Washington Capitals 2007-2008

  • 193 840
  • 1 045

Ferris

Jäsen
HILJAA!!!!!!!!!!!
Ovetskin vetää pisteet himaa ja muutenkin on Capitals vetäny aika kovaa!

Idässä keräsivät kolmanneksi eniten pisteitä joulukuussa Ottawan ja Pensien jälkeen. Toivotaan, että Sens kaatuu tänään kolmannen kerran tällä kaudella ja uusi vuosi alkaa ja jatkuu Gabby Boudreaun johdolla yhtä suosiollisissa merkeissä kuin mitä joulukuu meni.
 

Ferris

Jäsen
Lepistön Samilta uupuu edelleen uran avausmaali Pohjois-Amerikan kaukaloissa, mutta syöttöjä tulee ihan mukavaan tahtiin.

Leppä aloitti nyrkkihommiinkin tutustumisen tuossa männä viikonloppuna Norfolkia vastaan. Vastassa oli niinkin kova nyrkkisankari kuin David Schneider. Palstoilta lukemien juttujen perusteella Sami olisi jokusen iskun saanut perille ja vetänyt sitten paidan Schneiderin pään yli. Olisipa mukava nähdä videota kyseisestä tapaamisesta.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Veikkaus tarjoaa muuten tänään aika muikeita tulosvetokertoimia Capsien voitoille. Kova on joukkue vastassa, mutta olipa Senatorskin välillä sen verran pinteessä viime matsissa että ei muuta kuin suosikkijoukkueenkin puolesta tällä kertaa pikkurahaa likoon. Ray Emerykin valittelee motivaatiopulaa! Jumalauta, Ray, koitapa olla Caps-fani pari viikkoa...
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Kylläpä muuten olisi Peter Forsbergkin ylpeä siitä Bäkkiksen syötöstä ensimmäiseen Caps-maaliin. Upea kääntö, ja käänsikin sitten koko pelin! Joukkue marssi taas selkeään voittoon, vielä selkeämpään kuin viimeksi Ottawaa vastaan, kun johto meinattiin tössiä viime hetkillä. Taisi olla suurin yksittäinen syy että Kolzig oli nyt terävämpänä eikä päästänyt helppoja viimeisessä erässä - se ainoa oli aika vaikea napsia, tosin pelataanhan tässä NHL-liigaa jossa menestyvän joukkueen veskan pitää napsia reippaasti niitä mahdottomiakin...

Saas nährä oliko Seminin kohdalla viltitys vai loukkaantuminen, joka tapauksessa turha jäähy se poikittainen kostona. Kuten ©anal Digitalin Kortelainen sanoi, slaaviveri kuohahti...

Hieno voitto ja nimenomaan joukkueelta, edes se salama-alku ja 0-2 ei hätkäyttänyt yhtään.
 

Ferris

Jäsen
Saas nährä oliko Seminin kohdalla viltitys vai loukkaantuminen, joka tapauksessa turha jäähy se poikittainen kostona. Kuten ©anal Digitalin Kortelainen sanoi, slaaviveri kuohahti...

Hieno voitto ja nimenomaan joukkueelta, edes se salama-alku ja 0-2 ei hätkäyttänyt yhtään.

Semin sivussa häntäluun takia ja Potilla perinteinen Caps-vamma eli "upper body injury". Kumpikin day-to-day-statuksella. Toivottavasti Ovien olkapää ei kipeydy pelin jälkeen.

http://blog.washingtonpost.com/capitalsinsider/2008/01/semin_and_poti_sidelined.html
 

TonyClifton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dominik Hasek
On tuo Mike Green vaan aika kova kaveri. Olen tällä kaudella nähnyt pari Capitals-peliä + nhl.comin highlightit ja täytyy todeta että miehen talentti hyökkäyspäässä on käsittämätön! Ei olisi mikään ihme jos Mike pyssyttäisi tulevaisuudessa 30 maalia kaudessa. Varsinkin kun saa pelata ylivoimaa Ovechkinin, Seminin ja Backstromin kanssa. Mukava nähdä noita coast to coast maaleja niinkuin viime yönä Senaattoreja vastaan. Ihan tulee mieleen 90-luvun alku. Kevin Hatcher, Al "wild thing" Iafrate ja Calle Johansson. Voi olla että Hatcherin 34:n maalin seuraennätys on pian historiaa?
 

Ferris

Jäsen
Harkkahallikuulumisia:

- Semin ja Poti eivät odotetusti harjoitelleet tänään, myös AO:lla ja Nyliksellä oli lepopäivä. Semin lähtee vieraskiertueelle (Bruins, Habs) messiin, mutta Poti jää kotiin. Erskine ottaa hänen paikkansa kokoonpanossa ja pelannee Jurcinan parina. Riittääköhän pojilla liike?
- Hullunlailla kiekkojen eteen heittäytyvä Laing oli jälleen mukana treeneissä missattuaan edellisen pelin. Veikkaan että hän palannee Steckelin rinnalle kolmoseen ja Pettinger/Fleischmann ovat sivussa.
- Cassivi saattaa pelata Montrealia vastaan. Boudreau tekee päätöksen vasta Bruins-pelin jälkeen.
 

Ferris

Jäsen
Bäckströmistä tuli sitten joulukuun rookie. Tällä vauhdilla Kane saa hurrista vielä tiukan kisaajaan Calderin suhteen.

Poti on sivussa illan ottelusta ja Semininkin pelaaminen epävarmaa, vaikka hän reissulle mukaan lähtikin. Vogel ennakoi kokoonpanoksi ensi yön peliin seuraavaa:

8-Ovechkin, 19-Backstrom, 25-Kozlov
43-Fleischmann, 92-Nylander, 18-Pettinger
53-Laing, 39-Steckel, 10-Bradley
87-Brashear, 15-Gordon, 21-Laich

26-Morrisonn, 52-Green
2-Pothier, 55-Schultz
4-Erskine, 23-Jurcina

35-Cassivi, 37-Kolzig

Edit: Ei Semin sittenkään lähtenyt vieraskiertueelle mukaan.

http://blog.washingtonpost.com/capitalsinsider/2008/01/backstrom_rookie_of_the_month.html
 
Viimeksi muokattu:

Ferris

Jäsen
8-Ovechkin, 19-Backstrom, 25-Kozlov
43-Fleischmann, 92-Nylander, 18-Pettinger
53-Laing, 39-Steckel, 10-Bradley
87-Brashear, 15-Gordon, 21-Laich

26-Morrisonn, 52-Green
2-Pothier, 55-Schultz
4-Erskine, 23-Jurcina

35-Cassivi, 37-Kolzig

WashPostin Tarik puolestaan tarjoaa Brashearin kakkoseen:

Ovechkin-Backstrom-Kozlov
Brashear-Nylander-Fleischmann
Laing-Steckel-Bradley
Pettinger-Gordon-Laich

Morrisonn-Green
Jurcina-Erskine
Pothier-Schultz
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Ei riittänyt terävyys tänään. Seminin myötä yksi syömähammas sivussa ja tiukasti puolustanut Boston Tim Thomasin huippupelin johdolla nollasi Capsit.

Ensimmäinen maali meni Kolzigin ja hetkeä ennemmin yv:llä olleiden kenttäpelaajien piikkiin. Kolzig ei lähtenyt hakemaan kiekkoa päädystä vaikka aikaa oli. Päättäväinen Savard sai kiekon, ampui, Kolzig sylki, Savard pelasi tilanteen loppuun asti vieden Bruinsit johtoon. Löysäilyä, perkele.

Toinen maali tuli käsittämättömästä koheltamisesta. Greenille 2+2 korkeasta mailasta, oli varomaton ja se lipsahti Lucicin naamaan. Omasta mailasta pitää huolehtia! Samasta tilanteesta Caps sai vielä väärän vaihdon jäähyn ja joutui 3-5 alivoimaan. Eikä siinä vielä kaikki! Capsien oma pakki kohelsi Olien nurin - Olie filmasi odottaen jäähyä, kun ei nähnyt kuka siellä rymisteli takana? Joka tapauksessa Chara paukutti liian helposta paikasta varman kassin. Kolzig makasi vatsallaan.

Ihan ottelun lopussa Chara istui jäähyllä ja Boudreau veti veskan pois hieman yli 2 minuuttia ennen loppua, mutta Caps ei saanut aikaiseksi oikein kunnon kutejakaan.

Ei huonoin esitys, mutta hiukan munaton ja hampaaton. Taas kaivattiin Seminiä mukaan. Onneksi sentään Erskine pieksi Lucicin.
 

OlieTheGoalie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, JYP
Ensimmäinen maali olisi kieltämättä saattanut estyä, jos Olie olisi kiekon kulmasta hakenut, mutta se on aina riski kun pelaaja porskutti täyttä vauhtia pakkien välistä kulmaan. Muutoin Kolzig pelasi loistavan pelin venyttäen muunmuoassa uskomattoman patjaseivin Marco Strumin tip-in yrityksessä. Sen verran täytyy tässä purkautua, että Jeff Schultzin tekemisiin olen enemmän kuin kyllästynyt. Aivan käsittämätön kompurointi oman maalin edessä antoi Charalle täysin vapaan linjan tyhjään maalin (vedon piti toki olla tarkka ja sitä se oli), enkä missään nimessä syyttäisi Kolzigia mistään jäähyn kalastamisesta, nimittäin Schultz kaatui lähes koko painolla hänen päälleen.

Erittäin harmittava tappio, sillä voitolla oltaisiin oltu todella hyvässä vauhdissa kohti viivaa, mutta nyt tuli jälleen kerran kaksi askelta taaksepäin, kun moni muu viivan tuntumassa olevan idän joukkue napsi pisteitä kyseisellä kierroksella. Tänään on sitten vastassa aina yhtä helppo Montreal. Sellainen kutina on, että isäntäjoukkue kyykyttää Capseja 5-2, aivan kuten Verizon Centerissä tällä kaudella Capitalsien vieraana. Vai löytyykö jostain kenties samanlaista sisua, jolla Ottawa kaadettiin kahdesti peräkkäin? We`ll wait and see.
 

Ferris

Jäsen
Boston oli taas yhtä paha vastustaja kuin mitä viime vuosina on totuttu näkemään. Eikä tänä iltana ole yhtään sen helpompi urakka edessä, kun reissaavat Montrealiin.

Pakkiosastossa nähtäneen uutta verta, kun E:t korvaa P:t. Erskine pelasi Potin paikalla jo Bostonissa ja nyt Eminger tullee korvaamaan Pothieria, joka loukkasi itsensä Lucicin taklauksessa. Eminger pelasi yhden ottelun BB:n alaisuudessa marraskuun lopussa, mutta muuten on sen jälkeen ollut katsomon puolella. Saas nähdä kuinka pitkä tauko vaikuttaa otteisiin. Voi olla, että BB peluuttaa paljon noita kahta muuta pakkiparia, koska tuo kolmosen E-E pari voi olla vielä vähän kohmeessa katsomokeikasta.

Semin on varmasti sivussa ja Potin kohdalla sama varmuus on BB:n mukaan 99,5%. Vogel ehdottelee illan kokoonpanoksi tälläistä:

8-Ovechkin, 19-Backstrom, 25-Kozlov
87-Brashear, 92-Nylander, 43-Fleischmann
53-Laing, 39-Steckel, 10-Bradley
18-Pettinger, 21-Laich, 15-Gordon

26-Morrisonn, 52-Green
23-Jurcina, 55-Schultz
4-Erskine, 44-Eminger

35-Cassivi, 37-Kolzig

Jotenkin vähän pelottaa noiden kahden viimeisen pakkiparin liikkuvuus ja toimivuus. Poti ja Pothier ovat kuitenkin kokemuksellaan tasoittaneet näiden nuorempien jannujen otteita pareissaan ja nyt kun esim. Juicy ja Schultz painavat samassa parissa menemään, niin vähän pelottaa miten liikkuvuus riittää.

On myös mielenkiintoista nähdä BB:n maalivahtivalinta. Häntä ilmeisimmin kiehtoisi antaa Cassiville peliaikaa, mutta toisaalta Olie oli Bostonissa hyvä. Ottelut Montrealissa ovat aina pahoja, joten ehkä tästä ottelusta voisi hakea sellaista sankaritarinaa, jossa AHL-Cassivi kiittäisi BB:tä luotosta ja torjuisi loistavan voiton Capseille?

Muistakaahan fanitoverit, että illan ottelu alkaa jo 19.30 Suomen aikaa eli täällä parhaimpaan mahdolliseen aikaan. Oluet, siiderit ja naposteltavat siis valmiiksi tuohon mennessä!
 

Ferris

Jäsen
Sen verran täytyy tässä purkautua, että Jeff Schultzin tekemisiin olen enemmän kuin kyllästynyt. Aivan käsittämätön kompurointi oman maalin edessä antoi Charalle täysin vapaan linjan tyhjään maalin (vedon piti toki olla tarkka ja sitä se oli), enkä missään nimessä syyttäisi Kolzigia mistään jäähyn kalastamisesta, nimittäin Schultz kaatui lähes koko painolla hänen päälleen.

Ikävä kompuroiminenhan tuo oli, mutta eihän siitä voi muuten Schultzia oikein syyttää kuin voiman/tasapainon puutteesta. Bruins-maskimieshän hänet Olien päälle tuuppasi. Jossain pelissä tuosta olisi voinut jäähynkin viheltää, vaikka aika kevyt tuuppasu olikin. Tuskin Bruins-kaverilla kuitenkaan muuta tarkoitusta siinä oli kuin saada Schultz häiritsemään Olieta ja niinhän siinä nyt kävikin.
 

Ferris

Jäsen
Tarik raportoi Montrealista, että Olie pelaa tänään. BB näyttää myös hieman muuttaneen ketjukoostumuksia:

Ovechkin-Backstrom-Pettinger
Fleischmann-Nylander-Kozlov
Laing-Steckel-Gordon
Brashear-Laich-Bradley
 

Cube

Jäsen
On tuo Mike Green kyllä melkoinen kaveri. Taitaa koko Kanadakin pikku hiljaa päästä kärryille siitä millainen pelaaja on kyseessä. Enää ei Green ole liigan parhaiten varjeltu salaisuus ainakaan kauaa.

Kuka katsoi pelin jostain? Oliko komeita maaleja?
 

TonyClifton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dominik Hasek
Tuli katsottua kolmaserä striimiltä. Capitals pelaa kyllä todella viihdyttävää hyökkäävää kiekkoa. Ihan hienoja maaleja molempiin päihin. Oven ja Kovalevin maalit lähes identtisiä rannareita pakkien jaloista. Jatkoajalla Nylanderin nappisyöttö Greenille joka oikeastaan vain siirsi kiekon liukuvan Pricen alta jäätä pitkin maaliin. Taisi olla Greenin toinen jatkoaikamaali tällä kaudella. Mies on NHL:n parhaimpia ellei jopa paras hyökkäävä pakki tällä hetkellä? Enkä ole edes Caps-fani joten suhtpuolueeton mielipide...
 

Lombardi18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
Greenin pelin katsominen on kyllä todella mukavaa hommaa, ihmettelen miten miehen ympärillä ei pyöri paljon kovempi hype. Noin nuoreksi mieheksi aivan uskomaton itseluottamus ja pelirohkeus, ja kun vielä osaa heittää kovalla prosentilla häkkejäkin. Green kuuluu varmasti tällä hetkellä NHL:n Top-5 hyökkääviin pakkeihin, jos ei sitten ole jopa paras.
 

MacInnis

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Kärpät, Shefki Kuqi
Samaa mieltä täälläkin, että Green on kuumin hyökkäävä pakki liigassa tällä hetkellä. Puolustuspelissä hän on ajoittain vaikeuksissa, ja viime yönä Kostitsyn kahvitteli Greeniä ihan kunnolla. Bäckström jatkaa myös hienoja otteita ja laittoi jäätävän rannarin ylämummoon.
 

Ferris

Jäsen
Jaahas... naputtelin Cubelle yöllä vastauksen, mutta näköjään se ei sitten perille tullutkaan kun yhteys rupesi nikottelemaan...

Greenin eilisestä pelistä pitää sanoa sen verran, että nuo tehopisteet kyllä antavat turhan ruusuisen kuvan, jos niitä vertaa illan esitykseen. Poika oli kohtuullisen pihalla omassa päädyssä ja sinettinä Kostitsin vei kuin litran mittaa Habsien tokassa maalissa. Pisteitä tuli toki mukavasti, mutta esim. kumpikin syöttö oli muistaakseni omassa päädyssä annettuja peruspasseja, joista tuli maalisyöttöjä maalintekijän luotua itse täysin tilanteensa. Voittomaalissakin Greenin osuus oli lähinnä laittaa kiekko maaliin, toki Nyliksen syöttö ei ollut helpoin mahollinen, koska tuli vähän jalkoihin.

Ylläolevalla en mitenkään halua mollata Greeniä, lähinnä vaan tuoda esille sen , että aina pisteet eivät kerro totuutta kokonaisesityksestä. Pojan viime aikaiset otteet ovat kyllä olleet huimia ja etenkin kiekollinen pelaaminen on rohkeaa ja itsevarmaa. Ero Hanlonin ja BB:n ajan Greenillä, kuten koko joukkueella, on kyllä huikea.

Positiivista illan esityksessä oli se, että pisteet tarttuivat taas matkaan, vaikka etenkin ekassa erässä Caps oli todella ponneton ja haluton porukka. Alussa päästiin 4vs1-hyökkäykseen, jonka Bäkkis ja Ovie sössivät. Sitten Habs saikin ylivoiman ja rankoi heti maalin. Sen jälkeen kotijoukkue vei peliä tuonne Ovien avausmaaliin asti. Tämän jälkeen Caps alkoi saada omaa peliään kohdilleen.

Itseäni lämmittää erityisesti ottelun tilastoja katsellessa se, että omat ykköskiepin varaukset ottavat roolia kunnolla. Kaikki maalit tulivat omilta varauksilta (Gordon, Ovetshkin, Green, Bäckström). Lisäksi Schultz pelasi 25 minuuttia ja otti mielestäni hienosti roolia puolustuksen runkomiehenä, kun kokeneita hemmoja oli sivussa. Eminger pelasi pitkästä aikaa ja se näkyi kyllä jonkin verran esityksessä. Jääaikaa ei tullut kauheasti, mutta mitään hirveää mokailuakaan ei näkynyt. Toki yhden takaiskumaalin aikana oli jäällä.

Fleischmannille toivoisi pian tilastoissakin näkyviä onnistumisia. Hän on ollut jo jonkin aikaa hyvä kakkosessa ja tuntuu luovan vähintään pari paikkaa per peli joko itselleen tai ketjukavereilleen. Viime yön pelissä hän loi hienosti voittomaalin pohjan kiekon ylöstuonnillaan.

Brooks Laich on kaikessa hiljaisuudessa pelaamassa myös hienoa kautta. Itse olin jo viime kaudella lähes valmis pistämään kaverin lihoiksi, mutta mitä enemmän häntä nyt näkee, niin sitä paremmalta meno näyttää. Pisteitä tulee silloin tällöin, mutta suurin apu hällä on tuo monipuolisuus. BB voi heittää hänet kehiin käytännössä ihan milloin vaan.

BB:lle täytyy antaa propseja myös toimivien kolmosnelosketjujen luonnista. Kumpikin ketju pystyy pitämään kiekkoa vastustajan päädyssä ja luomaan maalipaikkojakin. Eilisessäkin pelissä Laing-Steckel-Gordon piti valehtelematta koko vaihdon ajan kiekkoa Habs-päädyssä voittaen järestään laitakamppailut. Laingin pelaamista on hauska seurata jo senkin vuoksi, että kaveri pelaa koko ajan kuin viimeistä NHL-vaihtoaan: vääntää, kääntää, raastaa, taklaa, ajaa maalille ja mikä hienointa heittäytyy vanhan ajan tyyliin vastustajan laukauksien eteen. Todellista joukkuepelaamista!

Laichin johtama nelonen, jossa Brashear ja Bradley mellestävät laidoilla, toimii myös hyvin vaikkei ihan samanlaiseen kiekolliseen peliin ehkä pystykään kuin kolmonen. Tämä ketju on kuitenkin hyvä karvaamisessa ja taklaamisessa, jonka avulla he usein pystyvät aiheuttamaan vastustajan pakistossa sekasortoa, jota kautta myös maalipaikkoja aukeaa. Brashear näyttää ottavan roolia myös pukukopin puolella:

Boudreau credited tough guy Donald Brashear with riling up his team in the first intermission.

"One of our leaders came in after the first period and gave the group hell," Boudreau said. "We had a game plan, and some of us were on it and some of us weren't. We needed a kick in the butt and the guy gave it to them."

Capsien peli kulkee nyt siinä määrin tasaisesti ja mukavasti, että sitä ei oikein osaa kaivatakkaan hyökkäyspään sairastupalaisia takaisin. Clark ei taida kyllä vähään aikaan olla vielä tulossakaan ja Seminin tilannekin tuntuu olevan avoin.

Toki vaikka peli on ykkösellä kulkenut ihan mukavasti, niin täytyy muistaa, että ykkösen oikeassa laidassa ei ole kukaan vielä onnistunut Ovien parina Clarkin poissaollessa. Kun NB ja AO ovat viime aikoina löytäneet pelivireen keskenään, niin mitähän siitä vielä tulisi kun toiseen laitaan iskettäisiin ennestään Ovien kanssa hyvin klikannut Clark? Melkeinpä pelottava ajatus...

Seuraava peli taitaa olla keskiviikkona kotona Coloradoa vastaan. Siitä alkaakin viiden ottelun kotiputki, jossa pitäisi ottaa kyllä täydet pisteet, jotta tuo pudotuspelipaikkataistelu jatkuisi. Vastassa on Avsien lisäksi Philly, Ottawa, Edmonton ja Florida eli ei ihan mahettomia jengejä.

Mites muuten on, joko kohta voidaan ruveta ajamaan BB:stä vuoden valmentaja-tittelin saajaa vai pitääkö odottaa siihen asti että pudotuspelipaikka varmistuu? ;)
 
Viimeksi muokattu:

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Laichin johtama nelonen, jossa Brashear ja Bradley mellestävät laidoilla, toimii myös hyvin vaikkei ihan samanlaiseen kiekolliseen peliin ehkä pystykään kuin kolmonen. Tämä ketju on kuitenkin hyvä karvaamisessa ja taklaamisessa, jonka avulla he usein pystyvät aiheuttamaan vastustajan pakistossa sekasortoa, jota kautta myös maalipaikkoja aukeaa.

Donaldin on ollut pakko petrata karvaus- ja kiekkopeliään koska nyrkkihipoissa on tullut lähinnä lieviä tappioita Mcgrattania vastaan ;)

Greenin ajoittaisista ongelmista samaa mieltä, mutta kuten sanottu, mieluummin yksi joka osaa ja uskaltaa onnistua hyökkäyspäässä kuin väritön pakisto täynnä 15-20 pisteen "liideripakkeja". Roolitus vahvan puolustavamman puolustajan kanssa kuntoon ja puolustuspeli, sijoittuminen kuntoon ajan kanssa - lahjat parhaalla tavalla käyttöön kokemuksen karttuessa. Golden Tamin kiekkokliseiden ABC.

En ole nähnyt eilistä peliä ollenkaan, mutta ihailtavaa oli taas että joukkue pystyi nousemaan tuosta avauserän tappiosta huolimatta. Iso ero alkukauteen. Ottawa tulee olemaan pelkkä suupala pleijarien eka kierroksella...
 

Ferris

Jäsen
En ole nähnyt eilistä peliä ollenkaan, mutta ihailtavaa oli taas että joukkue pystyi nousemaan tuosta avauserän tappiosta huolimatta. Iso ero alkukauteen. Ottawa tulee olemaan pelkkä suupala pleijarien eka kierroksella...

Tuohon ekan erän vaisuuteen saattoi olla syynä se, ettei Caps päässyt Boston-pelin jälkeen jäälle ollenkaan viivästyneen matkustuksen takia. Porukka missasi siis aamujään ja ehkä sen puoleen oli vähän jäässä alussa? Ekalla tauolla Brashear oli sitten vähän ottanut roolia pukuhuoneessa ja pojat alko taas pelata.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Tuohon ekan erän vaisuuteen saattoi olla syynä se, ettei Caps päässyt Boston-pelin jälkeen jäälle ollenkaan viivästyneen matkustuksen takia. Porukka missasi siis aamujään ja ehkä sen puoleen oli vähän jäässä alussa? Ekalla tauolla Brashear oli sitten vähän ottanut roolia pukuhuoneessa ja pojat alko taas pelata.

Jep jep.

Kattelin nyt vasta nuo highlightit ja olihan siellä muuten upeita torjuntoja ja upeita maaleja. Täytyy nyt maalivahdeista muuten painottaa kritiikinkin jälkeen etten epäile hetkeäkään etteikö Olie kantaisi joukkuetta voittavasti myös loppukevään, kyllä minusta suurin kysymysmerkki maalivahtitilanteessa on ainoastaan se kuka nousee maalille tulevina vuosina ja missä vaiheessa sisäänajo tapahtuu. Niin ja kyllähän yksi osatekijä jota ei voida kiistää on se, että nyt voittoisan Boudreau-putken aikana Kolzig on rohminut pelit lähes yksin, vaikka suurimmat ongelmat ennen valmentajanvaihtoa olivatkin muualla kuin maalinsuulla. Olen yleensäkin henkeen ja vereen selkeiden ykkösveskojen mies, eli jaotus peleissä saa mennä n. 3 ja 1 matsi ykköstorjuja/back-up, meikän papereissa. Täytyykin ruveta taas vilkuilemaan kuinka mokkelupauksilla on alkukausi mennyt farmissa ja junnusarjoissa.
 

MacInnis

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Kärpät, Shefki Kuqi
..kyllä minusta suurin kysymysmerkki maalivahtitilanteessa on ainoastaan se kuka nousee maalille tulevina vuosina ja missä vaiheessa sisäänajo tapahtuu.

Mikä muuten on Kolzigin ja Johnsonin sopimustilanne? Suurimmat lupaukset Neuvirth ja Varlamov tulevat Euroopasta, ja ovat molemmat -88 syntyneitä.
Neuvirth on tehnyt vakuuttavaa jälkeä OHL:ssä tällä kaudella, sekä tulokaskaudellaan 2006-07. Varlamov pelaa Venäjän pääsarjassa, ja on saanut seurajoukkueessaan säännöllisesti peliaikaa. Luultavasti Ferris tietää heistä enemmän, he molemmat taisivat käydä kesällä kokeilemassa Washingtonin training campilla?
 

OlieTheGoalie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, JYP
Kölzigin sopimus loppuu kuluvan kauden jälkeen, mutta Johnsonilla on vielä yksi vuosi jäljellä. Uskoisin Olien tekevän vielä vuoden sopparin, muttei se täysin mahdotonta ole, että Godzilla lopettaisi jo tämän kauden jälkeen.

Mielenkiintoista, että Capitalsien peräsimestä erotettu Glen Hanlon jatkaa tätä nykyä scoutin roolissa Capsien organisaatiossa. Tästä uutisoi lyhyesti Washingtonpost samoisessa jutussa, joka käsittelee Ovechkinin poisjättöä allstars pelin avauskentällisestä.

Huomenna taas kerran saadaan kokeilla miten peli kulkee lännen joukkueita vastaan. Tähän asti tappiot ollaan koettu Detroitille, St Louisille, sekä Vancouverille. Jokohan nyt sitten Caps onnistuisi jättämään pisteet kotiin, kun lumivyöry iskee DC:hen?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös