Washington Capitals 2007-2008

  • 193 800
  • 1 045

Ferris

Jäsen
Hienoa, että onnistumisia tulee laajalla rintamalla, vaikka on tuossakin listassa toki muutama tutumpi pisteidentekijä. Hienoa on myös se, että 3/4 maaleista on syntynyt tasakentällisin. Ja kaikki tämä siis vieraskentällä!

Sutherby ja Bradley iski myös maalit, joten viisi kaveria aukaisi kauden maalihanansa. Kyllä jokseenkin vitutti aamulla lukea HF:n otteluketjua, kun tiesi, että peliä olisi voinut katsella netissä, mutta kun se ei vaan itselle ollut mahdollista. Kyllä maar pojat mättää maaleja hulluna silloin kun minä en pysty pelejä katsomaan. PRKL.

Positiivista oli Nyliksen herääminen, 0+3. Syöttö Schultzin maaliin oli aika huikea ja tyypillinen Nylander-syöttö. Siitä kun olisi kaveri päässyt katkoon niin olisi voinut omissa kolahtaa. Vanhempi hurri on muuten huomaamatta kirinyt heikohkon pätkän jälkeen taas piste per peli tahtiin.

Torstaina sitten Rangers vieraissa.
 

OlieTheGoalie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, JYP
Caps and Rags tonight!

Viimeistä kertaa tällä kaudella nämä joukkueet kohtaavat toisensa MSG:ssä, eikä Washingtonille ole tälläkään kertaa helppoa peliä tiedossa. En tiedä mitä pojat söivät ennen Toronto peliä, mutta silloin onnistumisia tuli laajalta rintamalta etenkin hyökkäyspäässä hienoa maalivahtipeliä unohtamatta. Nyt vastassa on kauteen pikkuhiljaa heräilevä Rangers, joka on tuskaillut kovasti maalinteon kanssa. Mielenkiintoista, ettei kukaan pelaaja Rangerseista tähän asti ole tehnyt yli kolmea maalia ja joukkueessa pelaavat kuitenkin mm. herrat Chris Djury, Jaromir Jagr, Brendan Shanahan, Martin Straka, Peter Prucha, ja Scott Gomez. Meidän tuurillammehan tietenkin tänään yhden jos toisenkin apina lähtee selästä, mutta toivotaan parasta. Capseilta ulkona on ainakin Clark ja Semin, vaikka varsin sekavia lausuntoja miesten pelaamisesta on tihkunut, mutta olettaisin tilanteen olevan tämän. Nyt tarvitaan Kolzigilta sellainen 44 kopin ilta, jotta pisteet lähtisivät pääkaupunkilaisten matkaan...Rangersit tulevat aivan varmasti melkoisella höyryllä päälle heti alusta asti ja tarkkana saa olla etenkin tuon Ragsin ykköskentän kanssa. Jagrkin on nyt hieman laihtunut parin hampaanmenetyksen myötä...Vieraspeleissä menestyminen varsinkin idän joukkueita vastaan on Capitalseille erittäin tärkeää tällä kaudella ja nämä ovat juuri niitä pelejä joista pisteitä pitäisi napsia. Hirveän optimistinen en silti ole, koska Seminin, Potin ja Clarkin loukkaantumiset raastavat ison osan etenkin ylivoimatehoista.

Tulosveikkaus: ensi kertaa tällä kaudella mennään OT:lle...
 

Ferris

Jäsen
Illan ottelun mielenkiintoisimmat ennakkostatsit tarjoaa Japer's Rink-blog:

  • Michael Nylander, who will make $5.5 million this year, has 11 points (4-7-11) through 11 games. So do Chris Drury ($7.1m, 1-7-8) and Scott Gomez ($10m, 2-1-3) COMBINED.
  • In each of their last three games, the Caps have surrendered a goal on their opponents' first shot on goal of the game.
 

Lombardi18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
Taas kävi näin, eli MSG:ssä tuli nokkiin ja vielä puhtaasti 2-0. Drury ja Rozsival maalintekijöinä. Nyt taas oli Leafs pelin vastakohta eli kiekkoa ei saatu häkkiin, vaikka ammuttiinkin enemmän kuin Rangers. Silmiin pistävää oli kuitenkin ottelun alhainen jäähymäärä VAIN! 14 min jäähyä yhteensä (Caps: 6 min ja Rags: 8 min). Taisi Potin, Clarkin ja Seminin poissaolot näkyä aikalailla joukkueen kiekollisessa tehokkuudessa.

Uusia haasteita päin ja tänään kaatuu Flyers, tulosveikkaus: 4-2 Capseille.
 

ChosenTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset NHL:ssä
Ja yön pelihän on nähtävillä Yahoolta! Ihan mukava päästä ehkä jopa katselemaan Capitalsseja, kun eipä ole pelejä kauheasti ollut tarjolla (hyvällä laadulla) näin pelkän netin varassa toimivalle.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Vituttaa, oli viihdyttävä peli mutta tulos mätti, ei mennyt sisään kiekko kuin kaksi kertaa ja samaan aikaan Daniel Briere sai liukua kahden pakin (Pothier ja Schultz) välistä tekemään tasoituksen. Tuo maali jäi syömään miestä koko pelin ajaksi ja syö vieläkin. Positiivisia asioita Nylanderin 0+2, Bäckströmin alustus ensimmäiseen maaliin ja Ovechkinin lämymaali huikea. Myös ottelun tappeluista plussaa.
 

OlieTheGoalie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, JYP
Flyers pelistä kiinnitin huomioni muutamiin seikkoihin:


1. Capsien kakkoskenttä
-liikaa kiekon kanssa rilluttellua ala Backström/Nylander, Fleischmann täysin pimennossa, vaikka hienon maalin tekikin Nylesin loistopassista. Tilanteet hänen osaaltaan jäivät kuitenkin siihen. Toivottavasti tämän kentän peli paranee Seminin paluun myötä, koska Nyles ja Bäkkis omaavat niin paljon kiekollista taitoa ja varsinkin keskialue ylittyy todella vaivattomasti pujotellen, että kaikki tämä on hyödynnettävä ja päästävä tehokkaasti maalipaikoille. Fleischmannin nopeus ja fyysisyys ei tähän riitä, mutta Semin on liukas kaveri joka varmasti pystyy viemään tämän kentän pelin seuraavalle tasolle.

2. Steckel
-Todella pirteä esitys ja hyvää kiekollista peliä hyökkäyspäässä, vaikka epäonnistuikin käsittämättömällä tavalla alivoimalla yhdessä purkukiekossa, muttei omissa silti onneksi kolissut. Ansaitsee paikkansa Washingtonin sentteriosaostolla ja on mennyt Sutherbystä selkeästi ohi.

3. Pettinger
-Nähdyn perusteella parantanut huikeasti kiekollista peliään ja muutama hieno veivi nähtiin Pettyn toimesta. Vielä kun kiekot löytäisivät tiensä maaliin, niin Capseillä olisi potentiaalinen leftin kätinen maalintekijä. Usko mieheen on kuitenkin itselläni kova.

4. Jurcina ja muu puolustus
-Todella pahasti alisuorittanut hidas puolustaja, jonka peli ei todellakaan ole sitä mitä viime kauden lopulla. Omassa päässä jatkuvasti jäljessä kaksintaistelutilanteissa ja huolimatonta kiekollista pelaamista. Mike Green oli ainoa pelaaja Pothierin ohella, jotka hiukan uskalsivat kiekkoa näyttävämmin kuskailla. Pidän todella paljon muutenkin Greenin pelityylistä, vaikka pikkuvirheitä on edelleen siellä sun täällä. Ehdottomasti enemmän jääaikaa kaverille ja sen kautta peliä varmemmaksi. Yleisesti ottaen Capitalseista puuttuu puolustuksesta selkeästi kiekollista taitoa ja nyt kun Poti on ollut poissa, niin ongelma on entistä suurempi. Kiekko monesti polttelee lavassa liian paljon varsinkin kun ollaan vastustajan sinisellä, tai avaamassa peliä. Kiekollisen pelaajan tukeminen on myös selkeästi vieras käsite ja etäisyydet kasvavat harmittavan usein liian suuriksi, jonka jälkeen ollaan aina hukassa. Mielelläni näkisin kiekollisemman puolustajan (Boumendiene/Lepistö) Capsien takalinjoilla, koska meillä on aivan liian tasapaksu puolustus, jossa on pulaa selkeästi kiekollisista puolustajista.

Idän hännille tässä ollaan pikkuhiljaa vajottu ja pienestä kaikki on kiinni, että oltaisiin korkeammilla sijoilla. Sinne pääseminen edellyttää kuitenkin ehdottomasti Seminin, Clarkin ja Potin pikaista toipumista.
 
Viimeksi muokattu:

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
kuokkaan, kuokkaan

Masentava tulos, ensin kärkijoukkue Ottawaa koulutetaan tv-pelissä ja sitten nassuun Tampa Baylta. Bäckströmin avausmaalin syntyminen on yksi apina pois selästä mutta muuten tökkii, huonoimmassa kolmanneksessa ollaan ylivoima- ja alivoimapelissä, ja sitä myöten sitten myös koko liigan hännillä. Shaone Morrisonn kyykkii koko joukkueen hännillä tehotilastolla -8. Tom Poti sentään kirjautti Tampa Bayta vastaan 0+2, josko Potin pikkuvammat olisivat nyt ohi ja ylivoimapeliin tulisi tehoja?

Kotiottelujen saldo 2 voittoa, viisi tappiota, on surullinen.
 

OlieTheGoalie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, JYP
Surkealta näyttää tosiaan. Käsittämätön nukahdus Tampa pelin kolmannessa erässä. Eikä maaleista todellakaan hienosti pelannutta Kolzigia voi syyttää. Päinvastoin Olien pääkoppa kesti hyvin ja mies oli skarppina loppuun asti.
Poti ja Fleischmann juonivat kieltämättä hienon maalin, muttei se enää riittänyt paikkaamaan aikaisemmin tulleita takaiskumaaleja.

Tuntuu siltä, että Capitalsien pelissä tökkii tällä hetkellä aivan kaikki. Vastustaja pääsee liian helposti maalintekopaikkoihin, eikä hyökkäyksestä löydy riittävästi vastuunkantajia, ei ainakaan riittävän tasaisella tahdilla. Se näkyy myös rankasti pelien lopputuloksissa. Silloin kun muutama "future" kaveri pystyy pelaamaan sen 10% yli kykyjensä Ovien, Nylesin, Kozlovin pelatessa tasollaan, niin tuloksena on lähes aina voitto. Valitettavasti tällä hetkellä ei vain löydy tarpeeksi onnistujia jotta pystyttäisiin voittamaan useita pelejä putkeen. Seminin paluu näyttää myös jatkuvasti viivästyvän, mutta onko hän sitten yksinään pelastus Washingtonille? Piristäisiköhän valmentajanvaihdos? Washingtonpostissa muutamat lukijat ovat jo kyseenalaistaneet Hanlonin aseman Capsien peräsimessä, koska nyt hänen käsissään on aikaisempia kausia laajempi materiaali, mutta tulokset ovat samoja. Pelaajamarkkinoilla tuskin ihan heti tapahtuu liikehdintää kun kesällä tehtiin kuitenkin merkittäviä hankintoja, ehkäpä Eminger, Sutherby tai molemmat vaihtavat jossain vaiheessa maisemaa. Avainpelaajia ei varmastikaan kauheasti kaupitella, ellei Washingtonin johto suunnittele jo rebuilding osa 2:ta. Olisi mielenkiintoista kuulla ihmisten kommentteja valmennuksen toimista. Antaako Hanlon vastuuta oikeille miehille? Entä hänen pelifilosofiansa, saako hän sillä pelaajistaan tarpeeksi irti? Caps-fanit, herätkää!
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Pelaajamarkkinoilla tuskin ihan heti tapahtuu liikehdintää kun kesällä tehtiin kuitenkin merkittäviä hankintoja, ehkäpä Eminger, Sutherby tai molemmat vaihtavat jossain vaiheessa maisemaa.

Minä ajattelin ihan toisella tavalla. Koska on tehty merkittäviä hankintoja, niin tulosten pitäisi jo näkyä. Ja kun mitään ei näy, niin pakko tehdä lisämuutoksia. Millaista pelaajaa Caps oikein on hakemassa?

Tosin ennen pelaajakauppoja edessä taitaa olla valmentajan vaihdos, jollei tahti pian muutu. Jos joukkue on vielä joulukuun alkaessa (n. 25 peliä pelattu) liigan viimeinen, niin on ihme jollei jotain tapahdu.
 

Lombardi18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
Joo... ei kyllä taas kauhean ruusuiselle näytä tämä homma. Jotain tartteis tehrä. Ei ole itsellä kauheasti ideoita, mutta kai se pakollinen valmentajan vaihdos tulee piakkoin, jos sama tahti jatkuu vielä viikon/pari.
 

Ferris

Jäsen
Olisi mielenkiintoista kuulla ihmisten kommentteja valmennuksen toimista. Antaako Hanlon vastuuta oikeille miehille? Entä hänen pelifilosofiansa, saako hän sillä pelaajistaan tarpeeksi irti? Caps-fanit, herätkää!

Valmentajanvaihtokysymys on ainakin itselleni aika vaikea päätettävä. Lähinnä sen puoleen, että onko Hanlon saanut alkukaudesta reilun mahdollisuuden näyttää osaamisensa? Pelejä ei ole kuitenkaan takana kuin se viitisentoista. Loukkaantumiset on vaivanneet joukkuetta ja etenkin Seminin ja Clarkin poissaolot eivät ole voineet olla vaikuttamatta joukkueen tekemiseen.

Toisaalta jo nämä 15 peliä ovat osoittaneet sen, että Hanlonilla tuntuu samat ongelmat jatkuvan vaikka käytettävissä oleva materiaali pitäisi olla parempi. Erityisesti yli- ja alivoiman toimimattomuus on se suurin meikäläistä riipova asia. Vaikka Semin ja Clark ovat poissa riveistä, niin kyllähän perkele tuolla materiaalilla pitäisi yv saada kuntoon. Moni peli olisi ratkennut myönteisemmin, jos ylivoima olisi edes jonkinlainen pelote.

Toinen asia jota en ymmärrä Hanlonin peluutuksessa on tämä ketjujen tolkuton vaihtelu. Esimerkkinä viikonlopun Tampa-peli, jossa Bourque pelasi toisen NHL-matsinsa. Mies aloitti ykkösen laidassa, mutta pelasi vain viitisen minuuttia. Taisi olla jo ykkösen toka vaihto, kun oikeassa laidassa viiletti Brashear. Ja seuraavassa vaihdossa Laich ja seuraavassa Bradley jne.

En ymmärrä sitä, että miksei ketjuille voi antaa aikaa oikeasti edes yrittää löytää kemiaa? Mitä vitun järkeä on kutsua joku Bourque ylös ja pistää ykkösketjuun, jossa hän treeneissä viilettää ja sitten hänet isketään jo ottelun toisessa vaihdossa penkille? Tätä on tapahtunut koko Hanlonin Caps-uran ajan.

Mutta auttaako valmentajanvaihto tässä tilanteessa? Onko McPheellä ja Leonsiksella munaa tehdä moinen siirto? Ovatko he Hanlonille "velkaa" tämän kauden siitä hyvästä, että tämä veti rekeä kaksi kautta nurisematta ja hyvin?

Jos valmentajaa lähdetään vaihtamaan, niin on mielenkiintoista nähdä kuka penkin päähän hankittaisiin. Boudreauko farmijoukkue Hersheystä, jossa hän on vienyt joukkueensa kahtena viime kautena finaaleihin voittaenkin ekana vuonna. Tällä hetkellä Hershey taapertaa, mutta se ei sinällään ole ihme kokoonpanon vaihtuvuuden takia.

Monen märkäuni olisi nähdä Dale Hunter penkin takana, mutta siirtyminen junnukoutsista suoraan NHL:n ykköseksi olisi aika riski veto. Lisäksi Dalella taitaa olla kiinnostusta vielä toistaiseksi aikalailla junnutiiminsä vetämiseen.

Moni on sitä mieltä, että uuden valmentajan pitäisi olla joku kokenut kehäkettu NHL-tasolla, jotta siirrossa olisi mitään järkeä. Ketäs moisia on vapaalla?
 

Ferris

Jäsen
Ensi yönä sitten taas pelataan, tällä kertaa Floridan kissoja vastaan. Clark palaa kokoonpanoon, joten ainoa sivussa olija on Semin. Clark ottanee paikkansa ykkösen oikealla laidalla ja toivottavati yv:llä maalin edessä.

Jos on Capseilla ollut vaikeaa, niin ei ole kulkenut kissoillakaan: neljä tappiota putkeen. Jokisen Olli oli paikallislehdessä ilmeisesti laittanut joukkuetovereilleen viestiä, että homman on muututtava. Jotenkin sitä luulis, että tänään ois voiton paikka, mutta jos tää perinteisesti menee, niin Caps antaa Catsien katkaista oman tappioputkensa.

Farmikuulumisia sen verran, että Lepistö on palannut kaukaloon ja lähtee viikonlopun pelireissulle jo mukaan. Perjantain pelissä hän ei ilmeisimmin kuitenkaan pelaa. Luulisi kuitenkin, että pelipaikka voisi löytyä jo viikonloppuna, sillä puolustus ei ole vakuuttanut koutsi Boudreau'ta.

Toinen tulevaisuuden veskareista, Michael Neuvirth kaupattiin OHL:ssä Plymouthista Windsoriin. Plymouthissa Neuvirth jakoi torjuntavastuun, mutta Windsoriin hänet käytännössä hankittiin ykkösvahdiksi. Seura tosin ehti hankkia myös yli-ikäisen David Reekien, jolla oli viime kaudella 3. paras GAA koko liigassa. Asiasta lisää alla olevissa linkeissä:

http://www.canada.com/windsorstar/news/story.html?id=93f5b7d3-8c67-4e36-8993-265988a55d07
http://www.canada.com/windsorstar/news/news/story.html?id=7d3d841c-ca1d-4ce3-89e2-2362ff75a7fb
 

cosape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Jos valmentajaa lähdetään vaihtamaan, niin on mielenkiintoista nähdä kuka penkin päähän hankittaisiin. Boudreauko farmijoukkue Hersheystä, jossa hän on vienyt joukkueensa kahtena viime kautena finaaleihin voittaenkin ekana vuonna. Tällä hetkellä Hershey taapertaa, mutta se ei sinällään ole ihme kokoonpanon vaihtuvuuden takia.
.
.
.

Moni on sitä mieltä, että uuden valmentajan pitäisi olla joku kokenut kehäkettu NHL-tasolla, jotta siirrossa olisi mitään järkeä. Ketäs moisia on vapaalla?

Ainakin eras Bob Hartley on talla hetkella vapailla markkinoilla.
 

Ferris

Jäsen
Jotenkin sitä luulis, että tänään ois voiton paikka, mutta jos tää perinteisesti menee, niin Caps antaa Catsien katkaista oman tappioputkensa.

Vituttaa olla joskus oikeassa. Ei hivellyt peli kyllä silmiä kun sitä yöllä katselin. Kaksi heikkoa joukkuetta kohtasi ja sen kyllä huomasi. Capseilla syötöt ihan vituilleen koko ajan, pakit ei saa avattua peliä kuin harvoin niin että hyökkääjät pääsee vauhdissa keskialueen yli. Muutenkin sellaisten hallittujen hyökkäyksien määrä oli taas olematon. Ylivoimasta en viitsi edes puhua mitään. Nylanderiin alkaa palaa hermo, etenkin niihin neppailusyöttöihin. Menikö papalta halut pelata kun erotettiin nuoremmasta hurrista?

Jotenkin joukkueen koko esitys oli hajuton, mauton ja väritön. Onkohan tässä nyt käymässä niin, että kun osa on katsellu Hanlonin meininkiä kohta neljä kautta ja kun peli ei ole lähtenyt kulkemaan, niin nyt sitten jo pelaajatkin alkavat olla sitä mieltä, että uutta verta olisi penkin taas saatava?

Cosape heitti tuossa edellisessä viestissä sellaisen nimen kyllä kehiin, joka itsellänikin kävi mielessä. Tosin olen siinä mielikuvassa, että myös Hartleyllä oli Atlantassa suuria vaikeuksia nimenomaan ylivoiman saamisessa toimivaksi. Olenko väärässä?
 

cosape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Cosape heitti tuossa edellisessä viestissä sellaisen nimen kyllä kehiin, joka itsellänikin kävi mielessä. Tosin olen siinä mielikuvassa, että myös Hartleyllä oli Atlantassa suuria vaikeuksia nimenomaan ylivoiman saamisessa toimivaksi. Olenko väärässä?

Olet taysin oikeassa. Viime vuoden alkupuolella ylivoima toimi mallikkaasti mutta ainoastaan Hossan taituruuden ja Kovaltchukin tykin vuoksi. Kun vastustaja otti syoton Iljalle pois pelista niin siihenpa ylivoima hyytyikin. Eika tana vuonna tilanne muuttunut miksikaan. Muutenkin Bobin kiekko oli ainakin tana vuonna puhdasta Dump and Chase -tyyppista pelia johon ei nain pienella joukkueella ole mitaan mahdollisuuksia. Eika alivoima ole pelannut sen paremmin viime kuin tanakaan vuonna
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Noh, parin tunnin päästä kukun taas hereille ja kahvinkeittoon. Tulee Lightning vastaan. Pessimistinä keskityn ennenkaikkea scouttaamaan yksittäisiä pelaajia taas, kenelle meidän oikeasti kannattaa jaksaa antaa peliaikaa ja vastuuta. Toivotaan, toivotaan.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Ei onnistu ei. Kyllä nyt taas alkaa tuntua siltä että valmentajanvaihto tai vastaava joukkueen piristykseksi on väistämätön, meinaan kun on kattellut Capsien peleja niin vielä alkukaudesta mukana ollut kova vauhti ja yritys ei pysy käsissä, suht munaton oli taistelu etenkin tappioasemassa, yksilöiden varassa mennään ja eilen pirteimpiä olivat Ovechkin, Bäckström ja Kozlov, varauksin myös Clark ja Green.

Olihan siellä taas Lecavalier ja kumppanit maagisella pelipäällä, ja Holmqvistillakin todella hyvä ilta, siinä missä Johnson oli aika kuolevainen, mutta sillä ei voi selittää sitä että suurin osa joukkueesta hiipuu pelin mittaan, takaiskujen jälkeen näkymättömyyteen ja loppupeli oli taas yksilösuoritusten varassa. Yritys on sellaista munattoman näennäistä. Ei puolustuskaan isommin töppäillyt tms, mutta terävyys ei vain riitä millään, ja kun erikoistilanteissa otetaan mutta ei anneta niin tulos on tämä. Märkää ruutia Caps Centre Hämeenlinnassa. Nyt käynnistyy tiivis putki jossa viisi peliä kuudesta on kotona, väitän että tällä viikolla ratkaistaan nouseeko tämä joukkue tällä kaudella playoff-taistoon vai ei.

Brashear sentään pisti ihan hyvin Royta kupoliin.
 
Viimeksi muokattu:

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Viides tappio putkeen ja se tuli kauden alussa nöyryytettyä Atlantaa vastaan 1-5. Ove teki maalin. Voiko jotain positiivista keksiä? Ei ihme ettei kirjoittajia kiinnosta kommentoida, hyvä että kiinnostaa elämä! Taidan tänään syödä suruun. Hampurilaisen tai jotain vastaavaa.

Edellisessä pelissä Floridaa vastaan sentään yv-maali ja Seminin maali antoivat uskoa siihen että se pyssy on kunnossa.

Oletteko muuttaneet ulkovajaan nukkumaan?
 
http://blog.washingtonpost.com/capitalsinsider/2007/11/coach_hanlon_has_been_fired.html

Nyt saa sitten Boudreau näytön paikan ainakin siksi aikaa kun uutta koutsia etsitään?

Voisi melkein sanoa, että jo oli aikakin. Positiivisen kauden alun jälkeen Caps on seilannut jo pitkään niin tuulettomilla vesillä, ettei mitään rajaa. Tämän kuun kymmenestä pelistä on saldona yksi voitto. Ironista on se, että se ainoa voitto on Ottawasta.

Vaikea sanoa mitä Boudreau tuo joukkueeseen, mutta muutoksen ainakin piti tapahtua. Joka tapauksessa uuden koutsin debyytti tapahtuu huomenna Philadelphiassa. Matsi pelataan jo klo 19 Suomen aikaan ja Canal+ näyttää.
 

Lombardi18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
Viides tappio putkeen ja se tuli kauden alussa nöyryytettyä Atlantaa vastaan 1-5. Ove teki maalin. Voiko jotain positiivista keksiä? Ei ihme ettei kirjoittajia kiinnosta kommentoida, hyvä että kiinnostaa elämä! Taidan tänään syödä suruun. Hampurilaisen tai jotain vastaavaa.

Edellisessä pelissä Floridaa vastaan sentään yv-maali ja Seminin maali antoivat uskoa siihen että se pyssy on kunnossa.

Oletteko muuttaneet ulkovajaan nukkumaan?

En ole muuttanut ulkomajaan, takaisin ulkomaita juuri ja luulin, että joukkueen kurssi olisi muuttunut sinä aikana mutta taas pettymys. Ei todellakaan mene nyt lujaa Washingtonilla. Todella hengetöntä menoa ja jotenkin ihmetyttää, että joukkueessa on monta ratkaisuihin pystyvää pelaajaa, mutta ainoastaan AO näyttää saavan kiekkoja tasaisesti pörsään. EI NE MUUT NYT NIIN HUONOJA VOI OLLA!!!

Toivotaan, että valmentajavaihdos saisi vähän eloa porukkaan, etenkin erikoistilanteisiin.
 

Stomper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Capitals, Liverpool
Hanlonin potkut ymmärrettävä ja ainut oikea ratkaisu seurajohdolta. Sinällään Hanlonin puolesta harmittaa, sillä hän kuitenkin teki useampana vuonna hyvää työtä nuorella ja kokemattomalla materiaalilla, ajoi kavereita vaikeissa oloissa sisään NHL-kuvioihin. Sitten kun käteen annettiin paremmat työkalut, ei sitten onnistunut ollenkaan...

Toivottavasti Boudreau on tosiaankin vain ja ainoastaan väliaikainen ratkaisu, sillä itse kaipaisin nyt NHL-peleissä rutinoitunutta ja ansioitunutta käskyttäjää. Kaksi viimeisintä koutsia (Cassidy ja Hanlon) ovat kuitenkin aivan huipputasolla olleet melko lailla kokemattomia ja kääntämättömiä kortteja.

Ketä olisi tarjolla...?
 

MacInnis

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Kärpät, Shefki Kuqi
Mielenkiintoinen ja vauhdikas tv-peli menossa. Kaksi ensimmäistä erää Capitalsin hallintaa, kunnes toisen erän lopussa Clark otti tyhmän ja tarpeettoman 2+2 minuuttisen väkivaltaisuudesta ja päästi Philadelphian peliin mukaan. Briere pääsi maalinedusruuhkasta kaventamaan 1-3:een, pian tämän jälkeen Carter 2-3:een Kolzigin avustuksella.
Ottelun hahmo on kuitenkin ollut Donald Brashear, joka niisti Coten ensimmäisen erän tappelussa, ja teki toisessa erässä 3-0-maalin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös