Ilmoitukset

Nimimerkki nahkis huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkin stoneofage kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Myös nimimerkki Captain K on asetettu pysyvään pelikieltoon, koska hän rikkoi aiempien pelikieltojen jälkeenkin toistuvasti sääntöjen 9§:ä.

Vitutusketju

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Smitty#41, 10.12.2013 klo 20.49.

 1. Boogy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden vapaaottelijat
  Järjetön pettymys ja mahalasku koko kausi. Yksi ainoa voitto pleijareissa, jopa viime kaudella edettiin pidemmälle vaikka kaikki todennäköisyydet oli meitä vastaan. Silloin lähdin lomille hyvillä mielin koska kaaduttiin saappaat jalassa ja seuraava kausi vaikutti ihan lupaavalta.

  Nyt tulevaisuus näyttää epävarmalta kun siellä on kaiken maailman matikaisnurmiset säheltämässä ja joukkuekin hajoaa taas aika pahasti kauden jälkeen.
   
 2. Mastokaupunki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Onko tällä jengillä edes valmentajaa? Tämän perusteella en olisi niinkään varma..
  Hävettää
   
 3. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars, Kiekko-Vantaa
  Tänään saattaa tulla oikeesti tosi rumat tappiolukemat. Onneks lopetin katsomisen jo 2-0 maalin jälkee. Hävettää ihan vietävästi.
   
 4. pakki3000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Jos joku tuntee pelaajia tai lähipiiriä, niin haistattakaa vitut oikein kunnolla. Mitä järkeä on edes pelata kautta läpi, jos kiinnostaa ns. vitusti pelata kun tärkeimmät pelit alkaa. Toki Kalpa ollut rehellisesti parempi, mutta kyllähän sitä nyt voisi edes yrittää kaikkensa. Kaikille potkut ja seura konkurssiin, jos ei perkele sytytä pelaamaan edes pudotuspelejä.
   
 5. NuuskaHP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Mun mielestä tämä menee jo omien kannattajien päälle kusemiseksi. Piti olla niin vahvaa ja fyysistä ja taitavaa, paskalauma halvaantuu täysin kun kaksi ekaa peliä jatkoilla hävitään playoffeissa ja viimeinen napsu kuului hylätyn maalin jälkeen lahdessa. Sitten levisi koko jengi totaalisesti. Sen jälkeen mentiinkin jo valmiiksi hävittyinä Kuopioon ottamaan dunkkuun ja huolella ja jätettiin vielä viimeisimmätkin ratkaisupelaajat jo lomien viettoon. Selityksiä tälle toiminnalle pitää tulla, tuha toive taitanee olla.

  Tähän viimiseen peliin piti ladata kaikki, ei ladattu kyllä yhtään mitään.

  Vituttaahan tämä. Käännetään katseet 17-18 kauteen, silloin onkin jo sitten jotain voitettava.

  Niin ja haistakaa oikein pitkä vittu, tätä kirjoittaessa kalpalle jo 6-0. Vitun kusipäät.
   
 6. Väbä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Olisivat nyt vittu ees esittäneet että kiinnostaa. Köyhänä säästelly rahaa enskauden kausarii mutta tälläsen perseenäytön jälkeen tungen neki rahat johonki muualle.
   
 7. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars, Kiekko-Vantaa
  Ei herranjumala tästähän on tulossa pahempi persraiskaus ku pelkäsin. Tekis mieli tunkea mun Pelicans-pipo hevonhelvettiin eikä laittaa lainkaan päähän huomenna.

  Missä vitussa on noiden pelaajien ammattiylpeys? Toivottavasti edes tajuavat hävetä tota paskaa mitä suoltavat kentälle tänään Kuopiossa.
   
 8. Metro4ever Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raitin Patti, Jää-Ahmat, Jokerit, Pelsu, TBL
  Tämän hävisi mukavat valkut.

  Kiitos kaudesta (sydänhymiö)


  Ai joo, Rämö on paras ja Vili on huono
   
 9. bay22 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nurmisen Pasin Posse
  Lahtelaisen lätkäjoukkueen kannattaminen ei oo helppoa, tää on mun Pelicans.
   
 10. ELaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Eniten vituttaa ehkä se, että porukka oli tyytyväistä, kun "saatiin" Kalpa vastaan... Itse olin kauhuissani! Kulminaatiopiste oli se viimenen peli Mikkelissä, joka oli sekin kuraa, mutta Jullen takia voitettiin. Olisi tullut sääleissä Ipaa vastaan 1 peli lisää kassavirtaa ja jatkossa Tepsi nurin, mutta sehän olisi ollut noloa taktikointia... Mutta totta puhuen, Pelsun peli on ollut koko kauden järjettömän ailahtelevaa ja välillä hirveän näköistä peruuttelua... Mihin v.....n sillä pyrittiin? Suurin osa ns. huippupeleistäkin ovat olleet käytännössä yksilöonnistumisia vaikka syksyllä tosin olikin "ihan kivat" pari kenttää. Ikävät loukkaantumiset ja muutama muu asia sitten sekoitti koko pakan selkiytymättä kertaakaan koko kaudella... Kiitos kuitenkin Pelsuille kaudesta ja olihan siinä jotain hyvääkin! Hyvää kesää!
   
 11. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Lainaus:
  Erittäin hyvin sanottu, allekirjoitan kokonaisuudessaan!

  Noista "muutamasta muusta asiasta" päälimmäisenä tulee mieleen itse Matikainen ja tuomarointi sekä tuomaroimattomuus. Kirsikkana kakkuun, sanktiot ja seuraamukset eri tilanteista.
   
 12. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Kaunista, aivan saatanan kaunista!
   
 13. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars, Kiekko-Vantaa
  Yhä jotenki epäuskonen fiilis. Tässäks tää vittu oli? Viime vuonna meiltä ei playoffeihin lähettäessä odotettu mitään ja suoriuduttiin niissä hienosti. Tänä keväänä odotukset oli mitalipeleihin pääsyssä ja tuloksena täydellinen romahdus. Mitä tästä opimme? Ei kannata odottaa mitään ku kyseessä on lahtelainen kiekkojengi.
   
 14. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ihan sama, mitä nimiä tuolla luistelee ja kuka täällä valmentaa. Lahessa ei vaan menestystä edes vahingossa, se yksi finaalipaikka oli poikkeus. Tyhjä olo, todella tyhjä olo. Tämä kausi oli selviytymistä, kunnes vene upposi ratkaisevalla hetkellä.
   
 15. Radiomäki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans...ja aiemmat Kiekkoreippaan jälkeläiset
  Ei se, että hävitään, vaan miten hävitään. "Kevät on jääkiekkoilijan parasta aikaa..." Jepjep...
  Toisen kotimatsin toisen erän jälkeen näytti siltä, että pelaajien mielestä "tää on nähty, ei jaksa enää."
  Jotain on kovasti pielessä jos ei ammattimiehillä ole enempää ammattiylpeyttä. Koko joukkue ottamaan oppia puolalaisilta putkimiehiltä mitä tarkoittaa, kun on ylpeä työstään ja ammatistaan.
  Perkele!!! Aina tää on tätä kun kannustaa lahtelaisia joukkueita...
   
 16. Hockey-65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Tiivistettynä, kyse sarjan voittamisessa on siitä kuinka hyvin kykenee pelillisesti olemaan omalla mukavuusalueellaan, ei oltu missään vaiheessa, vituttaa!
   
 17. ELaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Syksyllä oli vielä kova luotto tohon jengiin, että kunhan ne loukit tulee takaisin jne, mutta missään vaiheessa ei kurssi kääntynyt oikeasti hyvään suuntaan, päinvastoin. Yhtä kivannäköistä yksilösuoritteista peliä saattoi seurata jättiläismäisen kammottava tappio jollekkin tyvipään joukkueelle rumin luvuin, josta taas kohta toivuttiin vaikkapa Turussa jotenkin, vain nöyryyttääkseen jälleen itsensä ja kannattajansa pelatakseen ehkä seuraavan pelin taas "kivasti"... Tai ehkä taisi olla pikemminkin pari tappiota seuraavat pari voittoa-tahti koko kauden... Montakohan kertaa parin voiton jälkeen ajattelin, että nyt pieni putki, niin hyvältä näyttää... No, oliko kertaakaan 3 pisteen voittoja edes 3 kertaa peräkkäin? En muista edes kolmea perättäistä minkäänlaista voittoa ja taisipa olla ailahtelevaisuudessaan kuitenkin niin, että ei koko kausi, pleikat mukaanlukien, tullut kuitenkaan kahta tappiota pidempää putkea... Korjatkaa jos muistan väärin! Kohta on aprillipäiväkin, joten repikää siitä! Ei edes vituta!
   
 18. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Espoosta tarkasteltuna
  Ruudun 4. erää komppaan. Lahessa on maalivahtivalmennusongelma.
   
 19. egar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, AC Milan, FC Lahti
  Ei me maalivahteihin kaaduttu, vaan pelitaktisiin asioihin.
  Avauspelaamisen Kalpa otti pois kovalla karvauksella ja paineella, jolloin jäätiin pyörimään omiin 20-30sek ajaksi ja hyökkääjät eivät löytäneet sitä rytmiä kaarroksiinsa joihin pakit olisi voinut syöttää.

  Epäuskoinen olo on kyllä. Jotenkin on niin helvetin väärin että tällainen kausi voi saada tällaisen päätöksen. Joku sanoi hyvin että joukkue kusi kannattajiensa päälle kyllä näillä esityksillä pleijareissa!

  Odotan kyllä anteeksipyyntöä kapteenistolta ja / tai valmentajilta kannattajille.