Vokoun ifk-paitaan

  • 96 603
  • 503

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No prkl, nyt ei ole enään mv:stä kiinni ainaskaan. Jhag tietysti pahasti pettyi kun ei Stathokselle ja Jannelle annnettu mahdollisuutta playareissa näyttää , miten ovat kehittyneet viime kaudesta......

Kyllä tuon tason mv pitääkin olla kun kohta muut joukkueet kertovat ketä he ovat haalineet hyökkäyskalustoonsa.....
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Pena huomenna Ilta-Sanomissa?

Viestin lähetti Hiisi_van_Holten
Kukas toimitusjohtaja sanoi, että seurat odottelevat NHL hankintojen kanssa tonne tammikuun lopulle ja sitten katsovat jatkuuko työsulku...
"Kun luin eurohockey.netistä Markus Korhosen siirron Unknowniin varmistuneen, tyydyin avaamaan ensimmäisen Vokounin agentilta elokuusta lähtien saapuneista spämmeistä. Sitten asia etenikin nopeasti, tosin Tsekin päässä harmittelivat Thomaksen Toronto-Orli-Helsinki -lentolipun vaihtoyhteyden vanhentuneen. Kaveri oli sitten höntsännyt siellä odotellessaan päätöstämme. Meillehän tämä ylimääräisiä kustannuksia aiheuttaa, sillä takaraja 15.12. oli ja meni eikä me nyt enää saada tätä paperisotaa täällä hoidettua joulupostimerkkien hinnalla."
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnittelut!

Pena ei sammaloidu faksaillessaan. Toivotaan hyviä koppeja ja mahdollisimman mutkatonta sopeutumista joukkueeseen.
 

Kolnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Johan pomppas... Aivan mahtavaa!! Juuri pari päivää sitten mietin, missä mahtaa herra Vokoun pelata työsulun ajan. Eipä tämän parempaa vaihtoehtoa olisi voinut valita.

Nyt alkaa näyttää jo pelottavan hyvältä kevättä ajatellen, vaikka kuinka yrittäisi muistuttaa itseään Maddenista jne.
 

Pegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers, HJK, Arsenal, 1. FC Köln
Ohoh!

Ämpärillinen jäitä on taas tarpeen. Madden oli valitettavasti vain rendez-vous, mutta.. Pena teki sen uudelleen! Voi Sylvi. Ihan ei olla vielä syksyn 1997 vauhdissa, mutta yritys on kova.

No, hittoakos tässä muuta toteamaan kuin sen, että tämä #29 (mikäköhän nro IFK:ssa?) ja poikkeuksellisesti oikealla kädellä kiekkoja koppaava Nashvillen ykköstorjuja on erinomainen veskari. Osaisko joku asioista paremmin tietävä kertoa, liittyikö Lordi Pentin Tsekin-reissu Benysekin ohella myös maalivahtihankintaan?
 

Davey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Pena huomenna Ilta-Sanomissa?

Viestin lähetti Shayne
Meillehän tämä ylimääräisiä kustannuksia aiheuttaa, sillä takaraja 15.12. oli ja meni eikä me nyt enää saada tätä paperisotaa täällä hoidettua joulupostimerkkien hinnalla."

Pena kävikin jo alkusyksystä ostamassa pari pakettia valmiiksi maksettuja ykkös luokan kuoria ja verottajalle on jo lähtenyt tieto siitä, että ne vähennetään tämän vuoden verotuksessa.

Sen sijaan 15.12 Tapiolan postiin myöhässä kipittäneen Chrisun tiedetään ostaneen 14.12 pari sataa joulumerkkiä ja näin J.B:n pelaaminen Bluesissa siirtyi ensi jouluun.
 

Hielo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Espoo Blues, HIFK
Viestin lähetti Daespoo
NHL:n superveskoista on Ruotsissa pelannut lähes kaikki, heistä jo Boucher ja Turco on lähtenyt maitojunalla kotiin. Theodore on tulossa ja Kipru on pelannut hyvin.
Ruotsissa Turco, Kiprusoff ja kohta Theodore; Venäjällä Nabokov ja Khabibulin; kotona/kiertueella Brodeur, Luongo, Raycroft... Kyllähän SM-liiga taistelee muita liigoja vastaan parhaiten juuri mv-osastollaan. Boucheria ei sentään voi hyvällä tahdollakaan sanoa superveskariksi muuten kuin niiden muutaman pelin osalta. Mieluummin vaikka Nurminen ja Gerber sitten.

Niin siitä Vokounin rauhallisuudesta vielä. Kaverihan voitti niinkin tärkeän tilaston kuin NHL:n maalivahtien jäähypörssin viime kaudella tasaminuutein Nurmisen Pasin kanssa.
 

Jake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Re: Re: Re: Re: Onnittelu Helsinkiläiselle urheiluseuran kannattajille

Viestin lähetti Carlos
Itse pistäisin rahani muuan herraan joka on kotoisin itänaapurista, ei halua mennä itänaapuriin, pelaa kiertelevässä NHL-tähtisikermässä ihan jees tehoilla, ja on erään lainauksessa mainitun herran seurakaveri.
Ottamatta lainkaan selvää, kuuluuko tämä pelaaja tähän kiertelevään NHL-tähtisikermään, niin mahdatko tarkoittaa Fedorovia?

Tämä tarkoittaisi tietysti Vopatin ulostamista, johon palaisi taas fyrkkaa. Jos vielä Tuomon tilanne muuttuukin positiivisemmaksi ja hänetkin saadaan, alkaa tila loppua kahdesta ensimmäisestä ketjusta. No se on sitten Aravirran (positiivinen) ongelma.

Mutta niinkuin joku totesikin, niin jäitä hattuun. Saman totesin itsekin Maddenin julkistamisen jälkeen. Odotellaan nyt vielä tuota NHL-kuvion varmistumista.
 

IFK4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Aivan loistavaa toimintaa Pena!

Kyllähän tämän osaston vahvistumista on odoteltu koko syksyn, jossain vaiheessa vain alkoi tuntumaan ettei mitään tapahdu. Mutta, kuten jotkut jo ovat ehtineet sanoa - jäitä hattuun vielä!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/sahkeet.asp?id=908123

Matikaiselle ei näköjään riitä pelkkä Vokounin hankinta ja Stathoksen ulkoistaminen.
Pena on ottanut myös Lähi-Idän haltuunsa. Näin se homma toimii.

Stathoksen pois potkiminen on loistava uutinen. Siinä Pena paikkaa omaa todella karkeaa virhettään. Seuraavaksi Vopat?!

Pinnat Vokounin hankinnasta Penalle!
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Ihan mahtava kaappaus. Hifk tarvitsi nimenomaan maalivahtia ja todella hyvän sellaisen Pena hankki. Saisko tämän viruksen hommattua osoitteeseen Ruissalon Puistotie, Turku. Voi laittaa faksillakin.
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Kylmäksi veti, kun tämän uutisen kuulin radiosta. Etukäteen ajateltuna Vokoun on varmasti yksi SM-liigan parhaimpia maalivahteja, ellei paras. Toivottavasti on sitten myös eri maata, kuin tapaus-Madden. Toisaalta, Suomen ja Tshekin kulttuurit eivät varmasti kovin kaukana toisistaan ole, joten luulisi Vokounin tänne sopeutuvan.

Onnittelut sinne pääkaupunkiin kovasta hankinnasta.
 

Kyle

Jäsen
Viestin lähetti Tommi92
SM-liigan kovin maalivahti.

En tiedä kuinka tosissaan tuo oli kirjoitettu, mutta saman tyylisiä kommentteja on tullut muiltakin.

a) Vokoun ei ole pelannut yhtään SM-liigan ottelua, joten vielä on paha sanoa kun ei ole torjunnan torjuntaa kirjattu(joo joo ei myöskään päästäny maalin maalia.).

b) Vokoun on Nhl:ssä pelannut hyvin, mutta Nhl:n tilastojen mukaan Roloson on parempi kuin Vokoun.

c) Thomas on pelannut Rolosonia paremmin, joten tästä voisimme vetää pelkistetyn johtopäätöksen, että sekä Thomas ja Roloson on Vokounia parempi.

Tosin kuten a) kohdassa todettiin on mahdoton sanoa onko Vokoun Sm-liigan paras maalivahti vai ei. Fakta on se, että hän on tällä hetkellä Sm-liigan maalivahti tilaston jaetulla sijalla 33, nollalla pelatulla ottelullaan.

Tosiseikkahan on kuitenkin se että Vokoun on pätevä maalivahti ja Top-30 sellainen ja varmasti vahvistus mille tahansa joukkueelle, niin Sm-liigassa kuin muuallakin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti kausi
. Saisko tämän viruksen hommattua osoitteeseen Ruissalon Puistotie, Turku. Voi laittaa faksillakin.

Faksi ei toimi. On ylikuumentunut.
Ottaako Narvanmaa sen viruksen suun kautta vai suppona?
Näitä kyseisiä viruksia saa tsekeistä. Nimimerkki Q voi kertoa näistä isojen pamppujen ns. liikematkoista tarkemmin.
Virus tarttuu parhaiten alateitse.

Onko mitään tietoa Stathoksen tulevasta osoitteesta?
 

peteIFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
ja Red Wings
Joulu

Johan tuli joulu etuajassa. Kiitos tästä Pentti!

Vokoun on huippuveska isolla kilpikädellä.

Tulis jo tammikuu...
 

Mevatron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HC Slavia Praha
Viestin lähetti Gerodz
En tiedä kuinka tosissaan tuo oli kirjoitettu, mutta saman tyylisiä kommentteja on tullut muiltakin.

Taitavat nuo "kovin maalivahti, ikinä" -kommentit olla lähinnä vinoilua IFK-fanien suuntaan. Ovat nimittäin järjestään jonkin muun joukkueen kannattajan tekeleitä.

Vokoun kieltämättä kuulostaa hyvältä. Herrat Amerikassa! Sovitaanko, ettei turhaan ryhdytä pelailemaan. Pidetään vaan reilusti lomaa. Ehtiihän sitä tulevina vuosina taas...
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti Kalkun rusakko
Faksi ei toimi. On ylikuumentunut.
Ottaako Narvanmaa sen viruksen suun kautta vai suppona?

On pakko käyttää faksia koska Jokke heittää heti maihin kun puhelin soi. Faksista virus voisi pompata ns salamitten Jokken penaaliin ja Narvanmaa siitä riehaantuneena hommaisi meillekin tarvittavat palaset eli yhden puolustuskykyisen pakin ja maaleja sylkevän hyökkääjän. Nythän meille on tulossa Kiviharju vaikka amerikka on täynnä ihan oikeita pelaajia.

Sitten takaisin aiheeseen eli vielä kertaalleen, onnea Hifk. Tällä siirrolla ei finaalipaikkakaan ole pelkkää skitprattia.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Viestin lähetti Daespoo
NHL:n neuvotteluissa alkaa todellinen rypistys joulun jälkeen ja viimeisin huhu kertoo pelaajien olevan kallistumassa osittaiseen palkkakattoon. Pajatso tyhjenee euroopassa aika nopeasti.

Kiva lukea näitä katkerien pikku naapurien kirjoituksia (lue Blöös) :)

Pena pelaa hommaa juuri oikein. Tällä hetkellä on päivän selvää että on erittäin paljon todennäköisempää se että NHL kautta ei pelata. On suorastaan naurettavaa heittää näitä kommentteja koko ajan kehiin: "ihan paska vahvistus ja vaikka oiskin hyvä, NHL alkaa ja te ootte kusessa". Voiko enää katkerammin sen sanoa?

Jos pelaajat sitten lopulta antavatkin kaiken julkisuudessa heitetyn kommenttien jälkeen periksi, ei voi mitään. Sitten mennään niillä ketä on. Nyt on kuitenkin naurettavaa heittää kommentteja siihen suuntaan että nhl-alkaa todennäköisesti tammikuussa. Siihen ei usko kuin Bluesin kannattajat. Toki se voi alkaa ja se riski on olemassa.

Ai niin tämä uusi kassari. Ei ole hirveesti hyviä muistikuvia kaverista, mutta tuskin on Suomessa parempaa kassaria ikinä ollut :)
 

Käräppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja Calgary Flames
hah,Ei ikinä parempaa muka

Voit sanoa että paras ilman pelattuja pelejä? No odotan floppia jälleen (ja toivonki) Maddogin tyyliin, Mutta silti taitaa olla maailman paras oikeakätinen (räpsänen) veska.
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Muistikuvia

Eikös tämä kassari ollut vime kevään MM-kisoissa Tsekkien veskarina? Piti olla huippujoukkueen viimeinen takuumies kotimestaruudelle.
Muistissa on Tsekkiveskarin huipputorjuntoja...
 

JP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Ei hemmetti sentään, aivan loistavia hankintoja Penalta. Kevään playoffeissa Vokoun aiheutti meikäläiselle runsaasti kylmää hikeä ja väliinjääneitä sydämenlyöntejä. Oli nimittäin sen verran vakuuttava Nashvillen maalilla. Ensimmäistä kertaa p'offeissa ja todella varmaa ja rauhallista peliä!
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Viestin lähetti Gerodz

Tosin kuten a) kohdassa todettiin on mahdoton sanoa onko Vokoun Sm-liigan paras maalivahti vai ei. Fakta on se, että hän on tällä hetkellä Sm-liigan maalivahti tilaston jaetulla sijalla 33, nollalla pelatulla ottelullaan.



Eli Vokoun on jo nyt korkeammalla kuin Lundell tai Statööz. Paras ei tarvitsekaan olla, riittää, että on sairaan hyvä...
Silti: jäitä hattuun. Madden vie vieläkin yöunia.
 

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vahvistusko, häh ?

No eihän tämä Vykooni mikään vahvistus voi olla, kun ei edes JA:n serveri mennyt nurin viestitulvasta. Vai onko ThePentti ilmoittanut JA:n ylläpidolle etukäteen ja JA on laittanut load balancingin kuntoon. Niin ja huomautan, että tsekit (vai onko slovakki) ovat jalkapallohulluja. Näkyyköhän joltakin sateliitikanavalta tsekin jalkapalloliigaa ? Äkkiä Pena Expertille ostoksille, äläkä pihtaile siinä lautasantennin ostossa. Tsekkiolutta saa onneksi joka Siwasta.
Joku jo mainitsi Chrisun viiksien kasvusta. Ei mene Esbåssa kovin hyvin, ehkäpä Ahola vetää tamineet päälle säälipleijareissa. ThePentti on testosteronikingi, kasvaa sekä tukka että parta&viikset. Ittellä kasvaa prkl parta ja nenäkarvatkin, muttei tukka. Nyt saa huutaa, itketään sitten jos menee vituralle. Hyvä Pena !

ps. Tästä lähtien kukaan ei sitten lyhennä hiuksia takaa, sovitaanko niin ?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös