mokesta katsottuna vasemmalla p-pisteellä. Siinä on vaihtoehtoina sellaiset kivat pyssyt: Brouwer alivoiman keskellä, Green vieressä viivalla ja Ovechkin onetimerissa pienellä poikittaissyötöllä. Kiekon voi myös käyttää siinä maalin kulmalla, jossa päivystää Grabo. Siitä on sitten vaihtoehdot antaa nopeasti Brouwerille tai pikkunätti takatolpalle nousseelle Ovechkinille. Lopussa Chicago tarjos saumat tulla tasoihin, kun viiskolmosta oli yli puoltoista minuuttia. Vähän huonosti pomppi kiekko, mutta siinäkin ehdittiin rakentaa maalipaikat. Ei se aina uppoa, ja myönnettäköön että Crawfordilta kolme hyvää torjuntaa siinä. Varsinkin Fehrin pelin paras maalintekopaikka jossa Crawfordilta ihan huikea torjunta. Maininta myös hullulle ruotsalaiselle Hjalmarssonille, joka torjui kaksi Ovechkinin lämäriä samaisen yyveen aikana. Mutta siis ylivoima aivan hämmästyttävän tehokas, ja kokoajan vaarallinen.

Holtbystä, miehelta hyvä peli. Rauhallinen ja varmoja torjuntoja. Toisessa erässä piti pelissä mukana. Otti Sharpin läpiajon, heti 3-2 maalin jälkeen Kanen läpiajon ja Hossan avopaikan. Joukkue kiitti kolmannen erän alussa ja näytti jo kääntävän pelin, kunnes Erskineltä järkyttävän huono pelaaminen ja peli tasan. Mun mielestä ei tossa nyt ole edes muita maaleja kun tuo viimeinen minkä voi laittaa maalivahdin piikkiin. Todella harmi että peli ratkesi tuollaiseen maaliin, vähän epäonneakin matkassa kun kiekko muuttaa suuntaa oman pelaajan lavasta - reagointi siihen ja oman räpylän kautta kiekko maaliin. TOP-3 pelaaja Capseilta.

Viisviis pelaamisesta ei jäänyt oikein mitään käteen, muutama juttu ketjuissa jäi mietityttämään. Erat ei ole mikään neloskentän pelaaja. Nyt kun Kuznetsov pelaa vielä Venäjällä, niin mun mielestä Erattia vois kokeilla Grabon viereen kakkoseen. Ihan mukavasti napsu lavat Grabon laidoilla ja miehen ketju oli varmasti toisiksi paras viidellä viittä vastaan. Erat siihen kokeiluun, hyvä maalintekijä kuitenkin kyseessä.

Kuulin muuten aika mielenkiintoisen ykstyiskohdan selostajilta kesken pelin. Tiesittekö, että Capsin himageimit on ollu sold out 181 kertaa putkeen? Huhhuh.
 
Viimeksi muokattu:

Ovechkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, Leo Komarov ja Raimo Summanen
Kirjoitan ensiksi omat mielipiteeni pelistä ennen kuin luen muiden viestejä. Täten en sokaistu omilta mielipiteiltäni ja ala komppaamaan muita.

Vaikea peli. Puolustus oli jotenkin aivan jumissa. Carrick vaikutti jotenkin... En tiedä... Heppoiselta. Muutenkin hieman hapuilua omassa päässä jne.

Fehrin sentterikokeilu oli taas mitä oli. Miehellä pari hyvää mestaa ylivoimalla, mutta ei maistunut. Samanlaista tuhlailua oli jo viime kaudella nähtävissä.

Mr. Ovechkin. Selkä suorana keskialueella ja jotenkin haluttomannäköistä peliä. Ei tosin niin pahaa, mitä joskus on nähty. Ylivoimalla erittäin tärkeä maali, eiköhän putki nyt jatku. (JINX)

Grabovskilta hyvä peli. Kiekollisesti erittäin taitava pelaaja ja täydellinen kakkossentteri ainakin yhden pelin perusteella. Tuo loistavasti mahdollisuuksia ylivoimalle. 3+1 ja kiskis.

Mike Greeniltä myös ihan hyvä peli, tärkeä mies ylivoimalla, mutta omassa päässä edelleen hukassa. Alzner pystyy paikkailemaan miestä jotenkin.

Holtbyltä yksi karmea hörppy, mutta muutama hyvä pelastus. Kertoo varmasti puolustuksesta kaiken jos maalivahdilta VAIN yksi hörppy, siihen päälle muutama pelastus ja silti on 6 maalia omissa. Toivottavasti tuota puolustusta saadaan nyt jotenkin vahvistettua. No, ei saada kun palkkakatto esteenä.

Hieman jäi laiha maku avauksesta. Ylivoima toimi ja se oli hienoa, viisikkopeli toisessa erässä komeaa katseltavaa. Tästä on kohtalaisen hyvä jatkaa. Chicago on kuitenkin aina Chicago.
 

Ovechkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, Leo Komarov ja Raimo Summanen
Urbom poimittu waiversistä ja Latta heitetty AHL:ään. Liekkö Urbom korvaamassa Erskineä?
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Latta siis Hersheyhin, joten oletettavasti mennään näillä. Ainoa muutos Latta -> Beagle.

Johansson - Backstrom - Ovechkin
Laich - Grabovski - Brouwer
Chimera - Fehr -Ward
Erat - Beagle - Wilson

Alzner - Green
Erskine - Carlson
Hillen - Carrick

Holtby
Neuvirth
 

Kaltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, kikkanikkarit
Capsin kokoonpano näyttää hyökkäyksellisesti mielestäni ihan hyvältä. Pakistoon tarvittaisiin Alznerin kaveriksi tarvittaisiin joku saman tyyppinen hyvän tason puolustava pakki. Korjatkaa jos olen väärässä.
Huomioni suuntautuu silti hyökkäysketjuihin. Mielestäni tuolta puuttuu sellainen "solid" tason shutdown kentällinen! Tässä saa taas korjata toki jos olen väärässä.
Ja neloskentän Erat tuntuu hieman turhan kalliilta erikoismieheltä, ja olenkin melko varma, että Erat+Latta <-> Forsberg kääntyy reippaasti Predsin puoleen. Olettaen että Fobba 2.0 pelaa Predsissä ainakin muutaman kauden.

Ovyn edesottamuksia silti seurataan toivon ja aikataulujen mukaan n. 30 peliä ainakin ja sitä mukaa toivon myös Cäpsille kovaa menestystä. Symppis porukka jotakuinkin.

Toivottavasti myös Dimitry Orlov tekee hyvää jälkeä ja nousee top-5 tason pakiksi vähintään.
 

Kaltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, kikkanikkarit

Meinaatkos, että Urbom on valmis pelaamaan yhtä hyvällä tasolla kuin Alzner ja yhtä tasaisesti? Urbomilla on kieltämättä potentiaalia olla perushyvä stay at home-pakki, mjtten usko, että hän tulee olemaan Alznerin tasolla, saatikka tulevalla kaudella. Haku on kuitenkin mainio.
 

-Metro50-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps
Noniin. Erittäin surkeita uutisia, Jack Hilleniltä hajos just jalasta jotain pahasti. Normaali taklaustilanne, jossa jalka jäi ikävästi laidan ja taklauksen väliin. Näytti todella huonolta, kun mies ei päässyt omin avuin jäästä ylös ja autettiin neljän miehen voimin pukkariin. Shame. Noh, onneks oltiin just pakkikaupoilla.
 

ceenub

Jäsen
Noni, kotipelitkin aloitettu.

Ei alkanu häävisti tämä peli. Jotenki tuntu että ensimmäisessä erässä kiinnostus oli jossain muualla ja tilanne olikin 0-3 eka erän jälkeen. Varmaa Oates sitten möykänny kopissa sen verran että toisessa erässä alettiin jopa pelaa. Toisen erän jälkeen tilanne 3-4. Kolmas erä olikin sitten odottelua että millon Capsit tasoittaa. Ensimmäinen YV ei kelvannu vaikka paikkoja oli mutta toisella sit Bäckströmi toi tasoihin.

Rankkarit sitte hoidettiin Grabon ja Oven maaleilla ja Neuvirth torjui kaks.

Muutama plussa ja miinus

+ Ovechkin teki pari ja muutenki pelas hyvän pelin.
+ Carrickin uran ensimmäinen kaappi
+++ YV. Huikeaa yv:tä ja eri variaatioita löytyy siihenkin.

- Hillenin loukkaantuminen ensimmäisessä erässä.
- Ykköskentän puolustaminen, jotenki velton näköistä, ei oteta äijiä kiinni.

Holtbylle vois pikku hiljaa saada vähän kaveria. Nytki vaihtoo 0-3 tilanteessa ku joukkue oli nukkunu koko erän. Ei ollu kovin tyytyväisen näköinen kuvissa ku istu vaihtoaitiossa.

Tästä hyvä lähtä kyykyttään lehtosta ja starsia.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Oli kyllä mainion näköistä tuo kiekollinen peli paikoittain. Kaistanvaihtoja, leikkauksia...tuntui, että tilaa riitti mainiosti, ja mukana oli sellaista yllätyksellisyyttä. Vastus ei toki ollut parhaasta päästä, mutta kyllä Caps tuota vei. Omassa päässä sitten taas aikamoisia lepsuiluja ja lapsuksia, sekä vaisu Holtby.

Hillenin loukkaantuminen avannee saman tien paikan Urbomille. Jes paikalle, ei pahalta näyttäneelle vammalle.
 

Hönde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Real Madrid
Omalta osaltani kausi avattu, kun tuli katsottua tämä Flames matsi. Kaiken kaikkiaan loistava ja viihdyttävä ottelu, joten laitetaan vähän analyysia miten tuon matsin itse näin.

1.erä oli tuloksellisesti aivan karmea. Silti 0-3 tulos hämäsi ehdottomasti, koska ei Flames noin paljoa parempi ollut. Oman pään puolustuspeli oli vain ajoittain todella huonoa ja löysää. Siihen päälle vielä yksi jäähy ja Flames pääsi iskemään ylivoimalla maaliin. Vaikka veskaria vaihdettiinkiin, niin Holtbya on ihan turha syyttää, koska apuja ei tullut puolustuksesta. Harmittavaa oli myös Hillenin loukkaantuminen.

2.erä olikin sitten jo ihan toisenlaista. Ensin Carrickiltä upeat kynät ja maali. Sen jälkeen sitten Neuvirth sähelsi oikein huolella ja Flames taas johtoon. Taisi lisäksi tuo sähläys maksaa sen, että Holtby aloittaa maalissa Starsia vastaan. Tämän jälkeen Ovechkin ottaa jengin reppuselkään ja lyö tiskiin kaksi todella komea maalia. Molemmat hienoja vetoja. 2.erässä nähtiin viitteitä loistavasta ylivoimasta ja myös ilme parani selvästi.

3.erän alussa tarjottiin sitten taas Flamesille maalia, kun otettiin muutama jäähy ja siinä oli hetken aikaa jopa 5 vs 3 ylivoimaa. Tämä kestettiin ja sen jälkeen taas saatiin hyvä ote pelistä, joka huipentui tuohon Bäckströmin 4-4 tasoitukseen ylivoimalla.

Jatkoaika ei tuonnut maaleja, joten rankuille mentiin. Siinä näkyi selvästi näiden kahden joukkueen ero yksilötaidossa ja pisteet kotiin.

Loppuun vielä plussat ja miinukset.
+Nousu kolmen maalin takaa voittoon
+YV
+Ykköskenttä
+Grabovski
+Carrick
+Hyökkäyspeli yleisesti
-Maalivahtipeli
-Oman pään puolustaminen
-AV
-Hillenin loukkaantuminen
-Erat

Parin päivän päästä taas jatketaan.
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Vaikka veskaria vaihdettiinkiin, niin Holtbya on ihan turha syyttää, koska apuja ei tullut puolustuksesta. Harmittavaa oli myös Hillenin loukkaantuminen.
Omasta mielestäni Holtby ei antanut joukkueelle avaimia voittoon. Ensimmäinen maali oli karmea, vaikka veto sinäänsä ihan hyvä olikin. Reboundejakin putoillut molemmissa peleissä, mutta niistä isketyt maalit voidaan osittain laittaa Carrickin ja Greenin lepsun maalineduspelaamisen piikkiin. Kaksi ensimmäistä oli otettavissa viime yönä, Hudlerin kuti tuli taas niin pahasta maskista ettei kassarilla ollut mitään saumaa. Neuvirth oli parempi kassari Flamesia vastaan ja voisi ihan hyvin aloittaa seuraavassa, vaikka naurettava kompurointi maksoikin maalin.

Fehrin kenttä on ollut todella tärkeä joukkueelle vaikeilla hetkillä. Sekä Bäckströmin että Grabovskin kenttä on ajoittain todella kovissa vaikeuksissa omassa päässä, jolloin tuo kolmosketju nousee usein esille. Molemmissa otteluissa mammuttimaisia myllytyksiä vastustajan päädyssä, joilla on saatu kaverilta mehuja pois ja omille top6-pelaajille lepoaikaa. Vieläkun se kulmissa pyöriminen saataisiin siirrettyä lähemmäs maalia niin tuloksiakin olisi lupa odottaa. Pienenä minuksena tietysti se että pitkän hyökkäyspään hyrräämisen jäljiltä ovat olleet niin hapoilla ettei omiin ole enää jaksettu lähteä.

Hönde kirjoitti:
Jatkoaika ei tuonnut maaleja, joten rankuille mentiin. Siinä näkyi selvästi näiden kahden joukkueen ero yksilötaidossa ja pisteet kotiin.
Jatkoajalla näytti siltä että joukkue oli tyytyväinen huikean nousun jälkeen tuohon yhteenkin pisteeseen. Omissa lähes koko 5min. Johtui toki osittain Calgaryn hyvästä kiekkokontrollista, eivät antaneet Capsille mahdollisuutta päästä kiekolle, mutta toisaalta eivät kunnolla päässeet maalipaikoille.
 

Ovechkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, Leo Komarov ja Raimo Summanen
Hillen joutuukin sitten leikkauspöydälle. Vittu.
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Vieläkään ei ole tihkunut enempää tietoa Hillenin loukkaantumisesta, mutta Oatesin mukaan hän tulee olemaan sivussa useamman kuukauden. Huomisen aamujään jälkeen tiedetään sen verran, paikkaako Oleksy vai Urbom Hillenin kokoonpanossa Dallasia vastaan. Itse en pety on se kumpi tahansa, mutta kieltämättä olisi mukava nähdä Urbom heti kokoonpanossa. Koskaan aikaisemmin en ole miehen nähnyt pelaavan, Oleksysta tietää mitä odottaa.
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Jack Hilleniltä murtui "tibial plateau", jolle en Suomenkielistä termiä löytänyt. Joku osa sääriluusta, sijaitsee lähellä polvea. Leikkaus onnistui hyvin, mutta loukaantuminen pitää miehen sivussa 4-6 kuukautta.

Kokoonpanot eivät ole vielä selvät, sekä Oleksy että Urbom ovat käyneet kokeilemassa tuossa Hillenin paikalla aamujäillä.

Wardin valmistautuminen peliin oli hieman erilainen, kun hän jäi hotellissa vessaan lukkojen taakse. Tästä pienestä episodista löytyy kuvamateriaalia ja useita twiittejä twitterin puolelta.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, NHL. Hyvät pelit.
Jack Hilleniltä murtui "tibial plateau"
Käytännössä sääriluun "tasanne", polven alin osa. Joiltakin murtuu samassa tilanteessa kierukka, Hilleniltä osa jossa kierukka on kiinni.
Aina yhtä hieno katsoa tilanteita jossa jonkun polvi hajoaa, oma herkkä kohta. Lähes oksennusrefleksin paikka.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Kokoonpanot eivät ole vielä selvät, sekä Oleksy että Urbom ovat käyneet kokeilemassa tuossa Hillenin paikalla aamujäillä.
Oleksy siellä sitten pelasi. Itse ehkä kokeilisin Urbomia jopa Erskinen paikalla. Eilisessä matsissa saa ottaa melko täysin molemmat maalit omaan piikkiinsä, ekassa ainakin unohti täysin mitä kentällä pitäisi tehdä ja toisessa maalissa ei päätä mitä miestä pelaa, joten ei pelaa oikein ketään tai mitään. Harmillisesti näitä tulee vaan pelistä toiseen. Ohut on Capitalsin alakerta, ei voi muuta sanoa.
 

Ovechkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, Leo Komarov ja Raimo Summanen
Erskine.....
 

Conroy#22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tärpätti, Southeast Division Champions
Erskine.....
Veti muuten kauheella pompulla tolppaan..Viime kaudellakin 3 maalia!


No joo mutta meidän iki-ihanan GMGM:n hylkäämä Perreault teki 1+1 ja voittomaalin jatkoajalla 5sek ennen loppua. Oli muuten aika hieno "energiamaali".

Meni aika OT:ksi. Seuraava matsi onkin sitten vasta to-pe yönä Canesia vastaan klo 2:00 kotona.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös