Vitutusketju

  • 1 143 624
  • 8 636

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Vittu mä en hyväksy enää sitä, että JYP pelaa Kuopiossa, Oulussa ja Vaasassa. Ne ei voi ikinä siellä.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Nyt on pakko kyllä taas antaa huutia noille meidän johtaville ulkkaripakeille. Siellähän saatana Ottavaiset ja Peltolat näyttää liigan parhailta puolustajilta näihin vitun paskahousuihin verrattuna. OB ylipelaa tilanteita ihan jatkuvasti joka puolella kenttää ja kiekolliset ratkaisut on ihan täyttä paskaa. OB:n touhu näyttää siltä että on ottanut ohjat omiin käsiinsä ja siitä ei tule nyt mitään. Malttia ja nöyryyttä nyt perkele! Scotkalta taas unohtunut tänään aivan täysin ne puolustajan perusasiat. Mihin suuntaan rintamasuunta on milloinkin, milloin ajetaan vastaan ja miten kamppaillaan. Aivan kamalaa paskaa. Ja tämä ongelmajäte on meidän kapteeni. Pitäskö tehdä jotain?
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jotenkin olisi toivonut että oltaisiin vielä lähdetty tähän kauteen taistelemaan ja olisi voitot napattu näistä KalPa ja Sport peleistä, mutta nyt ollut ehkä kauden huonointa peliä, kukaan ei ole tainnut saada yhtä helppoa syöttöä omille ja puolustuspelaamisesta ei ole tietoa. Toki peli kesken...
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Ja Brodecki. Pelaaminen näyttää 90-luvun tsekkisurffailulta. Ei kontaktia, ei luistelua, ei paloa. Miksi vitussa me tällaisestakin kasasta paskaa maksetaan?
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sport pelin jälkeen odotin tätä KalPa peliä suurella mielenkiinnolla ja uskolla, että JYP korjaa asenteen seuraavaan peliin.

Aivan jotain muuta tähän asti...todella suuri pettymys. Kolmas erä samaa kuraa niin kriisi on jäänyt taas päälle.
 

Powerage

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks
Ahvenjärvikin taputtelee Kalapudasta perseelle että tee sen sadan tonnin eteen jotain. Uskoisitteko, JYPin yksi parhaiten palkatuista pelaajista. Tänäänkin hyökkääjistä eniten peliaikaa, mutta kertaakaan en ole miestä kentällä nähnyt. Paskapudas.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
- Tappio KalPalle
- Todella tehotonta peliä
- Puolustaminen oli järkyttävää
- YV oli vielä järkyttävämpää
- Ennen ainutta maalia ei näköjään ketään muuta kuin Konstaa kiinnostanut pelata
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tänään suurin osa pelistä oli surkeaa kuraa. Liian moni pelaaja oli aivan ala-arvoisella esityksellä liikenteessä.

15 minuuttia jääkiekon pelaamista ei riittänyt tänään(kään) voittoon. Omiin meni vain kaksi, joten peli olisi ollut voitettavissa, jos olisi pelattu ja taisteltu koko peli.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Onhan tota Salmion tekemistä surullista katsella. Tekeminen näyttää siltä, että lähinnä odottaa kauden päättymistä.
Minusta näyttää, että odottelee uran päättymistä.
 

koutsikaitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Puolustuspelin pitäisi tiivistyä ja viisikkopelin parantua mitä pidemmälle kausi etenee, mutta mitään tämmöistä ei ole havaittavissa. Ihan totta, mitä vittua te Ahvenjärvi & muu valmennusjohto siellä treeneissä pelaajille opetatte? Joo tiedän, yritätte opettaa sitä nykyaikaista modernia liikkuvaa JYPin tulevaisuuden pelitapaa, mutta helvetin huonoin tuloksin. Vanha koutsi olisi tyytyväinen jos edes jotakin pientäkin sensuuntaista tiettyä modernia liikkuvaa pelitapasysteemiä olisi näkyvissä mutta kun ei ole. PISTE !
Pitäisköhän valmennuksen lähtee uudelleen ihan jääkiekon yksinkertaisista perusasioista liikkeellle ja pistää ensin omanpään puolustuspeli formuun jne., eikä kurkottaa kuuta taivaalta?
Ja missä on se "Fighting Spirit" millä jo mennään pitkälle vaikka taidot ei ihan riittäisikään? No sitä ei ole juurikaan näkynyt kuin vain ajoittain!
 

Hiki-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
HPK laittoi ja tulos on kaikkien nähtävillä. Jos HPK:n materiaalilla pystyy tuohon, niin kyllä JYPinkin materiaalilla pitäisi ainakin vähän parempaan pystyä.
En voisi enempää olla samaa mieltä. Tsekkasin muuten kuntopuntaria: 14 viimeistä peliä, 6 pistettä. Ollaan siis suoritettu vahvasti about runkosarjaneljänneksen verran pysäyttävällä 0.43 ottelukohtaisella pistekeskiarvolla. Ei tarvinne sijoitusta kertoa, vaikka Ässät koittaa kovasti tämänkin rypemisen pilata.
 

JyyPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyvä näköinen alku ja sitten ekasta paikasta maali omiin.. ei prkl ja nyt sitten paketti hajosi taas ja omista ei päästä mihinkään.. saatana..
Jaahas.. ja että tosta sitten pihalle.. mitäköhän tähänkään enää sanoisi kun kokoajan tulee paskaa tuulettimeen..
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Tuomarit…
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Jälleen kerran vastustajan pelaaja teki uran ensimmäisen maalin JYPiä vastaan. Eikä voida asiasta edes Ruusua syyttää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös