Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  • 2 905 984
  • 13 923

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Voiko anomuksella hakea vauhtia alempaa vai pitääkö tätä paskaa jaksaa vielä vuosi toisensa jälkeen? Koita tässä uutta kannattajasukupolvea saada aikaiseksi.
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Tajuaiskohan toi meijän valmennus lähteä jo itse? Ei mutta niillähän 7 senttiä riittää...
 

Sure

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sokee Reettakin näkee että toi jengi on luovuttanut tämän kauden osalta. Ketään ei kiinnosta, joukkuepelaamisesta ei tietoakaan ja kuritonta. Sport menee torstaina ohi ja "Kunnian palautus"-kauden loppusaldo on 14. sija.
Tolla materiaalilla sen on liigan kaikkien aikojen rimanalitus. Ja kirkkaasti. Vittu tätä ei voi uskoa todeksi.
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sokee Reettakin näkee että toi jengi on luovuttanut tämän kauden osalta. Ketään ei kiinnosta, joukkuepelaamisesta ei tietoakaan ja kuritonta. Sport menee torstaina ohi ja "Kunnian palautus"-kauden loppusaldo on 14. sija.
Tolla materiaalilla sen on liigan kaikkien aikojen rimanalitus. Ja kirkkaasti. Vittu tätä ei voi uskoa todeksi.
Milläköhän lupauksilla ensi kaudeksi myydään kausikortteja? Itse en pysty kyllä uskomaan enää minkäännäköisiin lupauksiin joita tämä organisaatio antaa.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Harmittaa kun veikkauksella oli Kalpalle hulppea 2.9 kerroin. Olisi pitänyt pistää talo pantiksi tuohon vetoon ja miljoonat tilille. Tosin TPS pettää aina joten...
 

juice_1

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miten toi porukka kehtaa lähteä peliin kalpaa vastaan takki auki?Noilla esityksillä ei siihen ole todellakaan varaa.Jos pelattais edes sillä tasolla kuin just kärppiä ja hifkiä vastaan,voisi olla jopa mahdollisuus hikisesti voittaa
 

Stabiil

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Kuinkakohan paljon joudutaan maksamaan ens kauden koutsille? Eihän tänne tuu kukaan. Tietty ulkomailta joku, kenestä kukaan ei oo kuullu.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihan näin vitutuksen ja hämmennyksen keskellä heitän kysymyksen: Mitä jos Suikkanen ei olisi saanut potkuja? Tuolla varmasti oltais ainakin 10 parhaan joukossa voi vittu sentään. Itekkin olin alunperin potkujen kannalla, mutta en missään nimessä halunut Elomoa pilaamaan koko kautta... Huhhuh.
 

Sure

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tosta jengistä (niinkuin monelta edelliseltäkin) puuttuu todellisia liidereitä jotka vetäis vaikka munasuojilla velliperseitä otsaluuhun jos pelaaminen kotiyleisön edessä ei kiinnosta. Noi saatanan kapteenit on samanlaisia hiihtelijöitä kuin kaikki muutkin. Tässä tilanteessa se taistelutahto ja energia pitäis nousta joukkueen sisältä. Pitäisvät vaikka tänään saunaillan ja vetäisvät valmennuksen pariin kertaan kölin ali ja tervaus päälle. Ja sitten yhteispäätöksellä vedettäis kausi loppuun täysillä. Tuli sitten turpiin tai ei mutta näkis edes että joukkue yrittää. Voi saatanan saatana että vituttaa kattoo tuota. Tai no, oma valintahan se on.
 

snake

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Saku Koivu, Mikko Koivu, Aatos Koivu
Lasch, Smolenak( jo ulkona ), Koskiranta, Tukonen, Nummelin, Sointu, Pikkarainen, Seikola, Lucenius, Mojzis, Lassila, Gysbers, Simek ja Nakladal. Vois kuvitella et tossa on mestarijoukkueen runko, mut ei joukkue on varmaan ensi viikolla sarjan viimeinen. KIITOS TPS!!!!
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Ei trinssinakkiareenalla mitään jäätelöä myydä. Nakkikori siihen pistetään kylkiäiseksi. Ensikauden premium-nakki hallilla on Elomon seiskasenttinen.

Ostakaa jäätelöö, viis markkaa tikku, ellette osta, haistakaa v***u oli kahdeksankymmentäluvun koulun pihojen boomkah. En keksi tähän mitään nakki sovellusta tähän hätään, eittämättä sanoitus joltakin irtoaa. Nakki, kansitakki ja paskasakki rimmaavat varmuudella.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Suikkanen sai potkut, kun pudottiin hiukan kuuden sakista. Ei kai vaihdon jälkeen oletettu, että edes kymmenes sija jää haaveeksi?
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Tätä Kalpa-peliä kun katsoo, niin näkee kyllä, että joukkuetta ei kiinnosta voittaminen vitun vertaa.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
järkyttävää paskaa. Ampukaa nyt jumalauta kaikki. Ruuttu, Simek + kaikki juniorit mitä näillä tekee? ELOMO?!

Tämä Simek oli myös loistohaku, miksi edes hankittiin? Ruutun osalta koko homma oli alusta lähtien nähtävä jäniskevennyksenä kannattajien kamalaan arkeen. Ja Elomo, klassinen Tanja Karpela -syndrooma, pokkana ministeriksi vaikka kokemusta koirankasvatuksesta ja uikkareissa pyllistelystä.
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
V.ttu miten munatonta touhua joukkueelta ja valmennukselta vaikka viimeistään nyt pitäisi pelata kaudet parhaat ottelut tähän mennessä jotta mahdollisuudet sääleihin olisivat säilyneet.
Mitä enemmän näitä vaihdoksia tehdään sitä enemmän tää seura menee sekaisin ja siltikään nää muutamat älypäät ei sitä tajua. Hankitaan vaan koko ajan lisää noita joskus Tepsissä olleita tai pelanneita puuhastelijoita, jotka luulevat tietävänsä jääkiekosta kaiken mahdollisen ja automaattisesti luullaan että tämän laivan kurssi kääntyy ylöspäin.
Koko ajan uskotellaan miten kurssi kääntyy, täältä noustaan vielä ja ensi kaudesta alkaa seuran nousu kohti kärkeä.

Herätkää siellä seuran johdossa!!! Enää ei puheet riitä, nyt tarvitaan jo v.ttu tekoja!!

Tuntuu että koko Suomi nauraa ja nauttii tällä hetkellä tästä Tepsin puuhastelusta ja sekoilusta josta ei näytä tulevan loppua.
Kaiken kruununa meillä on valmentaja joka ei näytä tajuavan, että tämä on tulosurheilua. Hänelle näyttää riittävän että hallitaan vaan pelejä tappioista huolimatta ja pelaajien kanssa on mukava käydä kännäämässä säännöllisin väliajoin.
Tällä hetkellä hemmetin vaikea uskoa että tää seura palaisi joskus play offs joukkueeksi, saatika pysyvästi kärkipäähän.
 

juice_1

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt vituttaa sen verran rankasti,ettei tarvi enää edes telkkarista näitä katsella,puhumattakaan,että tällä kaudella enää paikanpäälle vaivautuisin.En edes,vaikka tepsi maksaisi mulle sata euroa,hakisi kotoa,tarjoaisi viinat ja sais vielä pelehtiä kissojen kanssa.Ei vittu sentään!!!
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Heiheihei älkää nyt hyvät ihmiset ottako tätä (Tepsiä) noin vakavasti, ei kukaan muukaan tee niin. Älkää pilatko päiviänne seuraamalla tuota sirkusta sillä aina joudutte pettymään uudestaan. Ihmisellä lienee joku luontainen taipumus uskoa parempaan mutta tämä joukkue Turusta tekee siinä poikkeuksen; EHKÄ joskus vuosien päästä (mielellään) Mestisreissun jälkeen, ehkä silloin voisi olla edellytykset parempaan jos organisaation tehtäviin on siinä vaiheessa valittu oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Tepsi tulee jäämään tällä kaudella liigan viimeiseksi. Sportilla riittää sydäntä vaikka muille jakaa vaikkei ole mikään taitava jengi. Pelicans sun muut taas omaavat vähintään kohtalaisen organisaation ja valmennuksen, jotka näyttävät olevan paljon tärkeämpiä asioita kuin pelaajamateriaali.

Antakaa siis olla! :) Peli-iltoina lenkille ja leffaan, tps.fi pois suosikeista kaikki kannattajaviestit roskaposteiksi (ne tiedotteet ym. skeida joita tulee sähköpostiin). Tässäpä yksi resepti parempaan elämään!
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Mas@lla ihan hyvä resepti tuossa edellä. Pitänee ottaa käyttöön - tältä spostilistalta jo itseni poistelinkin. Tähän on tultu ja alkaa riittää taas vähäksi aikaa. Palataan asiaan sitten syksyllä. Toivottavasti Sport tulee vielä ohi.

Edit: Katselin huvikseen liigan sivuilta, niin ollaanko me oikeasti viimeiset 12 peliä recordilla 0-1-3-8 (5!!! pistettä - 0,417 per peli). Eipä se Sportin ohi tuleminen näytä oikeasti olevan mitään muuta kuin ajan kysymys.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös