Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  • 2 908 752
  • 13 923
Suosikkijoukkue
TPS
Tepsin 3- ja 4-ketjun hyökkääjien pisteet kun takana on 18 peliä:
Tuomas Suominen 14 0+4=4
Marko Virtala 18 1+2=3
Camilo Miettinen 15 1+1=2
Derek Famulare 16 1+0=1
Tapio Laakso 18 0+1=1
Miikka Tuomainen 16 0+0=0
Charles Bertrand 11 0+0=0

Pois jätin Mähöset, Tuomiset ym. joilla on vain pari peliä pelattuna. 0+0 tosin on heilläkin. Yhteensä siis 3+8=11.

Vieläkö joku ihmettelee miksi TPS ottaa turpiin koko ajan?
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
On niin saatanan raskasta kannattaa TPS:ää. Tänään pelattiin hyvä peli ja pakko on uskoa, että tuollaisella pelillä + onnistumisia maalipaikoista saadaan aikaan sellainen positiivinen kierre, että homma lähtee rullaamaan. Maalivahti, joka pelaisi tasaisesti hyvin olisi kiva. Mutta kyllä tämä saatanasti syö. Ei voi helvetti pomppia taas meidän pelaajan mailan kautta vittu Soinnun polveen ja omiin. Ei voi. Ja silti. Saatana.

Kiva ois jos positiivisia asioita tapahtuisi mielellään nyt. Tai heti. Juna kiihdyttää jo, nyt pitäisi hypätä kyytiin.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Vituttaa että tuli ostettua kausikortti, viime kausi+tämä alkanut= täyttä paskaa.
Jos radikaaleja muutoksia johtoa myöden ei ala tapahtumaan, niin oli sitten viimeinen kausikortti.
Runkatkaa rauhassa kaikki omistajakuppikunnat.
 

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset
Tepsin 3- ja 4-ketjun hyökkääjien pisteet

Niinpä. Ja hyvä ajoitus, juuri tänään kun mietin itsekin, että pitäisi laskea näiden ketjujen tekemien maalien yhteismäärä. Makuasia, ottaako vertailuun mukaan myös ketjusta toiseen hyppineen Soinnun, jonka tehottomuus on kroonisuudessaan samaa tasoa. (Lord Nikonille terveisiä, että jos yhä kaipaat enemmän syyllisiä kuin Lahtista ja konekivääriä, niin voin nostaa käden pystyyn ja todeta, että itse olin yksi niistä, jotka hehkuttivat Soinnun hankintaa ja olettivat miehen olevan kelpo 2-ketjukamaa kunhan vaan ketjukaverit ovat riittävää tasoa - olin väärässä.)

Mutta takaisin asiaan. Kolme tehtyä maalia, voi kristuksen hikiset kassit. Vertailun vuoksi Halpern teki pikavisiitillään yksinään enemmän kasseja kuin tämänhetkiset 3- ja 4-ketjut kaikissa pelaamissaan peleissä yhteensä, eikä mies tehnyt muuta kuin piti lavan jäässä maalintekosektorissa. Yksinkertainen oli kaunista - ring any bells, nurkkahyrräspesialistit? Toki nelonen saa jossain määrin synninpäästöä siitä, että pelaavat (ainakin kotikaukalossa) usein vastustajan kovinta ketjua vastaan ja selvitytyvät urakasta useimmiten suht tyydyttävästi, mutta jos "secondary scoring" -osasto on pelistä toiseen tosiasiassa mallia "no scoring whatsoever", niin onhan se helkkarin vaikea voittaa pelejä. Eniten tässä vituttaa hyökkääjäakseli Camilo-Virtala-Bertrand-Sointu-Suominen (tod.näk listan jatkeeksi tullaan pian liittämään Kumeliauskas, jota en kuitenkaan viitsi vielä kivittää enempää, kun kyseessä on lähinnä vemppaosastolta konttaamista seurannut hahmo). Näistä herroista ei tunnuta kirveelläkään pystyvän muodostamaan 3-ketjua, joka osuisi edes silloin tällöin, vaikka eri variaatioita on yritetty. Uskomattoman turhauttavaa. Keskinkertaisten pelaajien invaasio alempiin ketjuihin lienee hinta siitä, että syömähampaiksi on haettu kovempia hahmoja, mutta ei tämä näin huonolta pitäisi näyttää missään olosuhteissa.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Siellä on saatana vastustajan maalivahdilla 15 torjuntaa, niin täällä itketään onnesta ja maalipaikkojen tuhlailuista. Kaikki vedot jos ois menny maaliin ois hävitty 16-29.

Mutta saahan sitä itseään pettää jos-ajattelulla.

Tod näk runkoa aletaan rakentaa juuri noiden 3-4 kentän ukkojen varaan. On se hyvä tietää mihin sitten tukea vaikealla hetkillä ensi kaudellakin...
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Urmas sen suurimman vitutuksen aiheen pläjäytti kaikkien nähtäväksi. Ei voi olla noin uskomattoman saamatonta 3-4-kentän peliä, jos halutaan menestyä. Ihan käsittämätöntä alisuorittamista. Moni noista jätkistä on matkalla ylivoimaisesti surkeimpaan liigakauteensa pisteiden valossa. Oikeasti, ei muuta vaatisi kuin yhden maalin per peli näiltä jätkiltä niin taisteltaisiin jo ihan eri sijoilla. Ulkomaalaiset tekee kuitenkin sen 1-2 häkkiä per peli.
 

Sherlock

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Siellä on saatana vastustajan maalivahdilla 15 torjuntaa, niin täällä itketään onnesta ja maalipaikkojen tuhlailuista. Kaikki vedot jos ois menny maaliin ois hävitty 16-29.
.

Näkyykö jossain ohi menneiden laukausten määrää? Väittäisin, että niitä oli tänään huomattavan paljon suhteessa noihin maalia kohti menneisiin. Ylipäätään tänään pyrittiin laukomaan vähän heikommistakin paikoista, eli siltä osin Suikkasen ohjeet oli mennyt perille.

Virtalan peluutus on kyllä jotain käsittämätöntä. Mitä helvettiä se tekee ylivoimalla? Kentän huonompia pelaajia illasta toiseen. Morrisonin pelaamista maskimiehenä yv:llä on myös aika vaikea ymmärtää nykyisessä pakkitilanteessa. Yksi selitys saattaisi olla jonkinlainen käsivamma tms, millon viimeksi Morrison on laukonut lämärin? Ainakaan tänään ei kertaakaan, vaikka paikkoja oli.
 
Viimeksi muokattu:

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Nyt siellä on sitten ilmeisesti tps-kannattajia ollut mukana joukkotappelussa helsingissä.
Urheilufanit tappelivat Helsingissä "kovaääniset joukot törmäsivät" - Väkivaltarikokset - Kaupunki - Helsingin Sanomat

Saatanan idiootit. Tässä pitää näköjään hävetä useammalla rintamalla yhtä aikaa.

Juuh, toiminta on näköjään joka rintamalla aivan perseestä.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Tämä nykyajan TPS on sellainen, että ensimmäistä kertaa ikinä, koskaan joudun miettimääm viitsinkö enää kannattaa. Vaihtoehtona tietysti se, että lopetan kokonaan. Tähän on tultu.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Tähän on tultu.

Mitä harkitsisit tilalle? Vai jäisikö tyhjiö?

Minä en ole edes miettinyt moista, mutta aika monelta kirjoittajalta on tullut sen suuntaista kommenttia, että usko mustavalkoiseen seuraan olisi kokonaan loppunut.
 

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset

Miika666

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mulleki vittuiltii jaffalan parkkihallissa siihen mallii ettei tälläin joukkotappeleminen yllätä yhtään..

Tuntu oikeestaa ihan hyvältä välillä saada vähä vittuilua sieltä vastapuoleltakin, on nimittäin oma rakas Turun Palloseura työtäny sen verran paskaa meikäläisen ropelliin että nyt riitti, en perkele enää KOUVOLASTA asti viitti lähteä tota paskaläjää paikan päälle kattomaan, kuitenki se muutama peli kaudessa tulee turkuun ajettua mutta jää kyllä tällä kaudella ajamatta...

Tää on surullista että seura on päästetty tähän jamaan!!
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
(Lord Nikonille terveisiä, että jos yhä kaipaat enemmän syyllisiä kuin Lahtista ja konekivääriä, niin voin nostaa käden pystyyn ja todeta, että itse olin yksi niistä, jotka hehkuttivat Soinnun hankintaa ja olettivat miehen olevan kelpo 2-ketjukamaa kunhan vaan ketjukaverit ovat riittävää tasoa - olin väärässä.)

Itse en nähnyt Soinnussa kärkimiespotentiaalia myöskään. Silti, vituttaa olla oikeassa. Olisi voinut yllättää ja kunnolla, mutta taitaa olla myöhäistä.

Jos jotain viime kaudelta on ikävä, niin se on kyllä maalivahtipeli. Tepsi oli niin kuutamolla ison osan kautta, mutta yksi kaveri piti lahoa taloa pystyssä illasta toiseen. Nyt kun taas on palattu torjuntamäärissä normaaliin 15-30 määriin per peli, siis sellaisiin joilla pelejä voi oikeasti voittaa, niin omissa soi silti ihan yhtä paljon ja melkein enemmänkin kuin viime vuonna. Mun mielestä tällä kaudella on tapahtunut yksi ryöstö ja se oli se SaiPa matsi. Muuten on mennyt ns. ok, mutta kun se ei oikeen riitä. Prosentit pitäisi saada päälle 92.

Ja tää vierassaldo on häpeällinen
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
...mutta aika monelta kirjoittajalta on tullut sen suuntaista kommenttia, että usko mustavalkoiseen seuraan olisi kokonaan loppunut.

Mun mielestä tästä pitäisi seurajohdon olla helkkarin huolestunut, vaikka osa liioittelisikin. Ei savua ilman tulta. Väittäisin, että se TJ:n esiin nostama yhteisöllisyys alkaa olla koetuksella. Ja jos yleisömäärät alkavat tästä vielä kyykätä, niin alkaa olla ns. lopun alkua.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä tää todella raskasta on, vitun kolmosketju kun ei pelaa yhteen saatana sekuntiakaan. Jotenki tuntuu, että pienistä asioista olis kiinni, että oikeesti se Lehtosen mainitsema pankki räjähtäisi, ja maaleja alkaisi tulemaan reippaampia määriä, mutta ei niin ei. Tänäänkin hassattiin paikkoja, joista ei tullut edes sitä laulausta, vaikka maali oli parhaassa tilanteessa tyhjänä... Maalineduspelaaminen on ihan paskaa, ei vaan osata pitää lapaa jäässä.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Turku
Siellä on saatana vastustajan maalivahdilla 15 torjuntaa, niin täällä itketään onnesta ja maalipaikkojen tuhlailuista.

Niin juuri. "Miksei meille ikinä pompi?". Joukkueen koko kausi on ollut suurinpiirtein tahtia joka toinen viikko kiinnostaa edes vähän ja joka toinen ei paskaakaan. Olen täysin varma, että jos joka fucking viikko kaikkia kiinnostaisi ihan helvetisti, se toisi lisää laukauksia _kohti maalia_ ja suuremman mahdollisuuden myös onnekkaammille pompuille. Onni on ansaittava saatana.

Jokerit-back-to-back -pelit voisi periaateessa olla vituttamatta, koska yritystä oli kohtuullisesti ja ilme oli ihan ok. Mutta ikävä kyllä vituttaahan se, että parempia joukkueita vastaan pelaaminen kiinnostaa, mutta 2. ja 3. kenttien taso ei riitä, ja sitten taas huonompia vastaan ei ketään kiinnosta vittujakaan, vaikka taso voisi ehkä paremmin riittää.

Ensi viikolla sitten entisten turkulaisten nöyryyttävät osumat Raumalla sekä mikkihiireilyä ja näennäistä hallintaa Kalpaa vastaan. Mut voi hitsi, kun meille ei ikinä pompi.
 

12961

Jäsen
Tämä nykyajan TPS on sellainen, että ensimmäistä kertaa ikinä, koskaan joudun miettimääm viitsinkö enää kannattaa. Vaihtoehtona tietysti se, että lopetan kokonaan. Tähän on tultu.

Mun ei ole tarvinnut miettiä asiaa, kiinnostus on vain loppunut vaivihkaa. Kiinnostaa niin vähän, etten edes tiennyt että TPS pelaa viikonloppuna Jokereita vastaan. Kausikortit pysyy pöydällä, eikä muuten tunnu edes ilmaiseksi omalle tuttavapiirille/työporukalle kelpaavan. Kertonee jotain yleisön kiinnostuksesta tepsin touhua kohtaan, vaikka otanta onkin varsin rajattu. Tässä porukassa TPS on kuitenkin aina ollut yksi yleisimpiä kahvipöytäkeskustelun aiheita, työporukastakin iso osa on ollut mukana 90-luvulta saakka ja tähän mennessä liput ovat olleet kovaa valuuttaa.

Viimeisten 10 kauden aikana olen käynyt katsomassa lähes kaikki kotipelit, Urho-aikana väijynyt koneelta myös suurimman osan vieraspeleistä. Vuosituhannen vaihteen jälkeen oli pakottavasta syystä pari vuotta taukoa, 80-luvun lopulta vuoteen 2001 olin hallilla lähes poikkeuksetta. Nyt on mitta täynnä. Ei kiinnosta juuri paskan vertaa.

Osasyy on varmasti se, että tällä hetkellä työpäivät tuntuvat venyvän 12 tuntiin, ennen pyrin järjestämään duunit niin, että näin pelit. Nyt kiinnostus seuraavaa matsia kohtaan ei riitä siihen.
 
Viimeksi muokattu:

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Jos mä olisin Niklas Österlund, lukisin yllä olevan 12961:n viestin tarkkaan ja pohtisin mihin tämä vielä ilmiön laajetessa johtaa.

Jaws, ei kai tätä ikinä voi kokonaan lopettaa. Matseissa käynnin ja aktiivisen seuraamisen kyllä, mutta jossain sisällä tepsiläisyys säilyy. No niin, olipa pateettista.

Edit, lisätty vastaus Jawsille.
 
Viimeksi muokattu:

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Jos mä olisin Niklas Österlund, lukisin yllä olevan 12961:n viestin tarkkaan ja pohtisin mihin tämä vielä ilmiön laajetessa johtaa.

Ei kai tässä tapauksessa tarvita mitään titteliä / erityisosaamista ymmärtäkseen, mihin tämä johtaa. Kestämättömään tilanteseen, jossa tulovirrat putoavat entisestään ja se kaikkein pahin, eli se ettei ketään enää kiinnosta...

Mutta muutama tappio vielä, niin eiköhän syyllinen löydetä ja se on todennäköisesti valmentaja / valmentajat.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Ei kai tässä tapauksessa tarvita mitään titteliä / erityisosaamista ymmärtäkseen, mihin tämä johtaa. Kestämättömään tilanteseen, jossa tulovirrat putoavat entisestään ja se kaikkein pahin, eli se ettei ketään enää kiinnosta...

Mutta muutama tappio vielä, niin eiköhän syyllinen löydetä ja se on todennäköisesti valmentaja / valmentajat.

Ei tarvita ei, mutta Össe tästä on pankkineitinä eniten vastuussa. Siis kassavirrasta keväällä ja laajemminkin tuloksesta. Edelleenkään en näe järjen hiventä taannoisessa päätöksessä potkia Hietaranta blogi- kirjoittajaksi, vaikka ei mulla mitään erityistä moittivaa ole nykyisenkään osalta.

Suikkasen monutus olisikin suoraa jatkumoa meidän hienosti alkaneille kausille. Mestarivalmentaja Virran ja Leimeen jatkoksi. Ketä tilalle, big-Daddy vai tehdäänkö Riku-Petteristä stounilla vahvistettuna uudet ykköset. Ei saatana tätä tuskan, allennustilan ja nöyryytyksen määrä. Joka helvetin syksy, talvi ja alkukevät samat tunnelmat ja kriisit. Sanotaan, että vuodet eivät ole veljiä keskenään. Palloseuran osalta ovat.
 

Sparrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämä nykyajan TPS on sellainen, että ensimmäistä kertaa ikinä, koskaan joudun miettimääm viitsinkö enää kannattaa.

Minä taas olen pitkän aikaa yksinkertaisesti hakannut päätä seinään ja muutamat syksyt miettinyt, että joko nyt? Joko nyt tämä paskan kyntäminen muuttuisi kauniiksi äestetyn pellon kylvämiseksi? Ei muutu, vaan traktori kaivaa itseään syvemmälle jatkuvasti.

Nyt on pakko opettaa itsensä irti noista matsien seuraamisista, koska vitutuksen määrä pilaa fiilikset muutenkin. Se taas ei käy päinsä. Heitin kaverilleni (Lukon kannattaja), että Jokerit-otteluissa ensin tulee kotona 0-5 turpaan ja sitten Hesassa 7-0. Jälkimmäinen vähän liiottelua, mutta tulos ihan sama, nolla saatanan pistettä. Hommaa toki helpottaa se, että vissiin ensi viikolla ne Lukkoon ryssityt tepsiläiset heiluttavat Palloseuran verkkoa.

Vuosikaudet täällä on ollut se ilmiö, että keitä tahansa tänne rahdataan pelaamaan, niin kulta muuttuu paskaksi. Ja taas kynnetään. Poikkeukset tietysti huomioiden, kun eräs mestaruuskevät 2010.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
1 piste tästä viikosta. Seuraava peli Vahalhden joukkuetta vastaan, voi helvetti. Jossei siitä napata sitä kolmea pistettä, niin vituttaa kyllä niin ankarasti, että ehkä munkin on parempi jättää tää lätkän seuraaminen hetkeks ihan kokonaan. Taistellen aion ottelun alun katsoa, mutta jos ensimmäisenä näen Vahan ja Nummelinin nostavan kädet kattoon Lukon maalin kunniaksi, niin kyllähän se pahoinvointia aiheuttaa.
 
Taistellen aion ottelun alun katsoa, mutta jos ensimmäisenä näen Vahan ja Nummelinin nostavan kädet kattoon Lukon maalin kunniaksi, niin kyllähän se pahoinvointia aiheuttaa.

Aivan vääränlaista asennetta. Ville Vahalahti on suurin TPS-pelaaja ikinä ja kun hän onnistuu maalinteossa, niin sen tulee aiheuttaa suurta mielihyvää kaikille TPS:n kannattajille. (Vaikka hän nyt sattuneista syistä tekisikin maalin TPS:n maaliin)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös