Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  • 2 908 632
  • 13 923

gknight

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vastustaja pääsee tepsin alueelle milteipä pelissä kuin pelissä helposti, kun tilaa annetaan peruuttamalla. Mutta vastustajan päätyyn ei meinaa päästä millään, kun siniviivalla on muuri vastassa. Toki aina peleistä löytyy poikkeuksia, mutta yleiskuva on tämä ja ihmetyttää.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Katsoitko oikeasti laukaisukarttaa? TPS on laukonut jostain hevonperseestä ja Tappara sota-alueelta joka kerta. Laukaisutilastot valehtelevat rajusti.

Tappara oli niin kaukana edellä, että hieman huolestuttaa riittääkö kausi kirimään etumatka.

Katsoin kyllä. Ei laukaisukartta siinä mielessä valehtele, etteikö TPS olisi päässyt vastustajankin alueelle. Siinä olet täysin oikeassa, että TPS ei päässyt sota-alueelle kahdessa ensimmäisessä, Tappara pääsi. Ja ne kentälliset, joiden piti pelata vastustajan parhaat pois, pettivät pahemman kerran. Tappara oli kenties tasapainoisin ryhmä kaikilta osin, mitä itse olen koko syksynä nähnyt. Viisikkona todella hienoa pelaamista jokaisella kentän osa-alueella kolmannen erän alkuun asti.

Olen samaa mieltä tästä, että Tapparan etumatkan kuromiseen on matkaa, voi olla että nimenomaan tämä kausi ei siihen riitä. Pitää muistaa, että Tapparalla on tietyssä mielessä saman prosessin neljäs vuosi menossa. Eikä sekään koko ajan ole mennyt raiteillaan, meinasi Tapola kaiketi kenkää saada viime vuonna. Mutta ei saanut.

Jonain toisena iltana maalivahdit olisivat ottaneet ensimmäisen erän maaleista 3-4 pois, tappioasema olisi ollut ehkä 0-1 tai kenties 0-2 ja peli vielä auki. Ts. Tappara oli ensimmäisessä erässä loistava ja osin toisessakin, mutta tuloksen ei välttämättä olisi tarvinnut olla näin ruma. Jonkinlainen shokki se Lassilan lahjoittama 0-3 oli ja siihen vielä tuli vielä kaksi maalia päälle. Tulos ohjaa paljon sitä, miltä peli ns. "tuntuu".

Ei tuo nyt niin erilaiselta näyttänyt kuin kauden muutkaan pelit TPS:n osalta. Tietyt osa-alueet, joissa on ollut ongelmia, räjähtivät nyt kaikki yhtä aikaa käsiin ja tulostalulle. Muissa peleissä kun on puolustettu omissa huonosti, maalivahdit ovat välillä auttaneet. Tai jos maalivahdille on mennyt helppo, niin on onnistuttu kuitenkin roikkumaan mukana ja kenties tekemään yksi itse. Kuten aiemmassa viestissä laitoin, nyt pitää oppi kaivaa irti, myös taktisella puolella. Esim. Tapparan kaksi ensimmäistä maalia lähtivät sellaisilla viivelähdöillä, joissa oli ilmeisesti katsottu TPS:n 1-2-2 muodostelmaa läpi ennen peliä. (Tai sitten ne olivat vahinkoja.)

Tällä hetkellä TPS ei enää pääse yllättämään ketään, vaan kaikki joukkueet tulevat astetta tarkemmalla suunnitelmalla ja henkisellä otteella vastaan, siihen pitää olla koko joukkueen valmis, joka pelissä. Ja kenties valmennusjohdonkin ehkä ottaa enemmän vastustajista selvää, ettei käy niin kuten J. Virtasen johtamalle viisikolle ensimmäisessä erässä.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ymmärsin hieman väärin tuon aiemman viestisi, Mänizeri. Pahoittelut. Ihan samalla sivulla näköjään ollaan tässä asiassa.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
voi vittu tukosella varmaan puolet naamasta jäässä
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Vitun apinatuppurainen PRKL...
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Ai että ku ei riitä sanat tohon Tuppuraiseen, joten en sano mitään. Perjantaina 15.1.16 sitten kunnon tervehdys Tuppuraiselle. Jos on pelaamassa.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vittu että voikin vituttaa näin paljon. Joku vitun ihmisperse Tuppurainen tulee ja vetää JO toisen kerran urallaan Tukosen törkeästi sairaslomalle.
 

juhis82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Detroit Red Wings,Kanada
Toivottavasti media paisuttelee tilannetta. Mutta paisuttelee tai ei niin toi tuppurainen sais kyllä saada pelikieltoa ja kunnolla. Samanlainen pelikielto kun sille yhdelle NHL pelaajalle tässä jokinaika sitten
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Tukosen loukkaantuminen.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei vittu kun on tehotonta!!!!!!!!!!!! Missä maalintekijät?
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Ei vittu kun on tehotonta!!!!!!!!!!!! Missä maalintekijät?

Kyllä ne seuraavaan peliin luultavasti löytyy. Näyttää olevan tapana että joka toinen matsi hävitään jne. Tänään voi sanoa että joukkue on pelannut pääasiassa paskasti eikä tuolla pelillä ansaitse yhtään pistettä.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos se on positiivista että pisteittä ei olla jääty kahta kertaa putkeen niin vastapainoksi tuntuu olevan äärettöttömän vaikeata pelata kahta hyvää peliä peräkkäin. Avaukset lähtivät pääosin pleksin kautta ja maalinteko tökki pahasti.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Oli kyllä uskomattoman tasoton matsi kaikinpuolin.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Siis varmaan paskin lätkäpeli sitten Molomon Tepsin mitä on tullut nähtyä. Kauheaa kuraa.

Ei kyllä tosin ihan hirveästi vituta.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pikkaraisella, Spinalla ja Ahtolalla paikat muutamaan maaliin. Maalintekoa lukuunottamattahan vieraspelit ovat näyttäneet juuri tuolta. Ekassa erässä aivan purjeissa, sitten rinnalle ja ohi. Tänään ei tehty maaleja. En itse jaksa painaa päätä pensaaseen yhden tappiollisen vieraspelin takia. Lauantaina kotona voittamaan.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vituttaa toi vitun ylivoima. Mitä helvettiä ne edes yrittää? Blues sai yhdellä ylivoimallaan enemmän paikkoja kun TPS kolmella. Voisko Tepsi koittaa sopia tuomareiden kanssa ettei saisi pelata enää yhtää ylivoimaa kun toi nelosketjukin saa paljon enemmän paikkoja kun meidän yv-vitjat?
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Zzzzzzzz....taas lauantai-kotimatsi ja TPS tarjoilee huippulätkää.

- Käytännössä ei yhtään organisioitua hyökkäystä.
- Kahta kertaa useammin ei kiekkoa saada syötettyä omille.
- Kunnon maalintekopaikat laskettavissa yhden käden sormilla (ja sormet riittää vaikka laskijana olisi entinen puutöiden opettaja).

Tässä ei paljoa dynaamiset liputkaan auta, ei ihmiset tällaista halua nähdä!
 

Sure

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mikä vittu noita vaivaa kotona....
Se on kato uusi valmennus, uusi pelitapa, uudet pelaajat jne. Tätä selitystä on nyt kuultu Seliniltä koko alkukausi näihin totaalisen umpipaskoihin eriin ja peleihin. Jumalauta, mä en vaan tota osta. Jokaisen pelaajan ensimmäinen tehtävä on valmistaa itsensä peliin, erään ja joka vaihtoon. Ja valmennuksen on viimekädessä valmistettava joukkue niin, että se on valmis peliin. Ja jos ei oo, niin sitten se on heräteltävä jollain tavalla.
Mä en käsitä mitä vittua näissä kotipeleissä tapahtuu. Missä kavereiden ajatukset oikein on? Kotikenttä pitäis olla paikka jossa jokainen pistää kaikkensa peliin ja näyttää kannattajille ja maksaville katsojille parasta osaamista ja taistelutahtoa. Jos hävitään niin kaveri oli sitten parempi. Mutta se, että ulospäin näytetään kuin ei homma kiinnostais pätkän vertaa on pahinta kusemista fanien päälle.
Selin ja Pikkarainen, nyt jumalauta laittakaa ryhtiä tähän touhuun!
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toi ylivoima on ihan mahtavaa. Pahimmat paikat vastustajalla. Sitten kun saadaan kiekko hyökkäysalueelle, sitä pidetään 30 sekuntia b-pisteen kaaren ulkopuolella saamatta yhtään vittu mitään aikaan.

Taitaa jätkät taas odotella että pääsevät pelin jälkeen vaan hakemaan business-klubilta iltapalaa ja kotio viettämään pyhäinpäivää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös