Washington Capitals 2007-2008

  • 193 947
  • 1 045

Ferris

Jäsen
Raskasta on, muttei tosiaan mikään paska peli taaskaan, tehotonta vain kun vastassa oli kaikkien aikojen maalivahti. Raskasta.

Viime aikoina on ollu taas vähemmän raskasta Caps-rintamalla, kun kauden toinen kolmen voiton putki on realismia. Pisteitä on napsittu niin New Jerseyltä, Rangersilta kuin Atlantaltakin. Ja kaikki tämä ilman ykkössentteriä (Nylander), ykkösoikeaalaituria (Clark) ja ykkösjarrusentteriä (Gordon).

Tänä aamuna kun kattelin Rags-pelin koostetta, niin pikkasen korpesi ettei herätyskello saanut miestä ylös yöllä. Oli ollut ilmeisen viihdyttävä matsi, jossa Caps iski todella nättejä maaleja ja raivokkaita taklauksia jaeltiin myös.

Nuoriso-osasto on ottanut viime aikoina vastuuta mukavasti, etenkin Green ja Bäckström. En varmastikaan paljoa vedä kotiinpäin, jos väitän että Green on tällä hetkellä liigan vaarallisimpia pakkeja hyökkäyssuuntaan. Bäkkiskin on ollut piste per peli tahdissa BB valmentajaksi tulon jälkeen ja yhteispeli näyttäisi toimivan Ovien kanssa mukavasti.

Puolustuksesta ja duunariosastolta on löytynyt viime peleissä oivasti tehoja. Sarge Schultz on tehnyt jo kolmessa pelissä peräkkäin maalin, farmivahvistuksista Motzko iski viime yönä kahdesti ja Laing puolestaan edellisessä pelissä ekalla NHL-maalillaan voiton Jerseystä. Brashear niitti ensin Orrin ja sitten pohjusti todella vakuuttavasti kummatkin Motzkon maaleista.

Kölzig puolestaan jatkaa epätasaista kauttaan. Loistotorjuntoja seuraa lähes poikkeuksetta vähintään yksi helppo maali per peli. Harvassa ovat ne pelit, joissa Olie olisi ollut tasaisen varma koko pelin.

Saas nähdä kuinka kokoonpanon muutokset vaikuttavat peliin kun Nylander ilmeisesti palaa huomisen peliin. Viime peleissä joukkue on ollut tiivis ja tehokaskin paketti, vaikka kokoonpanossa on ollut vähemmän taitoa kuin ns. parhaassa mahdollisessa kokoonpanossa. Nylander on ollut alkukauden aikamoinen pyörijä, joten mitä hänen paluunsa tuo tullessaan? Toivotaan, että häneenkin tarttuu tämä muiden hyvä meininki eikä käy toisinpäin. Onneksi BB on osoittanut että hänen systeemissään jokaisen pitää kantaa vastuunsa ja nimekkäämpikin peluri pääsee katsomoon miettimään asioita, jos homma ei pelaa.

Alustavasti huomisen ketjun näyttävät tältä, tai siis ainakin näillä on menty treeneissä:

Ovechkin-Backstrom-Kozlov
Semin-Nylander-Pettinger
Laing-Steckel-Bradley
Brashear-Laich-Motzko/Fleischmann

Jurcina-Poti
Green-Morrisonn
Schultz-Pothier
Eminger-Erskine

Itse olisin ehkä pitänyt Pettingeri ykkösessä, koska kyseinen trio on toiminut ihan mukavasti viime peleissä.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Capseilla menee hyvin! Fanit ovat lamaantuneita. Jumalauta, Mike Green NHL:n pakkien maalipörssin kärjessä! Oli komeita börsiä Rangersiakin vastaan. Kiitos Shanahanille siitä jatkoaikamaalista...

Mielenkiintoista on että Nylle on lisäksi ollut nyt sivussa, mutta sieltä nousevatkin nyt Motzkot ja muut maalintekoon. Kyllä, joukkue siis voittaa muidenkin kuin "tähtipelaajiensa" pisteillä. Tätähän sitä on odotettu ennen kauden alkua, että sieltä löytyis muitakin tehomiehiä. Pothierin peliaika tippunut, istui viltissäki, minulle käy. Bäckström taas kiitää yli 22 minuuttia pelissä, ja Green pyyhkii ykköstehopakkina Potin sijasta...

Jatketaan tällä tavoin ja olemme kohta pleijaritaistossa mukana. I'm a believer...
 

Ferris

Jäsen
Mielenkiintoista on että Nylle on lisäksi ollut nyt sivussa, mutta sieltä nousevatkin nyt Motzkot ja muut maalintekoon.

Eilisen pelin lopun perusteella Nyllen voisi laittaa takaisin sinne sivuun. Ei vittu mitä pelleilyä kun pelataan ilman veskaria. BB lehdistötilaisuudessa vihjaili vähän siihen suuntaan, että tuollaisella menolla ei jatkossa tarvi pelailla ratkaisuhetkillä. Toivottavasti myös näin on.

Toki eihän se Nyllen vika tuo häviö ollut, vaan Olien joka tuntuu olevan kyllä kaikkea muuta kuin loistoiskussa. Veskarilta tarvitaan nyt 100% panosta, jotta tästä suosta voitaisiin nousta todelliseen pudotuspelitaisteluun. Oliesta ei tunnu siihen nyt olevan. Kaveri napsii kyllä loistavia torjuntoja putkeen, mutta sitten tulee ihan uskomattomia mokia, jotka ratkovat otteluita. Viime yön pelin ekan maalin vielä voi antaa anteeksi työtapaturmana, mutta perkele sellaisia vanhanaikaisia kuten Staffordin tasoitus kolmannen erän alkuun ei voi suvaita. Kyseinen koomailu selkeästi vei ilmat joukkueesta ja Sabres vei kolmatta erää miten halusi.

Vaikka Olie todellinen Caps-ikoni onkin, niin kyllä vähitellen on omatkin ajatukset alkaneet mennä siihen suuntaan, että olisikohan aika kääntää uusi sivu Caps-veskarien kohdalla? Johnson on ilmeisesti tänään maalissa. Toivottavasti tulee voitto, sillä olisi mielenkiintoista nähdä antaisiko BB Johnnyn jatkaa seuraavassakin pelissä vai onko Olie hänen ykkösmiehensä joka tapauksessa.

Jurcinalla tuntui olevan myös eilen heikko päivä, joten en ihmettelisi jos katsomo taas kutsuisi. Itse ottaisin tilalle Emingerin Erskinen sijaan, sillä muuten voi olla että Smurffit ja muut Tampat luistelee rusetteja pellavapään ympärille.

Ei muuta kuin Tampalle kyytiä tänään ja uutta voittoa putkeen!

Edit: AHL:stä sen verran uutisia, että eilen Bears kaatoi Norfolkin 5-1 ja Lepistö napsi kaksi syöttöä. Maalitili on edelleen avaamatta, mutta muuten kulkee ihan mukavasti. 7 syöttöä 14 pelissä ja päälle +6 tehotilastoon. Neljässä vikass pelissä 4 syöttöä.
 

MacInnis

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Kärpät, Shefki Kuqi
Vaikka Olie todellinen Caps-ikoni onkin, niin kyllä vähitellen on omatkin ajatukset alkaneet mennä siihen suuntaan, että olisikohan aika kääntää uusi sivu Caps-veskarien kohdalla?

Olin sitä mieltä jo kesällä että maalivahtiosasto kaipaa vahvistusta. Bryzgalov olisi pitänyt napata Capseihin waivereista ennen Phoenixia, siihen oli mahdollisuus mutta McPhee ei ollut samaa mieltä.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Tärkeä, tärkeä voitto, 3-2 Tampa Baysta. Tehokkaimpina Fleischmann ja Pothier, molemmille 1+1, ja vieläpä suht vähäisestä peliajasta huolimatta. Johnson 23 torjuntaa. Näkikö joku matsin? Palailin Helsingistä ja pidin jatkoja, ei näyttänyt Sopcastillakaan olevan. Merkittävää myös siksi että nousimme vihdoin liigan hänniltä ja playoff-viivaankaan ei ole kuin kuusi pistettä. Toivoa on, jahka tehoja löytyy laajemmalta rintamalta ja veskatilanne jämäköityy vakaaksi.
 

Ferris

Jäsen
Näkikö joku matsin? Palailin Helsingistä ja pidin jatkoja, ei näyttänyt Sopcastillakaan olevan.

Kyllähän matsia tuli kuunneltua ja katseltua. Sopcastilla näyttivät aina Chicago-pelin erätauoilla Caps-peliä (tosin heikolla kuvalla) ja sitten kolmas erä taisi tulla lähes kokonaan.

Ihan kohtuullisen hyvä peli taas, mitä nyt ykkösylivoima kakoo. Onneksi kakkonen toimi ihan mukavasti ja ratkaisi pelin. Johnson ei paljoa vakuuttavampi ollut mitä Oliekaan, mutta ei kuitenkaan päästänyt yhtä montaa helppoa. Semin tuntuu olevan edelleen sihteineen kesälomalla. Vähitellen voisi alkaa osua tolppienkin väliin.

Positiivista oli se, että voitto tuli vaikka nämä viime aikojen parhaat eli Ovie, Bäkkis ja Green olivat tänään melko tavallisia kuolevaisia. Hienoa, että tehoja löytyy nyt muiltakin. Alivoima on ollut todella kovassa kunnossa Boudreaun astuttua penkin taa. Jostain kävi silmiin, että yli 91% teholla on tapettu jäähyjä.

- Farmissa Hershey hävisi Torontolle lukemin 3-1. Lepistö nappasi jälleen yhden syötön ylivoimalla.
- Nuorten MM-kisoissa voi seurailla ainakin kolmen Caps-prospektin menoa. Alzner ja Godfrey valittiin Kanadan takalinjoille ja Neuvirth lienee tsekkien ykkösveska. Alzner toimii myös joukkueen kapteenina. Yllättävää on se, että Venäjän liigassa joukkueensa ykkösvahtina pelannut Varlamov jätettiin Venäjän joukkueen ulkopuolelle.
 
Yllättävää on se, että Venäjän liigassa joukkueensa ykkösvahtina pelannut Varlamov jätettiin Venäjän joukkueen ulkopuolelle.

Niin vain katastrofaalinen Summit Series painaa edelleen. Ennen tätä kesää Varlamoville oli pedattu paikka aurinkoon. Monet olivat tuomassa miestä jo täksi kaudeksi AHL:ään opettelemaan tavoille. Taisipa hän olla viime keväänä jo aikuisten MM-joukkueessakin mukana. Kesän "supersarjassa" mikään ei onnistunut, Kanada pyyhki Venäjällä ja Varlamovilla lattiaa 7-0 ja näköjään enää ei Varlamov mahdu edes junnumaajoukkueeseen.

Tämä on siis vain oma teoriani. Loukkaantumisista tai muista ei ole tietoa.
 

OlieTheGoalie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, JYP
Uusi koutsi=uusi ilme.


BB näyttää saavan pelaajista irti huomattavasti enemmän kuin Glen Hanlon alkukaudesta, vaikkei Hanlon mikään huono koutsi ollut ja käytössäänhän hänellä oli muutaman kauden ajan heikko materiaali. Bourdeu ei kuitenkaan epäile antaa vastuuta Greenille, Ovechkinille, Bäkkikselle ja kumppaneille. Kaikkein hienointa on se, että kaverit vastaavat kiitettävästi huutoon. Kuten todettua, Green on edelleen koko liigan maalipörssin piikkipaikalla. Illasta toiseen hän on todella räiskyvä, eikä epäile kuskata kiekkoa vastustajan hyökkäyspäähän ja välillä jopa ihan maaliinkin asti. Itse en ole vähään aikaan kokonaisia otteluita nähnyt, mutta jo pelkistä NHL highlight machinen clipeistä näkee, että peli on huomattavasti aggressiivisempaa ja järjestelmällisempää. Kiekko ja jalat liikkuvat aivan eri tavalla, mikä luo selkeästi enemmän tilanteita hyökkäyspäässä.

Ja mitä tulee maalivahtiosaston kritiikkiin...Olie Kolzig töpeksi ainoastaan tuon Buffalo-pelin. Rangersia vastaan mies oli loistokunnossa, vaikkei yleensäkään noiden voittopelien torjuntaprosentit ole viime aikoina olleet mitään huikeita. Jersey pelissä Maddenin wrap around meni helpohkosti, muttei se ratkassut ottelua, vaan voitto se sieltäkin napsahti. Itselläni on pistänyt silmään se, että Capitalsin maalia kohti ammutaan tätä nykyä huomattavasti vähemmän kuteja per ottelu, joka varmasti on uutta Kolzgille, joka on jo melko monta vuotta tottunut paljon tiuhempaan pommitukseen. Mies ei varmaankaan pääse tällä kaudella "itsestään" niin helposti tatsiin, kun vetoja ei satele enää niin runsaasti aina alkuminuuteilta pelin loppuhetkille. Kun kerta tilanne on tämä, niin Olien pitäisi ylläpitää henkistä kanttia ja olla valppaampana, kun vaarallisia tilanteita tulee entistä harvemmin, kiitos parantuneen puolustuksen. Eiköhän Godzilla kuitenkin pysty vielä tästä kohentamaan peliään, ei tässä syytä ole olla huolissaan.
 

Ferris

Jäsen
Niin vain katastrofaalinen Summit Series painaa edelleen.

*Pätkäisty*

Tämä on siis vain oma teoriani. Loukkaantumisista tai muista ei ole tietoa.

Itse en kyllä jaksa tuohon ihan uskoa. Koko Venäjän joukkue oli sukka tuossa sarjassa, toki Varlamovkin joukon mukana. Kaveri on kuitenkin ollut tuon sarjan jälkeen hyvä Venäjän liigassa, ja kun ymmärtääkseni maassa ei ole toista edes lähelle saman tason nuorta veskaria, niin ulos jättäminen ei voi johtua muusta kuin jostain esiripun takaisesta johtajien väännöstä tms.

Varlamovhan oli kutsuttuna jo tähän miesten Moskovan turnaukseenkin, mutta peruutus tuli myös sinne. Jostain olin lukevinani jotain seurajoukkueen ja maajoukkuevalmennuksen välisistä erimielisyyksistä, mutta eipähän Varlamov itse ainakaan mitään moisesta mainitse haastattelussa. Toteaa vaan, että ei tiedä miksei häntä valittu eikä ole asian perään kysellyt:

http://www.russianprospects.com/public/article.php?article_id=557
 

Ferris

Jäsen
Itselläni on pistänyt silmään se, että Capitalsin maalia kohti ammutaan tätä nykyä huomattavasti vähemmän kuteja per ottelu, joka varmasti on uutta Kolzgille, joka on jo melko monta vuotta tottunut paljon tiuhempaan pommitukseen. Mies ei varmaankaan pääse tällä kaudella "itsestään" niin helposti tatsiin, kun vetoja ei satele enää niin runsaasti aina alkuminuuteilta pelin loppuhetkille. Kun kerta tilanne on tämä, niin Olien pitäisi ylläpitää henkistä kanttia ja olla valppaampana, kun vaarallisia tilanteita tulee entistä harvemmin, kiitos parantuneen puolustuksen. Eiköhän Godzilla kuitenkin pysty vielä tästä kohentamaan peliään, ei tässä syytä ole olla huolissaan.

Itse pidän Olien ongelmana tällä hetkelle ennemminkin otteiden epätasaisuutta pelin sisällä. Kaveri pitää pitkän pätkän joukkuetta pystyssä hyvin torjunnoin, mutta sitten imaiseen jonkun ihan normivedon sisään. Sitten kun tämä imu vielä sattuu tulemaan "hyvään" aikaan, niin se vaan vaikeuttaa lopun joukkueen hommia saalistaa pisteitä. Vaikka Caps on nyt parempi ryhmä kuin parina aikaisempana vuonna ja alkukaudesta, niin se vaatii maalivahdeiltaan edelleen loistavia otteita illasta toiseen, jotta voittoputkia saadaan aikaiseksi.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ei hitto, Schultz maalannut taas.. Kaverihan yrittää ottaa Seminin paikan tuossa joukkueessa.

Noh, se oli melkoinen tuuripomppu. Semin teki sentään ihan hienon tekomaalin.

Mutta olipa mahtava matsi. Aivan loistavaa coast-to-coast luistelumeininkiä. Mielestäni viihdyttävin näkemäni Red Wingsin ottelu tällä kaudella ja iso osa siitä menee Capitalsin hyvyydelle. Miten hitossa joukkue voi olla idän heikoin nippu? Ainoa miinus ottelussa on, että se meni rankkaripelleilyyn ja voittajalla ei tässä vaiheessa ole enää mitään väliä.
 

Ferris

Jäsen
Noh, se oli melkoinen tuuripomppu. Semin teki sentään ihan hienon tekomaalin.

Mutta olipa mahtava matsi. Aivan loistavaa coast-to-coast luistelumeininkiä. Mielestäni viihdyttävin näkemäni Red Wingsin ottelu tällä kaudella ja iso osa siitä menee Capitalsin hyvyydelle. Miten hitossa joukkue voi olla idän heikoin nippu?

Viime aikaisten esitysten perusteella syyksi ei voi esittää muuta kuin seuraavaa: Glen Hanlon.
 

Lombardi18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
Viime aikaisten esitysten perusteella syyksi ei voi esittää muuta kuin seuraavaa: Glen Hanlon.

Täytyy yhtyä Ferriksen sanoihin, joukkue on ollut BB:n alaisuudessa aivan uudella ilmeellä liikkeellä, ja tuntuu että pelaajat rupeavat löytämään omia paikkojansa ja ennen kaikkea uskallusta omaan peliin ja pelitapaan. Kyllä Caps vielä tulee täältä, tosin matkaa pleijareihin on vielä tuskastuttavan paljon, mutta kyllä se siitä.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Kattelin pelin nyt vasta uusintana tietämättä sen tulosta. Oli intensiivinen peli, ei mitään elämää suurempaa rymistelyä ehkä mutta Caps karvasi etenkin kolmannessa erässä todella tiiviisti ja Wings oli altavastaajana. Ahdingossa se ei täysin ollut, erittäin älykästä kiekkoa joukkue vaan pelaa ja tekikin sitten yhden maalin niistä todella harvoista paikoistaan, Wings siis. Päät eivät kuitenkaan painuneet, kuten niin monta kertaa aiemmin vaan Semin koitti ja koittaa availla ketsubapulloaan. Alkaisi jo olla aika.

Bäckströmiltä lämmitti erityisesti tilanne kolmannen erän alkupuolella, tilanne jossa Zetterberg sai jäähyn hyökkäyspäässä. Ensin nätti voimalla ja taidolla tehty "kroppakopautus", kiekonriisto, sitten nätti harhautus josta Henrikin jalka venähti kampiksi. Mah~tawaa.

Rankkareissa nyt ei ollut mitään jakoa mutta erittäin hyvä peli ja komeita maaleja, molempiin päihin.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Moni on ihmetellyt, että mitä tuo BB oikein on tehnyt, että saanut Capsit pelaamaan voitokkaasti eli omalla tasollaan. Nyt ainakin osa keinoista on paljastunut:

http://blog.washingtonpost.com/dcsportsbog/2007/12/bruce_boudreau_and_inches.html

Seuraavaksi lienee parasta siirtyä vielä astetta vahvempiin ja ottaa käyttöön esim. Marlon Brando Ilmestyskirja. Nyt.-elokuvan loppupuolella, sillä hiukan takellellen sujuu. Yksittäisiä pisteitä tippuu mutta sellaista kunnon free rollia-ei vielä saada aikaiseksi.

Nyt loppuviikosta saldona yksi piste, Detroitille se JA-tappio, sitten ensin 2-5-tappio Montrealia vastaan ja sitten JA-tappio Islandersia vastaan. Täytyy nähdä positiivisia asioita silti: sekä Detroitia että Islandersia vastaan nousimme loppuhetkillä tappioasemasta tasoihin, alkukaudesta päät painuivat aina kun rupesi tulemaan takkiin. Toinen asia on että Semin on nyt tehnyt maalin jokaisessa näistä otteluista. Kolmas on se että Greenille tuli vain pari tikkiä korvaan ratkaisutilanteen loukkaantumisesta, oli ruuti märkää kun katselin highlightseja, paras pakki painuu tuskaisen näköisenä kyykkyyn maalia vasten, "ei kai nyt sekin tipahda".

Yritin säätää peliä näkyviin yölläkin mutta kun ei niin ei.

Hauskaa joulua Caps-faneille! Vielä täältä noustaan!
 

Lombardi18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
No niin ihan hyviä uutisia Caps rintamalta näin joulun jälkeen. Tampa kaatui 3-2, vaikka Karri Rämö olikin aivan loistavassa vireessä (highlightsien perusteella) ja torjui pari selvää maalia.

Lisäksi pyhien aikana McPhee nimitti BB:n virallisesti Capsien päävalmentajaksi. Mielestäni aivan oikea ja loistava ratkaisu, seurajohdolta tämä BB:n aseman virallistaminen, koska mies on saanut joukkueen pelaaman paremmin ja BB:n alaisuudessa joukkueen YV ja AV ovat parantuneet. BB:n ajan tilastot ovat (7-5-3), lisäksi joukkue on tehnyt n. maalin/peli enemmän BB:n alaisuudessa kuin se teki alkukaudella Hanlonin alaisuudessa.

Ensi yönä sitten kynitään pingviinit ja AO kyykyttää Crosbya kunnolla.

Tuossa linkki BB:n nimittäs uutiseen.

http://capitals.nhl.com/team/app/?service=page&page=NewsPage&articleid=347698
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Aikamoinen koutsin painajainen tuo Ottawa-Washington-matsin kolmas erä. Huh huh! Selkeä 5-2 johto vaihtui jo 5-4-tilanteeseen, ja lopussa 7-6-tilanteeseen jossa Ottawalla oli avopaikkakin, mutta Ove teki sitten henkilökohtaista historiaa onnistumalla neljännen kerran samassa matsissa! 4+1 kokonaistehot, todellista magiaa.

Seminille ja Bäckstromille molemmille 1+2 ja Nyllelle kaksi maalia, harvinaista. Kolzigin pelistä en uskalla nyt mainita, helppoja meni mutta voitto on se tärkein...vapaamielistä NHL-iloittelua. Nousimme ohi Tampa Bayn ja olemme enää viiden pisteen päässä playoffpaikasta (ennen illan kaikkia otteluita). Kun samaan aikaan katsoon Toronton ja Bostonin viimeisen 10 ottelun kuntopuntareita olisi parin lisäpykälän nouseminen täyttä realismia lähiaikoina.
 

Cube

Jäsen
Mahtavassa kunnossa Caps juuri nyt ja hieno nähdä AO:nkin iskevän välillä oikean megapelin kehiin :)

Peliä en valitettavasti nähnyt (ei ole Canalia ja historiallinen Giants-Patriots NFL:n puolella vei muutenkin voiton), mutta hyvä voitto joka tapauksessa. Kyllä se pleijaripaikka sieltä vielä irtoaa.
 

Alfredsson#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ottawa, Jokerit
Valmentajan vaihdos on selvästi piristänyt Washingtonia.
Täytyy sanoa, että eilinen Washingtonin peli oli mahtavaa katseltavaa, itse katsoin ottelun Sopcastin MineP2P nimiseltä kanavalta VLC:n avulla.
Ovetchkin oli liekeissä, kuten koko Washingtonin joukkue, ja he pelasivat ottelun alusta loppuun asti joukkueena, toisin kuin Ottawa, joka heräsi vasta kolmannessa erässä, mutta WAshington taisteli ja oli parempi, ja he ansaitsivat voiton Ottawasta.
Jos Washington pystyy pitämään tämän pelivireen, minulle ei olisi yllätys, jos joukkue nähtäisiin Play-offseissa.
Ensimmäiseen pudotuspelipaikkaan on vain 5 pistettä takamatkaa, ja täytyy muistaa, että nyt on vasta Joulukuun loppu, eli matka on pitkä.
Toivottavasti tiistaina nähtäisiin yhtä hyvä ottelulta, joka muistaakseni tulee Canalilta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Caps tarjosi Ovechkinille 5 vuoden sopparia, josta mies kuittaisi 7.5 miljoonaa dollaria kaudesta. Ovechkin edustaa itseään sen jälkeen , kun antoi potkut managerilleen. Alex kieltäytyi Capsin tarjouksesta. Huhujen mukaan Alex haaveilee 9-10 miljoonan dollarin kausipalkasta. Juttua asian tiimoilta löytyy sivustolta www.sportsnet.ca
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Mitä Ovechkiniin tulee, ei kannata luottaa kanadalaisiin. Katsotaan rauhassa miten asia kehittyy.

No ei ehkä tässä asiassa kannatakaan, mutta kyllä tuo minusta ihan uskottavalta kuulostaa. Tuollainen 9 miljoonan palkka ainakin pitäisi olla ihan mahdollinen.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
HILJAA!!!!!!!!!!!
Ovetskin vetää pisteet himaa ja muutenkin on Capitals vetäny aika kovaa!

That is my mind, and go canucks GO!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös