Vokoun ifk-paitaan

  • 96 506
  • 503

filmirulla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Juhaht
Onpa perin harmillista, ettei Vokoun maksa verojaan Suomeen. Täten missaamme loistotilaisuuden nähdä parin vuoden päästä iltapäivälehdistä minkälainen on The Sir Pentti The Penan tarjous, joka selättää niin Luulajat kuin itänaapurin mafiajoukkueidenkin palkkashekit.

Ou jee! No nythän makkara keisaritkin on katkeria, kun Pentti polttaa hilloa! Jotenkin mulle on oikeesti yksi hailee kuinka paljon Pena laittaa fyrkkaa menemään sillä pääasia on, että karavaani kulkee ja meillä on hauskempaa.

Ps. Hommatkaahan nyt vaan kaikkiin mahdollisiin joukkueisiin oikeesti kovia pelimiehiä, kun kerran nyt on mahdollista. Nikkari pelaajia koittaisin kuitenkin varoa tai olla ainkain varauksellinen.
 

mop1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Aston Villa
Viestin lähetti Uncle Becker
Se on semmonen kato ku kyyristyy niihin alotuksiin ja jakelee niitä lättyjä laitureille lapaan ja keräilee syöttöpinnoja. Niil on yleensä lyhyt maila ja ne kans hoitaa sitä puolustustonttia... Harvinainen näky Nordiksella.

Juu noita jotka vaan kyyristyy alotuksissa meillä riittää , vielä kun olis joku jolla ne kädetkin siinä toimisi.
"lätty lapaan" - ukko meillä oli viime kaudella , eikö sulle mikään riitä? :)
Taitavat olla niin harvinaisia ne joilta aloitukset & syötöt taittuvat , että ne on ihan rauhoitettuja stadissa eli ei saa tehdä sopimusta ja näin ollen rajoittaa lajille luontaista liikkuvuutta.

Ei kaikkea voi joka vuosi saada , ei edes yhtenä.
 
Eikös Vokoun ole muuten Sinkku Wallinheimon tapaan rightin maalivahti, eli pelaa räpylä oikeassa kädessä? Ei nyt mitään käytännön merkitystä, mutta tuli vaan mieleen.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti archieG
Olen tyytyvainen paastyani Helsinkiin, se on jotain Venajan ja Tshekin valilta.

Pitäisikö tämä tulkita kehuna?

Pakko onnitella. IFK:lla ei hetkeen ole ollutkaan todellista luottovahtia, vaikka muu kokoonpano on ollut todella kovaa luokkaa. HIFK on aikalailla sentteriä vaille valmis mestariehdokas.
 

CFC

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,Chelsea
Kyllä vain Vokoun on rightin puolen pelaaja,jonka uskon myös tuovan meille etulyöniaseman,koska pelaajat ovat tottuneet juuri päinvastaiseen eli leftin veskareihin. Mitat kaverilla ovat 183/88 joten ihan isokokoinen veskari. Hyvältä näyttää! Itse uskon että Sir Pentti räjäyttää vielä pankin tammikuussa ja hommaa meille ulkomaalaisen sentterin ja T.Ruudun...Ja Vopi lähtee sitten kauas pois.
 

scholl

Jäsen
Viestin lähetti lintu
Siis nyt puhutaan kuitenkin NHL-mittakaavassakin huippupakista jota Brewer aikanaan oli. Niin merkittävää hankintaa ei SM-liigaan koskaan tule tulemaan, hänen vaikutuksensa näkyy vieläkin ja tulee aina näkymään.

Mielestäni Callen merkittävyys IFK:lle ja koko Suomen amatöörisarjalle oli suhteessa lähes samaa luokkaa kuin Gretzkyn siirto Edmontonista Losiin.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Viestin lähetti eagle
Henkka varmaan muistelee Vokounia lämpimästi, eikö totta?

Niin, kiven takanahan miehen kaataminen Detroitille oli. Kaatui kuitenkin.

Red Wings - Predators - playoff-sarjassa oli juuri puhetta tuosta Vokounin kätisyydestä. Koska Fedorov oli lähtenyt Detroitista, niin kaikki kovat laukojat olivat Wingsillä rightin miehiä (lähinnä Shanahan ja Hull) ja äijät ampuivat ylivoimassa luonnollisesti oikealta puolelta maalivahdista katsottuna. Kun Vokounin hanska oli oikeassa kädessä, niin tässä oli suuri etu muihin molareihin nähden. Ei ollut sitä helppoa kohtaa ampua mailäkäden puolelta sisään. Maalit olivat todella tiukassa.

Tosin juuri tuo vasemman puolen kovan laukojan puuttuminen oli muutenkin Wingsille ongelma, ylivoimakuvio oli liian helppo lukea, kun aina tiesi että Zetterberg tai Datsyuk syöttää niille rightin miehille eivätkä lähes ikinä lauo. Kipperi piti juuri tässä hommassa Detroitin ylivoimaa lähes pilkkanaan.
 

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Yksi viihdyttaa, muut kituuttaa

Pakko sanoa. Loistavaa IFK ja Pentti Matikainen.

On hienoa, etta joku joukkue uskaltaa ottaa todella
kovien NHL-miesten suhteen paan avaajan roolia.

Mielestani IFK ei olisi edes kaivannut maalivahtia ihan niin akuutisti kuin esim oma joukkueeni Blues. Myonnan, etta en itsekaan
pida Lundelia todella kovana voittavana veskarina, jonka nyt toki saitte, mutta on Stathoskin on kuitenkin kunnossa ollessaan ihan hyva kassari..

Rukoilkaa vain muualla lock-outin paattymista Matikaisen keratessa helmet.
 

rudy25#

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jarkko Ruutu
En olisi koskaan uskonut tätä sanovani, mutta: Pena on kingi!
Loistavia hankintoja ja uskallusta pitkin syksyä. Madden meni puihin, mutta hyvä oli yritys.

Tämä uuden maalivahdin hankinta on kyllä aivan loistavaa. Usko hyviin tuloksiin parani taas kertaheitolla. Meillä on nyt pitkästä aikaa voittava maalivahti joukkueessamme. Ikävä kyllä Jannesta ei siihen ole, liigan parhaita luukkuvahteja tosin ja hoitaa pari tiukkaa peliä tarvittaessa. Pitkässä juoksussa kuitenkin voittavaa vahtia tarvitaan ja nyt sellainen on hankittu.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Nakkikattilaa naapuriin

Tämän hankinnan jälkeen on pakko todeta että IFK nousi kerta heitoilla liigan ykkös suosikiksi mestariksi. IFK:n isoin ongelma oli mitat täyttävän maalivahdin puuttuminen, NHL:n viime kauden All Star -pelissä esiintynyt Vokoun täyttää nuo mitat reilusti ja ennakkoon ajatellen Vokoun on koko SM-liigan kovin maalivahti. Joka tapauksessa on täysin varmaa että enää IFK ei anna kenellekään tippaakaan tasoitusta veskariosastolla. Hieno täsmä hankinta Penalta ja täytyy sanoa että täällä naapurissa ollaan jopa pikkasen kateellisia teidän huikeaa siirtorulettia ja tähtihankintoja katsellessa.

Onnittelut, vaikkakin hieman kitkerät sellaiset sillä nyt teidät on kevään pelejä ajatellen pakko ottaa tosissaan.
 

Pegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers, HJK, Arsenal, 1. FC Köln
Hävitty on

Kuten moni IFK-brotha on jo todennut, hävittyhän tää kausi on. Ei tullut Brodeuria, Khabibulinia tai Theodoria. Pena-pentele meni sainaamaan jonkun Vokounin, kun sillä sattui olemaan rosterissa kaks tuttua kaveria ja kuuli Marekilta, että Hadanka ei ole kaukana. Voi kuulemma tarvittaessa kävellä vaikka luistimet jalassa bisselle, parille "pivolle".

"Kyllä olis pitänyt hankkia joku Stanley Cup-sormuksen haltija. NEHÄN niitä kunnon pelimiehiä on!"

Joulukuussa 2004 Vokounin hankinnan murtamana,
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Eivät nämä HIFK:n NHL -tähtöset ole vielä liikaa pelejä HIFK:lle ratkaisseet.

Aikamoisella menestyksellä on Pena haaviinsa keränny wanhoja HIFK:n pelureita, huomasin vaan. Uusia tuttavuuksia on tarjoiltu järin vähän.

HIFK:n lock out -helmet:

Marek Zidlicky: Suomeen tullessaan HIFK oli luultavasti ainut todellinen vaihtoehto. Pisteitä mukavasti, mutta nähdyissä kahdessa SM-liigapelissä pelasi hyvin noin 5 minuuttia koko 25 minuutin peliajasta. Harhasyöttöjä, kiekonmenetyksiä ja flegmaattisuutta. Nostanee profiilia kohti kevättä, missä sarjassa sitten pelaakin.

Jarkko Ruutu: Vahva HIFK -tausta. Suomessa IFK, totta kai! Pelaa maineensa veroisesti. Vahvaa alivoimatyöskentelyä ja mukavasti pisteitä.

Lasse Pirjetä: Jopas nyt jotakin, tälläkin sankarilla HIFK -taustaa! Olipas sattuma (miljoona hymiötä). Lasse ei ole pisteillä mässäillyt samaan tahtiin kuin aikoinaan Oulussa. HIFK tuskin tyytyväinen liioin?

Tomas Vokoun: Ei petotaustaa. Kovia torjuntaprosentteja NHL:ssa. Paha vielä mitään sanoa, mutta suht äkkiä pitäisi vireessä olla koko syksyn pelanneena.

Ja keskuudestamme poistunut:

John Madden: 0+0=0 on nolla. Tulin, näin ja menin. Kesäterässä. Ei tainnu jantteria kiinnostaa. Ei HIFK -taustaa.


Muille seuroilla vinkki: Ostaa saa, kunhan pakarassa ei oo HooIiiÄfKoo.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Kuvernööri kävi siis Tsekeissä. Just joo. Nyt kantautuikin tietoa, että eräs JC onkin tappavassa kunnossa. 5 peliä ja 9 pistettä (8+1).
No mitä se tähän kuuluu? En tiedä, mutta Kuvernööri on ennenkin yllättänyt omalaatuisilla hankinnoilla/teoilla ja toisaalta nyt on joulu, jolloin laillisestikin saa unelmoida.

Eräät kontaktit Sveduissa ovat varmoja, että NHL alkaa vielä tällä kaudella eivätkä riemuitse uusista hankinnoista.
Uudet NHL-hankinnat pelaavat monien arvelujen mukaan vain about 5-6 peliä, jonka jälkeen pajatso tyhjenee. Mene ja tiedä, mutta jos näin käy niin onhan IFK:lla kiva vahvistus ainakin Sveitsin turnauksen aikana, josta brother Carlos voi nauttia.

Muuten: Hyvää Joulua kaikille.
 

Jake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Viestin lähetti lintu
Maddenin loppukauden palkka joka oltiin valmiita maksamaan siirtyi nyt Vokounin piikkiin. TRuutuun on vielä kirstussa hilloa, ja jos ei hän tule niin tulee korvaaja.

Benysekin palkassa säästettiin ja kauden alussa budjetissa oli liikkumavaraa uusiin hankintoihin. Marek pelaa käytännössä ilmaiseksi, Pirjetän palkka ei ole huima ja JRuutu saa normaalia palkkaa. Hallissa on ollut odotettua enemmän katsojia, joten sieltä on tullut muutama lisäsentti. Yhteistyökumppaneiden ekstrapanostuksista en tiedä, mutta Pena puheli jossain vaiheessa ettei sieltä ole lisähilloa luvassa.
Vaikka IFK:n talous on itselleni kuitenkin toisarvoinen asia urheilullisen menestyksen taustalla, niin muutama spekulointi siihen liittyen. Varsinkin kun monet vierasjoukkueen kannattajat tuntuvat olevan hyvin huolissaan IFK:n taloudesta ja joukkueen kalleudesta.

Näiden NHL-miesten palkoista en osaa sanoa mitään, kun niistä on kerrottu niin erilaisia versioita. Osa "tietää", että Marek pelaa ilmaiseksi, mutta eiköhän heille jokaiselle makseta jonkunlaista korvausta. Uskon kuitenkin, että tapaus-Madden tuli loppuen lopuksi IFK:lle taloudellisesti jopa kannattavaksi, koska tuskin tuo pikavisiitti paljoa maksoi, kun taas kahteen kotiotteluun Madden toi n. 1000 lisäkatsojaan. Tuskin tiistainen Lukko-ottelu normaalisti toisi yli 7000 katsojaa.

Toinen mikä pitää muistaa, että IFK:n kallein (?) pelaaja, Timo Pärssinen, on ollut kolmasosan kaudesta loukkaantuneena. En tiedä, paljonko seura saa vakuutuksista takaisin palkkaa pelaajan loukkaantuessa, mutta luulisin jonkun verran tulevan takaisin.

Ja edelleen IFK oli budjetoinut tämän kauden joukkueeseen Santalan palkan plus Tuomo Ruudun koko kauden palkan&vakuutukset. Näistä kumpikaan ei ole vielä tullut, joten rahaa on jäänyt käyttämättä budjetista.

Varmaan joukkue on siltikin hyvin kallis, ja budjettikin on voitu jo ylittää, mutta eiköhän noista edelliskausien budjeteista ole jäänyt ylimääräistä tähän kauteen. Ja kun on tuollaisia pelaajia saatavilla, niin ilman muuta tähän tilaisuuteen pitää tarttua.
 

rjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Loistavaa Pentti! Ei voi mennä mönkään, kun nimessä ei ole koiruuksia(Spanhel,Hurtaj,MadDog).Eihän Isolle Pahalle Punaiselle Kissapedolle mitkään koiranräksyttäjät sovi.Pidetään kissapedot ja kapiset rakit erillään ja let's play hockey!Go Vokoun Go!
Hyvää Joulua Pentti!
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Todennäköisesti sentterin hankinnassa mennään samoilla sävelillä ja hommataan Nashvillen Denis Arhipov.
Sitten vain jännäämään kuinka Helsingin Predators jyrää kohti kattilaa.
On se Pena kyllä aikamoinen taikuri.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti HeGe41
Eivät nämä HIFK:n NHL -tähtöset ole vielä liikaa pelejä HIFK:lle ratkaisseet.

Ei niin, me ollaan hävitty tää kausi. Jotain Zidlickyjä ja Ruutuja. Vokounki maalissa, ei toimi ollenkaan.

Pitäs olla Brodeur, Scott Niedermayer, Joe Sakic ja Jarome Iginla ulkomaalaisina mukana, niin saattaisi tulla kehuja Hegeltäkin.
 

JsL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks
Viestin lähetti Iceberg
Onnittelut "imurista". Ihan NHL:n Top 2 -kamaa molariosastolla ja paras maalivahti SM-liigassa. Ikinä.

Allekirjoitan tämän. Teillä myös paras toimitusjohtaja ikinä. The Sir Pentille hatunnosto.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Wiltord
Pitäs olla Brodeur, Scott Niedermayer, Joe Sakic ja Jarome Iginla ulkomaalaisina mukana, niin saattaisi tulla kehuja Hegeltäkin.

Niinpä. No onhan sillä millä mällätä; Kääpiö-Kariya, Lite-bättre Curre ja pikapuoliin Kari "ohjauspeli" Eloranta. Kaikki jääkiekon käsitteitä.
 

scholl

Jäsen
Viestin lähetti Jake74
Uskon kuitenkin, että tapaus-Madden tuli loppuen lopuksi IFK:lle taloudellisesti jopa kannattavaksi, koska tuskin tuo pikavisiitti paljoa maksoi, kun taas kahteen kotiotteluun Madden toi n. 1000 lisäkatsojaan. Tuskin tiistainen Lukko-ottelu normaalisti toisi yli 7000 katsojaa.


No kun vertaa yleisölukuja ennen Maddenia niin loppujen lopuksi kovin paljon lisäkatsojia ei tullut. HPK matsiin ehkä parisataa ja lukkomatsiin max 500.

Todellinen syy hillopurkin suurenemiseen lienee kuitenkin se, että Pena kävi jurripäissään syksyllä taksiajelulla Jokerifanien seudulla ja näki Kontulan ostarilla IFK-pipoisen tyypin sotkemassa seiniä. Pena ampaisi taksista ja uhkaili IFK:n imagoa pilaavaa tyyppiä, joka väitti olevansa graffittitaiteilija. Tämä taiteilija lupasi hyvittää tekonsa ja teki kolmessa sekunnissa Zeta t-paidan mustalla spraymaalilla. Tämän jälkeen tämä taiteilija on istunut kolme kuukautta energiajuomapalkalla jäähallin pommisuojassa ja maalannut niitä t-paitoja. Paitoja on myyty pipopäille arviolta 20000 kpl ja hillot ovat tulleet suoraan Penan haltuun, joten uudesta hankinnasta on omalta osaltaan pipopäitä kiittäminen.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ettei vaan olisi nimimerkki Kontulan Ottawa kun niitä paitoja pykää...? Mieshän on Jokerikannattaja, joten enää en ihmettele miksi Marekin paidassa (ja osin muissakin) se fontti on niin luotaantyöntävä.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Oli kyse lock out -pelaajista. Mikä hel*etin lock out -pelaaja toi Kariya on? Tai tää Kulta-Curre? Siis tää Elorantaki on jättäny NHL -kaukalot jo vuosikymmeniä sitten. Hieman tarkkuutta, pyydän.

Ilveksen työsulkuvahvistus on ollut jäätävä. Alistaja. Rankaisija. Vastustajan kauhu. Paras. Ja mikä tässä Tsekinmaan ihmeessä on mahtavinta, hän siivittää ketjun laituritkin uskomattomiin suorituksiin.

Hyvönen hakkaa monet NHL -vahvistukset jotain 3 - muna. Ja Kariya on muuten vaan hiton kova tekijä.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Viestin lähetti HeGe41
Oli kyse lock out -pelaajista. Mikä hel*etin lock out -pelaaja toi Kariya on? Tai tää Kulta-Curre? Siis tää Elorantaki on jättäny NHL -kaukalot jo vuosikymmeniä sitten. Hieman tarkkuutta, pyydän.

Ilveksen työsulkuvahvistus on ollut jäätävä. Alistaja. Rankaisija. Vastustajan kauhu. Paras. Ja mikä tässä Tsekinmaan ihmeessä on mahtavinta, hän siivittää ketjun laituritkin uskomattomiin suorituksiin.

Hyvönen hakkaa monet NHL -vahvistukset jotain 3 - muna. Ja Kariya on muuten vaan hiton kova tekijä.

Kiva, kun tulit valaisemaan iltaamme tällä asiallasi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös