Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  • 2 909 217
  • 13 923

Sure

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos noi jutut pitää paikkansa siitä, että Elomon kanssa ollaan oikeasti ja vakavasti keskusteltu jatkosta ensi kaudelle, niin sanattomaksi vetää. Silloin on pakko todeta ettei hallituksessa ole kyllä yhtään kaveria joka on hihnalla jääkiekosta, edes millään tasolla. Tai no, onhan siellä Jukka Koivu, mutta hän edustaa 90-luvun jääkiekkoa ja sillä ei ole paljoa tekemistä 2010-luvun jääkiekon kanssa. Jos perustelut Elomon mahdolliselle jatkamiselle ovat turkulaisuus, oma poika ja oikean klaanin suojatti, niin hyi helvetti! Jos Elomo oikeasti jatkaa niin takuuvarmasti jatkuu myös sirkus ja tuloksen me kaikki tiedämme. No, jos se on sitä mitä hallitus haluaa niin ehtotukseni on valita Kouki päävalmentajaksi. Hänellä on kuitenkin paremmat eväät johtaa sirkusta kuin Elomolla jääkiekkoa.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Tämä ei tietysti minulle kuulu millään tavalla, mutta uskon ja epäilen sen suuren ongelman olevan juuri niissä taustahahmoissa, jotka sekä riitelevät keskenään, että myös päättävät seuran toiminnasta. Hankala yhtälö, koska ovat kuitenkin sydämeltään Tepsin miehiä ja ainakin osa myös sijoittaa rahojaan seuraan. Toisaalta taas heidän uskottavuus seuran johtamiseen on ulkopuolisten silmin aika matalalla. Eskola lienee kuitenkin marionetti, joka tuskin tulee kauaa pyörimään nykyisessä tehtävässään. Kokonaisuutena on vaikuttava sekasotku, johon on haastavaa löytää riittävän tasokasta valmennusta ja taitaa myös suuri osa pelaajista vain tulevan rahastamaan vailla suuria intohimoja seuran puolesta pelaamiseen.

Siltä tuo vain näyttää ulkopuolisen silmin ja se on sääli, sillä liiga tarvitsisi juuri nyt vahvoja otteita jäljellä olevilta suurseuroilta liigan mielenkiinnon säilyttämisen vuoksi. Olisi hienoa, jos ensi kaudella olisi Helsingistä, Turusta, Tampereelta ja Oulusta todella vahvat joukkueet ja tämä yhtään aliarvioimatta muita pienempien kaupunkien seuroja pienemmissä halleissaan.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Itse en halua nähdä enään ikinä yhtään pressiä missä tuo Elomo puhuu. Siis eihän tuolla jätkällä ole mitään kunnioitusta ketään kohtaan, eikä mitään järkevää näkemystä yhdestäkään asiasta.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mitenkäs vaikkapa Ara loppukaudeksi? Eikös hän ole vapaana, sori jos oon missannut jotain olennaista tuon suhteen? Toki Arakin jakaa mielipiteet, mutta hän voisi saada jotakin rotia tuohon touhuun. Uskoisin hinnankin olevan kohtuullinen, sillä Ara ei voi vaatia enää mahdottomia ja uskoisin nälkääkin löytyvän.

Pahoin tosin pelkään, että lisää pelaajamyyntejä on edessä, mikä vaikeuttaa hyvän valmentajan saamista. Haataja+tukku rahaa Laschiin voisi olla parhaimmillaan järkevä liikku sekä TPS:lle että Kärpille mikäli teillä yritetään yhdistää tyhjennysmyyntiä ja jonkinlaista kasvojen säilyttämistä. Haataja olisi vielä Aralle tuttu kaveri...

Tsemppiä Turkuun! Teitte kyllä vaikutuksen reagoinnissa ja etenkin kommenteissa logokilpailun keskellä jokin vuosi sitten, joten sympatiat on nytkin teidän puolella!
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ara teki pelicansissa loistavaa työtä, mutta haluaakohan hän ihan oikeasti lähteä pilaamaan uransa huippukohtia enää? Tavallaan Ara lähti jo Kärpistä tietyllä tavalla epäonnistuneena valmentajana ja nyt tuli Pelicanssissa kyllä onnistuminen heti perään. Aralla on nostetta nyt ja mahdollisesti uralle tulossa vielä jatkoa, joten jos hänen tilassaan olisin niin en kyllä lähtisi TPS:ää pelastamaan. Ei tämän kauden osalta oo enää mielestäni mitään tehtävissä.
 

Silencie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vituttaa kun joukkue lensi Ouluun. Tällä rahalla oltaisiin voitu maksaa vaikka Georgieville oikeasti palkkaa, eikä vaan silloin kun sattuu Liigaa pelaamaan.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Gyspers, vittu mikä säätäjä sekä häämöttävä jumbopaikka hitusen vituttaa myös..
 

timpo09

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Alkaa jo pikku hiljaa hävettämään tämä tepsin touhu. Mediakin sukeltamisen taas huomannut niin joka paikasta tulee kuraa niskaan
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Liigan paskin joukkue ja Liigan paskin organisaatio. Vittu että voikin vituttaa. Ehkä eniten vituttaa kuitenkin se, etten lyönyt 0-1 tilanteessa vetoa Lukon puolesta, saatana!

Ei vaan vittu mitä paskaa koko touhu ja kaikki Tepsiin liittyvä. Jumalauta mitä suorittamista, 3.kovimmalla budjetilla (??) päästään sijalle 14. Ennen kaikkea tuo saatanan tunari saa valmentaa EDELLEEN. Suikkasen kenkiminen on oli ainoa oikea ratkaisu, mutta Elomon palkkaus tilalle oli LIIGAN HISTORIAN PASKIN TEMPPU!!!

Onneks kausi loppuu kohta.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Kahdella Lukon senalla yli 80 aloitusprosentti TPSää vastaan :D Ikinä tuollaistakaan nähnyt. Tosin Rantasen 8% oli myös aika maaginen.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Olipahan järkyttävää skeidaa taas tuo pelaaminen tänään.

Ainoat positiiviset asiat olivat Lassilan hyvä pelaaminen, Erosen liigauran ensimmäinen maali ja Nelosen onnistunut mikitys jonka ansiosta sai nauttia koko ottelun jonkun raumlaissen ali-ihmisen kännisestä mölinästä joka vihellyksen jälkeen. Tuli repeiltyä pari kertaa oikein kunnolla.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Nelosen onnistunut mikitys jonka ansiosta sai nauttia koko ottelun jonkun raumlaissen ali-ihmisen kännisestä mölinästä joka vihellyksen jälkeen. Tuli repeiltyä pari kertaa oikein kunnolla.

Raumalaisten elämäntaitelijoiden "kommentaari" oli kyllä tän ottelun parasta antia.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Pystyykö mutka tekemään viime kauden tapaisia mielenilmaisuja vielä vai kieltääkö ne nekin ylemmältä taholta? Olis taas paikallaan.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nelosen onnistunut mikitys jonka ansiosta sai nauttia koko ottelun jonkun raumlaissen ali-ihmisen kännisestä mölinästä joka vihellyksen jälkeen. Tuli repeiltyä pari kertaa oikein kunnolla.
Ei, kyllä tuo idiootti on peleissä ihan selvin päin. Käsittämätön tyyppi tämä kaveri. Mutta hyvä että edes jotain naurattaa :)
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Alkukaudesta katsoin melkein kaikki pelit, mutta nyt ei vittuakaan kiinnosta miten tuo apinalauma pelaa. Melomo on kanssa sellainen vatipää ettei mitään rajaa ja jos tuo apina heiluu vielä puikoissa syksyllä niin jää koko ensi kausi väliin.
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Tämä on minun viides kausi aktiivisena TPS-kannattajana. Viides kausi. Olen nähnyt tänä aikana kaksi pudotuspeliottelua. TPS on pelannut näinä viitenä kautena nyt 281 ottelua, joista olen katsonut ehkä n. 270. Näista 281 ottelusta TPS on poistunut kaukalosta voittajana vain ja ainoastaan 69 kertaa. Tasapeliin ollaan venytty laskujeni mukaan 35 kertaa. Nämä tälläiset hetket ovat niitä kamalimpia. Ei ole enää yhtikäs mitään panosta koko tässä touhussa. Kaikki odottavat vain, että kausi loppuisi.

Ja sitäpaitsi muutenkin koittakaa nyt jumalauta herätä siellä TPS:n toimistolla, että tästä tilanteesta ei ole enää paluuta sinne 90-luvun hulinoihin. Se oli jotain erityislaatuista, mutta se aika oli ja meni. Melkein joka päivä saa nykyään törmätä jonkun TPS-takkisen kommentteihin "Jursi sitä" ja "Jursi tätä".

Kuinka monta kertaa tälläinen "Palautetaan TPS sinne minne se kuuluu?" -slogan on lanseerattu? 3 kertaa? 5 kertaa? 10 kertaa? Kuinka monta kertaa se on onnistunut? 0, kyllä.

Mitä jos vaikka otettaisin kynä ja vihko ja mietittäisiin miten nykypäivänä noustaan pitkäjänteisesti sinne huipulle. Aloitetaisiin ihan nollista, eikä ajatella enää että "palataan takaisin kärkeen".

Hyvät palstaveljet, elämme rankkoja vuosia.

E: Muokkasin viestiä selkeyttääkseni pointtiani.
 
Viimeksi muokattu:

Sure

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Myykää vittuun kaikki pelaajat josta jotain rahaa vielä saa. Tai jos ei rahaa, niiin vaikka mailoja, erkkaa, pyyhkeitä, lounasseteleitä tai vaikka nakkeja. Saadaan edes vähän minimoitua tappioita. Ei tätä farssia voi uskoa todeksi. Jokaikinen media tanssii TPS-nimisen paskakasan päällä ja nauraa katketakseen. Tähän on tultu.
Samalla ovenavauksella valmennus ja Vuori jonnekin helvetin kauas Turusta. Enkä laita vastaan jos The Mentor klaaneineen lähtee myös. Ei jumalauta täällä tarvita ketään haamua puukottamaan valmentajaa selkää 90-luvun kiekkotietämyksellä.
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Ei saatana... ei saa enää ajatuksia edes ulos päästä... mulla on vittu vissiin se sama 7 senttiä tuolla korvien välissä ihan tyhjänä?
Yhtään enää yhtään matsia nakkikattilassa tällä kaudella, eikä varmaan ens kaudellakaan!
 

Stabiil

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Jos meitä vituttaa, niin paljonkohan Lassilaa vituttaa. Aivan sama miten hyvin pelaa, niin aina joku Gyspers jättää miehen yksin takatolpalle. Ei salettiin pelaa ens kaudella täällä. Sit ollaan paskat housussa kun meil on kaks Hostikkaa mistä valita.

Ensi kaudeksi olisi muuten kiva jostain taikoa hyvä ykkössentteri. Jalo kun laskeskeli, että Koskirannalla on kolmen meillä vietetyn kauden aikana tullut komea teholuku: -47!

Välinpitämättömyys, turhautuneisuus ja vitutus. Niistä on Tepsin kannattajien kaudet tehty. Ainakin puolenkauden krouvin jälkeen. Joskus, jopa aikaisemminkin.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Hyvät palstaveljet, elämme rankkoja vuosia.
TPS -veljet muistakaa tänä murheen päivänä, että TPS:n resursseilla kyllä TPS vielä nousee. Sitä paremmalta se menestys sitten paskavuosien jälkeen tuntuu. Ja sen tunteen ansaitsevat nimenomaan ElManazerin kaltaiset uskolliset kannattajat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös