Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  • 2 908 591
  • 13 923

Lucic

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Väärin vittuunnuttu? Niin tämän päivän pelistä ei mitään negaa saanut sanoa...

Tottakai saatte vittuuntua ja uhriutua täällä ihan niin paljon kuin haluatte.

Itse vaan kerrankin koitin nähdä vähän realiteetteja myös tilanteen takana, ei tuo TPS ja sen pelaajat mitään koneita ole. Pitkän pelitauon jälkeen kovaa tulevan Saipan vastustajaksi,ekoista sekunneista asti mylvivän kotiyleisön eteen.

Peli aaltoili, Saipa rikkoi ja puudutti peliä todella tehokkaasti, teki kaikki mitä tehtävissä oli. Välillä kieltämättä vitutti katsoa, kun mikään ei Tepsulla meinannut onnistua,mutta olosuhteet huomioon ottaen ihan ok kokonaisuus.

Ja mikä tärkeintä, näissä peleissä nyt vaan ikävä kyllä on niin, että voitot lasketaan, ja peli kestää vähintään sen 60min. 1-0.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Paska ottelu, melkein kadutti mennä hallille. Onneksi noustiin tasoihiin lopussa, usko oli aika mennyt joten en todellakaan syytä täällä "väärin vittuuntuneita". Vitun säälittävää ratsastaa tänne haukkumaan niitä, joiden mielestä ottelu oli paskaa. Ottelu OLI paskaa aina siihen 2-3 kavennusmaaliin asti. Tosta vielä ilkeni maksaa 22,50e. Saipalta loistava ottelu! En tiedä mitä tarvitaan, että joukkue syttyy. Näköjään ensin pitää olla kunnon takamatka viimeisellä kympillä.
Jos tosta ei esitys parane torstaina, niin sitten alkaa mietityttämään. Saipalla oli selkeä etu pelitavasta, se vaan sopii Tepsiä vastaan. Tästä tulee todella vaikea sarja, kuten hieman pelkäsinkin.

Tallinderin ja Heikkisen esitykseen olen erittäin pettynyt. Tallen paransi kyllä todella paljon loppua kohti, niin parantaa arvosanaa. Oletin kokeneimmilta pakeilta huomattavasti vähemmän virheitä, vaan ei. No, ehkä se tosta.

Olen kyllä erittäin tyytyväinen voittoon ja tuli käytyä läpi koko tunneskaala 3.erän aikana. Kokonaisuutena on kyllä paljon kysymysmerkkejä ilmassa.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Paska ottelu, melkein kadutti mennä hallille. Onneksi noustiin tasoihiin lopussa, usko oli aika mennyt joten en todellakaan syytä täällä "väärin vittuuntuneita". Vitun säälittävää ratsastaa tänne haukkumaan niitä, joiden mielestä ottelu oli paskaa. Ottelu OLI paskaa aina siihen 2-3 kavennusmaaliin asti.

Urheiluun kuuluu se, että monet asiat vaikuttaa toisiinsa. Eilen Tallinderin taklauksen säästyessä jäähyltä pelin alussa momentum olisi ollut tehokkaasti Palloseuralla heti alkuminuuteista lähtien. Nyt kuitenkin Sneckin loukkaantuessa nousi tuomarin käsi empien, mutta nousi kuitenkin, ja pelille annettiin suuntaa jossa ei taklauksille / asetelmien haulle ottelun alussa oikein ollut sijaa. Sitten tietysti ylivoima on sellainen, että pelin painopiste kääntyy hyökkäävän joukkueen haluamaan paikkaan, ja momentum oli heti päinvastainen kuin mitä Tepsin pelisuunnitelmaan kuului.

SaiPa tosin selvisi muutamasta räikeästä rikkeestä hyvin nopeasti tuon alun jälkeen, ja jälleen kerran tuomareiden osalta edistettiin pelin puurouttamista ja paskaksi tekemistä sillä että ei tuomittu rangaistuksia selkeistä pelin edistystä jarruttavista rikkeistä. SaiPa sai myös matsin aikana kolautella kädet ylhäällä leuan alueelle (Lindsteniä, Palmua ja Väyrystä otettiin väärin ja jos olisivat jääneet makaamaan olisi voinut pillikin soida). Ei siis ollut pelituntumaa vailla olevalle Palloseuralle mikään kovin helppo iltapuhde, ihan alusta saakka monet asiat sotivat menestystämme vastaan. Lisäksi SaiPa pelasi hyvin ja kuten totesit, sen pelityyli on hyvin ollut optimoitu Palloseuran kaltaista pelin hallintaan tekemistään perustavaa joukkuetta vastaan.

Pointtina siis että tuo "paskuus" on mustavalkoinen käsite, ja kannattaa edes pyrkiä analysoimaan mistä se johtuu. Aika pelaajien inhimillisyyttä halveeraavaa settiä tämä kirjoituksesi noin yleisellä tasolla. Kuten @Lucic toteaa, ei tässä mistään robottiporukasta puhuta vaikka miten oltaisiin ennakkosuosikkeja.

Saipalta loistava ottelu! En tiedä mitä tarvitaan, että joukkue syttyy. Näköjään ensin pitää olla kunnon takamatka viimeisellä kympillä.

Kyseenalaista vedota syttymättä jäämiseen. Todella kyseenalaista.

Jos tosta ei esitys parane torstaina, niin sitten alkaa mietityttämään. Saipalla oli selkeä etu pelitavasta, se vaan sopii Tepsiä vastaan. Tästä tulee todella vaikea sarja, kuten hieman pelkäsinkin.

Tästä pitkälti samaa mieltä. Tosin nyt pelataan puolivälieriä joissa ei ole olemassa enää mitään helppoa tai ilmaista, kuten täällä tunnutaan kuviteltavan. SaiPa on kova joukkue, mutta niin on TPS:kin ja peli on nyt avattu, torstaille odotan itsekin parempaa ottelua, tosin silloinkin sen tunnistaen että olosuhteet, tuomarilinja ja momentum määrää suuntaa aika paljon.

Lehterä on erinomainen valmentaja. Tässä kohtaa kuitenkin huomioitava se, että niin on Kaskisen Kallekin, joka tulokaskaudellaan luotsasi joukkueensa kaikista paskamyrskyistä (jotka leimaavat tätä TPS-osion keskustelua jääkiekkoilullisista asioista aivan liikaa) huolimatta sarjan toiseksi parhaaksi joukkueeksi kokonaisuutta tarkastellen.

Olen kyllä erittäin tyytyväinen voittoon ja tuli käytyä läpi koko tunneskaala 3.erän aikana. Kokonaisuutena on kyllä paljon kysymysmerkkejä ilmassa.

Aina on kysymysmerkkejä. En itse ainakaan odota että sarja olisi riemukulkua. Tulos merkitsee, ja 4-0, tai 4-1 on edelleen aivan yhtä mahdollisia lopputulemia kuin 4-3 tai SaiPan sarjavoitto. Tulos on ainoa joka merkitsee ja se, miten se tulos syntyy joko tässä puolivälieräsarjassa tai yleisellä tasolla playoffeissa, on toissijaista.

Tosta vielä ilkeni maksaa 22,50e.

Suosittelen miettimään sitten entistä merkittävämmin jatkossa, että kannattaako. Minä näen vähän toisin - itse koin kevään toistaiseksi suurimman jääkiekkoelämyksen eilen. Näin ottelun kulun sellaisessa muodossa, jota en odottanut näkeväni, mutta se sai arvostamaan nousuamme ja voittoamme entistä kovemmin. Vastoinkäymiset käännettiin voimavaraksi ja ottelun edetessä kasvettiin. Teknisesti ei puhtain mahdollinen suoritus, mutta kolmas erä ja jatkoaika olivat jo aika yksipuolista näytöstä jossa SaiPan haavoittuvaisuudet tunnistettiin samalla tavalla kuin jolla SaiPa ensimmäisessä ja toisessa erässä tunnisti TPS:n vastaavat ja hyödynsi momentumia. TPS oli se, joka pelasi nousujohteista kiekkoa eilen tasollisesti, ja lähtökohdat torstaille ovat itse asiassa tähän peilaten aivan hyvät.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eilen vitutti niin paljon tuo saatanan Salminen ja muut tuomarit, jotka anto Saipan tehä mitä tahansa ilman rangaistuksia.
Tämä. SaiPa sai mukavasti etua siitä että TPS:n paras ase, ylivoima, eliminoitiin tuomarien taholta. TPS:n jäähyt olivat ok, mutta viheltämättä jäi aivan selviä SaiPan rikkeitä ja isomman rangaistuksen huitominen/keihästys.
 

BigJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eilen vitutti niin paljon tuo saatanan Salminen ja muut tuomarit, jotka anto Saipan tehä mitä tahansa ilman rangaistuksia.

Näytti siltä, että tuomarit paikkasivat ensimmäisessä erässä Tallinderin tilannetta ja päästivät pari selvää roikkumista läpi, sen jälkeen saman tasoisia temppuja ei uskallettu enää viheltää.
 

huhupuhe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Vitutti tiistaina ja vituttaa jo valmiiksi; "pleijarisäännöt".
Aivan perseestä kun meidän vikkelissä äijissä saa roikkua perässä. Olisi ekassakin pelissä vihelletty muutama kiinnipitäminen/koukku, jos olisi ollut kyseessä perus runkosarjan ottelu. Mielestäni linjan tulisi säilyä nykyään samana läpi kauden. Paineiden kasvaessa tämä tietysti vaatisi tuomareilta enemmän, mutta miksi he edes ovat siellä kentällä, jos eivät kerran pilliä uskalla suuhun laittaa. Nyt viedään meiltä ylivoima täysin pois, joka oli melkoinen pelote runkosarjassa. Kovasti saisi linja muuttua jatkossa.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Jep, tuntuu että jossain Palmussa roikutaan melkein kuin Spinassa ikään. Saisi pilli soida joskus niin nähtäisiin liigan parasta erikoistilannepelaamista.
Aika hyvin Saipa roikkui, ei siellä oikeasti kovin paljon ollut tilanteita josta olisi voinut jäähylle laittaa, toki kyllä runkosarjassa useamman jäähyn olisi saanut tuolla pelillä. Jos TPS saisi edes ihan inan vauhtia lisää, niin olisi virvelöinti sen verran törkeää, että luukku olisi aika paljon auki.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Jep, tuntuu että jossain Palmussa roikutaan melkein kuin Spinassa ikään. Saisi pilli soida joskus niin nähtäisiin liigan parasta erikoistilannepelaamista.
Palmu voisi myös joskus syöttää sen kiekon eteenpäin ketjukavereille, eikä aina aloittaa sitä omaa ikuista pyörimistään kulmissa tai pahimmillaan alimpana pelaajana.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Vituttaa, että kesken matsin ei ole vitutusketju ylhäällä!

Vituttaa, että "runkosarjan paras erikoistilannejoukkue" hieroo joka ylivoimalla kiekkoa melkein kaksi minuuttia ennen kuin räppäävät maalin.

Vituttaako muitakin niin, ettei veri kierrä?
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Paskaa oli kyllä yyvee. Jotai pitäs keksiä.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Mua vituttaa tää palsta nykyään. On väärin vittuuntujat vs oikein vittuuntujat käynnissä ja siitä syystä koko vitun osio on ihan hirveetä paskaa.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Vaikkei ottelun aikana "virallisen palstatotuuden" mukaan saisikaan tulla tuntemuksiaan tänne kertomaan, niin pakko on kuitenkin sanoa, ettei TPS tuolla puolustuspelaamisella kovin pitkälle mene.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Housuunpaskominen täydellisen ensimmäisen erän jälkeen.
 

Mynttoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, TPS
Saattais vituttaa jos sais vituttaa kesken pelin. Mut todetaan nyt vaan että hankalaksi tepsi tekee itselleen tämän sarjan.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Vaikkei ottelun aikana "virallisen palstatotuuden" mukaan saisikaan tulla tuntemuksiaan tänne kertomaan - - -
Yksi kysymys: miksi niitä tuntemuksiaan ei voi tilittää Otteluseurantaketjussa?

Eikö kyseinen ketju kuitenkin ole tarkoitettu matsin aikaisille tuntemuksille? Jostain syystä jo muutaman kauden ajan (lähinnä muutamien nimimerkkien) on tullut tavaksi kirjoittaa matsin aikana enemmän TPS-osioon kuin Otteluseurantaketjuun. Tämä muutos mua on ihmetyttänyt ja koko ajan enenevässä määrin vituttanutkin.

Miksi matsin aikaisia tuntemuksiaan ei voisi purkaa Otteluseurantaketjuun ja sitten tulla matsin jälkeen tilittämään tuntemuksiaan asianmukaisiin ketjuihin TPS-osioon? Noin niinkuin siinä vaiheessa, kun matsin kokonaiskuva on selvillä. Nykyään vitutusketjuun heilahtaa kamaa jostain veskarin yhdestä virheestä, puolustajan yhdestä harhasyötöstä tai hyökkääjän yhdestä jäätymisestä maalintekopaikassa. Mun mielestäni nämä kuuluisivat (ja muutamia kausia sitten kuuluivatkin) Otteluseurantaketjuun. Vitutusketjussa - ja yleensäkin koko TPS-osiossa - paneuduttiin isompiin vitutuksen aiheisiin.

Mistä tämä muutos alkoi, että Otteluseurantaketjun sijaan alettiin kirjoittaa enemmän TPS-osion ketjuihin matsin ollessa käynnissä? Asiallisia vastauksia, kiitos!
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lyhyt kevät tiedossa kyllä. Ei me finaaliin päästä tämmöisellä touhulla, tuskin se nyt yhtäkkiä siitä muuttuukaan.

E: Voi jestas mikä nousu ja voittomaali. On tämä kaksijakoista!
 
Viimeksi muokattu:

Expendable

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tampa Bay Lightning
Ei nyt varsinaisesti vituta kun tämäkin peli lopulta hoidettiin mutta. Neljässä edellisessä pelissä kaikissa ollaan menetetty johtoasema löysän pellailun takia. Yhdessäkään näistä peleistä Kallio ei ole ollut mukana.

Toki 3 näistä neljästä matsista hoideltu.

Kyllä sitä Kalliota kaivattaisiin kehiin rauhoittamaan joukkuetta vaikeilla hetkillä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös