Vitutusketju

  • 1 195 775
  • 6 633

AriL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kävipä pelissä miten tahansa, niin tuota selviytymistä en katsele. Ihan järkyttävää touhua. Kookoo on hyvä, mutta ei ihan noin hyvä..
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC
Lasse Lappalainen piste. Miten voi vaan noin surkea ja hidas olla.
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Lappalaisen paikka on tällä hetkellä katsomossa tai laitetaan edes pelimieheen myymään hampurilaisia niin saadan edes jotain vastinetta yli 100k palkalapulle.
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC
Jo TV-lähetykseen asti vituttaa noi DJ:n musiikkivalinnat. Ois nyt kaivanut tuossa jään paikkauksen aika jotain parempia ralleja kuin Dingoa yms.
 

PAKKI69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Mihin Kurjala Turnauksessa on Mattila kadottanut sen hyvän tekemisen. Eilen Nordiksella istui enemmän boksissa kuin oli jäällä. Nyt taas aivan typerä jäähy. Tosi monta huonoa peliä viime aikoina.
Näinhän siinä aina on käynyt, Kalpan pelaajien taso laskee loppukaudeksi turneen jälkeen. Edim. Klemetillä kävi näin ja muitaki on.
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC
Pelottaa jo valmiiksi minkälaisessa kunnossa Mäenpää saapuu eurohöntsiltä.
Mitähän siellä huoltajat laittaa juomapulloihin. Armeijassa puhuttiin ”jarrusta”. Jotain sellasta siellä on pakko olla, kun niin moni kadottaa tasonsa.
 

Tomahawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllä pitäis äkkiä saada tuo peli kuntoon jos meinaa pärjätä muistuttanut jonkinverran niitä alkukauden pelejä nämä viimeiset 3 mitä pelattu vaikka voitto nyt saatiinkin. Kamppailut hävitään ja ei taklata ollenkaan ihan niinkuin alkukaudestakin erona ehkä että tänään tehtiin paikoista maalit.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Kysyä voisi myös sitä, että miksi Korhosta peluutetaan väkisin sentterinä?
Olisiko vaan ettei noita senttereitä nyt nähdä roolituksen osalta tarpeeksi sopiviksi? Mielestäni Lantan paikka on nelosen keskellä, ja Immosen siirtoa kolmosen keskelle en nää mahdolliseksi..
 

Zibbazubba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
En tiedä kenet muunkaan keskelle laittaisi nyt kun Kapanen on ollut poissa. Taisi Beni junnuvuosina pelata sentterinä ja mielestäni hän on tonttinsa hoitanut tähän saakka erinomaisesti.
Itse en kyllä muista Korhosen pelanneen junnuna missään vaiheessa sentterinä? Mäenpää, Okany ja Pitkänen joo. Ei siinä hyvin on keskellä pelannut pois lukien aloitukset.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös