Washington Capitals 2009-2010

  • 203 405
  • 676
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Eipäs aloittanutkaan. Neuvirth on maalissa.
Juu, noinhan siinä sitten tosiaan lopuksi päädyttiin ja hyvä niin. Neuvirth pelasi ihan kelpo pelinkin, eka voitto. Sabresia vastaan sitten Varly häkissä taas.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Mistä tiedät?
En tiedäkään, mutta oletan ja toivon. Varly on jo treenannut joukkueen kanssa ja miestä lähinnä "säästeltiin" viikonloppuna. Tästä vedin toiveeni / ajatukseni. Sabres otteluhan on vasta torstaina, joten oletan hänen olevan viimeistään silloin pelikunnossa.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Tässä on nyt joulun ympärillä edessä kaksi tärkeää peliä. Pitkän vieraskiertueen jälkeen molemmat matsit pelataan Verizonissa, tänään vastassa Buffalo ja 26. pvä New Jersey. Buffalo on kolme pistettä perässä ja NJ kolme edellä, molemmilla on peli vähemmän pelattuna. Voitot näistä peleistä tietäisivät siis hyvää taistelussa konferenssivoitosta.

Huolestuttavaa sinänsä, että pari viikkoa sitten jäätiin Sabressia vastaan nollille ja Devilssiä vastaan on tullut kuokkaan jo kolmasti. Matsit eivät ole merkityksellisiä siis pelkästään sarjataulukon kannalta, vaan muutenkin pitäisi nyt saada näitä isoja voittoja henkiseksi tueksi esim. pleijareitakin ajatellen. Voitot vaativat kyllä, että saadaan ylivoimapeli taas kulkemaan paremmin parin nihkeän pelin jälkeen. Eikä sekään haittaa jos on sama draivi päällä heti matsein alusta, kun oli Edmonton-pelin kolmannessa erässä.

Lisätään vielä palstan laadukkaaseen one-liner maalivahtispekulaatioon, että BB:n kommenttien mukaan Varlyä tuskin nähdään maalilla vielä tällä viikolla. Veikkaukseni on, että Theo pelaa kaksi seuraavaa ottelua. Neuvirth antoi edellisessä pelissään hyvät näytöt, mutta tuskin aloittaa näissä kärkikamppailuissa. Muuton Caps-kokoonpano on suhteellisen eheä, Varlamovin lisäksi lepäävät Gordon ja Pothier.

EDIT: Omakin veikkaukseni meni siis pieleen. Neuvirth aloittaa Tarikin mukaan maalissa tänään. BB kertoo, että nyt halutaan katsoa miten poika on kehittynyt, kun siihen on mahdollisuus. Varlyn paluun myötähän Neuvirth tulee siirtymään luonnollisesti takaisin Bearssiin. Mikään epäluottamuslause tämä ei kuitenkaan ole Theolle (joka on tosin kauden edetessä joutunut totuttelemaan kakkosveskan rooliin Varlyn ollessa pelikunnossa).
 
Viimeksi muokattu:

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Aika reikäjuustoa tuli Buffalosta tällä kertaa, aika monta tuskaista peliä tuossa menikin. Komeita maaleja, ja viimeinen niitti syntyi Buffalon ottaessa kaksi jäähyä minuutin sisään, yv kahdella ja yhdellä miehellä tuotti osumat ja Caps karkasi 2-5-voittoon.

Väsyttää, ei sen syvällisempiä, Merry Capsmas to all Christ-fans here!

Eikun...
 

Snagari

Jäsen
Tänään Capseilla vastassa New Jersey Devils. Ainoana puuttuvana kokoonpanosta on Tom Poti, vamman laadusta ei ole tietoa, Boudreau kommentoi lakonisesti että kyseessä on "vartalovamma". Maalissa aloittaa kolmatta kerta peräjälkeen Michal Neuvirth. Tästä ei Theo pitänyt vaan rikkoi mailansa lähtiessään harjoituksista. Kun toimittajat tästä kysyivät, Theo kommentoi, että "I just work here". Ottakoon kukin tuon miten haluaa, en nyt suurempia johtopäätöksiä halua tuosta alkaa tekemään. Mielenkiinnolla odotan nyt, että miten Neuvirth täyttää paikkansa Capitals maalilla. Ainakin edellisessä pelissä Edmontonia vastaan kiekot pomppivat aika pahasti. Luultavasti Boudreau antaa voittavan maalivahdin pelata niin kauan kuin voittoja tulee ja tämän nyt ei luulisi Theolle olevan niin vaikeaa ymmärtää.

edit. Neuvirth aloittanut vahvasti, vaikkakin Devilsien maali lipsahti hieman liian helposti.

Lisäksi Tarik kertoilee, että Semin on suostunut vuoden jatkopahviin. Vahvistusta odotellessa.

edit 2. Capitals vahvistaa Seminin vuoden jatkosopimuksen. Sopimuksen yksityiskohdat pidetään salassa.

Aivan loistava homma ei voi muuta sanoa! Tässä vielä Capitalssien nettisivujen tiedote.
 
Viimeksi muokattu:

Snagari

Jäsen
Caps - Devils 4-1

Jos sitä laittaisi pari nopeaa ennen kuin alkaa nukkumaan. Eli:

- Neuvirth oli muuri. Devilssien ainokainen pääsi livahtamaan kilpikäden kainalosta, mutta muuten todella varmaa ja eleetöntä torjuntatyöskentelyä. Minun puolestani saa jatkaa ykkösenä niin kauan kun työskentely on tuolla mallilla.

- Ykkösnyrkki näytti tänään parastaan. Bäckström 1+2, Ovie 1+2, Seminin tehopisteistä en ole varma, eiköhän sinnekkin ainakin yksi pojo ole tullut. Ylivoimalla taas ei tehoja tullut, vaikka oli kerran päälle minuutin 5 vs 3 tilannekkin. Siinä ylivoimassa haettiin vähä liian usein samaa kuviota, enemmän laukauksia olisin muutenkin toivonut ylivoimalla tänään.

- Brodeur kyllä lahjoitti Capsien toisen maalin ja se oli ainakin omasta mielestäni ottelun käännekohta. Steckel vetää ranteella b-pisteiden välistä, kiekko osuu Devils-puolustajaan ja kimpoaa Brodeurin räpylän kautta maaliin. Onnenkantamoinen, mutta kaikki otetaan ilolla vastaan.

- Rutiinivoitto Capitalsseille, peli ei itsessään paljoa tarjonnut, mutta tärkeät pisteet kuitenkin.
 

Phinor

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Seminille siis vuoden jatkosopimus ja Tarikin mukaan kyseessä on 6 miljoonan dollarin sopimus. Ensi kauden jälkeen Semin onkin UFA, mutta kysymykseksi jää, oliko tämä a) caphit/sopimuskikkailua Capitalsin osalta, b) Capitals haluaa vielä vuoden katsella Seminin touhuja ennen kuin arvioi sen loppu-uran diilin arvon, c) Semin haluaa UFAksi ja toiseen seuraan, d) Semin ei tykkää pitkistä sopimuksista, muutenkin omalaatuinen kaveri vai e) parempaan diiliin ei yksinkertaisesti päästy kummankaan osapuolen osalta. En usko, että KHL:sta olisi kyse, sillä miksipä Semin olisi edes vuoden jatkodiiliä siinä tapauksessa tehnyt. Outo sopimus joka tapauksessa ja nimenomaan outo verrattuna muihin viime vuosina tehtyihin sopimuksiin liigassa.

Oli miten oli, Backstromin kanssa jatkosopimus on edelleen tämän kauden tärkein sopimus.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers

Kyllä mä tota D-vaihtoehtoa epäilen, eli että Seminin puolelta tullut tämä aloite vuoden diilin tekemiseen. Vaikka Semin onkin UFA tuon jälkeen, on tämä mielestäni Capitalsin kannalta myös ihan hyvä diili juuri Seminin ailahtelevaisuuden takia. Olisin itseasasiassa veikannut Seminiä KHL:ään jo tämän kauden jälkeen, mutta näköjään haluja pelata löytyy. Toinen asia on, että onko tuossa hintalapussa vähän liikaa. Vuoden diili antaa tarvittaessa mahdollisuuden vapauttaa dollareita Varlylle 2011.

Nyt pitäisi saada pahvit aikaan Bäckströmin ja Flashin kanssa. Näistä molempien, mutta varsinkin Flashin markkina-arvo on noussut mukavasti tällä kaudella. Yllättävää sinänsä, että ensimmäisenä kiinnitettiin Semin. Viimeaikaiset tapahtumat vahvistanevat, että ensi kauteen lähdetään maalivahdeilla Varlamov-Neuvirth ja Theosta vapautetaan rahat kenttäpelaajien kiinnittämiseen.

Ainiin... Sabres ja Devils -voitot olivat todella tärkeitä - henkisesti ja pisteiden valossa. Mukava joululahja fanille.
 
Viimeksi muokattu:

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Minusta tuo haiskahtaa siltä, että Semin on halunnut pidemmän vähintään samanhintaisen sopimuksen, mutta Caps ei ole ollut valmis kiinnittämään Seminiä melkein Ovie-tyylisillä summilla yhtä pitkäksi ajaksi.

Ja se on todellakin ymmärrettävää, sillä Ovie, Green ja Bäckström ovat hänen edellään megasopimusten nokkimisjärjestyksessä. Jossain määrin myös esim. Varlamov kiilaa tuonne jatkossa.

Eli minun makuuni parempi näin, sillä on ainakin saumat sitten rahastaa vuoden päästä deadlinella, tai käyttää rahat muuhun, kuin olla jossain vaiheessa selkeässä lirkissä liian pitkän ja kalliin sopimuksen kanssa.
 

Ferris

Jäsen
- Brodeur kyllä lahjoitti Capsien toisen maalin ja se oli ainakin omasta mielestäni ottelun käännekohta. Steckel vetää ranteella b-pisteiden välistä, kiekko osuu Devils-puolustajaan ja kimpoaa Brodeurin räpylän kautta maaliin. Onnenkantamoinen, mutta kaikki otetaan ilolla vastaan.

Eihän Brodeúrilla paljoa tuossa vedossa ollut sanomista, kun Bradleyllä oli kaikki tuurit kohdillaan. Pakin mailasta juuri sen verran korkea pomppu maihin menneen Brodeurin yli ettei tämä yltänyt kiekkoon millään vaikka yrittikin. Hyvään saumaan tuli kuitenkin Capsien kannalta moinen onnenpotku.

- Rutiinivoitto Capitalsseille, peli ei itsessään paljoa tarjonnut, mutta tärkeät pisteet kuitenkin.

Itse pidin ottelusta paljon, tiedä sitten oliko joulujuomilla vaikutusta vai mitä, mutta mielestäni oli selkeästi yksi Capsien parhaista peleistä tällä kaudella. En menisi rutiinivoitoksi sanomaan, mutta toivoisin kyllä että joukkueen rutiinitaso olisi noin korkea. :)

Neuvirth oli alussa todella hyvä, vaikka kiekot välillä sitten vähän karkailivatkin torjunnoista. Haastattelussa sanoi tuosta päästämästään maalista, että kiekko otti ilmeisesti vähän osumaan pakin housuista ja muutti sen verran suuntaa, ettei saanut siihen mitään enää eteen kunnolla.

Ykkösessä AO ja NB olivat loistavia, mutta sen lisäksi haluaisin nostaa juhtaketjujen eli Laichien ja Steckelien panoksen huomioitavaksi. Etenkin kapteeni Clark oli aktiivisella pelipäällä ja Bradley jatkaa hyvää kauttaan. Fehrille on pakko saada jatkoa sillä kaverista on kehittymässä oiva kookas maalintekotaitoinen laituri, jolla luistin liikkuu nykyään aikas mukavasti tuon kokoiseksi kaveriksi.

Kaikenkaikkiaan erittäin oiva ottelu IMO, vielä kun se ylivoima saataisiin toimimaan vähän tasaisemmin.
 

Ferris

Jäsen
Seminille siis vuoden jatkosopimus ja Tarikin mukaan kyseessä on 6 miljoonan dollarin sopimus. Ensi kauden jälkeen Semin onkin UFA, mutta kysymykseksi jää, oliko tämä

a) caphit/sopimuskikkailua Capitalsin osalta,
b) Capitals haluaa vielä vuoden katsella Seminin touhuja ennen kuin arvioi sen loppu-uran diilin arvon,
c) Semin haluaa UFAksi ja toiseen seuraan,
d) Semin ei tykkää pitkistä sopimuksista, muutenkin omalaatuinen kaveri vai e) parempaan diiliin ei yksinkertaisesti päästy kummankaan osapuolen osalta.

Seminin agentin haastattelusta selviää, että Seminille tarjottiin useamman vuoden paprua, mutta päätyivät yksivuotiseen, jotta saavat olla vuoden päästä itse tilanteensa herroja.

Uskon tämän sopineen Capseillekin juuri sen takia, että soppari takaa kahdet pudotuspelit, joissa Semin on seuran käytettävissä ja sitä kautta arvioitavissa edelleen, että onko suuren ja pitkän sopparin arvoinen. Capsien tarjoamat pitkät sopparit olivat luultavimmin sen luokan vuosipalkoilla, että Semin ei moisia halunnut tässä kohdin huolia.

Uskoisin, että vuoden päästä Seminin vaihtoehdot ovat jatko Capseissa, siirtyminen johonkin NHL:n venäläisseuroista (onko niitä muita kuin Caps ja Atlanta?) tai sitten paluu KHL:ään.
 

Ferris

Jäsen
Piti tuosta Capsien veskaritilanteesta sen verran mainita, että näyttää melkein vähän turhankin hyvältä noiden nuorten veskarien suhteen. Varlamov on jo näyttänyt tasonsa, Neuvirth on tulossa aikas hyvin ainakin viime aikojen näytöillä heti Varlyn selän takana ja tämän lisäksi ECHL:stä Hersheyhyn Neuvirthia paikkaamaan nostettu kesän 08 4. kiepin varaus Braden Holtby on ollut myös maaginen. Ohessa Holtbyn Varlamovmainen pelastus viime yöltä sekä klap-klap-show Perreault-Bourque-Bouchard-prospektitriolta.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Uskoisin, että vuoden päästä Seminin vaihtoehdot ovat jatko Capseissa, siirtyminen johonkin NHL:n venäläisseuroista (onko niitä muita kuin Caps ja Atlanta?) tai sitten paluu KHL:ään.

Äkkiseltään tulee mieleen että jos nyt pitäisi arvioida Seministä kiinnostuneita, tai kannattavia kohteita, niin jollain Phoenixin tai Minnesotan tyylinen joukkue voisi lähivuosina kaivata valovoimaista supertähteä. Kenties St. Louis sekottaisi hieman pakkaansa? Eri asia, miten tiukilla ko. joukkueissa ovat kukkaronnyörit. Otetaan vaikka Alex Pietrangelo ja T.J. Oshie meille vaihdossa...
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Carolina vastassa sitten tulevana yönä. Kaksi kertaa ollaan jumbo kohdattu ja voitettu tällä kaudella. Toivottavasti joukkue on motivoitunut peliin, koska aina välillä on ollut havaittavissa pehmeyttä ennakolta heikompia vastaan (varsinkin parin kovan voiton jälkeen). Divisioonalaisia vastaa pelatut ottelut ovat tällä hetkellä 8-0 ja jonkinlaista ennätystä tässä kai kohta jahdataan.

Theo pääsee ottelussa pitkästä aikaa tolppien väliin. Tämän ilmoituksen BB joutui tavoistaan poiketen tekemään jo muutama päivä sitten, kun Capsien maalivahtipolitiikka herätti Josessa melkoista vitutusta. Toinen pelaaja, jota ottelu saattaa jännittää on Tim Gleason; ensimmäisessä kohtaamisessa sai AO:n polvesta ja toisessa kiekosta. Toisessa pelissä teki kyllä tikit ja suojapleksi naamassa komean osuman.

Perus-starat ovat olleet Capseilla kuumana viime aikoina. Erityisen hienoa on ollut katsoa Bäcksin otteita. BB:n kehoituksesta Bäcks on alkanut laukomaan enemmän ja ihan mukavasti noi vedot lähtevät ruotsalaisenkin lavasta, viimeiset kolme peliä: 4+2. Myös Green näyttää hiljalleen lämpenevän uuteen mailamalliin, pisteitähän on tullut hyvään tahtiin, mutta maaleja ehkä odotettua vähemmän.

Vaikka aikaisemmat kohtaamiset ovat olleet melko tasaisia, ei ottelussa ole kuin yksi suosikki. Ainoastaan poikkeuksellinen maalivahtipeli tai motivaation puute voi kääntää ottelun Carolinan suuntaan ja tuottaa joukkueelle kauden toisen vierasvoiton.
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Capitals on tenyt kaupan Columbuksen kanssa. Columbukseen siirtyvät kapteeni Chris Clark ja Milan Jurcina ja vaihdossa Washingtoniin tulee Jason Chimera. Salary dump, vai mikä johti Clarkin ja Jurcinan ulostamiseen?
 

Cube

Jäsen
Huh, tulipa puskista! Tosin onhan tässä viime aikoina tapahtunut kaikenlaista, joka on tällaisen siirron mahdollistanut. Aika selvä salary dump. Clark on kapteeniudestaan huolimatta käynyt liian kalliiksi ja hänellä oli vielä ensi kausi jäljellä sopimuksessa. Jurcinasta pidin itse keskimääräistä enemmän, mutta pohjimmiltaan hän on silti varsin yhdentekevä. Myös Jurcin palkka on vähän liian korkea ja alapareihin pakkeja muutenkin riittää tällä erää.

Chimerasta en kovin tiedä paljoa, mutta ihan kohtalaisia pisteitä hän on viime kausina tehnyt ja on myös hanakka laukomaan sekä hyvä ärsyttämään. Ihan käyttökelpoinen kolmosketjun pelaaja varmaan ja jotenkin uskoisin, että saattaa sopia nimenomaan Capsiin hyvin. Cap hit on n. 800k Clarkia alhaisempi, mutta toisaalta sopimustakin on vuosi enemmän jäljellä. Tässä tosin tärkeintä on se, että Mike Greenin sopimus päättyy samaan aikaan, joten nuo Chimera-rahat vapautuvat sopivassa vaiheessa käyttöön.

Ikävä nähdä Clarkin lähtevän varsinkin näin kesken kauden, mutta kyllä tämä kauppa objektiivisesti katsottuna näyttää erittäin hyvältä, vaikken tosiaan Chimerasta liikoja osaakaan sanoa.

E: Juu, eiköhän AO ole uusi kapteeni. Laich ehkä villinä korttina toinen vaihtoehto.
 
Viimeksi muokattu:

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Jaahas. Peli taisikin näyttää juuri siltä, että osa joukkueesta kuuli siirtouutiset juuri ennen ottelun alkua. Carolina siis nappasi kauden toisen vierasvoittonsa varsinkin ensimmäisessä erässä nukkuneen Capitalsin kustannuksella. Sääliksi käy kyllä Theodoreakin, joka sain näytönpaikan mahdollisimman pahaan saumaan. Epäonninen vuosi menossa kaukalossa ja sen ulkopuolella, ehkä 2010 onnistuu paremmin.

Sitten tähän siirtoon. Caps-fanille kyllä erikoinen tapahtuma, tässä on totuteltu siihen että pelaajia ei juuri liikahtele kumpaankaan suuntaan. Ei tuota oikein voi muulla perustella, kun että meiltä lähti 4Meur ja tilalle tuli vajaa 2Meur. Kumpikaan lähteneistä ei kuulunut huippusuosikkeihini, mutta Jurcinaa tässä tulee vähän ikävä. Hyvää peruspeliä esittänyt taas tällä kaudella. Alznerille tämä siirto merkitsee paikkaa vakiokokoonpanossa. Samalla täytyy kyllä hieman ihmetellä, että joku halusi ostaa Clarkin ylihintaisen sopimuksen. Eiköhän CBJ tässä ollut lähinnä Jurcinan perässä.

Mitä uutta Chimera tuo joukkueeseen? Fyysisyyttä ehkä, mutta maaleja tuskin ainakaan, koska omaa melko puiset kädet. Ja onhan meillä jo Bradley. Uusilla kokoonpanoilla pelattuja pelejä vielä näkemättä kauppa ei siis herätä fiiliksiä juuri kumpaankaan suuntaan. Mitään painetta kauppoihin ei menestyksen puolesta ollut. Oletettavissa kuitenkin on, että tämä oli GM:n ensimmäinen siirto, jolla pedataan jo toista liikettä. Puolustajanhan tuolta voisi vielä enenen siirtorajaa hankkia. Jos tätä ei tapahtuisi, niin onpahan taas enemmän pelimerkkejä käytettävissä kun kiinnitellään nykyisiä ensi kaudeksi.

Ehkä Laich voisi olla sopiva kapteeniksi. AO tuskin ottaisi C:stä lisäpaineita itselleen, mutta ehkä A rinnassa riittää siihen, että esimerkillään näyttää joukkueelle taisteluhenkeä. Laich voisi sitten hieman pienemmässä pelillisessä roolissaan psyykata jätkiä muillakin tavoin kopissa. Toki näitä rooleja voidaan jakaa miten vaan, oli rinnassa sitten mikä kirjan tahansa.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Itse olen elänyt siinä uskossa että Chimera olisi todella hyvä AV pelaaja? Joku paremmin asioista perillä oleva voisi vähän valottaa asiaa että onko Columbuksessa pelannut paljonkin alivoimaa. Hyvä taklaaja, karvaaja ja nopea luistelija hän on. Hoitaa oman roolinsa varmasti ilman hienouksia. Ottaisin omaan joukkueeseen ilomielin ja tarvittaessa pudottaa kinttaat jos näkee vääryyksiä tapahtuvan oman joukkueen pelaajia kohtaan. Ihanteellinen kolmos/neloskentän rouhija. Ja kyllähän tässä Caps säästi taas pelimerkkejä ihan kivasti. Joten ei paha kauppa Washingtonin kannalta.
 

Cube

Jäsen
Mitä uutta Chimera tuo joukkueeseen? Fyysisyyttä ehkä, mutta maaleja tuskin ainakaan, koska omaa melko puiset kädet.
Caps on tehnyt tällä kaudella aika selvästikin eniten maaleja koko liigassa. Miksi niitä tarvittaisiin mielestäsi lisää? No, periaatteessa lisää saatiin silti, koska Chimera on tällä kaudella tehnyt kaksi kertaa enemmän maaleja kuin Clark ja Jurcina yhteensä.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Caps on tehnyt tällä kaudella aika selvästikin eniten maaleja koko liigassa. Miksi niitä tarvittaisiin mielestäsi lisää?

Joo, en meinannutkaan että tässä maaleja kaivattaisiin. Lähinnä vaan mietin, että saatiinko tässä pelillisesti jotain uutta ja hyvää poislähteneisiin verrattuna. Varmasti Chimera täyttää kuitekin paikkansa kolmosessa ja kuten todettu, niin pointtina tässä liikkeessä oli ensisijaisesti raha.
 

Ferris

Jäsen
Ovechkin-Morrison-Knuble
Chimera-Backstrom-Semin
Fleischmann-Laich-Fehr
Laing-Steckel/Gordon-Bradley

Tuossa ketjut aamutreeneistä, joten näyttäisi siltä, että Chimeralle tarjoutuu heti paikkaa ottaa hyvä startti uudessa joukkueessa.

Täytyy kyllä myöntää, että kauppa tuli aikas puskista myös tähän talouteen. Nyt kun sitä on pari päivää sulatellut, niin vieläkin harmittaa kapteenin kauppaaminen pois kaikista muista näkökulmista paitsi palkan suhteen. Vieläkin enemmän tämä palkka-asia harmittaa, kun on saanut lukea Clarkin itsensäkin tiedostaneen, että palkka on tämän hetken esityksiin liian korkea. Jursikin on aikas kiinteästi kuulunut hyvine ja huonoine esityksineen tähän nousua rakentaneeseen Caps-runkoon, joten sen puoleen kaverin lähtö kirpaisee jonkin verran syrämmestä.

Sitten kun on lukenut viisaampien tekstejä mm. HF:n lankulta, niin kyllähän tämä tulevaisuuden suhteen varmasti oli ihan oikea teko. Jostakin sitä tilaa on saatava, että tärkeimmät runkopelurit saadaan jatkossakin pidettyä.

Chimerasta sen verran, että näyttäisi siltä että Caps hankki itselleen nuoremman version Mike Grieristä. Numero (#25) täsmää, kalju kaveri, tuulennopea kaveri joka pääsee mm. alivoimalla maalipaikkoihin, muttei saa paikoista kiekkoa sisään kovinkaan hyvällä prosentilla.

Capseista ölumpialaisiin tuli sitten valituiksi Flashmann, Bäckström, Varlamov ja Alexit. Greenin maine taisi viedä hältä pelipaikan, mutta toisaalta voi olla hyväkin että lepäilee sen tauon ajan ja lataa akkuja kevääseen. Itseäni pelottaa eniten, että sikakanukit vetävät o-lympialaisissa AO:n kylmäksi.

Tänään sitten vastassa San Jose vieraissa eli tiedossa on "varma voitto". Edellisestä taitaa olla aikaa yli 15 vuotta, sillä tuolloin maalissa meuhkasi nykyinen Caps-valkku Irbe. :)
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Melkoinen yllätys oli myös itselle tämä kauppa. Ja samoin kuin muitakin, niin itseä harmittaa se, että tässä lähti pari ihan symppistä pelaajaa, joskin pelillisesti väittäisin että tässä ei hävitty mitään. Clark oli oikeutettu kapteeni ja tärkeä pelaaja vaikkei pisteidensä perusteella enää palkkaansa ansainnut. Jurcina taas ihan OK peruspakki, joka nyt ei koskaan suuremmin hölmöillyt, jos ei loistanutkaan.

Silti mielestäni 2M$ Caphitistä pois ja Clarkin enemmän kuin hyvin korvaava Chimera tilalle on hyvä ratkaisu. Alznerille on pakko saada peliaikaa jos potentiaalia meinataan koskaan kaivaa esille, ja nyt ainakin se helpottuu. Edelleen on aikaa katsoa millä tasolla Alzner pystyy pelaamaan ja ennen siirtorajaa tehdä vielä mahdollisesti hankinta pakkipäähän.

Viimeyönä sitten Sharks pääsi "ratkaisemaan pilkuilta" matsin. Chimeralle heti syöttöpiste Knublen maaliin, mutta 5-2 turpaan lopulta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös