Washington Capitals 2012-2013

  • 180 327
  • 535
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Luuletko että AO korviaan lotkauttaisi venäläiselle harjoitusrääkille? Johan se nytkin takoi yli piste per peli tahtia KHL:ssä ilman KHL-harjoitusrääkkiä ja sitten NHL:ssä on täysi rukkanen. Kertonee jotain sarjojen välisestä tasoerosta?
Sarjojen välillä on tasoeroa mutta ei kannata liikaa tuijottaa Ovetshkinin muutamaan peliä tällä kaudella NHL:ssä. Viime kauden lopussa Ovetshkin teki kuitenkin vahvasti maaleja ja pisteitä NHL:ssäkin.

Ehkä Ovetshkin oli onnellisempi ja sitä kautta motivoituneempi Venäjällä pelatessaan, mikä näkyi myös tehokkuutena. Dynamossa Ovetshkinilla oli myös paremmat ketjukaverit kuin hänellä on tällä hetkellä Capitalsissa.
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Sarjojen välillä on tasoeroa mutta ei kannata liikaa tuijottaa Ovetshkinin muutamaan peliä tällä kaudella NHL:ssä. Viime kauden lopussa Ovetshkin teki kuitenkin vahvasti maaleja ja pisteitä NHL:ssäkin.
Nimenomaan lopussa. Kertoo mielestäni siitä ettei kesällä ole lenkkipolulla kulkeminen maistunut. Kauden mittaa kunto paranee kun pelejä napsuu tilille. Viime kauden game logista voi todeta sen että paria poikkeusta lukuunottamatta Ovechkinin alkukausi oli sysipaska.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Sama kaava toistuu..

Pari omaa viime viestiä on ollut semmoista negailua, että koitetaan alkuun jakaa edes vähän kehuja. Ribeiro on ollut varsin vakuuttava, hänen johtama ketjunsa oli taas kaukalon paras ja Neuvirth otti monta hyvää koppia.

Saatiin loistava alku matsiin, mutta sitten jäähyiltiin oikein urakalla ja Leafs otti pelin haltuun. Näytti jo pitkään siltä että revitään puolustustaistelulla voitto kotiin, mutta tämän alkukauden teeman mukaisesti sitten sössittiin taas lopussa pisteet kaverille.

Paljon tyhmiä jäähyjä ja vahinkojakin sattuu luonnottoman usein (kiekkoa katsomoon tai korkeeta mailaa).

Taas kerran huono peli ja jälleen yksi tappio tilille. 1-1-5. Harmillista on myös se, että Capsien alkuohjelma olis mun mielestä ollut "helpompi" mitä monilla muilla, seuraavaksi sitten vähän Flyersiä ja parit pingviinit kera Leafs-revanssin. No josko viime vuosina menestyneet vastustajat herättäisivät Capsitkin pelaamaan..
 
Viimeksi muokattu:

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Ehkä Ovetshkin oli onnellisempi ja sitä kautta motivoituneempi Venäjällä pelatessaan, mikä näkyi myös tehokkuutena.

Näin sen täytyy olla! Toisaalta, juurihan Ovechkin sanoi (muistaakseni) Vancouverin kisojen jälkeen, että olipa NHL:n työsulkua tai ei, niin hän haluaa pelaa Venäjän olympiajoukkueessa. Kunnioitettavaa silti, että tulee mieluummin maailman parhaaseen liigaan pelaamaan itku silmässä kuin jää Venäjälle kitisemään.

Voisiko syy Ovechkinin kädettömyyteen änärissä olla se, että tuo surullisenkuuluisa one-trick-pony -kierto siniseltä keskelle on helpompi pitää pohjois-amerikkalaisessa kaukalossa? (Sen lisäksi, että miehelle maistu viihde eikä treeni kesäisin, mikä on pahin malliesimerkki siitä, mitä tapahtuu kun ryssään kaataa kymmeniä miljoonia dollareita rahaa.)
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Se yksikin temppu toimisi paremmin jos hyökkäyksissä olisi enemmän ylivoimahyökkäyksiä ja tiiviimpiä koko viisikon hyökkäyksiä, eikä alivoimaisia yrityksiä. Ei tarvitsisi edes sitä yhtä temppua, kun pääsisi useammin latomaan suoraan syötöstä hyvää kutiaan. Nyt näyttää karmealta. Joukkueen paras pelaaja ei näytä lähellekään parhaalta pelaajalta. Joel Ward on vaarallisempi tällä hetkellä, ja se ei kerro niinkään Wardin hyvästä aloituksesta.

Suhtaudun aika objektiivisesti Ovienkin suorituksiin. Tuo lopun "kaksi kierrosta maalin ympäri ja harhasyöttö" oli joka tapauksessa ihan vitun turhauttavaa paskaa ihan yleisesti jääkiekon kannalta. Mitään Ovien vahvuutta ei tällä hetkellä käytetä, eikä mies oikein itse niitä käytä. V M P.

Positiivista tällä hetkellä on se, että puolustuspelaaminen alkaa enimmäkseen pakeilta nyt sujua. Hyökkääjät ottavat eniten penalteja sohlatessaan mailansa kanssa.

EDIT: Hauska seurattava yksityiskohta NHL:stä; Capsin vuonna 2005 ekalla kiekalla varaama Joe Finley koittaa nyt päästä pelaamaan Islandersissa. Alla viisi peliä Buffalossa aiemmalla urallaan. Se oli tämä Capsin kannalta sysipaska 2005:

1 14 14 WSH Sasha Pokulok D CAN 6' 5" 220 ECAC Cornell U.
1 27 27 WSH Joe Finley D USA 6' 8" 247 USHL Sioux Falls
4 18 109 WSH Andrew Thomas D USA 6' 2" 196 WCHA U. of Denver
4 27 118 WSH Patrick McNeill D CAN 6' 0" 198 OHL Saginaw
5 18 143 WSH Daren Machesney G CAN 6' 0" 182 OHL Brampton
6 19 181 WSH Tim Kennedy L USA 5' 10" 173 USHL Sioux City
7 15 209 WSH Viktor Dovgan D RUS 6' 2" 205
 
Viimeksi muokattu:

kake619

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps, scholl
Yritänpä nyt jotakin saada kirjoitettua tähän mennessä pelatuista otteluista yleisesti.

Neuvirth on ollut hyvä. Jos samat otteet jatkuvat, niin pelaavasta veskarista ei liene epäselvyyttä. Muita selkeitä onnistujia ovat mielestäni olleet Ribeiro ja Ward, hyvää peliä ottelusta toiseen, heidän panoksestaan homma ei jää kiinni.

Omanpään puolustuspeli on näyttänyt viime peleissä jo ihan kohtuulliselta. Hyökkäyksistä taas tuntuu puuttuvan mielikuvitus ja vastustajien onkin ollut todella helppo puolustaa vaarallisimmat tilanteet pois. Suurin ongelma on kuitenkin keskialue, molempiin suuntiin pelatessa. En tiedä onko kukaan laskenut montako kertaa vastustaja on päässyt läpi kun Caps pelaajat ovat törmäileet toisiinsa punaisen ja oman sinisen välillä, tähän ei kuitenkaan yhden käden sormet riitä. Hyökkäyksiin lähdöissä ykkössyöttö napsuu aika hyvin lapaan, mutta sitten kun tullaan taas keskialueelle, niin annetaan aivan luokattomia syöttöjä ja menetetään kiekko.

Erikoistilanne pelaaminen, huoh.
Alivoimalla 4 miestä juoksee kiekon perässä viimeistään kun naapuri on antanut toisen syötön meidän alueella, ilman Neuvirthin upeita torjuntoja illasta toiseen, meidän av-% olisi edelleen siellä 50 tienoilla. Liian usein on sattunut tilanteita joissa meidän maalilla on kiekko, 1-3 vastustajaa eikä yhtäkään Caps pelaajaa. Eihän tämän pitäisi olla edes mahdollista, mutta silti se toistuu illasta toiseen.

Ylivoima pyörii kyllä ihan nätisti, mutta hankala on maalia tehdä jos ei lauota. Toisin sanoen toivoisin pientä yksinkertaistamista tuohon ylivoimalle, ei aina tarvitse pelata sitä tyhjää maalia. Varsinkaan kun ei siihen tyhjään maalinkaan saada sitä kiekkoa laitettua.
 

Ovechkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, Leo Komarov ja Raimo Summanen
Miksei Ovechkinia ole peluutettu vielä Ribeiron kanssa? Ihan älytöntä omasta mielestäni laittaa joko siihen ykköseen Bäckströmin kanssa tai sitten kaks jotain aivan sysipaskaa ukkoa vierelle, että kaiken joutuu ite tekemään. Omasta mielestäni Ovechkinin peli on samantyylistä kuin aina ennenkin, tosin ilman tulosta. Selkä suorana omaan päähän ja hyvällä vauhdilla hyökkäykseen, mutta laukauksia paljon vähemmän kun aikaisemmin. Kirjoitin näistä laukaisumääristä jo viime kauden aikana.

Viestini ketjusta:"Pitäisikö Capitalsin treidata Ovetshkin?"

Omasta mielestä ei pitäisi. Potentiaalia löytyy, sanoisivat vaan nyt läskille että ala ampumaan. Nykyään ihmetellään miksei AO tee 50+ maaleja per kausi, noh katsokaa vetotilastoa: Tällä kaudella 48 peliä, 172 laukausta = noin 3,5 laukausta per peli. Verratkaamme tätä tahtia esim. kauteen 08-09.. Ovechkin pelasi 79 peliä ja laukoi niissä käsittämättömät 528 kertaa.. Keskiarvona siis noin 6,6 laukausta per peli.

Eli laukauksia melkeen puolet vähemmän, toki myös Capitals alkanut enemmän puolustamaan, mutta ei se yksin selitä miksi Ovechkin tekee "vain" 65-90 pistettä per kausi.

Laukauksia, laukauksia, laukauksia. Vaikea tehdä maaleja jos et lauo. Niin ja lisätään vielä sen verran noihin laukaisutilastoihin, että jos verrataan kautta 08-09 (AO teki 56 häkkiä) tähän nykyiseen niin vetoprosenttihan on parempi. Joskohan läski tänään tajuaisi alkaa laukomaan ja Caps kaataisi Bostonin...näin ainakin toivomme. :)

E: Niin ja olisihan se kova kolaus varmasti faneille ja tietyllä mittarilla myös imagolle myydä pois tälläinen kulttipelaaja.

Ei varmasti ole koko syy tuohon tehottomuuteen, mutta tälläkin kaudella 7 peliä ja 22 kutia eli hieman yli 3 laukausta per peli. Toki nykyään ehkä Ovechkin pidetään paremmin joten hyville paikoille vaikeampi päästä. Mene ja tiedä, tää nyt vaan on mun omaa pohdintaa...
 

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
Ovechkinista sen verran, että muutama päivä sitte yahoo sportsin sivuilla oli iha hyvä kirjotus siitä, et ehkäpä se Ovechkinin "taso" ei enää vaa nouse sinne missä se oli vielä pari vuotta sitte... Onhan mies kuiteki kohta jo 28 ja yleensähän parhaat kaudet tilastollisesti tulee siihen 22-25 ikävuoden väliin. Kyllähän aika todennäköstä on et 50 maalia Ovechkin ei valitettavasti tuu varmaa ikinä enää tekemään.

Mitä nyt miehen otteita on tullu tässä seurattua ni jotenki se liikehdintä kaukalossa vaikuttaa vaa nii ennalta arvattavalta. Peli on yksulotteista. NJD vastaa jatkoajalla ku ovie kompuroi omiin jalkohinsa ja hetikohta tuliki sitte Devilsin voittomaali oli jotenki surullinen näky.

Voihan tietty olla, että vauhtiaki on alkanu katoamaan, meinaan ettei vetopaikoilla kerkee enää nii helposti. Vaikeehan tohon mitää yhtä syytä on keksiä. Cap hit on kuiteki päälle 9,5 milj. ni ois kyllä toivottavaa, että meno parantuis.
 

Stamkos911

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Russian Players
Itse ihmettelen tuota juuri miksi AO:ta ei voida peluuttaa Ribeiron vierellä. Ribeiro on ketterä ja taitava keskushyökkääjä joka ei kauheasti lauo vaan pelaa kavereille mestoja. Monin puolin sopisi paremmin siihen, kuin Nick tai nämä kaksi "ajokoiraa".
Samoin en ymmärrä tuota miksi Kasia käytetään viivalla. Siitä on vaikea saada kiekkoja maalille, kun vastustajat järjestäen pelaa hänen laukauksensa pois.

Ja miten sitten peli on muuttunut, kun tehoja ei tule? Itse olen huomannut sen, että 8 ei hae tarpeeksi alhaalta vaan odottaa vasemmalla laidalla lähes seisovin jaloin syöttöä ja hänet voidaan pelata helposti pois. En usko kyllä siihen, että koskaan ei 50 maalia enään menisi rikki. Ei ole mahdottomuus todellakaan.

Korvien välistä se on vain kiinni pikemminkin pidemmän päälle.
 

kake619

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps, scholl
Omaan silmään näyttää myös, että AO:n pelistä puuttuu se nälkä ja palo, mitä noilla ensimmäisillä kausilla oli. Ei ajeta enää samalla tavalla maalille vaan tyydytään jäämään siihen vastustajan pakin tekemään blokkiin. Surffaillaan paljon selkä suorana, nykyään myös hyökkäyspäädyssä. Ei haeta samalla tavalla vapaata tilaa kiekottomana mitä aikaisemmin, eikä enää kiekollisenakaan haluta ratkoa pelejä yhtä suurella "sydämmellä" mitä ennen.

Näennäes yrittämistä, mutta se viimeinen rutistus uupuu.
 

Ovechkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, Leo Komarov ja Raimo Summanen
Noin, nyt on koko iltapäivä kelattu ja katseltu Capsien ja Ovechkinin suorituksia tältä kaudelta ja aikaisemmilta vuosilta, suurimmat huomiot kiinnittyivät seuraaviin asioihin:

1. Hyökkäyksiin lähdöt. Nykyään Ovechkinille annetaan kiekko jo omalla sinisellä, missä AO seisoo selkä suorana, jonka jälkeen vasta kelaa vauhdin. Aiemmin kiekko pelattu usein myös vasta hyökkäyspäädyssä tai vastustajan sinisellä.

2. Ovechkinin nälkä. Nykyään peli ei ole yhtä nälkäistä kuin aikaisemmin, missä on ne kaikki jalkakynät ja näyttöhalut mitä aikaisemmin oli. Ok, ikää tulee jne, mutta silti.

3. Laukominen. Aikaisemmin paljon enemmän laukauksia, haastoja, keskustaan ajoja jne. Nyt vain laidasta sisään ja kuti tai syöttö, ei mitään yritystä.

4. Fyysisyys. Aikaisemmilta kausilta melkein jokaisessa pelissä hyviä pommeja joilla sytytetty omaa peliä, kuin myös kotiyleisö ja joukkue.

Intohimo puuttuu, joku siinä nyt mättää. Me kaadutaan ja noustaan liikaa AO:n mukana. Kyllähän alkoi jo vituttaa ENNEN yön matsia, tällä kaudella yleensä jälkeenpäin, mutta nyt jo tässä vaiheessa. Pirskatti.

Hope dies last, mutta kyllähän me jo kohtuu syvissä vesissä uidaan. Toivottavasti Ovechkin räpäyttää tänään hatut ja voidaan taas nauttia siitä vanhasta kunnon Ovechkinista. Noh, tuskinpa...Toiveajattelua.
 

passenger

Jäsen
Miten näette onko Ovechkinin uran aiempi peluutus mahtanut vaikuttaa pelaajan fysiikkaan? Kaverilla oli varsinkin uran alkuvaiheessa melko kuluttava pelityyli ja kuitenkin häntä on peluutettu todella paljon, muutamalla kaudella jopa yli 23 minuuttia ottelussa, mikä on kyllä tuontyyppiselle pelaajalle todella paljon.
 

Hönde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Real Madrid
Ovechkinin nykyvireestä ihan hyvää keskustelua ja hyviä pointteja. Ovechkinin mukana tämä joukkue elää ja kuolee, niin kuin alkukausi sen myös on valitettavasti näyttänyt.

Oveckinin nykyvirettä oleellisempaa lienee tällä hetkellä se, että ensi yönä alkaa olla aika tiukat paikat pääkaupungissa. Caps on tällä hetkellä koko liigan viimeisenä ja eroa play-off viivaan on viisi pistettä. Tuota eroa ja muita tilastoja olisi taas ensi yönä mahdollisuus parantaa, kun vieraaksi saapuu Philadelphia. Philadelphia on myös aloittanut kauden surkeasti, joten tässä voi puhua jonkinlaisesta kriisijoukkueiden kohtaamisesta.

Lähtökohdat ovat aika selvät. Nyt mikään muu ei ainakaan itselleni merkitse yhtään mitään kuin voitto ja kaksi pistettä. Haluan nähdä jäällä taistelevan, nälkäisen ja pelirohkean Capsin. Nyt tässä tulevassa pelissä ei hrveästi kiinnosta tekeekö, Ovechkin, Ward vai Erskine maalit. Se on myös varmaa, että Philadelphia tarvitsee pisteitä, joten jäähyilemällä ja kävelemällä ei mitään saada varmasti. Usko on kova, että tämä hoidetaan ja Caps-juna puksuttaa taas.
 

Conroy#22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tärpätti, Southeast Division Champions
Sen jälkeen kun Oviesta tuli kapteeni ovat hänen maalimääränsä menneet alaspäin. En sano että se olisi syy ja sen seuraus suoraan, mutta rehellisesti sanottuna Ovechkin ei ole kapteenityyppiä. Jonkun A:n olisi voinut ripustaa vaikka loppuiäksi rintaan, mutta C:n paikka ei mielestäni ole tavalla tai toisella, mielialapelaajan rinnassa.
Ovechkinhan ei tyypilliseen venäläiseen tapaan ole mielestäni niin räikeästi mielialapelaaja, mutta omalla tavallaan kuitenkin.

Suurin syy Capitalsien seuraamiseen oli juuri Ovechkin hänen tuloskaudellaan, ja sen jälkeen syntynyt Capitalsien ylihyökkäävä pelaaminen. Maaleja ja tilanteita tuli päästä päähän ja pelit olivat erittäin viihdyttäviä. Ovat ne vieläkin, mutta johan tässä on jo kolmatta kautta pelattu pikkaisen erinlaista kiekkoa. Kauden 2008-2009 päätös harmittaa vieläkin, kun kuitenkin silloin oltiin niin lähellä finaalipaikkaa ja oltaisiin voitu mennä ihan tappiin. Valitettavasti pleijareissa pelataan vieläkin tarkemmin kuin runkosarjassa.

Näitä muistellessa: Alex Ovechkin first playoff hat trick! HD - YouTube
(linkki vie 08-09 kauden pleijaripeliin verivihollista vastaan)

No muistelot ja liirun laarumit sikseen, tänä yönä vastassa Flyers ja väsynyt Caps, pisteitä tarvittaisiin. Yhteenkin olisin tyytyväinen. Holtby aloittaa maalissa. Linkki vie uutiseen -> Braden Holtby will start vs. Flyers (updated)
 

Hendricks

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Julkinen anteeksipyyntö muille caps kannattajille sillä allekirjoittaneen ei kannattaisi katsoa näitä pelejä. Aina kun katson Capsin pelejä, tulee kuokkaan ja aina kun en katso niin voitto on jo plakkarissa. Pitänee olla katsomata 3. erää tästä pelistä niin ehkä se kääntyy.
 

lomapäivä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins & Ilves
Nyt pitää tulla kyselemään vihollisleirin asiantuntijoilta, kun Vancouverin GM Mike Gillis spotattiin katsomosta äskeisessä pelissä. Luongosta varmaankin kyse, joten kuinka mielellään hänet ottaisitte ja ketä lähettäisitte/voisi lähteä Vancouveriin?

PS. Hyvä peli tänään. Ei vittuilua, oli viihdyttävää jääkiekkoa.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Nyt pitää tulla kyselemään vihollisleirin asiantuntijoilta, kun Vancouverin GM Mike Gillis spotattiin katsomosta äskeisessä pelissä. Luongosta varmaankin kyse, joten kuinka mielellään hänet ottaisitte ja ketä lähettäisitte/voisi lähteä Vancouveriin?

Asiantuntijaksi en itseäni laske, mutta vastataan nyt omasta puolesta kuitenkin.

Eli en kyllä mielellään näkisi treidiä jossa Luongo liikkuu pääkaupunkiin. Ihan oikeaa hintaa tuossa varmaan pitäisi antaa toiseenkin suuntaan ja tuo 2022 vuoteen asti jatkuva mammuttisopimus ei todellakaan houkuttele. Luongolla taitaa olla rapiat 42 vuotta ikää mittarissa kun viimeisiä dollareita vielä kilahtelee tilille?

Toisaalta jos halutaan päästä idän Flamessiksi ja tahkotaan samalla rungolla vielä 10 pitkää ja tuskaista vuotta, niin toki Luongo pätevänä häkkärinä siihen palettiin sopii. Etenkin nyt kun Holtby näyttää unohtaneen miten niitä kiekkoja torjuttiinkaan.

Pakkeja varmaan olis kaupan, muttei kovin laadukkaita. Vancouver ei niitä taida tarvita.. Poti, Hamrlik, Schultz? Muilta osin Perreault nyt ainakin saattais olla lähtökuopissa kun ei rooli tyydytä ja parempaa ei juuri nyt ansaitse. Näillä tuskin irtoaa. Päittäin kasiin?

Noin yleisesti Johanssonin ja Holtbyn ainakin itse voisin yhdistää treidiin missä Capsin suuntaan tulisi jotain kivaa. Mitäs mieltä muut tästä on?
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Noin yleisesti Johanssonin ja Holtbyn ainakin itse voisin yhdistää treidiin missä Capsin suuntaan tulisi jotain kivaa. Mitäs mieltä muut tästä on?
Capsin ongelmat on ihan jossain muualla kuin (pelkästään) maalivahtipelissä. Jos tuota ongelmaa lähdetään nyt treideillä ratkaisemaan, niin jotain isoa täytyy tapahtua. Toivottavasti tämä "iso", ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Luongo tänne tulisi, vaan mieluummin jotain ihan muuta. Nyt puuttuu johtava hyökkääjä ja johtava puolustaja.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Capsin ongelmat on ihan jossain muualla kuin (pelkästään) maalivahtipelissä. Jos tuota ongelmaa lähdetään nyt treideillä ratkaisemaan, niin jotain isoa täytyy tapahtua. Toivottavasti tämä "iso", ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Luongo tänne tulisi, vaan mieluummin jotain ihan muuta. Nyt puuttuu johtava hyökkääjä ja johtava puolustaja.

Juu siis en itsekään näe maalivahdin hankintaa millään tapaa ensisijaisena tarpeena ja 'jotain kivaa' osastolla en sitä luongoa tarkoittanutkaan.
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Etenkin nyt kun Holtby näyttää unohtaneen miten niitä kiekkoja torjuttiinkaan.

Noin yleisesti Johanssonin ja Holtbyn ainakin itse voisin yhdistää treidiin missä Capsin suuntaan tulisi jotain kivaa. Mitäs mieltä muut tästä on?
Suuri virhe olisi kaupata Holtbyä minnekkään. Kausi on alkanut huonosti mutta muutama peli ei tarkoita mitään, kun suurilta osin ongelmat ovat olleet puolustamisessa. Hän on paljon Neuvirthiä lahjakkaampi kassari ja tulee olemaan vielä pitkään joukkueen startteri (Esim. Kolzigin mielipide, mies on jumala ja absoluuttisesti oikeassa). Luongon hankkimisessa ei olisi mielestäni minkäänlaista järkeä, toivottavasti GMGM ei ole kovin paljoa eri mieltä.

Jos kaupoille lähdetään niin sanoisin että kauppatavaraa jolla on jotain valueta voisi olla esim. Johansson tai Perreault. Omissa toiveissa Johansson jatkaa pääkaupungissa, kun taas Perreault ei tällä hetkellä mahdu järkevästi joukkueen kokoonpanoon.
 

Froggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Jos kaupoille lähdetään niin sanoisin että kauppatavaraa jolla on jotain valueta voisi olla esim. Johansson tai Perreault. Omissa toiveissa Johansson jatkaa pääkaupungissa, kun taas Perreault ei tällä hetkellä mahdu järkevästi joukkueen kokoonpanoon.
En usko että Johanssonilla tai Perreaultilla ole paljoakaan arvoa ainakaan tämän kauden suoritusten perusteella.
Johansson sai sentään kasaan vajaat 50 pistettä viime kaudella, mutta kyllä nämä kaksi ovat enemmän niitä lisämiehiä joita laitetaan mukaan treidiin, eikä niitä joiden ympärille treidi laaditaan. Mike Green (vaikka just teki jatkon) on seksikäs nimi ja Laich, Chimera ja Neuvirth ovat myös niitä jotka voivat tuoda jotain järkevämpää sinnepäin. Nyt en siis ottanut mukaan niitä teidän "ei treidata" pelaajia kuten Alzner, Carlson, Holtby, Ovy, Bäckström. Brouwer teki just uuden sopimuksen joten hänkään ei varmaan ole treidattavana, mutta jos Green voi mennä, niin ehkäpä myös Brouwer.

Mutta teidän rosterinne näyttää riittävän hyvältä jo nyt, mutta jostain syystä ei toimi. Tänään oli tuo kolmas erä jo paljon parempaa kun kaksinkamppailuihin mentiin kovemmalla sykkeellä ja nekin väännettiin voitoiksi.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Mutta teidän rosterinne näyttää riittävän hyvältä jo nyt, mutta jostain syystä ei toimi. Tänään oli tuo kolmas erä jo paljon parempaa kun kaksinkamppailuihin mentiin kovemmalla sykkeellä ja nekin väännettiin voitoiksi.

Kyllähän Capitalsin rosteri on nytkin kova, aina pelottava vastus kelle tahansa. Tällä hetkellä Ovechkin ja Bäckström ovat vain aika tehottomia, varsinkin Ovie, tosin Ovie veti eileen ihan hyvän matsin niin kuin lähes aina syttyy penguinseja vastaan pelaamaan. Eileen tosiaan ihan hyvä kolmas erä capitalsilta, tosin penguins lopetti pelaamisen lähes täysin ehkä sen takia, että edellispäivänä oli ollut peli devilsiä vastaan ja taululla oli 5-2 numerot. Mutta kyllä toi joukkue kaipaa nyt teidän kapteenilta niitä tehoja, hyvää esitystä eilen, mutta tuloksena vain yksi syöttöpiste.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Tuo oli kokonaisuutena asiallinen esitys Capsilta, Holtbylle tässä vain kävi surkea peli. 3-4 maaleista oli torjuttavissa. Kyllä Caps pärjäsi asiallisesti jo ennen tuota kolmatta erää, mutta tämän tason maalivahtipelillä ei voita otteluita NHL:ssä.

En ollut Pensin pelitavasta vieläkään vakuuttunut, puolustus, maalivahtipeli ja viimeistely olivat kyllä loistavia sellaisenaan, mutta hyökkäysten rakentelu vaisumpaa. Ei sillä ettäkö Oateskaan olisi vielä saanut erikoisia aikaan, tiivistynyt tuo peli on koko ajan, mutta ei mitään mielikuvituksen juhlaa.

Tylerin kommentti torjumisen unohtamisesta on sikäli erikoinen, että Flyersia vastaan Holtby pelasi upean ottelun. Nyt siis on kauppatavaraa jos pelaa hyvän matsin päälle yhden huonon? Hetkinen...
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
No ei tässä nyt Holtbyä olla kokonaan suolaamassa vielä muutaman heikomman esityksen takia, huippuvahtihan sieltä edelleen on kasvamassa. Philly peli tosiaan oli mieheltä hyvä, vaikken ehkä nyt ihan huikeaksikaan sanoisi.

Kyllähän mäkin Holtbyn ennemmin näkisin tulevaisuudessa Capsin ykkösenä, kuin Neuvirthin. Taaperruksen aikoina vaan jotain isomman luokan core-breaker diiliä toisaalta toivois kun nykyisen coren homma ei vaan toimi. Holtby kylläkin on väärä palikka semmoista alottaa.

Eiköhän nää kaikki huonot ajatukset poistu kun jossain vaiheessa pelikin alkaa taas kulkemaan :)
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
En usko että Johanssonilla tai Perreaultilla ole paljoakaan arvoa ainakaan tämän kauden suoritusten perusteella.
Itse taas en usko hetkeäkään etteikö edelliskaudella 46 pistettä iskeneellä 22-vuotiaalla pelaajalla, joka voi pelata sekä laidassa että keskellä ei olisi vaihtoarvoa yhden huonon alkukauden jälkeen. Toivon kovasti ettei Johanssonia olla mihinkään kauppaamassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös